Ihan kamala äiti

Anonyymi

Onko täällä joku, joka voi samaistua? Siis minulla ja äidilläni ei onnistu mikään yhteistyössä. Aina purkaa oman stressinsä minuun huutamalla ja laittamalla siivoamaan. Olo on kuin Tuhkimolla. Äitillä on selvä suosikki lapsi joka on nuorempi veljeni. Esim tänään äiti tuli töistä kotii ja alkoi huutamaan kun keittiö ei ollut siivottu johon vastasin-> mistä olisin muka tiennyt että se pitää siivota kun et ole mitään sanonut että se pitää siivota. Äiti räjähti ihan täysin ja alkoi huutamaan että ota silmä käteen. Oot säki yks paska aivo. Kumpa muuttaisit pois kun en jaksa katella sua. Voit muuttaa sinne isäs luo ku seki varmaa jaksaa sua paremmin (iskä sanoi vuosi sitten että ei enää ikinä halua nähdä meitä ja pisti välit poikki). Ja minä siinä vaan itken ja siivoan eikä äitiltä löydy mitään empatiaa-> menee terassille ottamaan vaan aurinkoa ja syömään jäätelöä kun toinen itku kurkussa kuuraa keittiötä. Tietenkään ei pikkuveljelleni sanonut yhtään mitään vaikka hän yhtälailla olisi keittiön voinut siivota. Siinä kiltisti sitten kuuraan keittiön puhtaaksi laitan pyykit ja siivoan huoneeni ja tuntuu että se löytää kokoajan mulle uutta tekemistä. Kun olen monen tunnin kuuraamisen jälkeen menossa kysymään kiltisti no että voinko mennä kaverille yöks kun oon kaiken kiltisti tehny. Niin äiti alkaa taas huutamaan että kehtaatkin kysyä senkin kiittämätön kakara luuletko että oot mitää ansainnu tolla käytöksellä. Mä sanon että joo ja millä käytöksella oon vittu tehny kaiken mitä sanoit. Edellinen lausahdus oli virhe sillä äiti alkaa huutaa että oon kotiarestissa loppuviikon.

Onko täällä muita jotka samaistuu?
T: Tyttö 15v

9

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä minulla on kokemusta kun äidillä on suosikkilapsi.On hyvä että voit kertoa ja jäsentää kokemuksesi.Yritä opiskella kesälläkin - vaikka kirjastossa- ja kerro syksyllä koulussa kotioloistasi jos opinnot eivät mielestäsi etene riittävän hyvin.Olisi kiva jos välit äitiisi muuttuisivat helpommiksi mutta siihen voi mennä aikaa.

    • Anonyymi

      Muuta pois kotoota. Itse muutin 15-vuotiaana pois. Nyt 33-vuotias. Äitini aina suosinut siskoani ja sama jatkuu yhä, nyt vain eri asioissa. En usko että pääsen katkeruudesta koskaan eroon mutta olen alkanut tottumaan asiaan. Kun asut omillasi, et joudu jakamaan arkeasi äitisi kanssa, se helpottaa.

    • Anonyymi

      Toisaalta sun velvollisuus on totella äitiäsi. Totta kai äitisi saa vanhemman oikeudella teettää sulla kotitöitä just niin paljon parhaaksi näkee ja sun on tehtävän on tehdä se mitä määrätään. Samoin yökylään saa mennä vain luvan kanssa. Ja kyllä sä tuolla kielenkäytöllä olet rangaistuksesi ansainnut.

    • Anonyymi

      Jos veljen ei tarvitse tehdä kotitöitä niin onhan se outoa.Yksi lapsi kuuraa muiden puolesta ? Kyllä sisko ja veli voisivat yhdessä siivota.Niin se voisi mennä eikä ikään kuin rangaistukseksi yhdelle "siivoojalapselle" ?????? Siisteys on mukavaa silloin kun kaikki osallistuvat siihen eikä yhden tarvitse olla "roskakorina" ilman vapaapäiviä.

    • Wau... paha toisii ihmisii on mennä muuttamaan. Luulen että vaikka alottaja alkais viiltelemään ranteitaan syvälle äitinsä edessä ja paljon verta tulis jne, äiti vaan sanois että ootko sä niin heikko paska ettet muka jaksa enää? Kuole pois sitte, hyvä että pääsee sustaki eroon. Tai sitte ei sanois mitään, vaan hymyilis ivallisesti ja kävelis pois.

      Ehkä ei, mutten yllättys jos menis noin. Kannattaa muuttaa omilleen heti kun mahdollista ja keskittyä omaan elämään 100%, ja sit alkaa käymään psykologilla tai hankkii joku hyvä ystävä jolle voi puhuu näistä, varmaan psykologi ois parempi. Amikseen tai amislukioon ja sit heti duuniin ihan mihin vaan mitä kestää jotenkin, ja omilleen. Jos pomo kohtelis noin ja ois todistajia, ei ois enää pomo.

    • Anonyymi

      Hehe on tämä uskomatonta.....

    • Anonyymi

      Aika karuja kommentteja. Jos hätä on suuri ja paha olla, niin apuahan siihen tarvitaan. Harmi että välit on huonot, yhdessä on hyvä sopia mitä tehdään ja milloin, tuo selkeyttä, mutta jos ei onnistu niin sitten apua. Jos oileasti on paha olla niin tiedäthän mistä saat apua ja tukea?
      Kannattaa myös jutella äidille miltä tuntuu, sinä et tiedä mitä äitisi toivoo ja äitisi ei myöskään ole ajatusten lukija.

    • Anonyymi

      munki mutsi pakottaa koko ajan siivoo ja jos en siivoo nii tulee hirveet raget ja välil lyö.

    • Anonyymi

      Mielestäni sun kannattaa hakea heti apua, vaikka terveyden hoitajalta.

      Jos tarinaasi ei ole muokattu itsellesi myönteisemmäksi.

      Jos alistut, se siirtyy mukanasi vaikka lähtisitkin kotoa. Sinusta tulee ikuinen uhri.
      Juuri sellainen jota näillä keskustelupalstoillakin kiusataan, ihan aikuisten toimesta.

      Tosin kotoa lähtö voi auttaa, mut ei paranna.

      Jos sairastut masennukseen, se vaan pahentaa asiaa, koska sua osoitetaan sormella, *Hullu se on*

      Suomessa lapset ovat usein äitien ohjauksessa, siksi täältä puuttuu roti ja käytöstavat... valitettavasti.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe