Kannattaako miehen photoshopata profiilikuvaan jykevä leuka?

Pienileukaisella miehellä kun ei ole oikein vientiä. :(
Ilmoita


7 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Just yksi deittikumppanini ihmetteli sitä, että monet näyttävät livenä ihan erilaiselta kuin kuvissa. Olen huomannut saman - yleensä livenä ollaan jollain lailla epämiellyttävämmän näköisiä kuin kuvissa, esim. lihavampia, huonoihoisempia tms.

Olen yrittänyt miettiä, mitä ne ihmiset ajattelevat. Ehkä sitä, että kunhan livenä pääsee tapaamaan, niin kyllä sitten tehdään vaikutus tällä hurmaavalla persoonalla? Tai ehkä vain halutaan edes niille yksille deiteille, koska yksinolo tuntuu huonommalta vaihtoehdolta?

Mutta tässä yksi myönteinen tarina aiheesta. Itse tapasin hiljattain ihmisen, joka oli livenä pikkuisen pyöreämpi kuin miltä kuvissaan näytti. Ihastuin silti, koska hänen seurassaan oli vain niin hyvä olla ja söpö hän on vähän pyöreämpänäkin.

Enkä usko että lyhyt leuka on oikeasti kaikille sellainen ongelma kuin kuvittelet. Jos mies on itse sinut itsensä kanssa eikä tee jostain piirteestään itselleen ongelmaa, kyllä hänelle joku löytyy. Katso vaikka Hjallista ja hänen leukaansa. Ja sitten selvitä, millaisten naisten kanssa hän on heilastellut.
1 VASTAUS:
Et tajunnut että vihjaili sulle siitä..
+Lisää kommentti
Se jykevä leuka liittyy luolamiehen aikaan liittyville mielikuville siitä että jos miehellä on iso purukalusto hän pystyy puremaan isommaltakin kauriiltra jänteet poikki ja näin pysyy hyvässä vedossa lapsia ajatellen.
Nykynainen on hyvinkin luolanainen luonteeltaan ja siksi katsoo leukaperien kokoa valitessaan kutupariansa.
Jos taas ei katso hänelle ei ole aikomusta tehdä lapsia tämän parin kanssa. Etsii ehkä elättäjää tai jotain.
Jykeväleukaiset on aina kasi kertaa parempia rakastajia myös. Nillä on isommat vehkeet ja kiharampi tukka.
Heillä on leuan takia komeampi parta ja naama. Mikä on myös tärkeää jatkuvuuden kannalta.
Siihen on leuattomalle ratkaisu olemassa jos ottaa jonkun pätevän kirurgin ajan ja asentaa isot leuat. Jos saa vähän käytetyt ja hampaat samaan rahaan niin rahaa ei kulu niin paljon.
Ilmoita
Laita sinne samantien vaikka Gerard Dujardinin kuva. Tosin mahdollisessa tapaamisvaiheessa tästä saattaa tulla pieeeni onkkelma jos et muistuta häntä at all.
2 VASTAUSTA:
Voi tehdä kaksi hakua esim Gerard sekä oma kuvallinen, jos Gerardista kiinnostuneet saisi käänytettyä. Ei ole Gerard kiireiltään kotona mut tuttuja ollaan, tätä tarkoitin.
Äsh. Näyttelijä Dujardinin etunimi onkin Jean.
+Lisää kommentti
Kannattaa, jos lavastat esim. paperimassalla itsellesi samanlaisen leuan myös livetapaamista varten. Entä jos jyhkeä leukasi saa naisen rakastumaan sinuun palavasti ja välillenne syttyy elinikäinen rakkaus? On siis syytä varautua pitämään sitä feikkileukaa, kunnes kuolema teidät erottaa.

Tai sitten etsit naisen, joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Leukasi ei taatusti ole kaikille naisille kynnyskysymys. Itse en ole kuullut yhdenkään naisen pitävän leuan muotoa kriteerinä, vaikka monia muita ulkoisia tekijöitä arvostetaan ja arvostellaan: pituutta, silmien väriä, tukkaa tai kaljua, lihaksia, laihuutta, nallekarhumaista olemusta, partaa..

Ai niin, parta! Kasvata sellainen leukasi peitoksi?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kannattaako miehen photoshopata profiilikuvaan jykevä leuka?

Pienileukaisella miehellä kun ei ole oikein vientiä. :(

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta