onko uskottomuus sittenkään paha?

Anonyymi

Itse olen yksinoleva ihminen. En ole saanut seksiä vuosikausiin, enkä vonkaa sitä ihmiseltä jonka tiedän olevan suhteessa tai naimisissa. Silti joskus jonkin ihmisen kohdalla ajatukset harhaille aikansa, jos kuitenkin. Sittenkään en vonkaa. Nolottaa vaan kun se ihastuminen alkaa näkyä. Tälläkin hetkellä on yksi itseäni viisi vuotta vanhempi ihminen, joka tykyttää vielä jollain tapaa!

Mutta oikeasti. Te joilla on perheet ja kumppanit. Onko se todella niin, ettette koskaan mieti asioita valkoisen aidan toisella puolen vihreällä nurmella?. Saatekko varmasti kotona niitä normaaleita asioita joita ihmisen elämään kuuluu, tai pystyisittekö tekemään jollekin ulkopuoliselle niitä asioita joita hän kaipaa? Keskusteletteko koskaan seksistä toisten kanssa, keskusteletteko edes sen oman kunmppaninne kanssa. Saisittelo jonkin ulkopuolisen ihmisen kanssa tukea omiin suhteisiinne?

Mielestäni edes lapsiperheellinen ihminen ei voi olla niin pyhä ettei vakituinen sivukumppani olisi ihan ok! Niinkuin sanoin, niin älkää miettikä meidän yksinolevien ihmisten seksinsaantia. Perheellisen ihmisen pitää olla toisen perheellisen kanssa ja me yksinolevat sit vastaavien kanssa.

En todellakaan puollusta tätä asia, mutta en tuomitsekaan. Se on vaan niin säälittävää kuulla joltain perheellisestä, ettei hän ole tehnyt jotain asiaa vuosikausiin vaikka se olisi mieluisssaa ja muistot tuntuu mielessä. Oma kumppani valitaan kuitenkin aivan erilaisten asioitten perusteella kuin omat seksihalut.

29

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Se on vaan niin säälittävää kuulla joltain perheellisestä, ettei hän ole tehnyt jotain asiaa vuosikausiin vaikka se olisi mieluisssaa ja muistot tuntuu mielessä."

      Tällä säälittävyydellä, monet perheelliset onnistuvat sekoittamaan myös monen sinkun elämän. Miten taas asiat todellisuudessa siellä perheen sisällä puolisoiden kesken ovat, onkin ihan eri juttu.

      Narsistiset persoonat ovat taitavia käyttämään hyväkseen muiden säälintunteita, ja usein itse hyvinkin säälimättömiä oman puolisonsa suuntaan.

    • Anonyymi

      Ei sitä sinkkuna tarvii ajatella toisen ihmisen olemista parisuhteessa, en minä ainakaan miettinut sinkuilessa jos sain naista , ihan sama jos nainen naimisissa tai perheellinen jos kerran haluaa haluaa ja se siitä. Ja kun totuutta mietitään kukaan parisuhteessa oleva ei omista toista, jokainen tekee päätöksen mihin kehoaan käyttää ja kenen kanssa, poinnttini on että kukaaan ei omista toista. Minä olen nyttemmin ollut avoliitossa, tiedän että avomuija on pettänyt mutta ei nainen ole mun omaisuutta ja tekee vartalollaan mitä haluaa.

    • Anonyymi

      Minäkin oon yksinelävä ja sen myötä tiedän että meitä yksineläviä olis pilvin pimein seksikumppaneiksi oman kodin oven ulkopuolella, sen kun vaan menet ja otat.

      Meinaatko että suomalaisten pitäis nykyisestäkin enemmän vielä vapautuu ja olla avoimempii niin seksin kuin muunkin elämisen suhteen?
      Ootko sitä mieltä, että ei ole mitään välii kuka nai ja ketä nai, tai miten käyttäytyy puolisoaan tai muita ihmisiä kohtaan kunhan vaan saa toteuttaa omia visioitaan ja halujaan?

