Tapailua..

Olen tapaillut miestä n. 2 kuukautta ja olemme olleet aika tiivisti yhdessä/yhteydessä. Molemmilla edellisistä suhteista lapsia. Ite oon vasta eronnut edellisestä ja tämä mies jo 2vuotta sitten koska oli rakastunut toiseen naiseen, mutta siittä ei mitään sillon tullut, Tapasimme jo ennen kun erosin exästäni. No nyt tullut monta tilannetta mihin kaipaisin miehen näkökantaa mitä mieltä olette? Alusta asti mies kertonut kuinka tykkää minusta ja tässä matkan varrella suhde syventynytkin koska alkuun piti olla vaan ystäviä jotka piti hauskaa keskenään, mutta muutettiin se sitten että ei olisi muita koska tykätään toisistamme niin paljon ja mies kertonut kuinka paljon musta tykkää ja ei voisi kuvitella muita tällä hetkellä yms. Mutta silti pienellä varauksella koko ajan omasta mielestäni. Nyt sit ottanut vähän etäisyyttä ja pitänyt viikon verran hiljaiseloa ettei ottanut mitään yhteyttä eikä vastannut tai mitään. Sitten kun lopulta vastasi niin kertoi että halusi miettiä asioita ja ei halua mun puhuvan tiettyjen miesten kanssa jotka yrittää vikitellä mua ja sen kyllä ymmärrän mutta tuntuu että mies ei luota muhun... Tai sit mies testaa.... Mitä mä teen oon ihan rakastunut tähän tyyppiin mutta miten tää voi olla näin vaikeeta. Tuntuu että aina kaikki yhteydenpito tapahtuu mun puolelta mut miksi näin jos mies kumminkin musta tykkää ja on miettinyt mun kans tulevaisuutta jossain määrin ees... Välillä mies on erittäin huomaavainen ja ihana. Kuuntelee ja juttelee kaikesta. On jopa sanonut että oon ensimmäinen ihminen joka on päässyt näin lähelle häntä näin lyhyessä ajassa, mutta silti se on mun suhteen koko ajan vähän varpaillaan ja sanoo että mun teot ja sanat eivät kohtaa vaikka mitään tällästä en omasta mielestä ole antanut hänelle syytä olettaa... Hän tietää mun tunteet ja olen sanonutkin että pelkään että satutan itteni hänen kanssaan, mutta miksi hän tekee näin... Miehet auttakaa

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rauhoitu vain.

      Ystäväsi haluaa oikeasti varmistaa että olet yksin hänen, hän ei tykkää että muita pörrää ympärilläsi.

      Sinun siis pitää tehdä valinta joko hänen tai muiden välillä, sitä hän haluaa.

      Sinä siis päätät.

    • Anonyymi

      Tai mies tykkää pelien pelailusta. Tietää sinun olevan koukussa, mutta löysää ja kiristää siimaa.

      Minusta huonot parisuhde-e
      nnuste, kun liittoon menee 2 tyyppiä, jotka ovat aloittaneet uuden suhteen ennen vanhan lopettamista

    • Anonyymi

      Muutettiin niin ettei muita tapailla? Viikkoon ei ole viestiä edes laittanut. Taitaa olla sama mies meillä. Minunkin tykönä kulkee mies joka ystävä ja muutettiin suhdetta. Tainnut jopa kertoa yh ystävästään jota käy "auttelemassa. Kannattaa nyt tarkastaa mitä se nyt tahtoo. Onhan se mukava mies kieltämättä ja niin avulias. Vai olette sopuneet ettei muita tapailla. Muttei sulle edes viikkoon vastaa. Kai nyt jo pitäisi tietää mikä on suhteenne olemus.

