Oliko Rinteen VAPPU - SATANEN kusetusta?

Anonyymi

Missä se VAPPU-SATANEN viipyy nälkä kurnii jo
peräsuolessa.
Oliko tuo demuille tyypillistä asian vierestä puhumista?

98

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      koko Rinne on suuri kusetus

    • Anonyymi

      Kait te vaalivaleet ymmärrätte? Valtaan pitää päästä!

      • Anonyymi

        Ei pidä ihmisten olla niin tyhmiä, että jokaikinen kerta mennään vuosikymmenistä toiseen uskomaan valtaapitävien sätkynukkejen lupauksia. Oli sitten poliittisesti vasemmalla, oikealla, ylhäällä tai alhaalla ristiinrastiin, mikään ei muutu. Kun globaali eliitti tekee kuten tahtoo, niin siinä ei Rinteiden, Anderssoneiden, Soinien tai Orpojen tms puheet ja lupaukset auta pätkääkään, ainoastaan he saavat muhkeahkot korvaukset kusettaessaan omaa kansaansa.

        Kusetukset jatkuu nähdään seuraavan kerran 2023


    • Anonyymi

      Rinne kantaa poliittisen vastuun. Sitä ennen se nostaa korkeaa palkkaa valheen hedelmistä.
      Kusetus kannattaa, vaikka siitä jää kiinni. Seurauksia ei nimittäin ole, mutta hyötyjä on tuhansia.

      Kyllä Rinteelle löydetään joku kovapalkkainen homma tämän kauden jälkeen. Siitä hän on pitänyt huolem maksamalla satoja tuhansia lahjuksia esukunnasta pudonneille virkojen muodossa. Rinne odottaa vastapalvelusta niistä ja 7 miljoonan puoluetukipotista.

    • Anonyymi

      Odotetaan rauhassa, kyllä se 50-100 euroa toteutuu, vero ja muilla järjestelyillä, tavalla tai toisella.

      • Anonyymi

        Veronkorotuksilla se järjestyy. Normi palkansaajalle useampi satanen lisää kuluja. Sitten, ehkä, saadaan "taikaseinästä" viisikymppinen kaikille tyhjäntoimittajillekin jaettavaksi.

        Asumisen kustannuksiakin ovat luvanneet nostaa. Syntyy tältäkin osin tarvetta jaella "vappusatasia" eli asumistukia. Jotka päätyvät aika vikkelään, kuten tarkoitus onkin, Kepulien nuorisosäätiöille yms. rahanpesukoneille & aatetovereille. Kuten tarkoitus olikin. Ja tyhmät äänestäjät kiittää, kun jaettiin taikaiseinän rahaa ja pistettiin kapitalimia kuriin...


      • Anonyymi

        Tarkoitus oli satanen lisää ei satanen pois.
        Kyllä minäkin uskon vappusatasen veran lisää veroja tulevan.


    • Anonyymi

      Ei ollut, mutta minkäs me muut sille voimme, jos sinun käsityskykysi on nolla.

    • Anonyymi

      Käy kysymässä Rinteeltä marssin aikana, vaikka ei rahaa tippuisi niin ei myöskään nälkä kurni peräsuolessa. Ainakin joku ongelma ratkaistaan.

      • Anonyymi

        Siellä marssin lomassa Rinne jakaa ilmaisia kondomeja, ne ovat ensi erä ja lyhennys vappusatasesta. Seuraava erä on vuoden vaihteessa, viisikymppinen miinustettuna byrokratia maksuilla eli tilille 20 - 25 euroa. Kolmas, puuttuva erä viisikymppinen miinus kondomin hinta, tulee vuoden 2023 alussa, josta saajan tilille kilahtaa noin 10 euroa.


    • Anonyymi

      Oli kyllä, sillä ostettiin ääniä ja päästiin näin suurimmaksi puolueeksi...

      • Anonyymi

        Luuletko,että porvarit täyttäisi sinun taskusi. He täyttävät vain omat taskunsa. Nyt on hyvä ja asiallinen hallitus ohjelma ja sekös teitä porvaripersuja ja kokkareita harmittaa.


    • Anonyymi

      Jos nälkä kurnii peräsuolessa niin pyydä apua haavistolta

      • Anonyymi

        Antoni voi saada RAIVARIN ja tukan leikkuu voi
        mennä PÄIN PERSETTÄ


    • Anonyymi

      Moni kirjoitus on kuvottavaa herjausta, joka kertonee enemmän kirjoittajasta itsestään, kuin kohteena olevasta henkilöstä.

    • Anonyymi

      Ei ole

    • Anonyymi

      Että tämäkin vielä oli nähtävä.

    • Anonyymi

      Rinne luottaa vain pellepukuisiin lesboihin ja homoihin ? Nekö Suomen rakensi?

      • Anonyymi

        Ei se noin mene, mutta he ovat ihmisiä siinä kuin muutkin, ja ihmisellä jolla on hyvä ja laaja sydän, hän hyväksyy kaikki jotka eivät tee toisille pahaa ja elää muita kunnioittaen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se noin mene, mutta he ovat ihmisiä siinä kuin muutkin, ja ihmisellä jolla on hyvä ja laaja sydän, hän hyväksyy kaikki jotka eivät tee toisille pahaa ja elää muita kunnioittaen

        Sähän nyt meedio olet. Jos mä olen homo tai lesbo niin onko mulla hyvä ja laaja sydän?


    • Anonyymi

      Katsoin tilitietoja.
      Ei ollut vielä Antin lupaama 50€ tullut tilille.

      • Anonyymi

        Antti osti köyhän eläkeläisen äänen kun lupasi satasen lisää eläkettä.
        SDP sai vaalivoiton.
        Satanen olikin vaalien jälkeen 50€.
        Nyt ei taida köyhä saada sitäkään?


      • Anonyymi

        Antin 100€ vappusatanen on nyt 50€ tai 30€ Se tulee ehkä ensivuonna,tai seuraavalla vaalikaudella.
        No Antin oma liksa nousi reilut 2000€

        Nyt Rinne peruu puheitaan..Hallitus ei ole luvannut mitään.
        Enkä minäkään ole luvannut.
        Se oli vaan vappuhumalan piikkiin laitettava mäläytys.


    • Anonyymi

      Rinne on löytänyt Sammon, josta tuntuu riittävän jaettavaa kaikille valtion rajat rajoittamatta. Takuueläkkeenkin vappu-satanen koskee ainoastaan mamuja, joille tuota tonnia työeläkettä ei ole kertynyt. Tosin tuokaa vappusatasen jakaminen työeläkevaroista tuskin onnistuu pelkästään pääministerin päätöksellä. Eläkevarat kun on työtekijöiden itse ansaitsema vanhuuden turva. Mitenhän Rinteen työeläkevarojen sosialisoimiseen mahtavat suhtautua nuoret, joiden eläketurva tuntuu muutenkin olevan katkolla aina vähän väliä. Yrittihän Vanhanenkin aikanaan sosialisoida kepulaisille työeläkevat, mutta ei onnistunut. Sossun sydän on levällään kuin kalletappisen kukkaronnauhat. Kyllän Rinten Antti maksaa aina siihen sakka kuin krapula iskee.

    • Antin vappusatanen kutistuu kympiksi, koska on paljon tärkeämpää palkata 15 valtiosihteeriä, sekä noin 70 avustajaa hallintohimmelin ylläpitoon.. Lisäkuluhin pitää myös varautua, eli jos tarvitsee hakea nämä isiskummitukset kersoineen tänne, ettei vihervassarit kaada hallitusta heti ensimetreillä.

    • Anonyymi

      Rinteen hallitus ei vielä ole sopinut ensi vuoden budjetista, joten voisihan sitä odottaa edes pari kuukautta mitä tulee tapahtumaan.

      • Anonyymi

        Ensimmäinen lisätalousarvio on jo annettu. Jos tahtoa olisi ollut niin siinä olisi laitettu sataset jakoon.
        Sama juttu kuin hoitajamitoituksessa, kuten Kiuru asiaa tuntevana sanoi että pari tuntia että saadaan yksi lause lakiesitykseen.
        Joko on tahtoa lunastaa lupaukset tai ei. Kukin tekee johtopäätökset toteutuneen mukaan.


      • Anonyymi

        Juu voi, tässä tuskin ihmeempiä liikahduksia tapahtuu kolmeen vuoteen. Sitten alkaa valmistautuminen uusiin vaaleihin joten jotain ainakin näennäistä pitää tehdä. Ei ole oikein luottoa muuhun, toki mielelläni tässäkin asiassa väärässä.


    • Anonyymi

      Joko soinin mummon tonni on syöty? Olis siitä luullu riittävän jotain näihin päiviinkin asti, oli tuo lähes 300€ lupaus senveran rohee.

    • Anonyymi

      Siellähän se eläkeläisten satalappunen onkin: rikkaiden verokevennyksissä, kun pääomatuloista maksetaan matala tasavero tai ei ollenkaan veroa. Kokoomus on luonut uudet sijoitusmuodot: sijoituskuoret, sijoitustilit, listaamattomien yritysten osinkojen verottomuus - ja lisäksi yritysten saamat veroedut eli poikkeamat normiverotuksesta. Varallisuusvero poistettiin. Työnantajien kela-maksut poistettiin.
      Taksiliikenteeseen saatiin uusi kaista: harmaa kaista - ja veroja ei makseta. Pian sama "harmaa kaista" leviää myös nuohoussektorille.

      Hallintarekisteri saatiin kokoomuksen valtiovarainministerikaudella aikaan, mutta lobbausrekisteriä ei saatu.

      Yleisradio näyttää morsiusmekkojen valintaa, ruuanlaittoa vanhojen ja lasten kilpailuin sekä erilaisia "paritusohjelmia" alasti mutta myös joku "rihmankiertämä yllä". Vanhoja elokuvia ja vanhoja aatelissuku kertomuksia, mutta myös James Bond -elokuvia kymmeniä, kymmeniä, kymmeniä kertoja.

      Media ei sen sijaan kerro Suomen hallituksen ohjelmista, hallituksen budjetista, valiokuntien lakialoitteista, niinpä viime vaalikaudella monet äänestäjät eivät tienneet mitkä puolueet olivat hallituksessa ja mitkä oppositiossa.

      Uutisia ei taustoiteta. Tutkivaa journalismia ei tehdä. Taloustoimittajia ei YLE:en palkata. Viiden minuutin uutisten yleisin uutinen on: katso netistä lisätiedot. Ja ne lisätiedotkaan eivät yllä tutkivan journalismin tasolle.

      Näitä Suomi24 hallitus -kirjoituksia voi tutkia sillä silmällä, että miten paljon kirjoittavat tietävät harjoitetusta puoluepolitiikasta. Puolueiden periaateohjelmista, opposition vaihtoehtobudjeteista jne. Miten paljon tiedetään esimerkiksi Suomen suurimmaksi puolueeksi nousseen puolueen (persut) vaihtoehtobudjetista. Toki persut ovat tehneet oman vaihtoehtobudjetin, kun arvostelevat hallituksen budjettia. Tai ehkä oppositiopuolueet tekevät yhdessä yhteisen vaihtoehtobudjetin - jotta tiedämme, mitä tekisivät jos valtaan pääsisivät.

      Mikä on persujen puheenjohtajan mielipide julkisen sektorin palvelujen yksityistämisestä? Miten työllisyyttä pitäisi hoitaa: onko aktiivimalli tai kiky-sopimus persujen mielestä paras tapa?

      Pitäisikö suomalaisten tietää enemmän ja luulla vähemmän? Nyt näyttää moni luulevan, että pääministerin lupaus pienten eläkkeiden parantamiseksi oli "kusetusta". Ei ollut. Hallitus tekee parhaansa, jotta eläkeläisköyhyys poistuu ja leipäjonoista ei enää tarvitse hakea surkean perusturvan takia ruoka-apua.

      Kahdesta tohtorista toinen on kirkkoslaavin tutkija ja toinen köyhyystutkija - kumpaa äänestäisit Suomen sisäministeriksi?

      • Anonyymi

        Pääomat pitää kieltää ja yritykset ja niiden rikkaat omistajat heittää ulos Suomesta. Millä on niin hyvä sosiaaliturva, että emme tarvitse yrityksiä orjuuttamaan ihmisiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääomat pitää kieltää ja yritykset ja niiden rikkaat omistajat heittää ulos Suomesta. Millä on niin hyvä sosiaaliturva, että emme tarvitse yrityksiä orjuuttamaan ihmisiä!

        Mikä on mielestäsi pääoma? Tarkoitatko pääomalla henkistä pääomaa, sosiaalista pääomaa vai taloudellista pääomaa?
        Ilmeisesti jälkimmäistä, eli das Kapital, Karl Marxin talousteorian mukaan eli työtätekevien ja omistavan luokan luokkaeroja ja ristiriitoja.

        Tloustieteilijä Piketty:n mukaan ensimmäisen maailmansodan jälkeen pääoman tuottavuus on ylittänyt reaalisen talouskasvun, mikä johtaa tulevaisuudessa tuloerojen räjähdysmäiseen kasvuun ja uhkaa koko länsimaisen demokratian olemassaoloa. Ongelmien torjumiseksi Piketty ehdottaa globaalia PROGRESSIIVISTA VARALLISUUSVEROA. Thomas Pikettyn kirjaa: "PÄÄOMA 2000-LUVULLA" on kuvattu lähihistorian merkittävimmäksi taloustieteen teokseksi.

        Ranskalaisen taloustieteilijän kirja on suomennetty ja se kannattaa ehdottomasti lukea hänen, joka kirjoittaa "Pääomat pitää kieltää ja yritykset ja niiden rikkaat omistajat heittää ulos Suomesta. Meillä on niin hyvä sosiaaliturva, että emme tarvitse yrityksiä orjuuttamaan ihmisiä!"

        Toisin kuin taloustieteilijät ovat neuvonneet, niin varallisuusveroista on useissa maissa kokonaan luovuttu - jos niitä edes on ollutkaan. Suomessa varallisuusverosta luovuttiin, koska "turhaahan se rikkaita verottaa, heitä kun on köyhiin verrattuna niin paljon vähemmän".

