Aihe

Eliittikumppanien "RAJATON viestintä" rajallista kuitenkin?

Kirjauduin Eliittikumppaneihin, mutta en ole vielä maksanut. Ilmaisversiossa voin saada viestejä, mutta en pysty niitä lukemaan, puhumattakaan kirjoittamisesta.

Kun palvelusta maksaa (suolaiset 100€ kuukauden ajalta tai 180€ 6kk), luvataan "RAJATON viestintä". Minusta "rajaton viestintä" kuulostaa siltä, että voisin rajattomasti viestitellä - kahteen suuntaan - kaikkien käypästen ehdokkaiden kanssa.

Mutta; palvelun kuvauksessa lukee, että voin rajattomasti LÄHETTÄÄ viestejä.

1) Entäpä, jollei vastapuoli ole maksanut palvelusta, hän ei kaiketikaan voi lukea viestiäni, kuten en itsekään ilmaisversiossa voi niitä lukea? Eikä myöskään vastata?

2) Voiko mahdollinen kumppani, jos sattuisi bongaamaan minut, ottaa aloitteen ja lähettää minulle viestiä, jos hän sattuu olemaan ilmaisversiossa?

Valtaosa Eliittikumppaneihin rekisteröityneistä lienee ilmaisversiossa, joten
satanenkin kuulostaa käsittämättömältä, jos "RAJATON viestintä" on näin rajallista. Niinpä on vaikea uskoa, että tuohon hintaan saisi niin vähän.

Onko maksullisuuden jälkeen vielä jokin maksullinen ekstraplushyvä-palvelu, jolla rajattoman saisi tuplaplusrajattomaksi? cf. Orwell... :) Ja jos on, niin mitä se mahtaa kustantaa?

Siispä kysymys heille, kellä on kokemusta Eliittikumppaneista: tulkitsenko rahastuksen oikein? Onko viestitys jollain joskus onnistunut?

(Olen siis mies ja etsin fiksua naista.)

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rahastusta on
   Itse kokeilin ja petyin, muutenkin
   En tiedä minkälaista naista sieltä miehet loppujen lopuksi hakee
   Koen olevani kunnollinen ja kivannäköinen, enkä aivan tyhmäkään,mutta eipä löytynyt

  • Anonyymi

   Rahastusta on
   Itse kokeilin ja petyin, muutenkin
   En tiedä minkälaista naista sieltä miehet loppujen lopuksi hakee
   Koen olevani kunnollinen ja kivannäköinen, enkä aivan tyhmäkään,mutta eipä löytynyt

  • Samoin Match com

  • Anonyymi

   Kirjoittelin eliittikumppanissa useamman miehen kanssa. Yhden kanssa kävin treffeilläkin muutaman kerran. Siellä oli enemmän vapaita oikeasti naisystävää etsiviä miehiä kuin muissa deittipalveluissa. Toisaalta niillä miehillä ei ollut vapaa-aikaa, töitä ja harrastuksia päivät täynnä. Naisen paikka jossain kaukana näiden ja lasten takana.

  • Anonyymi

   Tein tuonne joskus profiilin, kun joku nettideittejä käsittelevä blogi lupasi sinne "ilmaisen tutustumisen". Klikkasin sitä ilmaistutustumislinkkiä, vastailin varmaan puoli tuntia Eliittikumppaneiden kysymyksiin ja lopulta sain tilin käyttööni. P*skat se mikään ilmaistutustuminen ollut. Mitään en voinut siellä tehdä, kun en ollut maksanut itseäni kipeäksi.

   Poistin tilin aika äkkiä enkä tuu uutta tekemään niin kauan kuin on paljon halvempia ja maksuttomiakin deittisovelluksia. Kiitos vaan Eliittikumppanit kun tuhlasit puoli tuntia elämästäni.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   14849
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   275
   5472