Olen se toinen nainen

Anonyymi

Kaipaan ns. vertaistukea niiltä naisilta jotka ovat rakastuneet naimisissa olevaan mieheen. Tämä minun "mieheni" on nuoruuden tuttu jonka kanssa silloin joskus jäi jotain ilmeisesti kesken koska kun näimme kymmenien vuosien jälkeen niin aloitimme suhteen heti. Te jotka olette samassa tilanteessa, teille ei tarvitse kertoa enempää...
Learn more

20

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olin 3vuotta suhteessa varattuun mieheen. Erosin sinä aikana omasta avioliitosta toivoen yhteistä tulevaisuutta tuon miehen kanssa. Onneksi sain itseni irti tuosta salasuhteesta, vaikkakin olen tyytyväinen siihen, että sen avulla pääsin jaloilleni surkeasta avioliitosta. Nyt olen muutaman vuoden jälkeen onnellinen oikeassa parisuhteessa, rakastunut vapaaseen kumppaniini.

    • Anonyymi

      Paska elämä kaikilla. Paskaa luettavaa.

    • Anonyymi

      Vai tukea haet miksi? Kukaan ei arvosta kakkosta. Varsinkin josta tiedetään. Muistetaan kun varattujen kanssa suhteillaan aina joku tuntee jonkun. Kun kiinni jäädään ja suhde lopetetaan pitää se osata lopettaa. Sinulla itselläsi ero ja suhteilet varatun kanssa. Kai osaat miettiä mitä muut sanovat. Manipuoloiva kakkonen jonka oma elämä perseestä on munava tuhota lapsuuden tuttava jonka kanssa leikkiä. Olet joko täysi typerys tai tietämätön joka ei osaa suhteilla. Toki jokainen tyylillään. Seuraan yhtä kolmiota joka kestänyt vuosia. Hävettää kaikilla jälkikasvua miten kuvittelee ettei juorut mene niiden korviin?

    • Anonyymi

      Minunkin avioliiton särki kakkonen, en jaksanut enää, oli käynyt minun sängyssä öitä viettämässä kun olin muualla ero kriisin aikaan. Toivon, että kokee myös samaa itse. Anteeksi en anna.

      • Anonyymi

        Pettävä mieskään ei luota kakkosnaiseen eikä arvosta tätä.Kuulemma oli niin helppo.Miehelle kelpaa panoksi.Näitä molempia naisia ja miehiä riittää


    • Anonyymi

      Minunkin elämän särki kakkonen. Ei vaan minun, vaan meidän lapsemme, minun vanhempieni, mieheni vanhempien, sisarusteni, ystäviemme ja läheisteni läheisten. Niin paljon pahaa, ettei painajaisunea todesta erottaisi. Ja tämä on totta ihan oikeassa elämässä. Tuska ja kärsimys kestää kyllä.

    • Anonyymi

      Minulle kakkonen on vain pano. Vanhat tutut saa erityisen helposti alle ja seksin pariin. Et ole siis muuta kuin ilmainen pano. Ne on toiset naiset kenen kanssa tehdään lapset ja ollaan aviossa. Terveisin mies Turusta.

    • Anonyymi

      Se pitää kakkosen ymmärtää että auna kun suhteeseen ruvetaan on se muille kerrottava. Ja jos ei osaa salasuhteilla niin ettei jää muille kiinni voit miettiä mitä se tullessaan. Kukaan ei arvosta kakkosta ei kukaan. Muistakaa se salata hyvin jotta toinen voi erota valheella ja nöytellen kaiken olevan hyvin. Ei teidänkään suhde tule olemaan hyväksytty kaikkien osalta. Varsinkin kun lapsi perhe kyseessä. Pitää muistaa mitä omat lapset reakoivat kun totuus ilmi tulee. Jos olet todella kakkonen ja tietoinen älä tuhoa omaa tulevaisuutta. Laita se eroamaan heti miten. Mitä kauemmin leikitte aina joku äkkää tilanteen.

    • Anonyymi

      Onko tuo sen arvoista? Kannattaa miettiä kun varattu eroaa sinun takia mitä se tuo tullessaan. Ikuista epäilyä toisesta kun tietoisesti pettää. Kukasn ri tule luottamaan kun vaarana on että isket kaverin miehen. Saa siinä ihmetellä miksi kaverit kaikkoaa. Minäkin välttelen "tietoista kakkosta. Ja pelkään sen sotkevan minun suhteen. Toki se ystävällisesti käyttäytyy minua kohtaan. Mutta kumppanini on näytettävä aina mitä se niiden kanssa meseilee jne. En luota pätkääkään. Tietoinen kakkonen on pahin ihminen mitä tiedän. Kerran jopa mainitsikin ettei ole kiinnostunut muista miehistä. Ei auta ollenkaan tuo "vakuuttelu. Muista kakkonen ettei sinunkaan ystävät luota sinuun kun tietäen petät.

