Ongelmien pakeneminen pettämällä

Anonyymi

Sama kaava toistuu parisuhteesta toiseen. Kun Parisuhteessa ongelmia ja käsittelemättömiä asioita. Ei puhu, vaan haukkuu ja käyttäytyy lapsellisesti. Mies pelkää tulla jätetyksi niin pakenee ongelmia etsimällä uuden naisen vaikka asutaan vielä saman katon alla. Röyhkeästi sättäilee naisten kanssa ja etsii seuraa, ei peittele. Yhtäkkiä mies muuttuu ja yrittää olla minulle yli ystävällinen, niin ystävällinen että en ikinä aikaisemmin ole kokenut vastaavaa... jopa kehuu!!
Onko kenelläkään vastaavaa tilannetta? Miten tällainen käytöksen muuttuminen ja ristiriitaisuus voi ilmetä jos ihminen on ”terve”, vai onko..

3

66

Vastaukset

 • Minulla äitini kuoli ja viikko sen jälkeen avopuolisoni ilmoitti muuttavana pois äitinsä sairastelun takia syntymäpaikkakunnallensa. Viikko hänen ilmoituksensa jälkeen kuulin ystävä pariskunnalta, hänen kertoneen uudesta kumppanista siellä. Lähti vain viikon tuttavuuden jälkeen, irtisanoi itsensä työpaikastaan, minusta, täällä olevista ystävistä ja vain lähti. Syyksi ilmoitti mitä milloinkin, en tiedä onko se halu vaihtaa tai niinkin sanoi ahdistus. Uuden kumppanin paljastuttua hän vielä laittoi viestin "ketään kolmatta osapuolta ei ole", muuttoilmoitus vain uuden kaverin luo. Se petollisuus syö ihmistä ja uskoa toiseen ihmiseen jonka tapaa, mitä jos tämä on samanlainen.

 • Jos tämä sinun mukaan toistuu parisuhteesta toiseen, niin miten ajattelit kaavan muuttuvan sinun kohdallasi?

  Aina ihmettelen noita naisia, jotkanäitä pelimiehiä haluavat.

 • Osta sille jalkapallo⚽tai💊

Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3039