Mitä poikien illoissa tapahtuu?

Utelias

Mitä miehet oikeasti puuhaavat, kun lähtevät keskenään ulos? Mistä puhutaan ja kuinka moni lähtee vieraan naisen mukaan? Kommentteja yli 20-vuotiailta kiitos.

22

5434

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m23_

      kaikkea mikä liikkuu!

      • hih:)

        heko hek


    • M28

      Lähinnä juopotellaan ja puhutaan paskaa, pillujuttuja sun muita. Harvemmin sielä mitäään vakavaa puidaan, kuhan heitellään huumoria. Harvemmin siellä ketään petetään, sinkut tosin karkaavat jossain vaiheessa vonkaamaan, varatut jurnuttavat sitten keskenään.

      Kovimmat kännit olen vetänyt poikien illoissa.

    • havumetsän zorro

      Ei miehet lähde keskenään ulos. Miehet sanovat naisilleen lähtevänsä keskenään ulos. Siinä on iso ero.

      • robinson

        teillä ehkä siellä metsässä on niin tapana, joten olisiko sinun aika laskeutua puusta ? kyllä meillä ainakin äijät lähtee vetää velliä matsin jälkeen porukalla. puhutaan pillusta, haukutaan pomo, arvostellaan kuka on eniten lihonut, vedetään miehekkäästi uhoten viinaa ja puhutaa pillusta. ja se on hienoa se. ei tartte olla skarppina, eikä pelätä loukkaavansa vaimoa. hei ! jätkäthän ne siinä. saa varautua ottamaan vastaan leikkimielistä vittuilua, mutta toki saa antaa takaisinkin !=) piru vie, se on hienoa. mutta vain miehille.


      • pillu@
        robinson kirjoitti:

        teillä ehkä siellä metsässä on niin tapana, joten olisiko sinun aika laskeutua puusta ? kyllä meillä ainakin äijät lähtee vetää velliä matsin jälkeen porukalla. puhutaan pillusta, haukutaan pomo, arvostellaan kuka on eniten lihonut, vedetään miehekkäästi uhoten viinaa ja puhutaa pillusta. ja se on hienoa se. ei tartte olla skarppina, eikä pelätä loukkaavansa vaimoa. hei ! jätkäthän ne siinä. saa varautua ottamaan vastaan leikkimielistä vittuilua, mutta toki saa antaa takaisinkin !=) piru vie, se on hienoa. mutta vain miehille.

        ...ja puhutaan pillusta, ja puhutaan pillusta ja puhutaan pillusta...ja...ja....


    • mies§

      Ne illat ovat aivan hirvittävää irstailua. Jos olisit paikanpäällä niin se irstailu polttaisi verkkokalvosi puhki ja saisit ikuiset traumat. Et voisi harrastaa seksiä enää koskaan koska se HIRVITTÄVÄ näky palaisi aina mieleesi. Ne on aivan järkyttäviä ne poikien illat. Ei muuten, mutta se järkyttävä IRSTAUDEN määrä on niin HIRVITTÄVÄ!!!

    • Kyo-kun

      Juopotellaan, jutellaan milloin mistäkin, kuunnellaan musiikkia, ehkä pelataan jotain jos huvittaa...mitä nyt vaan mieleen tulee. Sitten baariin porukalla, jos nyt saadaan päätettyä kaikile mieluisa paikka, tai sitten hajaannutaan omille teillemme.

      Jos mennään porukalla baariin, niin juodaan lisää, puhutaan paskaa ja bailataan valomerkkiin asti, jonka jälkeen lähtään syömään jonnekki ja sit nukkumaan.

      Jos hajaannutaan, niin tehdään periaatteessa ihan samaa, paitsi että sinkut saattaa etsiä seuraa tai muuten vaan jutella tuttujen kanssa...

    • Otetaan olutta, puhutaan työasioita, otetaan olutta, puhutaan baarissa olevista naisista, otetaan olutta, puhutaan jotain mistä kukaan ei ota mitään selvää, lähdetään kotiin.

      Vieraan naisen mukaan lähtee noin 10% poikamiehistä.

    • male-38

      Me ainakin kavereiden kanssa yleensä syödään hyvin ja juodaan vielä paremmin. Silloin tulee puhuttua asiat, joille ei arkena ole aikaa. Parannetaan maailmaa, jotta kaikilla olisi hyvä olla. ;) Nuorempana sinkut lähtivät tosiaan vonkaamaan jossakin vaiheessa, nykyisin tosin sitäkään ei juurikaan tapahdu. Naisille ei meidän porukassa ole sijaa poikieniltana.

      Meininki ei tosin useinkaan sovi lapsille tai naisille katsottava, vaikka mitään kamalaa ei tehtäisikään Pojat on kuitenkin aina poikia.

    • Tosimies 26

      Pelataan monopolia, haaveillaan pitkäkestoisesta parisuhteesta ja lapsista, juodaan Vip-tuoremehua, soitetaan kitaraa ja lauletaan yhdessä...

      • Arske

        Me pojat käydään verhokatalogeja läpi päämme pyörryksiin asti, kiistellään lastenrattaiden paremmuuksista, haaveillaan lapsista ja tietysti poltetaan tuoksukynttilöitä, juodaan VIP-tuoremehua ja soitetaan tunnelmallisia lauluja kitaralla.


      • hekohek

        joo, ton mäkin uskon...


    • mies

      Harrastetaan villiä seksiä, kerrankin miesten kesken. Siihen ei usein tilaisuutta tulekaan.

    • Joo meillä oli taas viimeviikolla sellainen :D Huh huh.

      Se alkoi pelaamalla jääkiekkoa... Ei vissiin kovinkaa iso yllätys. Sit käytiin syömässä, tais olla punaviinissä marinoitu hirvipaisti ja karjalanpiirakat. KAveri teki paistin ja minä toin piirakat.

      Sit mentiin saunaan ja sen jälkeen syötiin lisää. Olutta oli varattu "riittävästi" mut yllätys yllätys, ne loppuivat kesken. Siinä sit lähdettiin baariin bailaamaan ja juomaan vähän lisää. Siellä törmättiin siihen toiseen joukkueeseen joilla oli kanssa "poikien ilta" :D

      Voi yhden kerran miten paljon alkoholia kulutimmekaan. Seuraavana aamuna oli tosi kova darra... Muistelen meidän tanssineen letkajenkkaa lätkäporukan voimin baarissa ja taidettiinpa laulaa Ukkometsoa.

      Saunassa taidettiin kehua miten hienon naisen kanssa kaverimme seurustelee ja sit puhuttiin mun vaihtoon lähdöstä. Vähän sellaista vakavahenkistä keskustelua. Emme kritisoineet tai haukkuneet ketään. Suuria salaisuuksia ei paljastunut ja kaikki olivat tyytyväisiä. Se kralpula oli kyllä melkomoinen :D

    • Pekka

      Riippuu (tietysti) porukasta, mutta mun kaveriporukan lähtiessä baariin harrastetaan suunnilleen sitä samaa kuin naistenkin läsnäollessa, eli puhutaan paskaa ja juodaan alkoholipitoisia juomia. Ystävien naisissa on sen verran särmää, ettei juttuja tartte heidän takiaan pahemmin siistiä. Omien mussukoitten läsnäollessa ei kuitenkaan kommentoida samalla tapaa ns. maisemia, koska jotain tapoja meiltä porsailtakin löytyy. Viatonta hupiahan se on, mutta ei sitä ehdoin tahdoin tartte riitaa hakea. Ei nekään meidän kuullen kaikkia uroksia kehu. En ole koskaan nähnyt, että kukaan varatuista kavereista oisi lähtenyt vieraan naisen matkaan. Ei ole kait ollu mitään tarvetta sellaseen.

    • Dekas

      Kännäämistä ja paskan jauhantaa...

    • Utelias

      Kiitos hauskoista ja rehellisistä (enimmäkseen) vastauksista. Tässä voidaan taas todeta, että miehissä on eroja ihan kuten naisissakin ja mitään yleistyksiä ei kannata sukupuolen perusteella tehdä. Hyviä poikien iltoja kaikille !

    • pullo...

      dokaamista ainakin

    • kovis

      a) NUSSITAAN

      b) TAPELLAAN

      c) MEUHKATAAN

      d) JUOSTAAN VIERAISSA

      e) JUODAAN KUIN PORSAAT

      jne...jne...

    • Anonyymi

      Junaillaan, Junaillaan,Junaillaan.

    • Anonyymi

      Sitä juuri. Pannaan huoria ja niitä paikalle tilataan. Mitä luulit? T. Kokemus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe