Hyvää lääkäripalvelua Tampereella

Anonyymi

Kävin Yksityisasemalla nimellä Pirte ja en ole koskaan kohdannut niin hyvää, ymmärtäväistä ja ammatillista palvelua. Olin ennen asiakkaana monta vuotta Turussa yhdellä toisella asemalla!...mutta siellä meni lyhyeesti sanottuna sukset ristiin ja minua ei siellä sen enmpåä kuunneltu kun katkaistiin 4-5v hoitokontakti!Ja minut jätettiin ilman lasku suunitelmaa lääkkeilleeni ja lääkkeeni ovat sitä luokkaa ettei julkiset niitä uusi ihan vain siis periaatteesta!......JA olen tässä pelännyt että menee kesä pilalle koska pääsen lähetteen kanssa täällä sitten korvaavaan hoitoon ja lääkkeet tiputetaan pois sitten pikkutahtia. Joka tapauksessa minulta oli nyt loppumassa lääkkeet ja menin tottakai paniikkiin ja laoin etsimään yksityislääkäriä kenelle saisin ajan "heti".....ja ajattelin etten koskaan tulee saamaan lääkkeittäni uusittua mutta pakko yrittää kun kerran ollut mointa vuotta opiaattipohjaiset lääkkeet pällä eikä voi seinään lopettaa....selitin sitten tialmnteeni ja sain nin hyvää palvelua, avovaomini oli mukana moraalisena tukena ja uskonkin että se oli tärkeää koska hän myös selitti kuin vaikea tilanne on jos jäisin ilman lääkkeittäni ja ollaan eletty pelossa että miyten pärjään siihen asti kunnes lähetteni vuoro tulee ja pääsen "jatkohoitoon"....sain vielä kipupiikit alaselkään ja ilman muuta uusi resptit ilman mitään kummallisuuksia kun näki kerran että olen syönyt lääkkeitä useita vuosia.....antoi kaikenlaista neuvoa ja oli erittäin humoristinen, avovaimoni kanssa melkein itkettiin kun tajuttiin että tämä lääkäri tosiaan kuuntelee ja tietää mitä tekee plus ettei "jätä heitteille", minkä usea olisi tehnyt koska lääkkeeni ovat sen verran vahvat ja annokset isot...Halusin vain laittaa tähän että apua on, vaikken uskonut sitä itsekkään, luulin että se Turun lääkäti oli yksi miljoonasta.....mutta sain toisen "lottovoiton"...kaikenlisäksi olimme siellä melkein tunnin ja kaikki maksoi yhteensä 80 kela alennuksen jälkeen. Huuuuh!....siis en voi vieläkään uksoa että minun kesä pelastui, samalla se on järkyttävää että se voi olla pilleristä kiinni, onneksi tulen samaan korvaavaa hoitoa ja toivon mukaan löytää muita mahdollisuuksia kuin nämä lääkkeet.....HYvää Kesää Kaikille <3

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiva kuulla positiivista Tampereen lääkäreistä, kun itsekin kipuisana ihmisenä hyvää lääkäriä etsin täältä. Itseäni jäi kiinnostamaan, kuka tuon Pirten lääkäreistä oli kyseessä? Jos et halua nimeä kertoa, voisitko mainita vaikka oliko mies vai nainen ja vaikka nimikirjamet?

      • Anonyymi

        Hiiop. Edelleen kyselen, kuka tämä lääkäri oli? Jos täällä ei saa nimiä mainita, niin kertoisitko vaikka nimikirjaimet, oliko nainen vai mies ja suunnilleen minkä ikäinen tms. tuntomerkkejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiiop. Edelleen kyselen, kuka tämä lääkäri oli? Jos täällä ei saa nimiä mainita, niin kertoisitko vaikka nimikirjaimet, oliko nainen vai mies ja suunnilleen minkä ikäinen tms. tuntomerkkejä.

        Turhaa kysellä. Saisit vaan uuden haukuttavan TAYSn lääkärien jatkoksi. Entäs jos kyseinen lääkäri työskenteleekin myös sairaalassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaa kysellä. Saisit vaan uuden haukuttavan TAYSn lääkärien jatkoksi. Entäs jos kyseinen lääkäri työskenteleekin myös sairaalassa.

        Siis häh? Miten niin haukuttavan? En ole tietääkseni haukkunut ketään. Mitä Tays edes liittyy tähän? En ole ikinä siellä edes käynyt.

        t. tuo, joka olisi kiinnostunut kuulemaan Pirten lääkäristä lisää


    • Anonyymi

      Nosto. Kertokaa jo.

    • Anonyymi

      Onpas tällä tyypillä ollut pitkään viallinen näppis. Jo tuolloin on piste -näppäin jumittanut noin pahasti kuten vielä tänä päivänäkin koronaviestejä kirjoittaessa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe