Hyviä miesten stringejä?

Anonyymi

Olisiko suosituksia että mitkä olisivat laadultaan ja muotoilultaan hyviä miesten string-alushousuja, aivan arkikäyttöön?

10

105

  Vastaukset

  • Obviously, itsellä käytössä olevista paras, jos kaipaat tilaa myös edessä, miellyttävän ohutta kangasta myös. Ehkä myös Anrew Christian. Itseltä löytyvistä myös Hom, Olaf Benz ja manstore mukavan ohuita materiaaleiltaan kesäkäyttöön. Sokosten Emporio Armani ihan ok myös ja vähän peittävämpi takaa.

  • Gregg homme on hyvä merkki. Laaja valikoima ja mukavat materiaalit. Itse tulee käytettyä kyseisen merkin g stringejä kesällä. Armani on ok kunhan ostaa kokoa isomman. Hom, olaf Benz ja manstore ovat hyviä merkkejä kuten jo mainittu.

   • Dieselillä on myös mukavat ja hyvännäköiset stringit


  • Itselläni on armanin stringit ja olen tyytyväinen. Käytän myös naru stringejä

   • Onko täällä paljon nuoria miehiä jotka käyttää jakapäiväsesti stringejä? Ite oon 23poika ja oon kolmise vuotta käyttäny stringejä iha julkisissakin pukuhuoneissa tulee riisuttua normisti. Kantsii koittaa naistenki stringejä jos miesten malleista ei löydy. Itse aika pieni kokoinen niin käytän melkeen vaan naisten malleja.


  • Käytän naisten nahkabicineitä, jotka olen niitoittanut. Kumpa löytyisi punaiset nahka stringit / bicinit.

  • Arkikäytössä mä tykkään CK:n stringeistä, mitä on saanu Sokoksilta ja Stockalta ostettua. Armanin on vähän tiukat, et varmaan se isompi koko kannattaa ostaa. Ulkomailta tarttunut HOM ja Olaf Benz -merkkisiä, ihan ok, ite tykkään vaan vähän peittävämmästä tyylistä ja luonnonkuiduista. Papi-merkin perusstringit on myös tosi hyvät, mut en oo nähny Suomessa.

   Onko joku testannut zalandon valikoimaa? Näyttäis olevan useampikin vaihtoehto tarjolla.

   • Joo siellä on aika mukavasti valikoimaa. Ostin zalandon stringit mutta olivat liian kireät.


  • Ergowearin stringit on nykyään ehdottomat suosikkini.

  • Sokoksiin on tullut EA:n second skin Stringit, jossa myös takaosan kangas ja naru ovat ohuempaa materiaalia kuin aikaisemmissa EA:n malleissa. Ei ollenkaan paksuja saumoja, niinkuin aiemmin. Paljon paremmat kuin ne aikaisemmat mallit. Muuten näyttävät melko samanlaisilta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   135
   6118