    • Millaista se vertaistuki voisi olla. Hyväksyvää, ymmärtävää, päähän taputtelevaa? Sellaista, joka voisi vaientaa huonoa omatuntoa?
      Petät toisen ihmisen luottamusta tämän kumppanin kanssa. Hän on kuten kirjoitat lainausmerkeissä omasi.
      Helppo ei ole osasi. Oletko miettinyt, ettei elämän tarvitsisi mennä noin. Voisit arvostaa itseäsi enemmän ja katsoa hyvillä mielin tulevaisuuteen. Et varmastikaan tarkoittanut, että elämä jatkuu niin, että olet se toinen, etkä ensimmäinen.

      • Tosin en ole rakastunut naimisissa olevaan mieheen.


    • Anonyymi

      Olen ollut vuosia....en voi mitään kun olen niin rakastunut.Mies kusettanut koko elämän naisia.

    • Anonyymi

      Vanhat tutut ovat ukkomiesten helpoimpia panoja. Miehet ovat niin vätyksiä, että tuntemattoman naisen pokaaminen on huomattavasti haastavampi tehtävä.

      Vanhalle tutulle tai puolitutulle työkaverille onkin paljon helpompi tarinoida huonosti menevästä parisuhteesta ja tulevasta erosta. Todellisuudessa parisuhde on ihan tavallinen parisuhde ja avioero ainoastaan vätysmiehen fantasia, jota eu ole aikomustakaan toteuttaa.

      Paatunut ukkomies osaa kyllä vetää oikeista naruista. Kun rakkaudennälkäistä naista pommittaa päivästä toiseen kehuen upeaksi ja hottikseksi, niin kyllähän siinä tyhmempi sortuu.

      Ei teiltä siis mitään kesken jäänyt, olet vain helppo nakki.

    • Anonyymi

      Jos nyt satut olemaan ukkoni kakkonen otappa suoraan yhteyttä minuun. Täällä kotona on vannottu olevan sinulle kerrottu mitä päätti valita. Ei nähtävästi olekkaan kertonut. Löydän edelleen viestit sulle. Kun kysyn suoraan kertoo tilanteen olevan se että haluaa minua suojella. Oletko uhannut ottaa minuun yhteyttä? Kai nyt ymmärrät etten halua olla muiden edessä säälittävä puoliso jolle naureskellaan teidän leikin takia. Olen sinua tavoitellut kai nyt ymmärrät miksi näin tein? Pidätkö tosissaan tuosta leikistä? Olet todella kakkonen joka ei uskalla toimia oikein! Saan hävetä teidän molempien puolesta! En enään usko siihen tarinaan että suojelee minua tällä. Otappa suoraan yhteyttä saat sen vain sillä.

      • Anonyymi

        En ole uhannut kertoa yhtään mitään. Eikä mulla ole mitään syytä suhun ottaa yhteyttä
        Odottelen vaan että jättäisi sinut niin kuin väittää tekevänsä.


      • Anonyymi

        Että olen sitten vihainen kaikille näille syöpäläisloisille, jotka toisten naisten liittoja kalvavat kuin syöpäkasvaimet. Mitään hyvää jälkeä ei tule, hyvä jos itse kuvittelevat onnellia olevansa aiheutettuaan niin paljon pahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Että olen sitten vihainen kaikille näille syöpäläisloisille, jotka toisten naisten liittoja kalvavat kuin syöpäkasvaimet. Mitään hyvää jälkeä ei tule, hyvä jos itse kuvittelevat onnellia olevansa aiheutettuaan niin paljon pahaa.

        Kaikkein parasta näille naissyöpäläisille on kuitenkin se, että jos saavat sen kohteensa, niin loppuelämä menee heillä kytätessä ja vahtiessa, ettei vaan tee heille samaa temppua kuin exälleen. Kuka edes haluaa elää tuollaista kyttäyselämää? Aivot on selkeesti valuneet navan alapuolelle.


      • Anonyymi

        Mä oon kanssa aikoinaan kuullut tuon "suojelen sinua" selityksen. Se on täyttä PASKAAAA!


    • Anonyymi

      Itsekin olen varattuun retkussa mutta olen itse myös naimisissa. Tää "suhde" on tavallaan helppo kun molemmat varattuja. Väärinhän tää on tiedetään.. Kannattaa vaan tosiaa varoa ettei näppejään polta kun nuo suhteet varattuun tuppaa menemään usein miten läskiksi. Itellä ei tosin vielä kokemusta pahemmin mutta mitä sivusta oon seurannut. Jos se mies tosissaan haluaa aloittaa uuden suhteen kanssasi niin eron pitäisi piki päin tapahtua ja asioiden muuttua parempaan päin toivottavasti. :) ja niin moraalittomia on tässä maailmassa mutta ei huonossakaan suhteessa kannata hötkyillä. Ja uskallan väittää että ei se kakkosen syytä aina ole! Ihan molemmissa löytyy vikaa. Sekä salarakkaassa ja pettäjässä.

    • Anonyymi

      Sunhan piti olla kuollut. Nyt en oikein ymmärrä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe