Varatut luulee liikoja.

Anonyymi

Ehkä v*tuttavin asia varatuissa miehissä kenen kanssa olen puhunut niin kertovat niitä iskuvinkkejä. Tyyliin näin.

Jos olisin sinkku niin olisin heti tinderissä, tekisin niin ja näin niin pesää tulisi. Olen kyllä moneen kertaan Herroille sanonut että te kaikki olisitte sinkkuja jos pesää saisitte edes saman näköisiltä naisilta kenen kanssa nyt olette. Kappas, yksikään miehistä ei uskalla erota tasaisen seksin takia kumppanistaan.
Kappas, suurin osa miehistä ei kestä sitä psyykkistä kuormitusta sinkkuna.

YTM miehiä ei sitten näihin sekoiteta, ne on miljonääri urheilijoita tai muuten vain komeita julkkiksia joiden jutuista normimies ei hyödy yhtään mitään.

Normi miehen panostus oikeaan käyttäytymiseen ja habitukseen kauniiden naisten vikittelemiseen on oikeasti niin iso kustannut henkisesti,fyysisesti että monet eivät sitä tajuakkaan tai saati onnistu siinä.

Todennäköisesti jopa itse olen feilaamassa koko jutun, jota olen työstänyt muun elämän ohessa. Kliseisin vinkki jota kuulen "ole oma itsesi" siunaa kertojan tietämättömyyden loppullisesti.

11

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa on aikavähän miljonääriurheilijoita. Faktat on vähän hukassa alottajalta. It-alalta löytyy todennäkösemmät miljonäärit.

      • Anonyymi

        Bravo, ehkä juuri sitä tarkoitinkin, niitä on vähän. It-miljonäärit lasketaan myös YTM miehiksi.


    • Niin, tää "ole oma itsesi", porukka taitaa käsittää sen väärin monella tavalla. Yks tapa on että antaa periks heikkouksilleen jatkuvasti, nounou. Toinen on että tunnen jo itteni mutta jostain syystä elämä ei vaan oo sellasta ku sen pitäs. Nounou, et sillon tunne ittees tarpeeks hyvin ja sun pitää tehä LISÄÄ itsetutkimusta, mennä kipupisteisiin ja elää täysimmällä ku sä ny elät. Ei ketään kiinnosta joku henkisesti harmaa paska vaikka ois mitä päällepäin, se ruumis ja raha ei vaan kompensoi tarpeeks kellekään täyspainoselle kumppanille.

      Ihmiset aliarvioi elämää aivan liikaa ja että joku vitun ruokaympyrä ja joku duuni vaan ja koira ja 2 lasta ja omakotitalo on se juttu. Elää muiden elämää, muiden unelmia... ja sitten valitetaan ettei omana ittenään oleminen toimi. Totta vitussa ei toimi kun et oo menny tarpeeks pitkälle siinä.

      Kokeilepa harrastaa Krav Magaa ja MMA:ta kuukausi ja koita piestä joku 2-3 tyypin jengi joilla on kättä pitempää. Tee sama kun olet harrastanut molempia ja vähän muita juttuja 10 vuotta ja ollut ties missä kahinoissa, vähän eri tulos. See my point? Panostakaa VITTU.

      • Anonyymi

        En tiedä johtuuko ongelmat estyneestä persoonallisuudesta. Lääkäri antoi sen diagnoosin. Eli itseluottamukseni murenee aika ajoin ja varsinkin naisten kanssa kun ne testaavat itsevarmuuttani. Kun se henkinen lukko tulee itselleni niin monikin nainen on sanonut minun olevan outo ja ihmetellyt että mikä minuun tuli.

        Sellaisen naisen päädyn sänkyyn joka ei kyseenalaista itsevarmuuttani, eli ei testaa mitenkään vaan haluaa munaa, niitä on harvassa enkä ole tuolloin itsekkään nauttinut seksistä. Siis sellainen nainen ei sano tai kerro mitään kielteistä minusta niin en mene lukkoon. Suurin osa naisista ei toimi näin.

        Yritän etsiä terapeuttia, mutta se on pitkä prosessi. Jos tapaan naisen tässä välissä niin kannattaako mun kertoa se?


    • Anonyymi

      En nyt tiedä, mutta voi elämä niitä tilanteita kun ollaan a) humalassa ulkona b) seurueessa on pari varattua miestä ja c) yksi sinkkumies. Ja sitten tää sinkkumies erehtyy sanomaan, että voi kun naisen sais eikä onnaa. Se ohjeiden määrä noilta varatuilta miehiltä. Eikä muuten, mutta kun jossain vaiheessa se menee överiksi.

      Itseä ärsyttää siinä mielessä, että juu - onhan se tylsää parisuhde-elo, etenkin pitkä. Onnellista ja tylsää. Mielummin kuuntelee niitä sinkkuelämän käänteitä, kun dramaattisimmat käänteet liittyy siihen että 6 kk sitten aamulla väärällä jalalla herättiin ja vähän muka-tapeltiin. En vaihtaisi missään nimessä, mutta ei siitä nyt jutun juurta löydy jos kaikki menee hyvin.

      Mutta sitten nää jotkut menee varmistamaan, ettei varmasti siitä sinkkuelämästäkään kannata puhua, kun heti joutuu länkytyksen ja vääntelyn kohteeksi tuntitolkuiksi (no ei nyt ihan, mutta melkein).

      • Anonyymi

        Jos joku sinkkuystävistäni alkaa puhua baarissa tuollasia niin olen vaan hiljaa. Evvk. Oma on ongelmansa joku hiivatoosien jahtaaminen.

        Sinkut ovat, osa heistä vähän joskus kateellisia suhteellisille. Jos on hyvä tasapainoinen suhde jota osaa piristää ja pitää kunnossa niin ei ole tylsää. Saa siitä tylsää jos vaan antaa olla..

        Olen näiden asioiden yläpuolella enkä puutu sinkkujen sekoiluihin, en ota kantaa enkä osallistu siihen lapselliseen naisten kehumiseen. Pikkupojat hiekkalaatikolla..kato tissitissitissi perse uuh uuh. Jtn ylimielisiä pakkelinaamoja kuolaa ja sitten ihmetellään kun ei irtoo. Pitää olla jääkiekkoilija, muusikko, rikas ja tarjota tälle pimulle ja sen kavereille. Sitten irtoaa. Kattellaan ihan vääriä ämmiä. T.mies


    • Anonyymi

      Aloittajalle: Kysyisin sulta näin: Annatko vai tuhlaanko kallista aikaani liian käytettyyn tavaraan? Puhkinussittu toosa ei jaksa oikein innostaa....

      • Anonyymi

        Tämä


    • Anonyymi

      Ap on itsestään liikoja luuleva kermaperseämmä.
      Ketä kiinnostaa joku pelkkä pinta jos pysyvää haluaa.. Ne ns koristellut glittermuijat silotelluine pintoineen ja ylimielisine asenteineen on vaan panemiseen soveltuvia. Korvien välissä pelkkää kusta ja botoxia.
      Mies haluaa aidon ja luonnollisen naisen jos naisen haluaa.

      Nykymaailma ja nykynuoriso on todella itseään täynnä olevaa ja hyvin röyhkeää. Ei kunnioiteta muita.

      Ap olet todennäköisesti vaan halpa horo.

      T.mies

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi normimiehen pitäisi saada kaunis nainen? Miksi normimies ei tyydy norminaiseen? Luuletko, että kauniit naiset olisivat kauniita ilman jumalatonta satsausta habitukseen?

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1136
    Aihe