    • Anonyymi

      Joo jos ei toimi heti sitten se ei onnistu,, se treffeille toisten naisten kanssa,, ja sinä vain jos sulle käy tuuri

    • Anonyymi

      Tuli jotenkin oma "edesmennyt" suhteeni viime vuoden puolelta mieleen.
      Oma exäni pelaili yhden tyypin kanssa, joka "autteli" mm auton korjauksessa ja exän poika vahingossa lipsauttamalla kärytti tuon touhun, että tämä sama tyyppi oli pyörinyt heillä muutenkin mm lapsia vahtimassa. Jopa exän luona silloin tällöin ollutta tukiperhepoikaa.
      Exä vielä itse sanoi, että ko typpi on häneen lääpällään ja haluaa ehdottomasti olla muutakin kuin kaveri, että vähempi ei kuulemma kelpaa kuin suhde. Väitti vielä että on kuitenkin vain yksipuolista se touhu. Silti piilotteli minua tältä tyypiltä monin tavoin ihan fyysisestikin, vaikka muuten juoksutti minua kuin palkintopokaalia näytillä tämän tyypin siskon luonakin, joka muuten sekaantui myös asiaan väärällä tavoin.
      Totta kai mun luotto exääni meni aikaslailla täysin tämänkin takia jo pelkästään, muusta puhumattakaan. Valehteli muutenkin kaikesti ja tosi tökerösti, saattoi paljastaa valheensa itsekin jo muutaman minuutin päästä puhumalla saman asian ihan toisin.
      Ja mun piti aina mennä hänen mielensä mukaan hänen perässään joka asiassa.
      Eikä hän ollut tainnut "siivota vanhoja paskoja" muutenkaan pois alta/tieltä, kun alkoi minun kanssani kulkemaan. Reilu 2kk meidän suhde kesti ja minulle se oli ollut jo hyvän aikaa ihan kuollut. Exällä kesti tajuta se ihmeenkin kauan. Viimeisen kerran kun nähtiin eräällä huoltiksella, vein hänen tavaransakin luotani hänelle ja sanoin ettei hänen tarvitse enää jatkossa olla luonani minuuttiakaan eikä muakaan enää varmaankaan tule näkymään hänen nurkissaan. Niin ei oikein mitään reaktiota, selitti vaan jotain ihan täysin muuta jostain muusta. Hetkeksi tuli vähän selkeämmäksi ja kysyi että ei kiinnosta vai suhdejutut hänen kanssaan, mut sitten jatkoi sitä juttuaan. Pihalla vielä erotessa yritti suudella, mitä kavahdin heti vaistomaisesti etäämmälle, niin kyseli vaan että jos tulisin hänen luokseen.
      Vastasin kieltäväst, sanoin etten yksinkertaisesti ehdi enää tällä viikolla ainakaan ja lähdin kotiin, niin seuraavana ihmetteli, kun en tullutkaan. Ja tällaista.
      Tajusi kyllä onneksi sitten vihdoinkin samalla viikolla et se oli ohi.
      Mutta tosiaan tuo jo pilaa kyllä suhteen totaalisesti, jos nainen pyörittelee muita siinä samalla, vaikka mitään ei tapahtuisikaan. Tai ainakin antaa muiden pörrätä siinä ympärillä vonkaamassa. Ei suostunut esittelemään mua tälle tyypille mutta ei suostunut puheistaan huolimatta myöskään tekemään hänelle selväksi, että hän on minun kanssani suhteessa eikä myöskään pistänyt välejä poikki tai jäähylle edes tuohon tyyppiin. Vaikka ei olisi ollut iso vaiva hänen varmistaa välinsä muhun ja siihen olisi riittänyt se, että olisi kulkenut kanssani avoimesti sen tyypin seurassakin samaan malliin kuin muidenkin, eli ystäviensä ja sukulaistensa suhteen. Tuossa eroviikolla vielä kehtasi kysyäkin, että enkö mä luota häneen. Miten tuollaiseen voi luottaa, ketä pyörittää/antaa pörrätä ympärillään muitakin. Ja oli muutenkin kyllä sellainen, kun ei välittänyt kuitenkaan oikeasti mistään vaan kuvitteli ihan jotain omiaan. Just ettei hänen tarvitse tehdä mitään suhteemme eteen, ei edes viettää yötäkään luonani, vaan että aina juoksen sitten töistäkin suoraan hänen luokseen ja jätän pakollisetkin kotityöt, kuten siivoamisetkin tekemättä ja lemmikkini hoitamatta.

