Vesipaasto ja vitamiinit?

Anonyymi

Aloitin juuri pari päivää sitten 4 viikon mittaisen vesipaaston ja mietin että mites onko sallittua/suositeltavaa ottaa jotain monivitamiini pillereitä ym paaston aikana? Vaikuttaako paastoon negatiivisesti/positiivisesti?

14

347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuten tup edellä oleva sanoi niin älä tee yli 48h lestävää vesipaastoa. Se ei ole sulle hyväksi, koska jo 48h jälkeen sulla alkaa tulee just että keho hyödyntää säensin rasvat, ja hyvät jutut ja sitten lihaksista ottamaan kaikkea pois. Tota menoa vielä ruvet ihannoimaan tuota asiaa, ja päätätkin jaktaa sitä yhä ja yhä kunnes ei enäö tarvitsekkaan. Jos kuitenkin haluat, niin jatka korkeintaan viikko. Ei kannata viikko kaupalla jatkaa tuollaisella menolla, koska tosiaankaan sun keho ei pidä siitä. Se on sama kun näkisit nälkää eli pidä korkeintaan viikko, ja tee vaikka 1-2 krt viikossa 24h-48h paasto.

    • Anonyymi

      Eihän siinä ole mitään järkeä että ensin syödään 3500-5000 kal ja sitten juodaan vain vettä,EI TOIMI.
      Syö ennemmin tasaisesti pieniä annoksia n800 kal päivässä.Erillaisia valmisdiettejä voi käyttää apuna suunnitellessa omaa henkilökohtaista diettiä.
      Hyviä diettejä on esim sairaaladietti,lentoemännän dietti,armeijadietti lupaa 5 kg kolmessa päivässä.

    • Anonyymi

      Nopea laihdutus ei ole tervettä. Sitä myöten rasvan mukana katoaa, kaikki lihas ja tarvitsemasi energiasi jne. Tuosta voi olka haitta. Ja ei se ole vesipaasto, jos kuitenkin syöt vitamiineja ä. Silloin tosiaan juodaan päivässä pari kolme litraa vettä eikä mitään muuta. Pasdton aika täytyy siis parisen litraa enemmän juoda vettä, kuin normaalisti. Jos vesipaasto alkaa kyllästyttämään, aloita uudestaan mehupaastolla. Suosittelen kuitenkin pieniä paastoja kerrallaan pitämään, koska pitkät kerralla pidettävät eivät ole kellekkään hyväksi. Vielä on sellanen vaihtoehto olemassa, että et pidä tuollaisia ihme epäterveellisiä paastoja vaan liikut monipuolisesti ja joka pvä 30min-1h. Viikonloput lepäät, etkä todellakaan syö välipaloja, herkkuja, limuja yms vaan säännöllisesti, monipuolisesti, terveellisesti 4-6 krt pvä:ssä pieniä annoksia ruokaa. Juot 2,5 litraa vettä pöovässä ja päivinä joilloin harrastat liikuntaa tai liikut enemmän, kuumia päiviä tai käyt saunassa nii voisit juoda enemmän.
      Suosittelen tuon paaston aikana köymään pari kertaa myös viikossa saunassa, niin sitäkin kautta lähtee ylimääräistä likaa pois, kunhan silloinkin muistat välillä juoda.

    • Anonyymi

      Heinäkuun alussa oli paino 99,8kg. Pituutta minulla on 171cm ja mieshenkilö. Olin juonut päivittäin minttuviinapullon noin 2 vuoden ajan. Äkkiä töiden jälkeen naamaan ja klo 20 nukkumaan... 14.7. Lopetin juomisen kokonaan ja aloin syömään puuroa, soppaa, raejuustoa, maitorahkaa jne. Välillä kebabbia salaatilla ja kiinalaisessa.
      30.7. Oli paino 96,4kg ja vatsanympärys 116cm. Aloitin vesidietin. Vettä hanasta ja vichyä, kun siinä on kivennäisiä. Lisäksi olen syönyt monivitamiini mineraalivalmistetta 2kpl päivä sekä ruokalusikallinen benecol-levitettä rasvana ja kolesterolin alentamiseksi..
      31.7. oli paino 95,1kg ja vstsan ympärys 116cm
      1.8. Oli 93,4kg ja 115cm
      2.8. Oli 92,9kg ja 114cm
      Nyt 3.8. Aamulla oli 91,8kg ja 113cm.
      Ylitsepääsemättömiä vsikeuksia ei ole ollut, mutta unelmia uunimakkarasta ja pottumuusista. Välillä myös viina käy mielessä, mutta häipyy pian.
      T. JP

    • Anonyymi

      4.8. Paino 90,3kg (-6,1)ja vatsanympärys 111cm(-5) vielä jaksaa, mutta eilen oli vaikeaa. T. JP

    • Anonyymi

      "Hyviä diettejä on esim sairaaladietti,lentoemännän dietti,armeijadietti lupaa 5 kg kolmessa päivässä."

