Voisitko antaa anteeksi ahdistelijalle?

Anonyymi

Eli nämä kysymykset on lähinnä niille, joita on joskus jollakin tavalla ahdisteltu. Mutta voi toki muutkin vastata sen mukaan, miten epäilisi tilanteeseen suhtautuvan.
Voisitko antaa anteeksi ahdistelijalle ja olla hänen ystävä?
Jos et pystyisi olemaan ystävä, pystyisitkö olemaan muuten tekemisissä hänen kanssaan? Esimerkiksi käydä samaa koulua tai käydä töissä samassa työpaikassa tai harrastaa samassa harrastusporukassa tai muuta vastaavaa?
Onko olemassa joku ahdistelun muoto, jonka voisit antaa anteeksi ja joku, jota et? Voisitko esimerkiksi antaa anteeksi jonkun ajattelemattomat puheet kännissä? Missä teillä menee raja, ettei pysty olemaan enää missään tekemisissä?

4

<50

  Vastaukset

  • Mitä, jos vaan tekisit itsellesi jotain, ettei tarvi ahdistella ihmisiä. Sun ei tarvi tai kannata toivoa heiltä enää mitään.

  • Onko sitten suunnitelmissa änkeä samoihin porukoihin jonkun kanssa?

  • Oho, nyt tuli kyllä aseteltua nuo kysymykset ihan väärin, kun ei vastaukset ollut ihan sitä mitä odotin. Kun tarkoitus oli siis lähinnä tietää, että mikä ihmisistä on ahdistelua ja mikä ei. Ja miten vakavaa ahdistelua mikäkin on.
   On ihan selkeää, että raiskaus esimerkiksi menisi jo ihan yli, enkä haluaisi olla sellaisen henkilön kanssa missään tekemisissä, mutta ylireagoinko, jos esimerkiksi välttelen baaria, jossa joku henkilö on sanonut jotain ahdistavaa?

  • Jos ahdistelija ei ahdistele enää ahdistettu, niin kaipa ahdistelun voi antaa anteeksi. (Tulipa kliseistä tekstiä)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   183
   3461
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   105
   875
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   763
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   503