    • Anonyymi

      Jatkuu edellisestä.
      Eli, erosta on jo yli puoli vuotta.
      Pari kuukautta eron jälkeen juurikin tämä sama tyyppi alkoi pyörimään yksinään mun kotinurkissani, exälläni on kuitenkin lapset osan ajasta samalla kadulla asustelemassa isällään ja sitä kautta exäkin liikkuu täälläpäin vieläkin.
      Eli oli nyt kuitenkin aika selvä juttu, että mikä siinä oli pointtina.
      Soitin siitä tietysti exälle ja kysyin asiasta että mitä hittoa tää tyyppi nyt täällä alkoi pyörimään. Exä väitti ettei muka ole kuulutkaan edes mitään koko tyypistä aikoihin, eli vissiin seurustellessamme viimeksi, eikä tiedä yhtään et missä asuu ja mitä tekee ja silti kuitenkin tiesi sanoa et asuu lähelläni ja käy paikassa X töissä.
      Tiesin kuitenkin, että olivat olleet tekemisissä ja varmaankin enempikin eromme jälkeen ja kuulin sen kyllä hänen puheestaankin jo, et valehtelee, kun sanoi tosiaan ettei ole tekemisissä enää.
      Tiesin myöskin, että asuu juurikin lähellämme, vaikka exä väitti silloin suhteemme aikana tuon tyypin asuvan yli 30km päässä, varmistin sen ihan auton rekkarinumerolla, koska tosiaan epäilinkin jo vahvasti häntä tämän tyypin suhteen. Exä sekosi asiasta ihan täysin, tietysti kun tajusi valehtelun paljastuneen ja jotenkin vaistosin silloin soittaessani, että kait vähän oletti ja odotti mun kinuavan häntä takaisin tai ainakin valittelevan, että on nyt ollut surkeeta eron jälkeen. Ja asia olikin sitten ihan eri, mistä soitin.
      Huvittavinta ja säälittävintä tässä on se, että exä oli muuttamassa tuon soiton aikoihin ja kuinka ollakaan, tuo tyyppi muutti perässä naapurikortteliin. Eli sama pelleily jatkuu muualla. Ja exä löysi vielä uuden tyypin vähän niinkuin tilalleni parisen kuukautta sitten, jonka kanssa nyt näemmä jakaa arkeansa täysin ja pelaa ihan samaa peliä pyörittelemällä tätä autonkorjaajaa siinä sivussa.
      Vissiin viikkoviikko-systeemillä, että aina jos toinen on jossain menossa pidempään, niin tämä alkuperäinen tyyppi on sitten kuvioissa mukana, et ajelee täälläkin vissiin lasten asialla milloin kummankin kanssa.
      Sen nyt tiedän, että tunsi tämän nykyisen "pääkumppaninsa" jo kauan ennen tätä kevättä. Oli kuitenkin jo vuosia sitten tämän miehen siskon kanssa samassa työpaikassa ja sitä kautta tosiaan tutustui tähän mieheenkin, jota majoittaa luonaan. Että tämä meidänkin suhteen pilannut autonkorjaaja/lapsenvahti on vielä "täydentämässä" tota soppaa, ettei exän tarvitse olla päivääkään ilman miesseuraa.
      En nyt tarkoita, että aloittaja nyt on pettäjä tms, et kerroin vain omasta aika tuoreesta kokemuksestani.
      Ja tuo kokemus lähti tosiaan siitä, että pyörittää ja antoi tällaisen vikittelijän roikkua kuvioissa mukana ja niin isossa mittakaavassa/pahasti vielä, että tuhosi siten luottamukseni häneen ja sitä kautta todella hyvin alkaneen suhteen, joka olisi varmasti tullut toimimaan muuten ilman tuollaista paskaa.
      Ja tosiaan näitä loppuja on selvinnyt tässä ajan mittaan mulle jo ihan silläkin, kun tässä tosiaan elämät valitettavasti ovat kietoutuneet sen verran yhteen, että joudun asumiseni vuoksi olemaan tuon ihme puuhastelun keskellä vieläkin, vaikka mua ei kiinnosta enää muuten koko sotku.
      Niin juu ja kyllä meillä oli tuonkin tiimoilta ihan sama tilanne, hänen puheet ja teot olivat yhtä lähellä toisiaan kuin yö ja päivä. Eli erosivat toisistaan aika totaalisesti. Ei kuitenkaan suostunut tajuamaan edes sitä, vaikka muutaman kerran otin asian puheeksi ja melkeinpä rautalangasta vääntämällä selitin tilanteen hänelle. Ja välillä kyllä ei ollut kuulevinaan, vaan ohitti sen ilamn mitään reaktiota, kun otin jonkun tilanteen puheeksi, missä hän oli ollut taas kerran erittäin ristiriitainen puheidensa ja tekojensa/käytöksen osalta.

    • No nyt ollaan taas yhteydessä ja sain mieheltä vastauksen tähän hiljaisuuteen. Ja tosiaan syynä oli tämä yksi mies joka on viestitellyt jolle kyllä olen sanonut ettei kiinnosta ja toiseksi syyksi sanoi että alkoi ahdistamaan että jos nyt haluankin vakavampaa samantien. Hmm.. Mitäs sitä nyt.! Tavallaan haluankin vakavampaa suhdetta mutta pikkuhiljaa en halua rynnätä suin päin uuteen vakavaan parisuhteeseen vaan katsoa pikkuhiljaa... Keskusteltiin että jatketaan samanlailla tapailua yms mutta missä kohtaa sitä uskaltaa sitten vihjata että kyllä mä toivon että tässä tulevaisuudessa vakavampaakin tulee mutta ei nyt vaan joskus kun aika on siihen otollinen. Vai meneekö mies taas tästä puihin ja etääntyy.... Vietämme yllättävän paljon aikaa yhdessä kumminkin... Mutta emme julkisesti juuri näyttäydy yhdessä paitsi humalassa viihteellä. Julkisesti mies ei voisi edes muhun koskea paitsi humalassa. Tavallaan sen ymmärrän koska asumme pienellä paikkakunnalla kaikki kesät ja nyksät ja kaverit yms.. Ettei tuu enempää puhetta mutta silti asia jotenkin mua vaivaa. Mies ei pyydä mua oikeestaan muualle tapaamaan häntä kun hänen luokseen iltaisin ja sit jäänkö yöksi aina. Ja onhan tää muutenkin hankala tilanne että ei meillä ole edes viikonloppuja vapaina että silloin ei edes voisi nähdä joten vaan viikolla ja silloinkin tietysti hän on töissä joten jää vaan illat mutta silloinkaan mitään emme juuri tee vaan olemme hänen luonaan. Monesti asiat menee niin että mä kysyn että nähdäänkö tai tuunko poikkee tai jotai. Miten saan miehen välillä kysymään

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      2290
    2. Tiiät että oon sulle ainoa sopiva mies

      Jonka oot koskaan nähnyt. Tämä on täysin selvä asia.
      Ikävä
      154
      2021
    3. Puolustusvoimien henkilötiedustelukurssi

      on uusi kurssi poikkeusoloja varten, jonna kuka tahansa voi hakea. Ehkä se korvaa entisajan "kyläpäälliköt"? Vai onko mu
      Maanpuolustus
      43
      1892
    4. Opettajat kertovat miten karuksi koulunkäynti on mennyt Suomessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010672912.html Tämä asia on ollut jo tiedossa monilla tavan ihmisillä pitkään Suomessa
      Maailman menoa
      134
      1737
    5. Kysyisin vain yhden kysymyksen

      Haluatko häntä, kaivattuasi, enää oikeasti elämääsi?
      Ikävä
      104
      1583
    6. Kenen kanssa haluat rakastella??

      Siitä galluppia, vastatkaa vaan rohkeasti! SANNA! 😚😘, on aapeen vastaus. Ja se ei selittelyjä kaipaa! Mieheltä
      Ikävä
      52
      1378
    7. Mitä haluaisit sanoa ikäväsi kohteelle

      juuri nyt? Aloittaja: Olisit tarjonnut vaan!! 😛
      Ikävä
      77
      1258
    8. Uskotko että kaivattusi

      tykkäisi ulkonäöstäsi?
      Ikävä
      84
      1041
    9. Hiljaisuus särkee sydämeni

      Mutta olen yhä olemassa. Enkö ansaitse totuutta. Emmekö me -sinä ja minä -ansaitse sitä. Emmekö olisi ansainneet yhden
      Ikävä
      65
      1035
    10. Olen koittanut

      Suhtautua sinuun joka päivä kuin keneenkä tahansa muuhun ihmiseen. Mutta kun jostain ihmisestä tulee tärkeä, hänestä väl
      Ikävä
      54
      1019
    Aihe