Miten palkkatukityöpaikasta pystyy luikertelemaan eroon? Ei huvittaisi tehdä yli 1300 euroa

Anonyymi

huonommalla palkalla töitä, minkä sai ns. oikeassa työelämässä. Etenkään kun tietää, että paikka ei edes johda työllistymiseen, vaan siellä kierrätetään ihmisiä vuodesta toiseen.

Karenssia ilmeisesti puskee jos tämmöisen paikan itse jotenkin möhlii tai sanoo, että ei mene.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuinka olet sitten mennyt palkkatukihommiin jos kerran helposti saat 1300€ enemmän oikeista töistä?

      Eihän tossa ole mitään järkeä. Jos oot jonkun sopimuksen jo allekirjoittanut, niin ei kai siitä eroon pääse. Muutenkin, mitä sä karenssia pelkäät, kun kerran helposti saat töitä 1300€ paremmalla palkalla kuin tukihommat?

      Vai onko homman nimi se että olet mielummin kotona työttömänä kuin palkkatukihommissa? Kyllä minä sen ymmärrän, mutta on se kumma kun kuulemma saat helposti töitä, mutta palkkatukihommiin olet lupautunut. LOL

      • Anonyymi

        Olen mielummin työttömänä kuin oikeassa työpaikassa kunnon palkalla, ja vielä mielummin työttömänä kuin palkkatukipaikassa huonolla palkalla. Työhistoriaa löytyy kymmeniä vuosia ja jokaisesta työpaikasta olen lähtenyt itse pois. Raha ei korvaa sitä stressiä ja paskaa minkä siellä niskaansa saa. Aivan eri asia jos onnistuisi saamaan jonkun suojatyöpaikan.


    • Anonyymi

      Kysele työpaikalta lisätietoja sähköpostitse: esim. mahdollisuus neuvotella palkasta, työtehtävistä ja niiden vastuista, koeajan palkkauksesta (jota ei yleensä ole), jne. Useampia kysymyksiä mielellään tiukempaan mutta asialliseen sävyyn. Jos sinulla on ammatti ja paikat kohdistettu sen mukaan, voit vedota oman alasi työehtosopimuksen mukaiseen palkkaan joka noissa paikoissa ei koskaan täyty. Kun olet "väärällä tavalla" aktiivinen sinua ei edes kutsuta haastatteluun koska tiedät paikalle ongelmia muttei sinua voi myöskään syyttää hakematta jättämisestä koska kysymyksesi ovat asiallisia. Tapauksesi mieluummiin taputellaan hiljaiseksi.

    • Anonyymi

      Veronmaksajat maksavat palkkatuet että työllisyystilastoja saadaan taas kaunisteltua!

      • Anonyymi

        Palkkatuet pitäis lopettaa kokonaan!


    • Anonyymi

      Palkkatuki julkisella ei johda ikinä työpaikkaan mutta on kuitenkin yksilön (joka ei saa toimeentulotukea) kannalta hyvä juttu ja on kiva joskus tienatakin jotain. Itse jo kolmesti ollut kaupungilla puistopuolella ja urheilukenttiä hoitamassa ja on todellakin kannattanut. Suurimmat ostokset olen noista töistä itselleni ostanut. Jos tosin saa toimeentulotukea niin palkkatuki ei todellakaan kannata. Palkka jää paljon kaupungin työntekijöiden palkoista kun palkkatukityöntekijöihin noudatetaan aivan outoa ja keksittyä TESiä mutta eipä tarvitse hikihatussa raataa jos ei halua ja aina tuo 1300e voittaa 500e työttömyystuen plus asumistuen reilusti.

      • Anonyymi

        Palkkatuki on vain puoli vuotta kerran 10 vuodessa. Palkkatuki ei siis johda ikinä työsuhteen jatkumiseen, vaikka kuinka ahkera olisit.

        Puistopuolella koulutettuja maistereita, tohtoreita, tradenomeja, merkonomeja ja ylioppilaita palkataan käpyjä haravoimaan samalla kun pelkän peruskoulun käynyt on päällikkönä huippuliksalla vakiduunissa asunto&liikuntaeduilla.

        Mitä huonosti koulutetumpi olet ja mitä laiskempi niin sitä parempi huippupalkka. Bonuksena on jos olet rikollinen, murhaaja, alkkis tai murhaaja.


      • Anonyymi

        Koulutetuilla on myös yleensä kymmenien tuhansien lainat maksettavana niin eipä sitä tuolla puolen vuoden palkkatuella tai 1300 euron (työtön saa saman verran) maksella. Mutta ai niin, eihän ne peruskoulun käyneet mitään lainoista tiedä!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe