Aihe

Naisen kauneudesta....

Anonyymi

Tässä on teille naisille miehen neuvo naisen kauneudesta.

Naisen kauneus pohjautuu 70%:sti työhön ja 30% geeneihin.

Eli toisin sanoen. Lähes tulkoon jokainen nainen voi olla halutessaan kaunis, jos vain itse haluaa. Se on vain itsestä kiinni. Kun panostaa urheilemiseen oikealla tavalla, pukeutumiseen ja trendikkäisiin vaatteisiin oikealla tavalla. Kun panostaa ja osaa meikata oikein....ja toisin kun kuvitellaan, tämä ei edes maksa paljon. Jos olet fiksu, saat oikeanlaiset trendikkäät vaatteet yllesi yllättävän edulllisesti. Tämä trendikäs vaate, ei ole se TV-mainoksessa nähty "hitti"tuote.

11

123

  Vastaukset

  • Hehheh huumoriviesti.

   • Aivan naurettava. Voi olla naisenkin kirjoittama.


  • Heh, sanon minäkin. MInä riipputissinen, selluliittitakamus, vyötärökin levennyt... eilen noustessani uimasta alastomana (saunan jälkeen mökillä) puolisoni totesi, että olet sinä kyllä kaunis nainen. Näin hän minut näkeekin. Mieheni, 64 v, on minun silmissäni miehekkäin ja seksikkäin mies maailmassa kaljuineen kaikkineen.

   Eli kauneus on paljon muutakin kuin meikkaamista ja trendivaatteita!

   • Ihanasti, kypsästi ja viisaasti sanottu <3 Kyllä nuokin aloittajan kaltaiset osaavat arvostaa rakkautta jos koskaan asenteellaan sellaista aitoa saavat. Jos menee nuo ulkoiset avut vaan mielessä niin saa suuremmalla todennäköisyydellä pettyä.
    Jos ihastuu ja rakastuu niin ei sillä ole väliä kuka ja minkä näköinen sen toinen on.

    Onkohan tuo somemaailma vaan sekoittanut loppujenkin päät?? Mikään ei kelpaa. Paitsi feikki jota ei ees oikeesti oo. Instan luoma pinkkien lasien läpi näkyvä "todellisuus"
    Onnea tiellenne. Te ihmiset ilman somekriittisyyttä.


  • Heh, sanon minäkin. MInä riipputissinen, selluliittitakamus, vyötärökin levennyt... eilen noustessani uimasta alastomana (saunan jälkeen mökillä) puolisoni totesi, että olet sinä kyllä kaunis nainen. Näin hän minut näkeekin. Mieheni, 64 v, on minun silmissäni miehekkäin ja seksikkäin mies maailmassa kaljuineen kaikkineen.

   Eli kauneus on paljon muutakin kuin meikkaamista ja trendivaatteita!

  • Punaiset hiukset(ei purkista) ja pisamat, siinä resepti kauniille naiselle minun näkökulmasta. Yhdistelmä joka laittaa nieleskelemään vähän pidempään, mmmmm

   • No se on geenijuttu se. Harvinaiset kelpaa vaan sulle. Ja sille me muut ei voida mitään.
    Älä nielase kieltäs.


  • "Tässä on teille naisille miehen neuvo naisen kauneudesta.

   Naisen kauneus pohjautuu 70%:sti työhön ja 30% geeneihin.

   Eli toisin sanoen. Lähes tulkoon jokainen nainen voi olla halutessaan kaunis, jos vain itse haluaa. Se on vain itsestä kiinni. Kun panostaa urheilemiseen oikealla tavalla, pukeutumiseen ja trendikkäisiin vaatteisiin oikealla tavalla. Kun panostaa ja osaa meikata oikein....ja toisin kun kuvitellaan, tämä ei edes maksa paljon. Jos olet fiksu, saat oikeanlaiset trendikkäät vaatteet yllesi yllättävän edulllisesti. Tämä trendikäs vaate, ei ole se TV-mainoksessa nähty "hitti"tuote."

   Aito kauneus perustuu 90% Geeneihin. Hyvät geenit omaavan kauniin naisen ei tarvitse edes treenata, kroppa pysyy hyvänä treenaamatta ja treenaamalla ei saa niitä vartalon ominaisuuksia aikaan, mitä hyvillä geeneillä varustetussa kaunottaressa on luontaisesti. Edes pakkelilla ei saa aikaan sitä kauneutta, mikä heidän olemuksessaan on ilman meikkejä. Yleensä aidosti kauniilla naisilla on myös parempi luonne.

   • Miten perustat luonteen ja kauneuden samaan pakettiin?

    Äähhhhh. Olette niin naurettavia. Lapsia kaikki.


  • Ois kyllä kaltasilles miehillekin aika paljon antaa neuvoja. Minkälaiselle yleisölle luulet kirjoittavasi täällä? Uskotko, että viestisi todella lukee ne kenen pitäisi lukea?
   Kannattaisiko keskittyä ihan omaan elämään?
   Jos naisen ulkomuoto on noin kauhean tärkeää, toivon mukaan sinä olet yksin.

   Jos taas olisit nainen, sanoisin että sitä suuremmalla syyllä anna muiden elää omaa elämäänsä. Kiitos.

   En ole trendipelle enkä sellaiseksi tule koskaan. Mutta en aio itseäni muutenkaan enää hu*ata koska olen hyvin onnellisesti varattu joten i don't care.

   Mukavaa loppuelämää itsekeskeinen narsissi.
   Tai ehkä olet vaan kyhnännyt liian kauan sinkkuna? Muuten vain pettynyt ja saanut pakkeja kauniilta?

   Itse näen miehessä kokonaisuuden ja luonne merkkaa eniten. Ei status,raha,vaatteet. Toki emme edusta tyyliltämme muutenkaan massataviksia. Ehkä en huolisikaan tavista jonka kaltainen itse olet ehkä? Trendi sitä, trendi tätä ja meikki? Huohh.
   Mauton hajuton.. Ja tää on vaan sulle ap näpäytys.

   Joo pidän minäkin itsestäni muuten huolen. Liikun, syön suht ok, välitän itsestäni mutta en SINUN TAI KENENKÄÄN muun kuin itseni takia. Ja kyllä se suhdekin siitä osansa varmasti saa.
   Miksi kukaan miellyttäis jjust sua? Miks meidän kaikkien naisten täytys miellyttää just sua??

   Erilaisuus on rikkaus. Ole sinä tuommonen, naapurin Maija olkoon semmonen, mä tämmönen.

   Etköhän sinäkin jonkun löydä. Jos et niin kato peiliin. Kukkuu?!

  • Ei ole absoluuttista kauneutta. Naisen kauneus perustuu biologiaan ja geenien tuottamaan haluun miehellä. Hän tuntuu kauniilta juuri siksi, että hän on nainen.

   Ollakseen kaunis ei tarvitse temppuilla. Riittää, että on peseytynyt, tukka leikattuna ja kammattuna. Useita miehiä viehättää myös posliinivittu. Kysy.

   Kaunis nainen on hyväntahtoinen, ei salaa ystävällistä ilmettään, esittelee ja aukaisee suloita vittuaan, varsinkin saunassa, myös muille miellyttäville miehille kuin omalleen. Ei toki kaikille, vaan vain niille, joita kohtaan tuntee tarvetta olla erityisen ystävällinen. 🌹👀

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   11887
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   5779
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   87
   4217
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3325
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   2177