Kiinnostus sukupuolielimistä

Kaikista eläimistä ainostaan ihminen käyttää vaatteita, eikä hänkään ole käyttänyt niitä kauan. Afrikan oloissa oli vielä 50-luvulla ihmisiä, jotka kulkivat pääasiassa alasti.

Vaatteiden käyttö ei johtune alkuperäisestä ujostelusta, vaan siitä, että asutuksen laajetessa kylmille alueille ne tulivat välttämättömiksi. Afrikan kylminä öinä käytettiin eläintennahkoja peitteinä, mutta päivisin oltiin alasti, niin naiset kuin miehetkin.

Normaalioloissa sukupuolielimet olivat paljaina. Vuosimiljoonin aikana syntyi myöskin halu nähdä vastaisen sukupuolen elimet. Miehillä tämä halu on vastustamattoman voimakas, naisilla heikompi sukupuolien biologisen roolin mukaisesti.

Perintögeeneissä meillä on tämä sopeuma ja halu tallessa, mutta nykyinen kulttuuri vaatteineen on saattanut tämän halun huonoon valoon. Kulttuurimme on kehittänyt geneettistä halua toteuttamaan pornon. Useimmat joutuvat katselemaan sitä salaa, jotteivät "loukkaisi" puolisoaan.

Varsinkin naiset käyttävät runsaasti aikaa ja rahaa, muotiin, meikkaamiseen ja kampauksiin. Jos valinta annettaisiin miehille, he kuitenkin mieluummin näkisivät naisen elimet kuin hyvin meikatun naisen.

Jos nainen taas saisi näyttää elimiään aivan auki, hän saisi tuntea olevansa erityisen ihailtu, myös toisen hyvää ajatteleva ja herttainen. Olisi osin paluuta luonnontilaan.

Ihmistä kuitenkin sitoo pelko, että hänen käytöstään pidetään liian aktiivisena. Mutta entä jos olisi jo totuttu ja pidettäisiin luonnollisena, että nainen olisi elimet auki niin visiitillä kuin yhteissaunassakin ja uinnin väliajalla.

Ajatus, että seuraavalla kerralla tämä olisikin jostakin syystä kiellettyä, on absurdi ja kummallinen.

Miehenä en rohkene sanoa mitään varmaa naisten halusta nähdä miesten elimet, mutta päätellen, kuinka kiinnostuneita he ovat miesten "varustuksesta", vaikuttaa useitten toivovan, että miehetkin olisivat elimet paljaina visiittitilanteissa.

Miehenä voin varmuudella sanoa, että mikään ei ole niin kaunis kuin naisen elimet. Ja ne ovat vielä kauniimmat luonnossa kuin valokuvassa. 🌹

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1737
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      177
      1547
    3. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      1072
    4. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      9
      983
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      116
      911
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      799
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      39
      778
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      57
      654
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      632
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      628
    Aihe