Babylonin kaupungin uudelleen rakentaminen!

Anonyymi

Maailman nsimmäinen valtias oli Nimrod ja valtakuntansa alkuna olivat Baabel Sinearin maassa.
Ensimmäinen kapina oli Sinearin maassa Baabelin tornin rakentaminen ja myös viimeinen kapina (Sak.5:5-11) Sinearin maahan huoneen rakentaminen eefa-mitassa olevalle naiselle;
Vihanajan alkupuolella villitsevä porttouskonto on antikristillinen uskonto, johon Raamatun mukaan liittyy haureutta, velhoutta, riettauksia, uskovien tappoa, riivaajien ja saastaisten henkien palvontaa, noituutta,hekumaa, epäjumalien kuvia, astrologiaa, vääriä kristuksia ja profeettoja ihmeineen.

Profetian ulottuvuus suuren Babylon kaupungin tuhosta:
Jer.25:12. Mutta kun 70 vuotta on täyttynyt, niin minä kostan Baabelin kuninkaalle ja sille kansalle, sanoo Herra, heidän pahat tekonsa, kostan kaldealaisten maalle ja teen sen ikuiseksi erämaaksi.
13. Ja minä tuotan sen maan ylitse kaikki sanani, jotka minä olen puhunut sitä vastaan, kaiken, mitä tähän kirjaan on kirjoitettu, mitä Jeremia on ennustanut kaikkia niitä kansoja vastaan.

Jeremian viimeiset luvut kertovat tuomioista, joista viimeisenä on Israelia vainoavan Babylonia pääkaupunkina pitävän uudistuneen Kreikan maailmanvallan pääkaupunki.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kovia-kokeneet-babylonin-rauniot-paasivat-unescon-maailmanperintolistalle/7472358#gs.nqv3jo
Jer.49:39 mainittu Seemiläisheimo; Eelamilaiset, joka mainitaan Ap.t.2 Jerusalemissa Pyhän Hengen vuodattamisen yhteydessä olleiden kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on yhteydessä.
Daniel sai Gabrielin selitetyn näyn, jossa vuodet 70 ovat säädettyjä vuosiviikkoja, Israelin kansalle ja pyhälle kaupungille, joista viimeinen on Syyriasta nousevan Antikristuksen vahvistama (Dan.9:21–27).

1Piet.5:13 Pietari ”kirjoitti” kirjeensä Babyloniassa, (n.65 jKr.) jolloin olivat yhtälailla olemassa Rooma kuin Jerusalem.
Runsaasti on vielä profetiaa VT:ssä tulevan Unescon rahoittamasta nopeasti rakennettavasta Babylonin kaupungista, josta tuhon edellä kehotetaan vihanajan (orja-) uskovia pakenemaan, josta he laulavat lopuksi pilkkalaulun Jes.14:4.

4

<50

Vastaukset

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.