ITSERUSKETTAVA EI TARTU KASVOIHINI

Anonyymi

Olen käyttänyt vuosia itseruskettavia voiteita sekä kasvoihin että vartaloon. Dove, Loreal voide, aerosoli ja seerumi, Dermosil voide ja mousse, Lavera, VitaLiberata ym ovat tuttuja tuotteita. Valmisteet tehosivat vuosia erinomaisesti mutta viimeviikkojen aikana purkkirusketus on josytain syystä tarttunut kasvoihin tehottomammin.

Aikaisemmin laitoin esim. illalla ennen nukkumaan menoa kasvojen puhdistamisen jälkeen yövoiteen ja jonkinajan kuluttua itseruskettavan ja aamulla olen herännyt kaunis rusketus iholla.

Nyt kun huomasin em. ongelman olen toiminut niin että heti kasvojen puhdistuksen jälkeen olen laittanut itseruskettavaa ja vasta jonkinajan kuluttua muut rasvat; ongelma jatkuu = itseruskettava ei tartu kasvoille.

Onkohan syynä Retinolituote jota olen kokeillut muutamien viikkojen ajan; sen jälkeen huomasin itseruskettavan tehotomuuden kasvoille...muualle ne tehoavat edelleen hyvin. Vai onko kasvojen iho tullut vastutuskykyiseksi itseruskettaville sattumalta samaan aikaan kun aloitin retinolituotteen käytön ?

Onko muilla sama ongelmaa ? Muutenkin haluaisin tietää missä järjestyksessä seerumi, hoitovoide ja itseruskettava kannattaa oikeaoppisesti levittää kasvoille ?

Ensin seerumi sitten hoitovoide (päivävoide/yövoide) ja viimeksi itseruskettava ?

...tai...

Ensin itseruskettava, sitten seerumi ja kolmanneksi hoitovoide ? Viekö tämä järjestys tehoa seerumilta jota kuitenkin suositellaan iholle aina ennen muita tuotteita = väheneekö seerumin teho jos alimmaiseksi onkin laittanut itseruskettavaa ??

Kumpi esimerkeistä on oikein ja suositeltavampi vaihtoehto ?

2

80

  Vastaukset

  • En ole aloittaja mutta minulla on sama ongelma; olemmeko ainoat lajiamme...minä ja aloittaja ?

  • Kokeilkaa Lumenen self tan dropseja, Itseruskettavat pisarat,sekoita kasvovoiteeseen,ja saan kauniin sävyn kasvoihini,ja käytän Aurinkopuuteria,Lumene esitti tuotteen viime 2019 kesällä,kokeilkaa suosittelen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   62
   4517
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   4093
  3. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2370
  4. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   64
   2194
  5. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   96
   1915