      Haluatko sinä tänne Temptation Island tyyppisen maailman?
      En ole ikinä kattonut yllämainittua ohjelmaa, mutta nyt eilen, vai oliko se toissailtana, poikkeuksellisesti katoin sen Iiro-tyypin ja hänen avokkinsa viimesen iltanuotion kun mitään muutakaan katottavaa ei telkusta tullut.
      Siis se jätkähän oli karsee, aivan hirvee. Pari-kolme tuntia ennen vanno avokilleen, oliks se Meiju nimeltään, rakastavansa, hyvin äkkii se siltä unohtu kun sai viinaa. Jätkä kulki vittua hokien kaikkien naisten perässä ja kailotti miten pantavia ne naiset on, kähmi, lääppi ja oli jonkun naisen iholla 24/7 ja muiden miesten kanssa puhui miten sen tekis mieli panna sitä tai tätä. Ihmettelin miten aikuinen mies voi käyttäytyy noin karseesti avokkiaan kohtaan. Joo tajuun että se oli tv-ohjelma, mutta kuiteski sillä oli parisuhdestatus päällä ja oma nainen toisessa leirissä.
      Ja ne sinkkunaiset, jokainen anto lääppii, joo yhäkin ymmärrän että se on tarkoituskin, mutta tuli mieleen, että onko se raha mitä ne siitä sarjasta sai riittävä. Miks ykskään nainen suostuu tollaseen edes rahasta tai siitä että saa tv-näkyvyyttä? Eikö naisillakaan oo enää minkäänlaista itsekunnioitusta kun pitää tollaseen kähmimiseen ja ittensä esilletuomiseen suostuu?
      Ja kun tää Iiro palas leirinuotiolle sanoi yhä rakastavansa avokkiaan. Siis häh?

      Onko sun mielestä aikuisten ihmisten moraali liian tiukka?
      Pitäiskö meidän kaikkien kuksia ympäriinsä ja ottaa nautinto nautintona ja alkaa rakastamaan useampaa ihmistä kerrallaan ja ryhtyy elämään kommuunissa jossa kaikki, myös ne mahdollisesti syntyvät lapset ja niiden huoltovastuu, on vapaata ja yhteistä?

      Mietin miten kukaan itseään kunnioittava nainen voi tollasen sivistymättömän ala-arvosen Iiro-tyypin kanssa ryhtyy parisuhteeseen tulevaisuudessa. Eihän tollaseen ihmiseen joka ei pysty oleen edes itselleen rehellinen, voi luottaa missään asiassa. Mun mielestä toi jätkä pilas koko elämänsä tossa sarjassa.
      Itse en palkkais tollasta tyyppiä ikikuunakullan valkeena minnekään töihin enkä haluais olla tollasen käytöksen omaavan kaverin kanssa edes samassa työpaikassa. Jätkä hoki vittua joka toisena sanana, ei siis minkäänlaisia käytöstapoja aikuisella miehellä. Naurettavinta oli se miten se lopussa rutistaa ex-avokkiaan ja sanoo vittu miten mulla on ollut sua kauhee ikävä.

      Sillä tyypillä oli monta korvikenaista käytettävissä. Hups, omat tarpeet tuli tyydytettyy, heivataan se korvikeihminen helvettiin elämästä, sitä ei tarttee enää.
      Eiks ihminen kykene oleen yksin ees muutamaa viikkoo, on pakko saada kaikki tässä ja nyt heti. Jos ei oo omaa ihmistä sitä antamassa, otetaan se sieltä mistä saadaan. Musta tollanen käytös on säälittävää ja aika hirveetä samaan aikaan.

    • Anonyymi

      Kysyt, saatteko kotona niitä normaaleja asioita joita ihmisen elämään kuuluu?
      Luetteletko ensin, mitkä -sinusta- ovat "normaaleja asioita" jotka kuuluvat jokaisen aikuisen ihmisen elämään, silleen niin kuin standardin omaisesti?

