24H VEDELLÄ ???

Anonyymi

Onko kellään kokemuksia. Oon nyt viimeisen parin päivän aikana pikku-hiljaa vähentäny syömistä, ja viel pari päivää aijon olla vähemmällä kalorilla. painoani, pituuttani yms en kerro, enkö halua paljastella koska en ole laihduttamassa tai aikomassa pahaa itselleni. Mutta siis, otsikko. Onko kellään siis kokemusta 24h vedellä paastoamista??? En ole ennen kokeillut. Mä vaan haluan tehdä tän sen takii, et haluan kokeilla rajaani ja että mun suolesta yms lähtis ns. Turhuudet pois. Onhan se tyhmää omien rajojensa kokeilu, mutta todellakin suolen ja myös oman hyvinvoinnin vuoksi. Siis kyse ei ole siitä, että söisin liikaa tai liian vähän, tai epäterveellisesti, tai harrastelisin liikas tai vähän liikuntaa. Liikun ja syön terveellisesti, ja kyllähä se omaan hyvinvointiin myös vaikuttaa. Mutta kuitenkin nyt haluan kokemuksia teiltä tuosta mitä sanoin, eli 24h vesi paastosta. Tuntuu silti, että olen ihan turvoksissa ja et kaikki jutut ei tuolt suolesta tuu aina kerralla... nii siks on kans iha mun mielestä hyt kokeilla tätä. Suunnittelin, että joisin 2, 5-3 litraa päivässä vettä. Itse olen nyt lisönnyt viikon aikana mäomaa vedenjuontia, koska ennen join 1 litraa ellen vähemmänkin. Nyt olen välillä alkanut pelkää, että voisin saada nestehukkaa tai jotain vaikka siinä on muitakin oireita. Oon siis kerran jo pienenä saanu, enkä halua toista kertaa. Voiko paaston aikana ottaa maitohappobakteeria? Mulla on pari päivää ollu vatta vähä kovalla, ja otin just eile ja ajattelin ottaa huomen mutta joo... onks se terveellistä edes koko juttu? En ole aikonut tehdä sen suurempia treenejä. Suunnittelin et sinä päivänä, sekä huomen ja ylihuomen treenin mut en mitää kauheeta. Siis et huomen menis vaik ulos, ja kotona joitakin liikkeitä. Sit ylihuomenna joitakin liikkeitä, ja siivoilis kotona. Sit 24h paaston aloitus päivänä tekis muutaman treeni liikkeen kans, ja jos jaksaa nii käy kävelyllä.

Toivottavasti saitte nyt ihan tarpeeks tost teksistä, ja selvää. Oon siis alottamas ton paaston tiistaina klo 14.00 ja jatkaisin sitä seuraavat 24h ja palaisin siitä sit ihan normaalisti. Mutta mitä sen jälkeen pitää tehdä, eli normalisoitua syömiseen ja tälläseen? Voiko liikku kuten ennenkin, ja voiko alottaa vaikka ihan smoothiella missä on hedelmiä, rasvatonta jugurttia, vähän maitoa ja pari tummaa leipää? Mä niiku ajattelisin itte tolleen, mut hakuaisin teidän kokemuksianne ja mielipiteitänne. Eli kitä teitte ennen ja jälkeen? Mikä oli enne olo, ja jälkeen olo? Entä olo sen aika? Tuliko hirvittävä nälkää ja luovutitte, vai haitteko äkkiä vettä ja lähitte pois? Harrastitteko liikuntaa normaalisti? Teidä ikä, sukupuoli? Sit viel, et kuinka konta litraa joitte pöiväs ja miten se yleisellä tasolla vaikutti teihin sisäisesti sekä ulkoisesti? Tekisittekö niin enää toiste? Jos ootte, nii ootteko jatkossa ns. Tottuneet siihen?

Joo, täst tuli tosi pitkä mut toivottavasti nyt jaksoitte edes tohon puoleen väliin asti ja voisitte kysymksiin siis vastaila.

Huom! En kaipaa sit rähän kesuun yhtäkään sen tyylistä vastausta, että " älä ryhdy siihen" , " miks sä haluaisit sitä" , " sulla katoo lihakset" .

Ensinnäki lihakset ei tossa ekana putoa sulta pois, vaan se rasva kitä sulla on. Eli rasva ja energia mikä sussa on nii lähtee ekana, ja sitten vasta lihakset. Siis noiha alkaa jo vaikuttaa sinuun kunnolla vasta 48h jälkee enkä nii pitkäks asti ajatellu tehä tätä. Ja uskokaa pois, kyl mä vaan tähän ryhdyn ja just selitin syyt miks teen tän.

Eli en ole tekemässä tästä itselleni kidutusta, vaan lopetan jos tuntuu siltä. Oon kuitenkin tietoinen mun kehosta, ja merkeistä mitä se antaa kistäkin ja millä lailla.

Haluaisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkään, mutta kiitos jo etukäteen vastauksista!

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Haluaisitko nähdä

        Hänet alastomana?
        Ikävä
        74
        3430
      2. Hilirimpsistä

        Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
        Ikävä
        201
        2912
      3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

        Elämä ei oo peli 😔😟
        Ikävä
        25
        2780
      4. Älä elättele

        Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
        Ikävä
        49
        2678
      5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

        Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
        Ikävä
        22
        2584
      6. Kuule rakas...

        Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
        Ikävä
        41
        2395
      7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

        On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
        Kotimaiset julkkisjuorut
        233
        1952
      8. Törmättiin tänään

        enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
        Ikävä
        24
        1817
      9. Vieläkö sä

        Rakastat mua?❤️😔
        Ikävä
        42
        1723
      10. Kela valvoo lasten tilejä.

        Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
        Yhteiskunta
        153
        1582
      Aihe