Rap on vähä-älyisten yökastelijoiden "musiikkia"

Anonyymi

Rappia kuntelevat älyllisesti heikkolahjaiset yökastelusta kärsivät teinit ja muut elämässään epäonnistuneet pellet, klassillista musiikkia älyköt ja sivistyneet.

2

<50

Vastaukset

 • Anteeksi, mutta määritteleekö se, mitä musiikkia kuuntelet, persoonasi?

  Olet heikko kun tuomitset muita ainoastaan heidän musiikki makunsa takia. Suosittelen tulemaan ulos kuplastasi ja ajattelemaan vähän laajemmin.

  • Rap-musiikista en tiedä, mutta ainakin tämä Elastinen ja muutama muu on harvinaisen sivistymätön. En nyt avaa enempää, mutta...

   sellainen fiilis tulee, kun kävelet kaupungilla sivistyneiden ihmisten parissa, ja kohtaat jonkun, jolle kotona kunnioitusta ja sivistystä ei ole opetettu. Ensimmäinen kohta kunnioituksen läksystä kuuluu: live and let live. Älä kommentoi julkisesti ihmisiä tyyliin: ratkiruma, läski, läntä jne.
   Sillä osoittaa vain sivistymättömyytensä, eikä periytymättä tai opettamatta jäänyttä meistä kuori pois maine tai mammonakaan.

   Pointtini on, ettei mikään ulkoisesti tekemämme, kuten musiikki, korvaa tai paranna sitä sontaa, mitä sisältä olemme. Ihminen arvioidaan kuitenkin ihmisyytensä pohjalta. Tyylikkyys on muuta kuin merkkivaatteita ja ihmisen tausta näkyy juuri tässä sanattomassa kunnioituksessa ja käytöstapojen tyylikkyydessä. Nousukasmainen käytös on tyylitajua omaavien silmissä pahinta. Se, joka tietää arvonsa, voi itsensä alentaa. Nousukas sen sijaan ylentää itsensä.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3529