      Jos pysytään seksissä, minusta itsetyydytys voidaan laskea normaaliksi asiaksi terveiden keskuudessa. Siis sellaiseksi, joka voi kuulua jokaisen ihmisen elämään luontaisesti. Tässä on jokaisella valinnan vapaus, tyydyttää itsensä tai on tyydyttämättä, siihen ei tarvita toista ihmistä.
      Asia muuttuu täysin, jos henkilö ei itse pysty itsetyydytykseen.

      Minusta seksi toisen ihmisen kanssa ei kuulu, eikä voi olla, jokaisen ihmisen elämään kuuluva automaattinen = normaali asia.

      Sitten kysyt keskusteletteko koskaan seksistä toisten kanssa.
      Tarkennetko mitä tarkoitat keskustelulla?
      Pitäisikö sinun mielestä avoimemmin kaveripiirissä käydä läpi yksityiskohtaisesti kunkin omia seksisessioita?
      Tuntuiko hyvältä, annatko/saatko panna sinne tai tänne, mitä haet tällä kysymyksellä?

      Tänä päivänähän seksi"valistusta" ja -informaatiota on jokaikinen media ääriään myöden täynnä. Joka viikko molemmat iltapäivälehdet suoltavat tissikuvaa ja juttuja. Viimeksi on ollut tapetilla seksinuket ja kirkkonummelainen pariskunta jotka myyvät seksiä. Maksulliset ja maksuttomat tv.kanavat suoltavat seksiä, kaikki elokuvat ovat täynnä seksiä ja väkivaltaa. Tosi-tv- sarjat ovat pelkkää itseään.

      Lopuksi sanot ettei lapsiperheellinen ihminenkään voi olla niin pyhä ettei vakituinen sivusuhde olisi ok. Selitätkö mitä tuolla tarkoitat?

      Miten sinun mielestä uskonto (pyhyys) liittyy sivusuhteisiin?

      Eikö se aika minkä puoliso viettää sivusuhteen kanssa ole pois parisuhteelta ja lapsilta?
      Tarkoitatko että isien ja äitien pitäisi tyytyväisenä vain katsella vierestä kun puoliso pitää toista naista/miestä parisuhteen rinnalla?

      • Anonyymi

        "Eikö se aika minkä puoliso viettää sivusuhteen kanssa ole pois parisuhteelta ja lapsilta? Tarkoitatko että isien ja äitien pitäisi tyytyväisenä vain katsella vierestä kun puoliso pitää toista naista/miestä parisuhteen rinnalla?"

        Niin, käyn pelaamassa lätkää ja puoliso vain "katselee vierestä" eikä pahastu, vaikka se aika on pois parisuhteelta ja lapsilta. Seksi on kuitenkin eri juttu; puoliso on sen suhteen ehdoton "kerrasta poikki"-ihminen.

        Monissa ihmisissä on sisäänrakennettu omistushalu seksin suhteen. Mustasukkaisuus on yhtä tärkeä vietti kuin seksihimokin. Kun tähän lisätään vielä rakkaus kolmanneksi, soppa on valmis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eikö se aika minkä puoliso viettää sivusuhteen kanssa ole pois parisuhteelta ja lapsilta? Tarkoitatko että isien ja äitien pitäisi tyytyväisenä vain katsella vierestä kun puoliso pitää toista naista/miestä parisuhteen rinnalla?"

        Niin, käyn pelaamassa lätkää ja puoliso vain "katselee vierestä" eikä pahastu, vaikka se aika on pois parisuhteelta ja lapsilta. Seksi on kuitenkin eri juttu; puoliso on sen suhteen ehdoton "kerrasta poikki"-ihminen.

        Monissa ihmisissä on sisäänrakennettu omistushalu seksin suhteen. Mustasukkaisuus on yhtä tärkeä vietti kuin seksihimokin. Kun tähän lisätään vielä rakkaus kolmanneksi, soppa on valmis.

        Mietipä sitä, että kun sulla sen lätkän pelaamisen lisäksi olis se sivupano, paljonko ehtisit oleen kotona. Elämä on täynnä valintoja, pitää miettii mihin panostaa, kelle antaa omaa aikaansa, mikä on ittelle hyväks.

        Mä ihmettelen miksi mennä avioon tai muuttaa yhteen jonkun kanssa tekee lapsia, jos niitten kotona asuvien kanssa ei sitten kuitenkaan haluta olla kimpassa. Tätä vittuuntumista omaan perheeseen näkee tänään joka puolella.

        Eiks sen pitäis olla niin, että kun ryhtyy tieten tahtoen vapaaehtoisesti parisuhteeseen, niin siihen sitten panostais myös sitä omaa aikaansa eikä juoksentele naimassa muita heti kun alkaa panettaa jotenkin eri tavalla kuin sen puolison kaa. Kun se vaan on niin, että seksi ei kuulu jokamiehen eikä naisen oikeuksiin. Kun ollaan parisuhteessa luvataan toiselle jotain. Jos sen lupauksen pettää, niin susta tulee valehtelija. Sä et oo sanojes mittainen ihminen.

        Kun kattoo nykyihmisten käytöstä, lukee lehtiä, kattelee telkkarii ja somee, tuntuu siltä, että ihmisillä ei oo elämässä mitään muuta enää kuin seksi.
        Sitä pitäis saada monta kertaa päivässä, edestä ja takaa joka reikään, pitää olla leluja ja kinkyjuttuja jne jne, muuten elämä on "ihan perheestä" sen takii pitää olla viimesen päälle vittumaisella tuulella himassa.

        Tuntuu siltä, että tänä päivänä parisuhteessa millään muulla ei oo mitään välii kuin seksillä. Muut ajat riidellään ja tapellaan mitättömistä pikkujutuista. Lomat pidetään erillään kun harrastuksista ei voi pitää viikonkaa taukoo, illat ollaan kuka missäkin, pääasia on ettei vaan vahingossakaan olla kotona samaan aikaan kenenkään muun kanssa. Kalenteri on täynnä kaikkee muuta ja sillon kun ollaan kotona, jokainen on mykkänä omalla some-härpäkkeellään jossain muualla. Jos muille perheenjäsenille jotain sanotaan, se tehdään tiuskimalla ja käskyttämällä, muu aika ollaan mykkänä. Ja yöt menee seksistä tai sen puutteesta tapellessa, toisella särkee päätä, toinen kattoo mieluummin lätkää tai futista ku menee samaan aikaan punkkaan. Ei oo niin mitenkään päin hyvä himassa, mutta sen toisen naisen/miehen vierellä on niin helvetin hyvä olla kun siellä ei oo niitä "koti-ihmisii", siis puolisoo ja lapsii.
        Ja kun tuut takasin himaan, sua vähän hävettää ja vituttaa kun joutuu valehteleen ja taas ollaan perse kurtussa ja tiuskitaan niille "koti-ihmisille".

        Miksei somessa enää painoteta perhearvoja, esmes miten tärkeetä on tehdä lasten, eikun koko perheen, kanssa yhdessä joka arkipäivä niinki tuikitavallista asiaa kuin ruokaa, pyykinpesuu ja siivoomista, ulkona oloo, ihan vaan yhdessä olemista ja normijutteluu. Hima, kotityöt, oman porukan kesken oleminen on tänä päivänä ku joku rangaistus, pakkotyölaitos. Oppis kersatkin kodinhoitoo ja pärjäis paremmin elämässään kun saisivat itte tehtyä terveellistä sapuskaa edullisemmin, eikä niiden tartteis koko ikäänsä puputtaa eineksiä.

        Miksei jutella omalle perheelle, kysellä mitä niille kuuluu, onko kaikki hyvin, ja ennenkaikkee kuunnella mitä ne vastaa, olis läsnä myös himassa. Vois myös pitää puolisoo ja lapsii sylissä, olla ja elää niiden kanssa niinku rakkaitten kanssa tulis elää. Ennen vanhaan nämä asiat osattiin, ei osata enää. Himassakin voi olla hyväntuulisena, puhua normaalilla äänellä, olla riitelemättä ja kiukuttelematta.

        Ainaski mulla nämä ihmisten vapaan seksin vaatimukset tulee nupista läpi niin että savu vaan korvista nousee. Kukaan ei tajuu, että kun elämässä olis helvetin paljon enemmän tarjolla jos sitä omaa ajattelutapaa muuttais niin, että jatkossa tyydytystä sais myös jostain muustakin kuin jonkun vieraan tyypin kanssa naimisesta ja työurasta.

        Ja loppukaneetiks, oon yhä yksin elävä ihminen, ei ole lapsia, ei ole vaimoo. Mutta minun on sääli kattoo lapsii joilla ei oo elämässä oikeeta perhettä. Niillä on kyllä koti, on isä ja äiti, mutta ne ei oo koskaan läsnä lapsilleen muuta kuin huutamalla ja perustarpeet eineksillä tyydyttämällä. Oon nähny sellastakin, että kersalle buukataan paljon harrastuksia niin, että niitä riittää joka illalle ettei se olis kotona, saa vanhemmat silleen ittelleen omaa aikaa tehdä joka ilta omia juttujaan jossain muualla kuin himassa. Aikuiset elää omaa itsekästä elämäänsä omien tarpeittensa ympärillä ja se on minusta tosi väärä tapa kasvattaa lapsia.


    • Samaa mieltä aloittajan kanssa. Kotona ei pysty kaikkia fantasioita toteuttamaan erilaisten mielihalujen vuoksi. Avioliitosta en ole lähtemässä, mutta salarakas , joka tykkää kinkymmästä seksistä on hakusessa.

      • Anonyymi

        AP. kysyy

        Eikö sivusuhde voi olla kumppanin tiedossa? Ei tarvi salailla


    • Anonyymi

      Vastaus AP:n kysymykseen.

      Tottakai voi olla molempien tiedossa ja todella olisi suotavaa ollakin tiedossa.

      Kannattaisi alun alkaenkin ottaa sellainen kumppani jonka kanssa asioista voi puhua suoraan ennen kuin mitään tekee.
      Jos/kun molemmille parisuhteen osapuolille seksi muut jutut muidenkin ihmisten kuin vain oman kumppanin kanssa on okei, niin eihän siinä mitään.
      Silloin parisuhteen kumpikin osapuoli voi toteuttaa kaikkia, myös muita kuin seksiin liittyviä, fantasioitaan kenen kanssa haluaa.

      Mutta jos toinen vain ilmoitusluontoisena asiana ilmoittaa, että minä menen nyt esim. maksullisiin toteuttamaan tätä ja tätä kinky-juttua, niin arvelen ettei sellainen ilmoitus herättäisi puolisossa kovinkaan suuria hurraa huutoja.

      • Anonyymi

        AP. jatkaa.

        Minä tarkoitan sitä, että ns sivusuhde on normaali samassa elämäntilanteessa elävä ihminen, ei mikään portto tai jatkuvasti vaihtuva yhden illan juttu. Sellainen turvallinen seksuaaliterveydeystään huolta pitävä ihminen jonka kanssa puhutaan asiat selväksi eikä kummankaan omat elämät sekoitu muuten kuin luottamuksellisen seksin osalta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AP. jatkaa.

        Minä tarkoitan sitä, että ns sivusuhde on normaali samassa elämäntilanteessa elävä ihminen, ei mikään portto tai jatkuvasti vaihtuva yhden illan juttu. Sellainen turvallinen seksuaaliterveydeystään huolta pitävä ihminen jonka kanssa puhutaan asiat selväksi eikä kummankaan omat elämät sekoitu muuten kuin luottamuksellisen seksin osalta

        Uskottomuus on mielestäni sellainen juttu jota oma puoliso ei hyväksy. Uskoton on luvattomilla teillä, ei puolison sallimissa hommissa.
        Silloin kun puoliso hyväksyy sivupanot tai muut seksuaaliset viritykset, niin ei silloin olla uskottomia.