        Pikettyn mukaan pääoma keskittyy hyvin voimakkaasti. Perintövarallisuus saa suuremman painoarvon kuin työuran aikana karttunut varallisuus. Tälläinen kehitys aiheuttaa syvää eriarvoisuutta ja voi horjuttaa modernin demokratian peruspilareita. Pikketty ennustaa myös väestönkasvun ja talouskasvun hidastumista tulevina vuosikymmeninä, mikä pahentaa ongelmaa. Näinhan se juuri on Suomessa käynyt.
        Väki vähenee ja varallisuus kasautuu rikkaille ja periytyy verottomana rikkaiden perillisille.

        YLE uutisoi 5.6.2018: VARALLISUUSEROT KASVAVAT - RIKKAIN KYMMENES OMISTAA LIKI PUOLET SUOMALAISTEN KAIKESTA OMAISUUDESTA

        Rikkaimpien (varakkain kymmenys) omaisuus on kasvanut vuodesta 2013, jolloin he omistivat 45 % kaikesta varallisuudesta. Viisi köyhintä kymmenystä eli puolet kotitalouksista omistaa noin 6 % nettovarallisuudesta.

        Tilastokeskuksen varallisuustilaston mukaan rahoitusvarallisuuden arvo on kasvanut 15 % vuodesta 2013.

        Ihmisoikeusliiton mukaan Euroopan neuvostolta on tullut toistuvasti kritiikkiä Suomen perusturvan liian alhaisesta tasosta.
        Ihmisoikeusliitto 15.6.2018: Suomi on saanut moitteita Euroopan sosiaalisten oikeuksien komitealta perusturvan, kuten työttömyysturvan, liian alhaisesta tasosta. Suomen valtio on kuitenkin sivuuttanut kritiikin, todetaan Ihmisoikeusliiton ja Suomen sosiaalioikeudellisen seuran tiedotteessa.

        Euroopan sosiaalisen peruskirjan raportointikerroksella teemana oli "terveys, sosiaaliturva ja sosiaalinen suojelu" ja se käsitteli Suomen tilannetta vuosina 2012 - 2015.

        Suomi on saanut komitealta kritiikkiä kahdelta edelliseltä hallituskaudelta. Vuotta 2012 koskevassa järjestelykantelussa Suomen katsottiin loukkaavan peruskirjan takaamaa vähimmäistoimeentuloa monien perusturvatukien osalta.

        Komitea totesi Suomen loukkaavan peruskirjaa myös päätöksessä, joka tuli julkiseksi toukokuussa 2017. Siinä komitea totesi Suomen työmarkkinatuen olevan LIIAN ALHAINEN. Komitea toistaa uusimmassa raportissaan molempia järjestökanteluita koskevat huomiot.

        Komitea teki viimeiset päätelmät Suomen liian alhaisesta perusturvasta 23.1.2019. Toivottavasti uusi hallitus huomioi Euroopan neuvoston kritiikin ja ryhtyy toimeen, jotta myös Suomessa saadaan perusturva päivitettyä eurooppalaiselle tasolle. Leipäjonot kasvavat niin kauan kuin liian matalaa sosiaaliturvaa paikataan jakamalla köyhille ja hädänalaisille hyväntekeväisyysjärjestöjen keräämää ruokaa leipäjonoissa.

        Viime hallituskaudella työttömien perusturvan taso heikentyi. THL:n mukaan toimeentulotuen merkitys kasvoi talouden paikkaajana. Työttömien perusturvaa heikensivät työttömyysetuuksiin ja yleiseen asumistukeen tehdyt leikkaukset ja aktiivimallista johtuva etuuksien alentaminen, selviää Perusturvan riittävyyden arviointiraportista 2015-2019.

        Tulottomien kotitalouksien määrä on Suomessa kaksinkertaistunut viidessä vuodessa. Viime vuoden heinäkuussa Suomessa oli noin 47.000 kotitaloutta, joilla ei ollut tulona muuta kuin toimeentulotuki ja mahdollinen asumistuki. Tulottomuus lisää pysyvän syrjäytymisen riskiä. Tulottomuuden syitä ovat erilaiset sanktiot, aktiivimalli ja kouluttamattomuus, vammaisuus - eli vaikeudet saada työtä.

        Toivottovasti tulottomuus ja tulottomuutta seuraava syrjäytyminen ei lisäänny, vaan määrä vähenisi alle 10.000 (50.000:sta), mikä se oli viime vuosikymmenen puolessa välissä. Siinäpä hyvä mittari hallituksen toimien vertailussa, eli miten paljon tulottomia on vaalikauden lopussa.

        Työministerin Harakan lupaama aktiivimallin purku on hyvä alku, kun työttömien turha "kepittäminen" sanktioilla loppuu.


      • Anonyymi

        "Periytyy rikkailta verottomana perillisille" Perintöverot on törkeän korkeat, kun sitä joutuu maksamaan sairaat köyhät yhtäpaljon samasta summasta, kuin keskituloiset terveet ja rikkaat. Älä sinä hölise omiasi verottomista perinnöistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Periytyy rikkailta verottomana perillisille" Perintöverot on törkeän korkeat, kun sitä joutuu maksamaan sairaat köyhät yhtäpaljon samasta summasta, kuin keskituloiset terveet ja rikkaat. Älä sinä hölise omiasi verottomista perinnöistä.

        Perintöveron voi kiertää "verosuunnittelulla". Vuosittain voi antaa perilliselle 5000 euroa verottomana. Voit laittaa rahaa perillisillesi sijoituskuoriin ja sijoitustilille. Pääomatulojen verotus on n. 30 % tasavero. Varallisuusvero poistettiin kokonaan. Käypä kysymässä pankistasi sijoitusneuvojaltasi, miten "verosuunnittelet" perintöveron, jotta se jää mahdollisemman pieneksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Periytyy rikkailta verottomana perillisille" Perintöverot on törkeän korkeat, kun sitä joutuu maksamaan sairaat köyhät yhtäpaljon samasta summasta, kuin keskituloiset terveet ja rikkaat. Älä sinä hölise omiasi verottomista perinnöistä.

        Puolisot voi kumpikin antaa erikseen verottomana lahjaksi 5000 euroa vaikkapa jälkeläiselleen, hänen puolisolleen ja heidän kahdelle lapselleen, eli esimerkkitapauksessa yhteensä 10 000 euroa per/ nenä, ja koska kysymyksessä olisi yhteensä 4 henkilöä, tekisi se yhteensä 40 000 euroa. Jos perheessä olisi neljä lasta summa olisi 60 000 euroa. Vastaavasti jos lahjan antaja puolisoilla olisi kolme lasta ja
        heillä puolisot, sekä kaikilla vaikkapa 2 lasta , he voisivat lahjoittaa verottajalle heille yhteensä 120 000 euroa.

        Testamentillä pystyy antamaan verottomana noiden lisäksi 20 000 euroa per nenä, eli esimerkkitapauksessa jos on kaksi lasta ja kaksi lastenlasta, niin yksi henkilö voi verotta testamentata omaisuuttaan 80 000 euroa. Ja jos testamentin laatijalla olisi lapsia kolme ja heillä kaksi lasta kaikilla, niin verottomana se tekisi yhteensä 240 000 euroa.

        Noiden lisäksi jos lapsenlapsilla olisi perillisiä, summa voisi olla vieläkin isompi. Keinoja löytyy, , vaikka onhan tuo 240 000 euroa pikkuraha monelle, joten kehoitan heitä kääntymään asiantuntijoiden puoleen, sillä keinoja löytyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puolisot voi kumpikin antaa erikseen verottomana lahjaksi 5000 euroa vaikkapa jälkeläiselleen, hänen puolisolleen ja heidän kahdelle lapselleen, eli esimerkkitapauksessa yhteensä 10 000 euroa per/ nenä, ja koska kysymyksessä olisi yhteensä 4 henkilöä, tekisi se yhteensä 40 000 euroa. Jos perheessä olisi neljä lasta summa olisi 60 000 euroa. Vastaavasti jos lahjan antaja puolisoilla olisi kolme lasta ja
        heillä puolisot, sekä kaikilla vaikkapa 2 lasta , he voisivat lahjoittaa verottajalle heille yhteensä 120 000 euroa.

        Testamentillä pystyy antamaan verottomana noiden lisäksi 20 000 euroa per nenä, eli esimerkkitapauksessa jos on kaksi lasta ja kaksi lastenlasta, niin yksi henkilö voi verotta testamentata omaisuuttaan 80 000 euroa. Ja jos testamentin laatijalla olisi lapsia kolme ja heillä kaksi lasta kaikilla, niin verottomana se tekisi yhteensä 240 000 euroa.

        Noiden lisäksi jos lapsenlapsilla olisi perillisiä, summa voisi olla vieläkin isompi. Keinoja löytyy, , vaikka onhan tuo 240 000 euroa pikkuraha monelle, joten kehoitan heitä kääntymään asiantuntijoiden puoleen, sillä keinoja löytyy.

        SORRY! Tarkoitin että verotta , eikä suinkaan verottajalle : ))


    • Anonyymi

      Populismia puhtaimmillaan - bluffi vieläpä onnistui siitä päätellen että Rinne nyt PM.

    • Anonyymi

      Ensin Antti kerää sen rahan köyhiltä polttoaine ja muilla korotuksilla. Saa, sit maksa omat takasi! Vielä nousevat mamutus ja kehitysapukulut! Ilmaista ei ole isismuijien haku ja elatuskaan!

    • Anonyymi

      Kyllä PÄÄMINISTERI Rinteen mukaan veropohjaa tiivistetään siten, että rikkailta verotetaan enemmän ja harmaa talous estetään. Myöskään julkisia palveluja ei siirretä yksityisten pääomasijoittajien bisnekseksi, jotta verorahoista jakaisivat osingot, mielellään verottomina.

      Valtiovarainministeri on keskustalainen Lintilä, mitä jos ottaisit selvää siitä miten Lintilä toimii kirstunvartijana.

    • Anonyymi

      Kyllä Sipilä oli hyvä köyhille, kun ei vienyt enempää, ja otti vain etuuksista kun oli pakko.

    • Anonyymi

      On se kumma ku sosialisti pääsee Herraksi, niin siitä
      tulee heti RAHANHIMOINEN KAPITALISTI

      • Anonyymi

        Perustele, faktoja kehiin


      • Anonyymi

        Vappusatanen sen kertoo. Niin ja oman palkan korottaminen


      • Anonyymi

        Mikäli Antti Rinnettä tarkoitat, niin se ainakaan pidä paikkaansa, sillä hän politiikkaan lähtiessään tietoisesti jätti entisen hyvätuloisen ja vakaan työpaikkansa, parantaakseen heikompiosaisten asioita ja tehdäkseen oikeudenmukaisempaa politiikkaa.

        Edellämainittu tarkoittaa, että köyhyyttä tulee vähentää, terveydenhoitoa parantaa, ja ihmisille antaa mahdollisuuksia, jotka kaikki tukevat inhimillisyyttä sekä Suomen talouskasvua ihminen edellä. Sosialistien "vihamiehiä" ei ole rikkaat, vaan he ovat yhtälailla lähellä heidän sydäntään. SDP haluaa varallisuuteen katsomatta ja hyvinvoinnin kasvun kautta parantaa kaikkien mahdollisuuksia menestykseen, joka parantaa kaikkien ihmisten , rikkaiden ja köyhempien, sekä siitä välistä kaikkien elämänlaatua , turvallisuutta, vakautta, kilpailukykyä , kouluttautuneisuutta, joka on avain mahdollisuuksiin ja loistavaan kehitykseen. Ennen kaikkea mahdollistaminen on paras tae parempaan, ja mollaaminen on sen täydellinen vastakohta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vappusatanen sen kertoo. Niin ja oman palkan korottaminen

        Rinne on luvannut tavalla tai toisella tämän vaalikauden aikana lunastaa lupauksensa tuosta satasesta, se voi olla verotuksellinen tai rahana annettu, tai kolmas vaihtoehto, ei väliä kunhan toteutuu. Alle 1000 euroa saaville alkuunsa se 50€ , koska he eivät juurikaan maksa veroja, ja yli 1000 euroa eläkettä saaville , se voidaan toteuttaa myös verotuksellisesti .


    • Anonyymi

      Vaalilupaukset ovat enemmän tai vähemmän "puppua", vain tyhmät niihin uskoo. Tarkoituksena on saaada äänet omille kannattajille, ei mitään muuta!

    • Anonyymi

      Vaalilupaukset eivät täyty samana päivänä kun uusi hallitus aloittaa työnsä. Eikä edes vaalikauden ensimmäisenä vuotena. Tämä vuosi mennään viime vuonna tehdyn valtion budjetin mukaisesti. Sipilän hallitus on tehnyt budjetin tälle vuodelle. Katso https://tutkibudjettia.fi.

      Sieltä näkyy myös lisätalousarvioon tehdyt menolisäykset eri hallinnonaloilla.

      Vuoden 2019 budjetti (ilman lisätalousarvioita) 55,5 miljardia euroa.

      Valtiovarainministeriön hallinnonala 17,5 miljardia
      Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonala 15 miljardia
      Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonala 6,4 miljardia
      Puolustusministeriön hallinnonala 3,1 miljardia
      Liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonala 2,9 miljardia
      Maa- ja metsätalousministeriön hallinnonala 2,6 miljardia
      Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnon ala 2,5 miljardia
      Sisäministeriön hallinnonala 1,5 miljardia
      Valtionvelan korot 1,2 miljardia
      Ulkoministeriön hallinnonala 1,1 miljardia
      Oikeusministeriön hallinnonala 1 miljardi
      Valtioneuvoston kanslia 0,3 miljardia
      Ympäristöministeriön hallinnonala 0,2 miljardia
      Eduskunta 0,1 miljardia
      Tasavallan presidentti 20,1 miljoonaa

      Napauttamalla kyseisen hallinnonalan "laatikkoa", voi nähdä, mihin eurot on budjetoitu.

      Esimerkiksi valtiovarainministerin budjetista menee eniten kuntien tukemiseen, eli 8,53 miljardia, eläkkeisiin ja muihin korvauksiin 5,07 miljardia jne.

      Sosiaali- ja terveysministerin budjetista on eläkkeet myös suurin menoerä eli 4,66 miljardia. Perhe- ja asumiskustannusten tasaus, perustoimeentulotuki ja eräät palvelut on toiseksi suurin, mihin on budjetoitu 4,37 miljardia.

      Hallitus on luvannut pienten eläkkeiden korotuksen, joka varmastikin tulee tällä hallituskaudella.
      Toivottavasti Suomeen saadaan myös eläkekatto tai eläkepalkkakatto kuten muissa EU-maissa. Ei ole perusteltua, että ylisuuria eläkkeitä maksetaan samaan aikaan, kun "takuueläke" on vain 784,52 e/kk. Takuueläkettä pienentävät muut eläketulot (työkyvyttömyyseläkkeellä olevilla myös ansiotulot). Ne otetaan huomioon sentin tarkkuudella.

      Eläkeuudistus tulisi tehdä huomioiden iäkkäiden ihmisten mahdollisuus saada työtä tai mahdollisuus uudelleenkouluttautumiseen nykyajan ammatteihin. Eläkekaton puuttumista ei voida perustella sillä, että ökyeläkeläisten eläkkeitä ei voida pienentää. Pitää tehdä eläkeuudistus siten, että Suomeen ei synny valtavaa joukkoa pieneläkeläisiä (eläkeellepääsyn varhentaminen pientää tulevaa eläkettä hamaan loppuun asti).

      Suomessa on kansaneläkeläisiä noin 600.000 henkeä ja eläkkeen määrä noin 700 euroa.

      Valtion kokonaan tai osittain omistamista yhtiöistä löytyvät ÖKY-ELÄKELÄISET, EIKÄ ELÄKEKATTOA OLE. Valtion yhtiöiden johtajien ökyeläkkeet ovat usein suuremmat kuin esimerkiksi pörssiyhtiöiden johtajien, vaikka hyvin menee myös pörssiyhtiöistä ennenaikaiselle eläkkeelle päässeillä. Heidän eläkekertymä ei vähene varhentumisen takia. Epäoikeudenmukaista on se, että johtajien LISÄELÄKKEET maksavat työntekijät.

      Eläketurvakeskuksen mukaan eläkekattoja eri maissa:
      Belgia 3907 e/kk
      Britannia 3670
      Espanja 3166
      Italia 7390
      Itävalta 3400
      Kreikka 6160
      Luxemburg 8413
      Ranska 2859
      Ruotsi 3000
      Saksa 5400
      Sveitsi 4500
      USA 6717
      Kanada 2340
      SUOMI - EI KATTOA

      • Anonyymi

        Mikäs merkitys sillä katolla oikein olisi? Isoja eläkkeitä esim 10000-20000 €/kk ei montaa ole. Jos katto olisi vaikka sama kuin kreikalla niin maailmako pelastuisi? Jotain rajaa trollaukseenkin.
        Mutta siitä vaan tekemään ehdotus perustuslakivaliokuntaan oman kansanedustajan kautta. Demari-puheenjohtajan johdolla tehdään parissa tunnissa lakiesitys. Vitsi vitsi. Ja taas on astetta parempi maailma rakennettu.
        Oikeasti uskon että parempi ratkaisu on tehdä töitä, maksaa verojen yms maksujen kautta itselleen parempaa eläkettä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäs merkitys sillä katolla oikein olisi? Isoja eläkkeitä esim 10000-20000 €/kk ei montaa ole. Jos katto olisi vaikka sama kuin kreikalla niin maailmako pelastuisi? Jotain rajaa trollaukseenkin.
        Mutta siitä vaan tekemään ehdotus perustuslakivaliokuntaan oman kansanedustajan kautta. Demari-puheenjohtajan johdolla tehdään parissa tunnissa lakiesitys. Vitsi vitsi. Ja taas on astetta parempi maailma rakennettu.
        Oikeasti uskon että parempi ratkaisu on tehdä töitä, maksaa verojen yms maksujen kautta itselleen parempaa eläkettä.

        Matalapalkka-aloilla raskaissa ja vaativissa( lastenhoitajat, mukaan lukien perhepäivähoitajat ) , siivojat, varastotyöt, rakennusalan hanttihommat, kaupan myyjät joitakin mainiten , niin niissä työtehtävissä ei juurikaan eläke kartu, ja kun he tulevat eläkeikään niin eläke on niin pieni siinä 900-1300 euroa brutto, joten kiitos ahkeruudesta ja pienellä palkalla sinnittelystä, muiden hyväksi.


      • Anonyymi

        Paljonko se eläkekatto sitten auttaisi?
        Jos vaikka yli 20000/kk eläke tiputettaisiin esim 7000 niin uskotko oikeasti että joku muuttuisi näiden vähemmän eläkettä tienanneiden elämässä?
        Itsellä ei ole tarkkoja tietoja maksimeista, mutta väittäisin että 20000/kk eläkettä saavien osuus on joitain kymmeniä. Kokonaispotissa aika lailla luokkaa kärpäsen jätös. Se että joku on saanut moisen eläkkeen tarkoittaa myös sitä että siinä matkan varrella on virrannut rahaa melkoinen määrä myös yhteiskunnan suuntaan, suhteellisesti todella paljon enenmmän verrattuna pienemmän eläkkeen saajiin.


      • Anonyymi

        Trollaajalla näköjään valikoivat tiedot, tässä täytyy kyllä todeta että koko postauksen anti vähintään valehteleva kun tietosisällöstä löytyy melkoisesti virheellisyyksiä. Onko postaajalla jotain linkkiä "tietoihinsa" esim eläketurvakeskuksen julkaisuihin, löytyykö muita maita joissa ei kattoa vai onko suomi ainut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko se eläkekatto sitten auttaisi?
        Jos vaikka yli 20000/kk eläke tiputettaisiin esim 7000 niin uskotko oikeasti että joku muuttuisi näiden vähemmän eläkettä tienanneiden elämässä?
        Itsellä ei ole tarkkoja tietoja maksimeista, mutta väittäisin että 20000/kk eläkettä saavien osuus on joitain kymmeniä. Kokonaispotissa aika lailla luokkaa kärpäsen jätös. Se että joku on saanut moisen eläkkeen tarkoittaa myös sitä että siinä matkan varrella on virrannut rahaa melkoinen määrä myös yhteiskunnan suuntaan, suhteellisesti todella paljon enenmmän verrattuna pienemmän eläkkeen saajiin.

        "jotain kymmeniä" eläkeläisiä on muuttanut veropakolaisiksi maihin, joissa suomalaiset eläkeläiset ovat voineet elää verovapaasti.
        Luuletko että muut läntisen demokratian valtiot olisivat säätäneet eläkepalkka- tai eläkekatto-lait, ellei niihin olisi hyvät perustelut?
        Tuloerojen kasvaessa myös eläke-erot ovat kasvaneet. Eläkeyhtiöiden ja yritysten johtajat ovat kehitelleet itsellensä ökyeläkkeiden lisäksi lisäeläkkeet, jotka eivät pienene pomojen jäädessä ennenaikaiselle eläkkeelle.
        Googlaa netistä "ökyeläkkeet".


