miten vaikea on löytää oikeasti mielenkiintoista naisseuraa

Mielenkiintoisen naisseuran löytäminen on harvinaisen vaikea operaatio. Naiset yleensä peittävät mielenkiinnottomuuttaa ulkonäöllään. Olisi oikeasti mukavaa tavata nainen, joka osaa huomata, osaa puhua, osaa olla mukana ja jolla on hyvät puheenaiheet. Kun lukee naisten kirjoittamia tekstejä, niissä valitetaan aina, miten huonoja puhmaan miehet ovat, mutta oikeasti - ehkä myös naisten kannattaisi opetella vuorovaikutustaitoja.

Oikeasti pelkän seksiseuran löytäminen on paljon helpompaa kuin sellaisen neitosen, joka on osaa olla mielenkiintoinen.

Mutta ehkä tämä nyt on sitä kuuluisaa kemiaa.

6

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Peittävät mielenkiinnottomuuttaan ulkonäöllä? Ehkä se olet sinä, joka etsit seuraa ulkonäkö edellä? Jos jaksaisit vilkaista niitä ei-kaunottaria, saattaisit yllättyä. Mitä sitten on mielenkiinnoton?
      Mä en ainakaan ensitapaamisella ole kovin puhelias, yritän vähän katsella mikä tämä tyyppi. Pidättyväisyys ei ole sama asia kuin tyhjä pää.

    • Anonyymi

      Aloittajan nimimerkki antaa ymmärtää, että kiikarissa on jotain muuta kuin sujuvat keskustelutaidot tai laajasta yleissivistyksestä kumpuava mielenkiintoisuus :)

    • Anonyymi

      Nykyaika on mennyt sellaiseksi, että miehiä tuntuu kiinnostavan ensisijassa ulkonäkö. Niinpä se, mihin naiset panostavat, on ulkonäkö. Toki on niitä pinnallisia ihmisiä (niin miehissä kuin naisissakin), joita ei edes ns. sisäinen kauneus tai äly kiinnosta tippaakaan. Välillä kyllä itse ihmettelen, että jos on vaikkapa opiskelija ja ulkonäkö on ns. high maintenance -luokkaa, niin jos naisella ei ole vanhempien suunnalta taloudellista tukea tiedossa, niin olettaako nainen, että tuleva mies kustantaisi kynsihuoltoja, hiuspidennyksiä, ripsipidennyksiä, kuntosalikorttia tms?

      Huomaan, etten kyllä itse pärjää kauneuden saralla niitä naisia vastaan, jotka panostavat ulkonäköönsä tosi paljon. Olen pitänyt tärkeämpänä lyhentää asuntolainaa ja pistää rahaa säästöön kuin että ottaisin botox-ruiskeita, hammasvalkaisuja ja sen semmoisia. Minullakaan ei ole varakkaita vanhempia tukemassa, vaan ihan itse maksan kaikki menoni. Kyse on siis pitkälti siitä, että mihin asioihin pitäisi investoida. Saadakseni miehen pitäisi varmaankin investoida ulkonäköön. Jostain syystä se ei oikein tunnu hyvältä idealta.

      • Anonyymi

        Kun sanot että miehiä kiinnostaa vain ulkonäkö, voi rivien välistä lukea että kiikarissasi on vain ne miehet joilla on hyvät mahdollisuudet saadakin kaunis nainen. Tavallisia miehiä jotka ovat kuin sinäkin, et edes vilkaise, näin se vaan menee todellisuudessa.


    • Anonyymi

      Sama juttu sieltä on löytää mielenkiintoista miestä. Muutamat ei osaa edes jutella kuin jostakin kalastamisesta, joka ei taas minua kiinnosta pätkääkään kun ei kuulu omiin harrastuksiini. Syön kyllä kalaa hyvin laitettuna. Joskus tuntuu niin toivottomalta koko touhu ja lopetinkin sen taas katellaan sitten jos joskus myöhemmin jos ei tärppää ihan livenä nyt kesän aikana.

    • Anonyymi

      Normaalia naista on mahdoton löytää. Kaikilla on jotain mielenterveysongelmia koska ovat seurustelleet jonkun alkoholisti narsistin kanssa.
      Ei ole terveitä naisia missään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kivitippu: Avajaiset suunnitteilla jo syksyn aikana

      Kivitipulle uudet omistajat https://ilkkapohjalainen.fi/talous/kivitipulle-uudet-omistajat-avajaiset-suunnitteilla-jo-s
      Lappajärvi
      80
      3679
    2. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      2895
    3. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2181
    4. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      120
      1620
    5. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1493
    6. Sehän on vain kymppi kuussa

      Ministeri Mykkäsen mukaan sähköautojen ajoneuvovero nousee vain alle10 eur/kk. Samaanaikaan muut ministeröt ovat veronma
      Maailman menoa
      111
      1459
    7. Onko kukaan koskaan sanonut

      Sinulle nainen että olet vaikea luonne? Minusta sinä olet vähän vaikea mutta ehkä elämä on opettanut sinua varautumaan j
      Ikävä
      101
      1212
    8. Juontaja Roope Salminen lataa rajua tekstiä juopottelustaan: "Ei mulla oikeastaan ollut..."

      Roope Salminen on elänyt viime vuodet päihteetöntä elämää ja puhunut päihteettömyydestä avoimesti. Voimaa ja iloa Roopel
      21
      1130
    9. Miten tämän kaipuun saa loppumaan?

      En jaksaisi enää kaivata, on mennyt liiankin pitkä aika kaipaamiseen. Olen elänyt vain puolittain ja se harmittaa. Ei a
      Ikävä
      81
      1079
    10. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1047
    Aihe