KANNATTAAKO HAKEA MAKE UP FOR EVER ACADEMY HELSINKI, MASTER PRO MEIKKAAJA-MASKEERAAJA (9 KK)

Anonyymi

Olen siis pitkään miettinyt koulua ja ylipäätänsä onko koulu noin kymmen tonnin arvosta? Avaako se ovia, kun on kansainvälinen koulu kyseessä?
Mitä seuraava tarkoittaa ?
"Tämä kurssi valmistaa maskeeraajan ammattiin ja antaa ammattitasoiset meikkaus- ja maskeeraustaidot. Koulutuksen opetussuunnitelma pohjautuu ranskalaisen MAKE UP FOR EVER Academyn vastaavaan tutkintoon ja tukee Suomen Opetushallituksen määrittämän Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon suorittamista. "
Työllistyykö alalla? Haluaisin kuulla mielelläni neuvoja, ja kokemuksia!!

Kiitos jo etukäteen kaikille, jotka viittivät avata aihetta.

1

<50

Vastaukset

  • Hei ! Itse en ole kyseisellä alalla mutta ympärillä ystäviä jotka ovat. Maskeerajia ja meikkitaiteilijoita valmistuu suomessa pilvin pimein ja työmahdollisuudet on rajatut. Ensiksi pitäisi päästä vaikka assistentiksi jollekkiin kuuluisalle meikkitaiteilijale ja sitä kautta työntämään jalkaan ns.oven väliin. Tuo koulu on todella kallis ja lyhytkestoinen joten paljon jää pimentoon asioita. Pitäisi osata myydä itseään todella hyvin firmoille,tv-kuvauksiin, mainoskuvauksiin ym. että eläisi sillä hommalla. Moni tekeekin ihan muuta työtä sen lisäksi koska sillä pelkästään ei elä.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.