      • Anonyymi

        Kyseisellä sanalla löytyi yksi asiapitoinen uutinen jossa demareiden Johannes Koskinen sanoi nostavansa sopeutumiseläkettä rahakkaan Lontoon pestin jälkeen. Sitten oli juttu jossa kolme johtajaa oli muuttanut portugaliin. Sekä tietty vauva.fii, suomi24.fi keskusteluihin viittauksia.
        Ei se lisäeläke mikää johtajien yksinoikeus ole, siitä nauttivat tai tulevat nauttimaan taviksetkin. Voit jopa itsekkin ottaa henkilökohtaisen vakuutuksen tai tehdä säästämissopimuksen.
        Jos Portugalin verottomuus häiritsee, kysy demari-konttorilta miksi vanha sopimus tehtiin aikanaan Raunion johdolla? Tähän pieni varaus että muisti voi heittää kirjoittajalla kun ainaa on kulunut.


    • Anonyymi

      Ai että kusettiko ? Mitäs luulette, kysykää vaan mitenkä paljon ?

    • Anonyymi

      Vapusatanen on 50% eli korkeintaan 50 eur jos sitäkään.
      Vappu 1400 eläke on 50% eli 700 eur jos sitäkään.
      Rinteen totuus on puolitotuus, jos sitäkään.

      • Anonyymi

        Ja mikähän se oli Sipilän ja Orpon eläkelupaus tai koulutuslupaus?
        Lupasiko Sipilän hallitus leikata eläkeläisiltä, opiskelijoilta, pienipalkkaisilta ha tylttömiltä?
        Ei luvannut mutta leikkasi.
        Tehtiin kiky-sopimus ja tehtiin aktiivimalli.
        Luotiin sijoitustilit ja hallintarekisteri.
        Tulottomien määrä kasvoi n. 50.000 suomalaiseen, jotka joutuvat elämään puutteellisen perusturvan varassa, mistä myös EU:n komissio on Suomea huomauttanut.

        Nykyinen Rinteen hallitus yrittää parantaa huono-osasten asemaa. Toisen asteen koulutus uudistuu, joten myös vähävaraiset nuoret saavat elämälleen paremman pohjan. Sote-palvelut paranevat, ilmasto ja turvallisuusasiat paranevat, harmaa talous vähenee, veropohja tiivistyy jne.
        Pienimmät eläkkeet paranevat. Joten katso kokonaisuutta ja odota vaalikauden loppuun - tai ainakin Rinteen ensimmäistä Suomen valtion budjettia.


    • Anonyymi

      Rinne jätti hyväpalkkaisen työn !
      Mites ne rinteen edelliset työt sujuivat ?
      Oikeusistuimissa oli vain jotain .
      Demarien ei kannattaisi kovin suureen ääneen puhua rehellisyydestä .

      • Anonyymi

        Kuinka monta edeltävien hallitusten ministereitä on jäänyt kiinni valheista ja vääristelyistä, tulee mieleeni useampikin Kokoomuksen ja Keskustan ministeri. Kuinka moni heistä on toiminut vähäosaisia auttaakseen, vai ajanut asioita omiensa ja hyväosaisten pussiin ja vieläpä köyhempien kustannuksella. Köyhempien sortoa, joiksi voidaan laskea älyttömän pienet palkat, jolloin on teetetty töitä pilkkapalkalla , joiden vuoksi nyt toisten työeläkkeet ovat jääneet muiden eläkkeistä ja palkoista valtavasti jälkeen.


    • Anonyymi

      Joskus muinoin demarit olivat työväen puolue .Nyt pahempi herrakaarti kuin kokoomus

      • Anonyymi

        Demarit eivät ole koskaan olleet varsinaisesti työväenpuolue ellei työväen hallinnoimista pidetä osoituksena työväen puolueesta. Demarit ovat aina olleet itsetarkoitus ja työväki ainoastaan väline sen ylläpitämiseen.

        Demarit ovat valinneet työväen rahoitajakseen koska sillä porukalla on enemmän rahaa kuin muilla.

        Demareiden tehtävä on siirtää rahaa suurille ikäluokille ja siinä se on toiminut erinomaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demarit eivät ole koskaan olleet varsinaisesti työväenpuolue ellei työväen hallinnoimista pidetä osoituksena työväen puolueesta. Demarit ovat aina olleet itsetarkoitus ja työväki ainoastaan väline sen ylläpitämiseen.

        Demarit ovat valinneet työväen rahoitajakseen koska sillä porukalla on enemmän rahaa kuin muilla.

        Demareiden tehtävä on siirtää rahaa suurille ikäluokille ja siinä se on toiminut erinomaisesti.

        Sinäkin tulet vanhaksi, ja vanhuus ei tule yksin, saat kylkiäisenä sairauksia ja heikkenevän toimintakyvyn, ja kun itse vanhenet, samoin käy sinun kodinkoneillesi , ja muulle omaisuudellesi, jotka kaikki tarvitsivat remppaa.
        Kyllä vanheneminen takaa työtä monelle, ja työllistää paljon, ja vielä enemmän jos se vappusatanen saataisiin. Jos , niin hyvinkin hallituksen työllisyystavoite täyttyisi.
        Tuosta rahasta on eläkeläisten lisäksi moni yrittäjä kiinnostunut.


    • Anonyymi

      Äänestäkää vaan köyhät ja pienituloiset palkansaajat porvareita, niin työaika pitenee, sairauspäivärahat kutistuu, palkat laskevat entisestään, lomat lyhenevät , työsuhdeturva heikkenee, ja kelakorvaukset poistettaisiin luultavammin kaikki vähitellen, Viime porvari hallituskaudella Sipilän hallituksessa , jo moni edellä mainituista saatiin maaliin, ja osassa oli jo hilkulla hyvien syöttöjen ansiosta.

      Hyväosaisten ja sijoittajien mittavat verohelpotukset jäivät miltei huomiotta ja niistä ei juurikaan pidetty ääntä, jos se on teistä oikein, niin äänestä porvareita. Myös perussuomalaiset ovat porvareita, sieltä todella oikealta.

    • Anonyymi

      Rinne varmaan tarkoitti sanoa, että se on vappu satanen pois eläkeläisten tililtä.
      Rinne puhuu, mitä sylki suuhun tuo. Muistaako edes enää niitä lupauksiaan.

      • Anonyymi

        Sekoitat nyt kaksi asiaa, Sipilän ja Rinteen keskenään. Sipilä otti pienituloisilta ja antoi hyvätuloisille, koska hänen sanojensa mukaan suurituloisilla ei ollut etuuksia joista ottaa, niin hänen oli kävytävä köyhien kukkarolla.


      • Anonyymi

        Sekoittele mitä haluat , pöljiä molemmat ukot .


    • Anonyymi

      Mutta kuka menneistä ja nyt istuvista ministereistä on kieroin, röyhkein ja vie vaikka tuhkatkin pesästä.