        Hyvin harva ihminen pystyy erottelemaan tunteensa noin tarkasti kuin sinä.
        Faktahan on, että, normaalille ihmisille kehittyy tunnesiteitä silloin kun ollaan paljon intiimisti tekemisissä.
        Tästähän on hyvänä esimerkkinä parhaillaan lehdissä olevat jutut poliisista ja yleisestä syyttäjästä jotka ovat viestitelleet ja ilmeisesti vierailleetkin maksullisen naisen kanssa/luona. Kumpikin väittää ettei kyseessä ole ollut, eikä ole seksisuhde vaikka puheenaiheet heilläkin lehtitietojen mukaan liikkuvat seksissä koko ajan. Ja eiköhän tämä nainen ole myös huolehtinut terveydestään :), ja siitä huolimatta aika syvissä vesissä ovat tekstiviestien mukaan liikkuneet kun juttuihin on tullut jopa uusia ulottuvuuksia, mm. yhteinen elämä kuoleman jälkeen jne.

        Jos on kaksi paria joilla on samanlaiset seksuaaliset tarpeet, silloinhan luontevaa on, että kaikki neljä istuvat saman pöydän ääreen ja sopivat keskenään pelisäännöt. Voihan siinä olla vaikka kolme tai neljä pariakin, ihan sama, jos kaikkien tarpeet kerran ovat samanlaisia. Näin jokainen osapuoli tietää koko ajan missä mennään, ei ole salaisuuksia, eikä pettämistä kenenkään taholta.

        Asia muuttuu heti mutkikkaammaksi kun vain parisuhteen toinen osapuoli on tyytymätön seksielämäänsä, ja tietää ettei puoliso suostu kyseisiin juttuihin eikä halua että tyydytystä haetaan parisuhteen ulkopuoleltakaan.

        Siinä tilanteessa haluava joutuu punnitsemaan tekojensa merkityksen parisuhteelle. Pitäisi miettiä onko omien mielihalujen tyydyttäminen tärkeämpää kuin puoliso.
        Yksinkertainen valinta, otan ja salaan tai tyydyn nykyiseen tilanteeseen, seuraukset joutuu hyväksymään jossain vaiheessa. Niin simppeliä tämä loppupeleissä on.


      • "Yksinkertainen valinta, otan ja salaan tai tyydyn nykyiseen tilanteeseen, seuraukset joutuu hyväksymään jossain vaiheessa".

        Näinhän se menee. Yksi vaihtoehto on tietenkin lähteä suhteesta, jossa ei saa kaikkea mitä haluaa. Mutta , jos suhde on muuten hyvä, niin silloin salasuhde on yksi vaihtoehto, kun kerran primäärikumppani ei hyväksy syrjähyppyjä.


    • Anonyymi

      kyllä vanhapoikana pillua saa! mitä se mulle kuuluu onko pirkko naimisissa vai ei.

    • Anonyymi

      Seksistä tulee puhuttua muidenkin kanssa, mielestäni siinä ei ole mitään pahaa tai muutakaan salattavaa. Itse el'än nykyään seksittömässä suhteessa ja sekin titoinen valinta valinta koska saan naiselta jotain tärkeämpää kuin kuin seksi ja se on raha. Ajatukset kyllä harhailee välillä varsinkin yöelämässä kun silmissä vilahtelee toinen toistaan viehättävämpiä naisia ja ehdotuksiakin tulee aina välillä, kiuitenkaan en ole pettänyt vielä, sekin päivä voi tulla kun ei seksiä kotona ole. Sekään ei mua sinällään haittaa jos joku mies panisi naistani.

    • Anonyymi

      Miksi ei voi ottaa vakituista kumppania, silloin ei tarvitsisi juosta pitkin kyliä etsimässä naimakaveria.
      Ja onhan mukavampi herätä vastakkaisen sukupuolen kainalosta, kuin itsensä vierestä.
      Kyllähän sitä vähän hitaasti katsotaan, jos joka ilta on eri kumppani.

    • Anonyymi

      Edellä oleva kirjoitus. Millainen voi olla mies, joka hyväksyy naisensa pettävän häntä.
      Se on varmaa, että siitä suhteesta puuttuu rakkaus.
      Jo on aikoihin eletty. Parempi laittaa kantapäät yhteen, jos himoittaa käydä vieraissa.
      Se joka sallii, että puoliso voi pettää, on takuu varmasti myös itse pettänyt.

      • Anonyymi

        AP. kirjoittaa

        Rakkaus ja seksi ei ole sama asia Kyse on aivan eri asiasta. Ehkä joku ihminen vain on mielenkiintoinen ja haluttava. Rakkaus on ihan eri asia


    • Anonyymi

      Uskottomuus pahin mitä voi parisuhteessa tehdä.
      Mielummin otan nyrkiniskuja vastaan.

      Pettäminen raukkamaisin teko. Miksi olla yhdessä sellaisen kanssa joka ei riitä?
      Miksi valita kumppani joka niin huono, että häntä täytyy pettää?

      • Ihmiset muuttuvat vuosien mittaan...


      • Anonyymi

        Pettämisen syyt on moninaisia. Osa on vaan nin paskoja et aattelee itseään ja seuraa omia halujaan kykenemättä/välittämättä seurauksista.
        Sitten on taad niitä jotka yrittää viimeisee n asti sinä huonossa liitossa jossa ei ole tyytyväinen eikä saa sitä mitä haluaisi. Sitten kun eteen tulee ihminen, ihan vahingossakin, niin se on sitten menoa.
        Petetyt harvemmin välittää kumpaan kategoriaan pettäjä kuuluu. Eka on paska juttu, tokassa joutuu katsomaa peiliin.
        Siitäkin huolimatta parisuhteessa on 2 ihmistä ja suhteen hyvinvointiin tarvitaan 2. Yksin siihen ei pysty.


    • Anonyymi

      Suurin ongelma on ihmisten omistamishalu suhteissa. Kun mies ja nainen päätyy yhteen niin heti monella luulo et toi kuuluu nyt mulle se on yksin mun. Ei toista voi omistaa eikä ole myöskään mitään "varattuja" se sana kuuluu kauppatavaraan. Jo nainen tai mies haluaa panna pankoot, Itse olin sängyssä naimisissa olevan naisen kanssa ja antoisaa seksiä olikin, ei ole mun asiani eikä kuulu mulle jos parisuhteessa oleva haluaa seksiä kanssani. Olen itsekin nykyään naisen kanssa mutta ei se tarkoita että olisin naisen omaisuutta, kyllä aikuinen päättää ihan itse mitä vartalollaan tekee. Olishan. Eikä kannata sekoittaa seksisuhteita parisuhteisiin ne on kaksi eria asiaa. Tässä maailmassa on paljon pahempia asoita kuin jotkut sivusuhteet tai syrjähypyt, toisille ne tuo vaihtelua ja piristystä muuten ehkä ahdostavaan arkeen.

      • Anonyymi

        Mä ymmärrän tuon pointin osittain, mutta tuollasella asialla ei kannattais leikkiä. Jos sivusuhteita pitää hyväksyttävinä niin mun mielestä ei voi miettiä, että ne on vaan.seksiä. Ei ne tule pysymään sellaisina vaan helposti tulee tunteita mukaan ja tilanne on jo ikävämpi. Lisäksi nykypäivänä on tautiriskit. Myös ajattelutapa tuollaisessa voi heilahtaa. Mua muutenkin oikeesti pännii tää yhteiskunnan joka puolelta pursuava seksin toitotus. Mun mielestä seksuaalisuus kun on jollain tavalla intiimiä, salaperäistäkin ja niitä himoja ihmisellä on ilman jatkuvaa toitotusta.


      • Anonyymi

        En hyväksy sivusuhteita, suhde loppuu siihen paikkaan jos niin tapahtuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä ymmärrän tuon pointin osittain, mutta tuollasella asialla ei kannattais leikkiä. Jos sivusuhteita pitää hyväksyttävinä niin mun mielestä ei voi miettiä, että ne on vaan.seksiä. Ei ne tule pysymään sellaisina vaan helposti tulee tunteita mukaan ja tilanne on jo ikävämpi. Lisäksi nykypäivänä on tautiriskit. Myös ajattelutapa tuollaisessa voi heilahtaa. Mua muutenkin oikeesti pännii tää yhteiskunnan joka puolelta pursuava seksin toitotus. Mun mielestä seksuaalisuus kun on jollain tavalla intiimiä, salaperäistäkin ja niitä himoja ihmisellä on ilman jatkuvaa toitotusta.

        Naisilla voi tulla tunteet mukaan ei niinkään miehillä, tiedän omasta kokemuksesta kun oli jonkin aikaa ns. vakipano, ei siinä mitään hempeilty tai tunteiltu, seksi oli seksiä ja se siitä.


    • Anonyymi

      Ehkä maailmalla on paljon pahempia asioita kuin sivusuhteet ja syrjähypyt, mutta kun se parisuhde ei olekaan koko maailman asia. Se on kahden ihmisen välinen suhde.
      Minusta uskottomuus on kuin syöpä, tuhoaa yhden ihmisen sisältäpäin ja aiheuttaa muille perheen jäsenille surua ja murhetta.
      Jos parisuhdearki ahdistaa, miksi jatkaa sellaisessa parisuhteessa?
      Eikö helpompi olisi erota?

    • Anonyymi

      Mites sitten tilanne, että niiden lasten ja kumppanin kanssa ollaan aidosti läsnä, mutta seksuaaliset halut puolison kanssa täysin eri luokkaa? Erota ei haluta kun kaikki muu sujuu, mutta toinen kokee, ettei avoin suhdekaan olisi ratkaisu. Eli pihtaava osapuoli määrittelee, onko seksiä lainkaan kotona, mutta muualta ei saa avoimesti hakea.. Eikö silloin voisi käydä salaa hoitamassa omat tarpeet jonkun toisen kanssa ja sitten jatkaa auvoista perhe-elämää kotosalla?

      • Anonyymi

        Ei salaa. Lupaa ei tarvita, mutta pitää kertoa etukäteen.


    • Anonyymi

      Käsittääkseni sivusuhde tai vieraissa käynti ei paranna parisuhdetta silloin kun parisuhteen toinen osapuoli on niitä vastaan.

      Joten eikö se olisi parempi erota siinä vaiheessa kun asia on tapetilla, kuin kaivaa verta nenästään?

    • Anonyymi

      Kaikki jotka himoissanne ette ajattele ja kunnioita parisuhteessa olevien ihmisten uskollisuutta ajatelkaa edes viattomia lapsia joilta usein tuhoatte kodit ja usein myös tulevaisuuden kun he ei voi mihinkään luottaa. Siinä on syvä syy olla sekaantumatta parisuhteisiin ja perheiden elämään. Tuhoatte ihmisten koteja ja lapsilta turvallisen elämän sisarusten tai äidin ja isän kanssa perheenä.
      Kunnioittakaa toisten ihmisten elämää! Oletteko ilman sivistystä ja omaatuntoa että ette edes tunne katumusta tuppaamalla itsenne parisuhteisiin ja houkuttelemalla parisuhteessa olevaa uskottomuuteen. Älyä vailla hajoitatte perheitä vain itsekkäiden himojenne tähden. Etsikää vapaita ihmisiä jos itse olette vapaita. Olette suurimmat syylliset jos niin teette. Uskottomuus on aina paha, on turha puolustella sitä sillä että toista ihmistä ei omisteta. Missä on kunnioitus??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      38
      2963
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2011
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1463
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1355
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1321
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1231
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1151
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1085
    9. 22
      1047
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    Aihe