      Ja millään yllämainituista ei ole saavutettu toimivaa pitkäaikaistulosta.

      • Anonyymi

        Kyllä ne todellakin toimii pitemmänkin päälle.Painoa pitää vain seurata koko ajan,ja aina aloittaa uudestaa HETI,kun lihoo yhdenkin kilon tai vyötärön ympärysmitta kasvaa sentillä.
        Totta ihmeessä lihot takaisin jos palaat takaisin entisiin ruokatapoihin,ja syö enemmän kuin kuluttaa.Sinun pitää tarkasti tietää kuinka paljon saat syödä päivän aikana kaloreita,ja sitä ei saa ylittää yhtään.Riippuu siitä,mikä on syötyjen kaloreiden keskiarvo neljässä päivässä,pysyykö paino samana.


    • Anonyymi

      5.8. paino 90,1 ja vatsanympärys 111cm. Eilen ja toissapäivänä piti käydä kakalla. Tuli vain sellaista vettä. Voima olivat todella pois ja otin nokoset. Pesin autoa ja piti levätä kaksikertaa homman aikana. Vähän on kylmä, muuten ihan ok, ei päänsärkyä tai muuta ongelmaa. Teki valtavasti mieli paistettuja silakkapihvejä ja pottumuusia. mistähän tuo pottumuusin himo on tullut, kun en oli sitä oikeastaan syönyt vuosiin.
      T. JP

      • Anonyymi

        Kaikenlaisia itsensä kiduttamisen keinoja sitä keksitäänkin kuten vesipaasto.


    • Anonyymi

      Miksi sun pitää JP laihduttaa noin nopeasti? Olet mennyt ääripäästä toiseen.. Opettele mielummin syömään oikein. Itse laihdutan puoli kiloa viikossa vauhdilla, syömällä "oikein". Lisäksi käyn kävelemässä lähes päivittäin n. tunnin.

      Jätin herkut pois ja lautaselle 3/4 kasviksia ja loput mitä vaan. Kaloreita tulee päivässä n.2000-2500kcal Jos aterioiden välissä nälkä niin juon vettä ja syön vaikka tomaatin.

      Ajattelin vaan kuinka käy kun et jaksa enää rääkätä itseäsi.

      Oon suunilleen saman kokoinen ukko kuin sinäkin..

    • Anonyymi

      6.8. paino 90,2kg ja vatsanympärys 111cm. Kummallista, paino nousi. Veikkaan liianvähäistä veden juomista. Eilen meni vettä vain noin 1,5 litraa ja tullut käytyä vessassa montaa kertaa. Tänään otetaan huolellisemmin.

    • Anonyymi

      korjaan vessassa ei tarvinnut käydä monesti. T. JP

    • Anonyymi

      7.8. paino 89,5kg ja vatsanympärys 109,5cm. Ihan ok olo, mutta aika heikkona kroppa. Nyt pitäisi pikkuhiljaa alkaa siirtymään pelkästä vedestä proteiinijauheeseen ja kevyttä syömistä niin että ketoosi säilyy. Sitten pystyisi alkamaan jotain urheilemaankin pikkuhiljaa. T. JP

    • Anonyymi

      Luulisin että yli viikon vesipaasto on aika vaikeaa, koska tulee puute tärkeistä vitamiineista ja mineraaleista.
      On paljon järkevämpää juoda tuoremehuja, jotta terveys kohentuu eikä huonone paaston aikana.
      Ellei ole varaa ostaa tuoremehuja, juo vaikka perunan keitinvettä, täynnä vesiluikoisia aineita. Porkkanamehua kohtuudella lisäksi.

      Itse olen paastonnut useammankin kerran kuukauden ajan. Painoa tippunut reilut 15 kiloa.
      Ongelmana on että tuo paino tahtoo tulla takaisin aika nopeasti.

      Olen huomannut että saan syödä vatsan täydeltä aikaisin aamulla, ilman että se lihottaa, varsinkin kun pitäytyy kokojyvätuotteisiin. Syynä lienee että energialle on käyttöä päivän aikana. Jos taas syö illalla. kalorit muuttuvat rasvaksi, kun niille ei ole muuta käyttöä. Keho pitää veren sokerin aisoissa sillä tavoin.

      Joten, jos haluat nauttia ruoasta, tee se aamulla!

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe