täyskuitupyörä tonnilla - ja painava! miten mahdollista

Anonyymi

12

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Weight: 8.65 kg (Small) Muut koot ehkä hieman enemmän.
      Paljonko pitäisi painaa?

    • Anonyymi

      Itse ostin Thaimaasta TESLA R3000n 26.000 thb, taisi tehdä sellaiset 650 euroa, tuli pahveissa lennolla matkatavarana 30 e lisämaksulla. Nopea ja hyvä täyskuitupyörä polkimineen. Hyvä kakkospyöränä, en ole katunut.

      Olisi noista Tesloista löytynyt 100.000 thb versiotkin, mutta vuokraamosta aluksi tuon saman mallin sain alle ja ihastuin siihen. Jos totta puhun, niin päihittää täysin Bianchini, jonka hinta taisi olla nelinkertainen.

    • Anonyymi

      Mitenkö kestää sitten Suomen oloissa, tuollaista en muista vielä nähneeni kellään alla. Niin hintahan on puntia tai sterlingejä eli ei ihan euroja.

      BikeWoldin testissä kyllä kehuivat, renkaat haukkuivat, mutta muuten testissä toimiva. Ei kai vaan perustu hylkyrunkoihin, jotka kasataan tuolle merkille ?

    • Äkkiseltään katsoen vain runko on hilikuitua. Eli ohjaustanko, stemmi, satulatolppa jne on kevytmetallia. Nämä ja tietty kiekot, siitä se paino kertyy.

    • Anonyymi

      Mitenkäs noissa hiilikuiduissa että napsahtaako murtumakohdassa katki kokonaan kuten alumiini tai teräs, vai onko hieman kuin lasikuidussa, eli jää ohuiden sälöjen varaan muttei varsinaisesti mene silti poikki?

      • Lähempänä lasikuitua jos noista pitää valita. Riippuu toki kyseisen kohdan rakenteesta, hilikuituverkkoa kun on eri kohdissa pyörää eri määrä ja erilaisia kerroksia jotta esim rakenteen jousto vs jäykkyys saadaan halutunlaiseksi.


    • Anonyymi

      Pyörän painolla ei juuri ole merkitystä pyöräillessä. Erot yleensä luokkaa -5kg. Tuolla ei ole juurikaan merkitystä tavalliselle kuntoilijalle. Painavampi ehkä vankemmin rakennettu kestämään kovempaa käyttöä ja siten turvallisempi kuin keveys etunenässä suunniteltu muovihärpäke.

    • Anonyymi

      Harmi, ettei enää miltään merkiltä löydy teräspyöriä maantiepyöräksi. Eivätkä vanhat ukot suostu luopumaan teräspököteistään.

      Retro on niin hyvä väline käyttöpyöränä ja kuntoilussa. Kuitupaskoja ja alukeppejä löytyy, mutta ei tosimiehen teräksisiä tosipelejä.

      • Anonyymi

        Ikävä tulee vanhoja hyviä aikoja, milloin pyörätkin olivat pyöriä. Rautarunkoisella maantiepyörällä meni kesäyönä 198 kilsan lenkki kuuteen tuntiin, eikä tehnyt tiukkaakaan. Halkaisijaltaan pienet runkoputket olivat ilmanvastuksen kannalta parhaat. Toista kuin alupyörät, joiden runkoputket pitää olla polkijansa reiden paksuisia, jotta alurunko voidaan tehdä riittävän vahvaksi. Alu kun on pehmeää heikkometallia. Uutta ja kelvollista rautarunkopyörää sai nykysellä viidellä sadalla eurolla. Toista se on näiden nykyisten pyörien kanssa.


      • Anonyymi

        ja sitten tuli aamu ja heräsit :D ...mutta ajoit kuitenkin kauppaan 198mk maksavalla kuningas kulkurilla kilometrin persuunta 15kmh keskarilla...eikä tehnyt tiukkaakaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja sitten tuli aamu ja heräsit :D ...mutta ajoit kuitenkin kauppaan 198mk maksavalla kuningas kulkurilla kilometrin persuunta 15kmh keskarilla...eikä tehnyt tiukkaakaan

        Hauska trolli olet.


    • Anonyymi

      Toimiva Kulkuri Kuningas maksaa nykyään käytettynäkin noin 1000 euroa.

      Se on oikea tosimiesten pyörä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe