Avioliitto/läheisyys/seksi

Anonyymi

Olen pian 50 v nainen,aviossa reilu 10 vuotta. Minulla ja miehelläni on kummallakin entisstä suhteista jo aikuisia lapsia. Toki suhteemme alkuaikoina ja avioliitton solmimisen aikana kaikki lapsemme oli teinejä.
Suhde ei ole ollut koskaan helppo. Lapset on sitä koitellut,rahavaikeudet yms. Mutta rakkautta ei ole koskaan puuttunut. Kumpikin vaan niin rakastetaan toisiamme.
Mutta minne katosi se läheisyys?
Tuli arki ,ei läheisyyttä,ei koskettelua,ei rakastelua.
Nukutaan eri huoneissa,koska siihen on isossa talossa mahdollisuus,ja herkkäunisena en vaan pysty nukkumaan kun mies kuorsaa. Ja toisin päin...Mies ei voi nukkua kanssani kun minä elän niin päivän ja lähiaikojen tapaukset unissani...Juttelen,huudan jne....Ja taidampa minäkin kuorsata.
Yksi ilta havahduin,ja sanoin miehelleni,että ei olla rakasteltu sitten yli vuoteen.
Sovittiin,että vaikka ei aina rakastellakkaan,niin ollaan lähekkäin ja kosketellaan.
Mutta miten ihmeessä saisin itseni muuttumaan? Minä olen meidän suhteessa se jästipää ja vaikea tapaus....Osaan mököttää ja osoittaa mieltäni,ja joskus jopa kuvittelen ,että toinen on ajatustenlukija. Eli saatan joskus jopa suuttua ja mököttää siitä,että mieheni ei ole kirjaimellisesti lukenut ajatuksiani,mitä minä haluan. (en siis ole puhunut asiasta,vaan olettanut,että toinen ymmärtää asian)
Mieheltäni ei ole vaikeakaan teko se,että joka päivä kosketellaan ja ollaan lähellä. Hän on aivan mainio,ja maailman paras aviomies. Mutta itseeni syyllistän. En vaan pysty olemaan lähellä kun tarpeeksi veetuttaa....Ja tuohon veetutukseen ei tarvita kun väärä sana.....ja se tapahtuu aina kun menkka kierto on puolivälissä.

6

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet narsisti.

    • Anonyymi

      Kiva kuulla että toi johtuu tosta, no ehkä ihan niin kuin pikku hiljaa edetään ja ruvetaan lähentyy.
      Pitää panostaa että on oikea hetki ja tunnelma, niin ja muutenkin otollinen aika.

    • Anonyymi

      Hyvä, että olet hoksannut yhden toimivan parisuhteen pilarin eli toista ei voi muuttaa vain itseä ja ajatuksiaan sekä toimintaansa.

      Olkaan lähellä silloin kun ei kumpaakaan veetuta. Sitten kun on taas vetutusaika, pitäkää etäisyyttä. Itse olen aikoinani ollut aika lailla samanlainen "hankala pakkaus" mutta aika on tehnyt tehtävänsä eli kun olemme yli 40 vuotta yhdessä taivaltaneet ja toisen vinkeet oppineet, ei niistä kumpikaan enää suurta numeroa tee. Jos toinen mököttää, siinäpähän mököttää! Molemmilla on myös oma elämä ja oman mielenkiinnon kohteet, joten sekin auttaa; voi lähteä vaikka elokuviin kun toinen mököttää.

      Seksin merkitys on suuri mutta vähenee iän myötä, ainakin meillä. Läheisyyttä pitäisi olla koska mitä pidempään ollaan erillään eikä minkään laista kontaktia ole, sitä kauemmas toisista livetään. Ja aina ei tarvitse edes "huvittaa" vaan voi ajatella järkevästi sen merkitystä ja vaikutusta pidemmällä tähtäimellä.

    • Anonyymi

      Salli itsellesi veemäisyys kerran kuussa.
      Olet ehkä ihminen, joka haluaa olla aina oikeassa ja kun toinen onkin, suutut.
      Unohda viimeisin veemäisyyden aihe ja muistele hyviä hetkiä. Vaikka veetuttaa, voita itsesi ja mene lähellä, rentoudu.

    • Anonyymi

      Kannattaa perehtyä mummovuosiin oikein kunnolla, jotta ymmärrät itseäsi paremmin. Hormonituotanto on sellainen ihmeellisyys, mikä saa aikaan kaikenlaista mielenliikettä, vaikkei itse edes niin tahtoisi:)

    • Anonyymi

      Tärkein oivallus parisuhteessa on se, ettei toista voi muuttaa, mutta itseä kyllä.

      Samanlaisessa läheisyyden kaipuunsuossa kuljetaan. Meillä on seksiä silloin kun mies haluaa, koska itselläni on vain ollut pitkään vaihe, ettei kiinnosta. Minua taas surettaa se, etten kykene tekemään aloitetta, koska en halua nyt leikkiäkään mitään sen asian suhteen. Mikähän siinäkin on, että ennen oli läheisyyttä ilman seksiä, mutta nyt ei siis ole, vaan ainoa läheisyys, iho iholla, on seksi. Henkinen läheisyys taas on olemassa, eikä ole mihinkään kadonnut.

      Tiedän oman ongelmani syyn eli suolisto aina sekaisin ja niissä vaivoissa ja kivuissa on mielessä kyllä joku muu asia kuin seksi. Kun vielä saa kuulla tuosta vitsailua, niin eipä se paljon innosta, ehkä vain latistaa vielä enemmän. Kyllä meillä toinen iloisesti paukuttaa suolistokaasujaan, enkä siitä ole sanonut, vaikka itselläni ei ole kaasuongelmaa, niin tiedän kyllä, miltä paukutteluongelmakin voi tuntua. Että samaa hienotunteisuutta toivoisi asian suhteen, jolle ei voi mitään. Pitäisi kai pitää paukkuistunto ja puhua tuokin selväksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe