24H VEDELLÄ ???

Anonyymi

Onko kellään kokemuksia. Oon nyt viimeisen parin päivän aikana pikku-hiljaa vähentäny syömistä, ja viel pari päivää aijon olla vähemmällä kalorilla. painoani, pituuttani yms en kerro, enkö halua paljastella koska en ole laihduttamassa tai aikomassa pahaa itselleni. Mutta siis, otsikko. Onko kellään siis kokemusta 24h vedellä paastoamista??? En ole ennen kokeillut. Mä vaan haluan tehdä tän sen takii, et haluan kokeilla rajaani ja että mun suolesta yms lähtis ns. Turhuudet pois. Onhan se tyhmää omien rajojensa kokeilu, mutta todellakin suolen ja myös oman hyvinvoinnin vuoksi. Siis kyse ei ole siitä, että söisin liikaa tai liian vähän, tai epäterveellisesti, tai harrastelisin liikas tai vähän liikuntaa. Liikun ja syön terveellisesti, ja kyllähä se omaan hyvinvointiin myös vaikuttaa. Mutta kuitenkin nyt haluan kokemuksia teiltä tuosta mitä sanoin, eli 24h vesi paastosta. Tuntuu silti, että olen ihan turvoksissa ja et kaikki jutut ei tuolt suolesta tuu aina kerralla... nii siks on kans iha mun mielestä hyt kokeilla tätä. Suunnittelin, että joisin 2, 5-3 litraa päivässä vettä. Itse olen nyt lisönnyt viikon aikana mäomaa vedenjuontia, koska ennen join 1 litraa ellen vähemmänkin. Nyt olen välillä alkanut pelkää, että voisin saada nestehukkaa tai jotain vaikka siinä on muitakin oireita. Oon siis kerran jo pienenä saanu, enkä halua toista kertaa. Voiko paaston aikana ottaa maitohappobakteeria? Mulla on pari päivää ollu vatta vähä kovalla, ja otin just eile ja ajattelin ottaa huomen mutta joo... onks se terveellistä edes koko juttu? En ole aikonut tehdä sen suurempia treenejä. Suunnittelin et sinä päivänä, sekä huomen ja ylihuomen treenin mut en mitää kauheeta. Siis et huomen menis vaik ulos, ja kotona joitakin liikkeitä. Sit ylihuomenna joitakin liikkeitä, ja siivoilis kotona. Sit 24h paaston aloitus päivänä tekis muutaman treeni liikkeen kans, ja jos jaksaa nii käy kävelyllä.

Toivottavasti saitte nyt ihan tarpeeks tost teksistä, ja selvää. Oon siis alottamas ton paaston tiistaina klo 14.00 ja jatkaisin sitä seuraavat 24h ja palaisin siitä sit ihan normaalisti. Mutta mitä sen jälkeen pitää tehdä, eli normalisoitua syömiseen ja tälläseen? Voiko liikku kuten ennenkin, ja voiko alottaa vaikka ihan smoothiella missä on hedelmiä, rasvatonta jugurttia, vähän maitoa ja pari tummaa leipää? Mä niiku ajattelisin itte tolleen, mut hakuaisin teidän kokemuksianne ja mielipiteitänne. Eli kitä teitte ennen ja jälkeen? Mikä oli enne olo, ja jälkeen olo? Entä olo sen aika? Tuliko hirvittävä nälkää ja luovutitte, vai haitteko äkkiä vettä ja lähitte pois? Harrastitteko liikuntaa normaalisti? Teidä ikä, sukupuoli? Sit viel, et kuinka konta litraa joitte pöiväs ja miten se yleisellä tasolla vaikutti teihin sisäisesti sekä ulkoisesti? Tekisittekö niin enää toiste? Jos ootte, nii ootteko jatkossa ns. Tottuneet siihen?

Joo, täst tuli tosi pitkä mut toivottavasti nyt jaksoitte edes tohon puoleen väliin asti ja voisitte kysymksiin siis vastaila.

Huom! En kaipaa sit rähän kesuun yhtäkään sen tyylistä vastausta, että " älä ryhdy siihen" , " miks sä haluaisit sitä" , " sulla katoo lihakset" .

Ensinnäki lihakset ei tossa ekana putoa sulta pois, vaan se rasva kitä sulla on. Eli rasva ja energia mikä sussa on nii lähtee ekana, ja sitten vasta lihakset. Siis noiha alkaa jo vaikuttaa sinuun kunnolla vasta 48h jälkee enkä nii pitkäks asti ajatellu tehä tätä. Ja uskokaa pois, kyl mä vaan tähän ryhdyn ja just selitin syyt miks teen tän.

Eli en ole tekemässä tästä itselleni kidutusta, vaan lopetan jos tuntuu siltä. Oon kuitenkin tietoinen mun kehosta, ja merkeistä mitä se antaa kistäkin ja millä lailla.

Haluaisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkään, mutta kiitos jo etukäteen vastauksista!

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

        Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
        Maailman menoa
        262
        2876
      2. 197
        2832
      3. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        67
        2405
      4. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        208
        1896
      5. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        42
        1371
      6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

        "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
        Suhteet
        13
        1358
      7. Nukkumisiin sitten

        Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
        Ikävä
        4
        1317
      8. Syö kohtuudella niin et liho.

        Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
        Laihdutus
        23
        1285
      9. Muistatko komeroinnin?

        Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
        Suhteet
        51
        1257
      10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

        Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
        Maailman menoa
        159
        1172
      Aihe