Ilmoituksien sisällöstä

Anonyymi

Moikka vaan naiset tai pitääkö nykyisin sanoa naisoletettu, ettei jotain vaan suinkin uhkaa ja närkästytä.

Tuosta sitten päästään pikkuhiljaa asiaan.
Ensiksi ilmoituksissa ja niihin liittyen ottamianne käytäntöjä, koska voitte.
Kuvaton ei vastaa kuvattomille, Noniin tasa-arvoista meininkiä jota samalla haetaan toisessa kohtaa. Suomennettuna olen epävakaa kiukutteli ja minulle pitää olla mieliksi ja se henkisyys jota myös korostetaan onkin oikeasti pelkkää silmäkarkin hakua.

Sitten on nämä koira/kissa kuvia vilistävät ja itsestä joku tosi epäselvä räpsäys., vaihtoehtona maisemakuvia ja varpaat yhdessä kuvassa. Juu kuuluu sarjaan tule silloin kun minulla ei ole muuta ja arvaa sekin hetki. Muuten oletkin pelkkää ilmaa. Samalla etsitään sitä yhden naisen miestä, mutta itse juostaan sidukalla metsästämässä, koska se on oikeus ja pissis kaveritkin tekee niin.

Piilonarskut kuvia profiilissa noin 10 mieluummin enempikin. Kaikki naamakuva kuvankäsittelyohjelmalla tasattu tunnistettomaksi lättänäksi. Vaihtoehtona on sitten pusuhuulikuvat viidestä erikulmasta. Nämä on vain testaamassa markkina-arvoaan ja ihmettelevät kun ei käy kaupaksi. Kullankaivajien mieliprofiileita

Kuntointoilijat salikuvineen on vain sitten tosibodareille ja jännän hakijoille.

Sitten on erikseen nämä suvaitsevaiset akateemikot jotka suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuutta ja ovat todellakin huomion kipeitä, mutta heidän oma huomioimis kykynsä on vain silloin päällä kun on kiima-aika. Loppuaika haeskellaan jotain erikoista tai rahaa ja helppoa elämää

Elämyskeskeiset ja matkusteliat, välttämättä juuri sinä pääset maksajaksi, kun se vain kuuluu olla niin ja jos et kykene kolmea viikonloppu matkaa Eurooppaan kuukaudessa ja kahta pitkää lomaa eksoottisessa maassa vuodessa tekemään kustantaen myös hänetkin olet ehdottomasti hyödytön.

Harrasteaddiktikot eivät sitten pystykään kommunikoimaan kuin oman harrastuksen piirissä olevia, jonkatakia ihmetyttääkin miksi edes ovat tulleet treffipalstalle

Ja auta armias jos erehdyt itse etsimään keskutelutaitoista oman mielipiteen omaavaan, rehellistä ja uskollista naista, oletkin alistava sovinisti ja vaikka mitä hakkaajasta peräkammarin poikaan sekä narsisti ja alistaja.

No mitäpä olen sitten treffipalstoilla itse tullut?
Voinhan toki treffipalstoilla poistuakkin.

6 kommenttia

Vastaukset

 • Vaikka onkin ehkä hiukan yliampuva kuvaus naisesta treffipalstoilla, niin tuo hyvin esiin naisen mietteet suhteista.
  Jos olisikin asiat toisin, mutta ei todellisuus on juuri tätä. On ollut vähintään viimeiset kymmenen vuotta. Voi olla enemmänkin mutta itsellä kokemusta tältä ajalta.
  Ei tarvitse varmaan olla hyväkään ennustaja että tietää mitä tästä voi seurata, ei ainakaan parisuhteita.
  Kiinnostaa lukea mitä naisella olisi tähän sanottavaa, mutta mitä kuvauksen kaltaisella naisella voisi olla vastinetta. Pystyykö hän muuttumaan päinvastaiseksi, tuskin.
  Mutta muutosta ei voi odottaa jos kukaan ei puhu mitään.
  Ehkä nainen voi muuttua tai onko se muutos jos hän on epävakaa jostain syystä.
  Eli ei ole oma itsensä eikä uskalla olla sitä. Voi olla jo suuri askel laittaa se poskesta otettu kuva nettiin ja silti pelkää että joku saattaa tunnistaa hänet ja asettaa häpeään.
  Samaan aikaan osataan silti asettaa vaatimuksia miehelle, jotka peloista johtuen on laitettu kohtuutoman korkealle, mutta ei huomata sitä itse.
  Onko tasapainoista naista edes olemassa, nainen on aina jossain kaaoksessa jota sitten vaikka sidukan voimin yritetään korjata.
  Haetaan vahvaselkäistä komeaa miestä koska ei itse omata kumpaakaan ominaisuutta näistä.
  Kun itse ollaan sekaisin ei voi löytyä muuta kuin sekaisin olevia suhteita.
  Jos nettipaikasta ei löydy sopivia vaihtoehtoja nyt, on aika odotettavaa ettei se tilannne muutu helposti myös jatkossa.
  Siksi ongelmaiset tapaukset olisi helpompaa jättää taakse ja siirtyä muualle sen toivossa että oikea paikka löytyy.
  Ja jos oikea paikka löytyy pitää vielä löytää oikea aika.
  Kuivalta nummelta ei löydy mustikoita vaikka se tuntuisi hyvältä paikalta muuten lyhyen ruohon takia.
  Se että jos msustikat on ehditty jo kerätä silloin on löydettävä uusi paikka tai kerättävä mustikat seuraavana vuonna ennen muita.
  Ei silti liian aikaisin pidä kerätä koska raakana kerätyt mustikat ovat vain varjo kypsistä.
  Nettideittailu ei kuitenkaan eroa paljonkaan mustikoiden keruusta.
  Naiset on paljolti samanmakuisia kypsinä mutta maistuvat ikävälle raakana.

 • Oman mielipiteen omaava = rasittava jankuttaja.

 • Kyllä se on niin että naisille ulkonäkö on tärkeintä ja eivät vastaa rumille miehille ja rumia miehiä on 90 % miehistä nettideiteissä ja tinderissäkin.
  Sitten nainen haksahtaa komeaan mieheen ja mies onkin pettäjä ja väkivaltainen ja nainen sitten haukkuu kaikki rumatkin miehet huonoiksi.
  Naisilla on paljon opittavaa rakkaudesta mutta tuskin ihan heti oppivat että ulkonäkö voi pettää. Sisin ja luonteen kanssa seurustellaan jos oppii hyväksymään miehen ulkoiset viat.

 • Naiset teksteissään ilmoittavat, petikumppania hakusessa läheltä ja nopeasti. Tarkoittaa, 100km päästä, chättäillään 6kk:a ja koskaan ei sovi tapaaminen. Chättäilyllä kun tutustuu "todelliseen" miehen luonteeseen! . Sorry vaan naiset, kuka vaan voi kirjoitella mitä vaan ja copy-peistata valmiita testejä netistä.
  Täällä olis nyt nainen tosi kiimassa tarkoittaa sitä, että chättäillään nyt muutama kuukausi/vuosi. Kummasti se kiima katoaa ekan viestin jälkeen.
  Profiilissa mielenkiinnot: Iso penis = naisella iso värkki, jossa seinät kaukana kuin messuhallin seinät toisistaan. Anaali=luulevat että kaikki miehet tykkää ja liittyy edelliseen, edes tämä on vähän tiukempi.
  Salaista seuraa=Hotelli ei oo hyvä, teltta ei oo hyvä, auto ei oo hyvä. Mikä sitten?
  Lyhyt aikaista=Todellisuudessa pitkäaikainen ja vaki-kaato ja mielellään parisuhteeseen.
  Romanttinen=Nainen, ihan tosi? Salaisesti ja vielä romanttisesti!

 • Uhriutuva ja negatiivinen asenne läpi kirjoituksen.

  Olisiko mahdollista lukea oma juttunsa läpi ja yrittää vaikka kaksi ensimmäistä epäkohtaa kirjoittaa positiivisen kautta?

  Oma mieli kevenisi, alentuva käytös vähenisi ja negatiivisuus hälvenisi.

  Toisia kun ei kuulu muuttaa, vaan itseään. Jos olet tyytymätön johonkin, älä kaivele syitä itsesi ulkopuolelta, vaan katso rohkeasti itseesi ja mieti mitä voisit muuttaa?

 • Jos se kerran noin vaikeata on kaikinpuolin niin miksi roikkua koko deiteissä. Löytyihän nuo puolisot ja puoliso ehdokkaat ennen ihan livenäkin. Näki heti oliko sopivan näköinen, kokoinen yms. Sitten vain alkoi tapailla ja siitä se lähti.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.