Haavauma poskessa

Anonyymi

heräsin aamulla ja huomasin tuon kipeän kohdan. Mitään verta ei vuoda, mutta on arka. Epäilen, että olen purrut yöllä poskeani. Tuntuu, että koko leukaluu on kipeä ja aristaa. Kannattaakohan tässä mennä hammaslääkäriin vaiko onko turvallista odottaa, että paranisiko itsestään? Kolme päivää mennyt ja ehkä hivenen parantunut.

1

<50

  Vastaukset

  • Kai sitä voin "tovin" odotella paranemista. Sitten jos alkaa viikkoja menemään, niin lääkärille näyttämään, ettei ole muuta limakalvomuutosta. Purtu kohta on yleensä turvoksissa, joten helpostihan siihen puree uudestaan. Näet varmaan alueen itsekin lampun avulla. Kurkkase miltä näyttää.

   Onko elämässäsi jotain ylimääräistä stressiä, joka pistää purukaluston hommiin nukkuessakin? Jos alkaa narskuttelemaan tms. yöllä jatkuvasti, niin sille on jo aiheellista tehdä jotain, koska ajan kuluessa siitä tulee vaivoja ja vaurioita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   42
   2103
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1870
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   69
   1510
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   27
   845
  5. Ulosajot Äänekoskella

   Yöllä kolmas ulosajo äänekoskella putkeen. Kolmas kerta toden sanoi,nyt lähti henki.
   Äänekoski
   35
   823