    • Anonyymi

      Ei köyhien pitäisi antaa vaurastua, sillä mistä sitten saisimme sijoitusasuntoihimme vuokaralaisia ja töihin väkeä pienillä palkoilla. Olen työnantaja ja olen sitä mieltä, että pitäisi kiristää työtahtia ja laskea palkkoja, lomia lyhentää ja eka päivä sairaslomista palkattomksi.
      Sosialistit ovat antamassa liikaa köyhällistölle, joka on kestämätön tilanne.

      • Anonyymi

        Suutarit pysykööt lestissään, köyhät nöyrinä ja lakki kourassa, etteivät ylpisty ja kuvittele itsestään liikoja.


    • Anonyymi

      Jos saa satkun ja seuraavana päivänä viiskymppiä, niin on saanut sataviiskymppiä.
      Kuinka joku voi silloin väittää että on menettänyt viisikymppisen???

    • Anonyymi

      No pitihän tuo arvata kusetusta tuo VAPPU-SATANEN oli.

      Sosialistinen demokraatti on aina kusettanut kansaa

      Niin kävi Kreikka vakuuksissa ku kaikissa muissakin
      valheissa

      • Anonyymi

        Kyllä Kreikan lainojen arkkitehdit oli alkujaan Vanhanen ja Katainen joita Mari Kiviniemi peesasi, kehuskelivat , että niistä vielä hyötyy kovien korkojen ansiosta.
        Armoa heille, sikäli, että he eivät tienneet mitä tekivät, ja piti Saksalaisia ja Ranskalaisia pankkeja tukea, jotka olivat taanneet lainoja Kreikalle.
        Koska edellämainitut olivat sotkeneet Suomen Kreikan lainoihin, ei oikein ollut helppoa tietä, mikäli aikoi saada sieltä yleensä jotakin takaisin, niin Urpilainen oli hyvä , ja laittoi EU herroille kampoihin, ja vaati lainoille takuita, eikä noin vain ollut antamassa veronmaksajien rahoja, vaan piti puoliamme.
        Mutta virhe oli tapahtunut jo alkujaan, ja pahin luultavammin siinä vaiheessa kun Kreikka oli otettu EU : n jäseniksi.
        No jälkikäteen on helppo olla jälkiviisas, ja ainoa mistä voitaisiin ottaa oppia, ettei lähdetä jatkossa alkuaankaan mielistelemään muiden mukana ja ei anneta vetää itseämme nenästä ja vetää meitä muiden lainojen maksumiehiksi.


      • Anonyymi

        Rinne on selkeästi tilanne lähtöinen politiiko joka petaa päätökset mahdollisuuksiin , niin taloudeliseen tilanteeseen kuin poliittiseen tilanteeseen nojaten. Tuo näkyy selkeästi hallituksen tekemissä linjauksissa ,missä nuo ,etenkin tuo ensimmäisenä mainittu seikka on painoittaen otettu hallituslinjauksissa huomioon ,tulevissa päätöksissä ja niiden tarkistuksissa hallituskaudella. Hallitus on selkeästi lähtenyt linjauksissaan liikenteeseen realiteetit ja talouden muutokset edellä,eikä kuten perinteisesti ,jolloin on luotu linjat ja ajettu niiden mukaan muuttuneita olosuhteita huomioimatta,joka on suorastaan ollut turmiollista politiikkaa maamma talouselämälle.

        Rinne on pitkänlinjan mies ja monen mutkan kautta politiikkaan kulkeutunut. Uskoisin että häneltä löytyy runsaasti potentiaalia neuvotteluissa ,sekä näkemyksissä joilla Suomea viedään eteeen päin vakaasti , ihmislähtöisesti.Toisin kuin kovan oikeistopolitiikan aikana jolloin rha syrjäytti ihmisarvon ja kansalaisten tarpeet, pniin palveluiden suhteen sotemalleissa kuin perheiden ja nuorten aseman kolutuksen ,sekä toimeentulon suhteen.

        https://www.apu.fi/artikkelit/antti-rinne-sydan-vasemmalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rinne on selkeästi tilanne lähtöinen politiiko joka petaa päätökset mahdollisuuksiin , niin taloudeliseen tilanteeseen kuin poliittiseen tilanteeseen nojaten. Tuo näkyy selkeästi hallituksen tekemissä linjauksissa ,missä nuo ,etenkin tuo ensimmäisenä mainittu seikka on painoittaen otettu hallituslinjauksissa huomioon ,tulevissa päätöksissä ja niiden tarkistuksissa hallituskaudella. Hallitus on selkeästi lähtenyt linjauksissaan liikenteeseen realiteetit ja talouden muutokset edellä,eikä kuten perinteisesti ,jolloin on luotu linjat ja ajettu niiden mukaan muuttuneita olosuhteita huomioimatta,joka on suorastaan ollut turmiollista politiikkaa maamma talouselämälle.

        Rinne on pitkänlinjan mies ja monen mutkan kautta politiikkaan kulkeutunut. Uskoisin että häneltä löytyy runsaasti potentiaalia neuvotteluissa ,sekä näkemyksissä joilla Suomea viedään eteeen päin vakaasti , ihmislähtöisesti.Toisin kuin kovan oikeistopolitiikan aikana jolloin rha syrjäytti ihmisarvon ja kansalaisten tarpeet, pniin palveluiden suhteen sotemalleissa kuin perheiden ja nuorten aseman kolutuksen ,sekä toimeentulon suhteen.

        https://www.apu.fi/artikkelit/antti-rinne-sydan-vasemmalla

        Olet oikeassa.
        Ennen vaaleja tilanne oli sellainen, että haluttiin ääniä ja sen takia valehdeltiin.
        Vaalien jälkeen taas ei voi valehdella niin paljoa koska oppositio tukehtuu nauruun ja se on tappo.


    • Anonyymi

      No, öh, ettekö te persaukiset käsitä, 19€ se on siinä. Ite nostettiin tietty omia palkkojamme rutkasti, palkattiin tippuneet luuseri kansanedustajat erityiavustajiksi, toki tukevalla tilipussilla ja nostetaan vielä puoluetuki 25%, että kepukaan ei mitään menetä, hyvät massit kaikille kato, siinä sitä on vappua yllin kyllin, eihän sitä köyhien asiaa voi halvemmalla ajaa, eli pulinat pois

    • Anonyymi

      Seuraavan kerran taitaa pakko äänestää joko vasemmistoa tai kommareitten

      • Anonyymi

        Siis ei oikeistodemareita?

        Kannataa kuitenkin muistaa, ettei vasemmistoliitto luvannut läheskään yhtä paljoa. Jos kerran käytetään mielikuvitusta, niin käytetään kunnolla.

        H.C Rinne


    • Anonyymi

      Ei Ollut.
      Rinne toteuttaa vaali-lupaustaan kokoomuksen ja kepun
      vastustuksesta huolimatta

      • Anonyymi

        Ei toteuta. 19 euroa ei ole satanen.


    • Anonyymi

      Kyllä oli Rinne koitta paikata valehteluaan muutaman kympin korotuksella

    • Anonyymi

      Toista se oli Sipilän oikeistohallituksen aikana - silloinhan sitä rahaa oikein kiskomalla kiskottiin pienipalkkaisilta ja vähempiosaisilta ja kenelläkäs sitä rahaa jakamalla jaettiin. Sipilän tavallista kansaa kurjistanut hallituspolitiikka on tainnut jo monelta unohtua??!
      Antti Rinteen hallitus on vastuuntuntoinen ja köyhimpiä ja tavan kansan etuja ajava hallitus ja sekös nyt nyppiikin oikeistolaisia ja enne kaikkea äärioikeistolaisia!!!

      • Anonyymi

        Rinne valehtelee.
        Luottamuksen voi menettää vain kerran.

        Rinne yrittää sysätä vastuun SAK:lle ja EK:lle koska ne eivät suostu romuttamaan suomalaista eläkejärjestelmää pelkästään Rinteen maineen pelastamiseksi.


    • Anonyymi

      Kusetusta se oli

      Mutta onneksi kaikki tajus että NYT ON KYSE KUSETUKSESTA

      Se Oli DEMUSKUSETUS

    • Anonyymi

      Eihän sitä nyt Suomalaisille .Uusille matuillehan se pitää antaa.Saadaan lisää Poliisiille ja Asianajajille töitä

    • Anonyymi

      Uudessa hallitusohjelmassa on todella paljon hyvää, ja yksi liittyy tuohon pienituloisten eläkeläisten eläkkeen nostamiseen. Tuo luvattu satanen alle 1400 euroa saaville tulee tällä hallituskaudella, ei samantien, kuten Saulille illallinen, mutta tulee kuitenkin.

      Turvapaikanhakijat ,,,, NIIN parempi hallittu , kuin hallitsematon tilanne, ja parempi jakaa yhteisvastuuta muiden EU maiden kanssa, kuin se että Tornion kautta tulisi hallitsematon määrä heitä. Paras tapa olisi pyrkiä auttamaan turvapaikanhakijoita heidän kohdeamaissaan, ja siksi olisi tehtävä paljon työtä yhteisvastuussa muiden maiden kanssa.

      Epätasa-arvo , suuret tuloerot, huonot sosiaaliset olot ja heikot mahdollisuudet kouluttautua luovat epävakautta ja lisäävät sekasortoa sekä sisällisotia, jotka poikivat erilaisia ryhmittymiä ja väkivaltaisuuksia. Vaikuttamalla mahdollisuuksien mukaan tilanteeseen, löytämällä ratkaisuja , kuuntelemalla osapuolia ja ennenkaikkea parantamalla hyvinvointia ja köyhempien toimeentuloa, se parantaisi oloja ja sitä kautta lisäisi vakautta.

      Mutta Persuja lukuunottamatta kaikki puolueet ovat valmiita panostamaan turvapaikanhakijoiden tilanteeseen, sillä se on paras mahdollinen keino ennaltaehkäistä vielä pahempia turvapaikanhakijoiden tulovirtoja, terrorismia, väkivaltaisuuksia.

      Näin se on kaikkialla, hyvinvointi ja koulutus sekä pienet luokkaerot lisäävät vakautta, ja kun pienituloisilla perheillä, eläkeläisillä ja työttömillä on voita leivälle ja hyvinvointia, tämä maa on parempi paikka asua ja nostaa kansantaloutta.

    • Anonyymi

      Rinne on kunnon kommari. Se pitää lupauksensa, niin ku on nähty,
      VAPPUSATANEN tulee että helähtää.

      Ja sekös kokoomusta V-tuttaa

    • Anonyymi

      Onko satanen tullut?
      Onko kerrottu koska se tulee?
      Onko sanottu että se ei hallitukselta tule?

      Viimeinen pitää paikkansa.
      Onko valehtelu kusetusta?
      Ei, jos omaa vasemmistolaisen aatemaailman.

    • Anonyymi

      . Paras tapa olisi pyrkiä auttamaan turvapaikanhakijoita heidän kohdeamaissaan, ja siksi olisi tehtävä paljon työtä yhteisvastuussa muiden maiden kanssa.Afrikkaan on syydetty minun 60 vuotisen elämäni aikana satoja miljoonia .Mitä saatu aikaan. keihäät ovat vaihtuneet konetuliaseiksi ja muutama upporikas johtaja .Etelä-Afrikka kun vielä nitistää valkoiset sitäkin joudutaan avustamaan

    • Anonyymi

      Tuo vappusatanen on ehkä opposition piikki . tosiasia on se että nyt meillä on demokraattisesta näkökulasta laillinen hallitus ,tosin kuin eellinen hallitus joka oli muodostettu omintakeisesti ,laillisesti puoluepoliittisesti läpi ajaen .

      Tuo hallitus ajoi läpi asioita leikkaus ja pakkopolitiikan keinoin. Nyt on suunta selkeästi tuossa suhteessa muuttunut .Ehkei oleellisesti ,ihmisten turvaa taaten ,mutta juna on kääntynyt .Asettakaamme toivomme tälle demokraattisesti toisin valitulle täysivaltaiselle hallitukselle toivo siitä että kaikki ovat tuossa junassa ja asioita ajetaan toisin. Ei raha ja sen valta edellä,vaan koko kansakuntamme eduksi.

      • Anonyymi

        Ei vappusatanen ole opposition ajatus. Kävin juuri katsomassa netistä puheen, jossa Rinteeltä näyttävä mies sen lupasi. Saman näköinen, mutta väsyneempi mies lupasi saman uudelleen palattuaan sairaalasta. Siinä välissäkin se on luvattu ainakin kertaalleen.

        Kolme maagista lupausta ja kaikki videolla.

        Älä suotta anna oppositiolle kunniaa lupauksesta, joka tutkimusten mukaan saattoi demarit vaalivoittoon. Kunnia sille, jolle se kuuluu!


    • Anonyymi

      Ilman tätä Rinteen huijausta persut olisivat voittaneet vaalit kirkkaasti
      Tämä sai pien eläkeläiset äänestämään tätä rosvojoukkoa

    • Anonyymi

      Joo ja rosvojoukko ruokkii vain iseään ja Afrikkalaisia

    • Anonyymi

      VAPPUSATANEN tulee että helähtää.
      Ei vain ole näkynyt

    • Anonyymi

      Rinne pelkää jo sotilasvallankaappausta vappusatasen vuoksi.

    • Anonyymi

      Ehkä kunnon sotilasvallankaappaus olisi paikallaan .Saataisiin tuo herrakaarti ja matu kaarti kuriin

    • Anonyymi

      Mikä on ohuin satanen
      No Rinteen VAPPUSATANEN ei näy ollenkaan

    • Anonyymi

      SDP ja Antti Rinne pettivät duunarieläkeläiset

    • Anonyymi

      NYT Antti varaappas budjettiin se VAPPUSATANEN ja mieluummin taannehtivasti Niin emme sano enää valehteliaksi

      • Anonyymi

        Näytti menevän Afrikkalaisille tuo VAPPUSATANEN


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      113
      3126
    2. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      158
      2422
    3. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      325
      2403
    4. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      129
      2231
    5. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      95
      1531
    6. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      31
      1347
    7. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      120
      1210
    8. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      38
      1137
    9. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      59
      1124
    10. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      47
      941
    Aihe