Lääkkeet vai ei?

Anonyymi

Sisareni on viisikymppinen parannuksen tehnyt huumeiden käyttäjä. Ilomme oli suuri kun uskovaksi tultuaan jätti huumeet.Aluksi tilanne oli hyvä. Nyt tosi vaikea kun sisaressani todettiin vaikea skitsofrenia jonka hän itse ajatteli syntyneen huumeista. Sisareni kuulee ääniä jotka riitelevät ja antavat kummia ohjeita. Hän koetti töissä mutta pieleen meni kun äänet käskivät väärin. Yksi ääni on jumalainen ja toiset Kuolleita. Aluksi hän otti lääkkeitä mutta nyt kieltää ne koska Jeesus ei käyttänyt lääkkeitä. Seurakunta tukee omaisia ja ehdottaa luottaa lääkäreihin. Sisareni tuomitsee seurakunnan. Sisareni asuu yksin mutta häviää äänineen päiväkausiksi. Hän on usein arvaaton kuin 2v lapsi. On mm juomatta helteissä ja joutui sairaalaan.

Sisar sanoo toimivansa Jeesuksen ohjeiden mukaan ja olevansa puhdas uusi luomus joka ei lääkkeitä ota. Hänellä on useita omia tulkintoja ja muiden pitää pyytää anteeksi kaikesta. Hän pitää itseään ylivoimaisena.

Olin uskonut uskon auttavan loppuun asti. Mutta ei tässä.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juu ei. Lääkehoito on joskus välttämätöntä.

    • Anonyymi

      Mitenkä tänne tulee jatkuvasti näitä elämäntarinoita. Eilen tai toissa päivänä oli se uskoontulut rouva joka lankeili ja ryyppäsi miehensä kanssa. On ollut viime aikoina säännöllisin väkein. Jotenkin koen hengessäni outoa lukiessa näitä juttuja. Minulla on kyllä tuntuma että sama henkilö tehtailee näitä kokeillen miten vastataan. Jokin epäaitous paistaa läpi. Salopuu

      • Anonyymi

        Sama tunne :D

        T.samaatietä


      • Anonyymi

        Trolleja tai ei,kysymyksessä voi myöskin olla demoniset voimat,joista nyt ei saa puhua uskovien piirissä.On se ihme,että uskomattomien(taitaa olla väärä sana)keskuudessa nämä asiat tunnustetaan ja otetaan vakavsti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trolleja tai ei,kysymyksessä voi myöskin olla demoniset voimat,joista nyt ei saa puhua uskovien piirissä.On se ihme,että uskomattomien(taitaa olla väärä sana)keskuudessa nämä asiat tunnustetaan ja otetaan vakavsti.

        Miten niin ei saa puhua? Saako uskottomien piireissä puhua demoneista enemmän?


      • Anonyymi

        Samaa mieltä,vipottaa kovasti.Näyttää häntä kiinnostavan,kuuma,märkä,karvainen KOIRA luultavasti he,he.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trolleja tai ei,kysymyksessä voi myöskin olla demoniset voimat,joista nyt ei saa puhua uskovien piirissä.On se ihme,että uskomattomien(taitaa olla väärä sana)keskuudessa nämä asiat tunnustetaan ja otetaan vakavsti.

        Karvainen märkä koira pelastaa.


    • Anonyymi

      Uskomme että uskoontulo parantaa kaiken. Kyllä esim se mies joka tunnusti 3 murhaa ja pääsee ensi vuonna vapaaksi ja puhuu hell srk n kokouksissa, kertoo kaiken muuttuneen. Mm tuli usko tuli että maailma on 6000v.

      Myös Afrikassa on herännyt kuolleita.

      On kuitenkin tilanteita ettei kaikki muutukaan.

      • Anonyymi

        Kuolleiden heräämisellä Jeesus tarkoitti Hengellisesti kuolleita!!! Sellainen on jokaikinen ihminen, joka ei ole uudestisyntynyt (eli uskoon tullut).
        Jeesus sanoi sen olevan IHMEISTÄ SUURIN!!!
        Elämänsä kadottaneita kuolleita ei herätetä 'uudelle kierrokselle'.
        YKSI AINOA ELÄMÄ, sen jälkeen kohtaamme Jumalan. Ateisteillekin kirkastuu, ikävä kyllä liian myöhään.
        Ikuisuus on piiiiiiiiiitkä aika!
        Herra armahtakoon vielä monia, sinuakin joka tämän satuit lukemaan.
        Jeesus tuli SYNTISIÄ PELASTAMAAN!
        Nöyrry Hänen Pyhyytensä ja Rakkautensa eteen ja pyydä Häntä puhdistamaan sydämesi ajatukset...


    • Anonyymi

      Lääkärin tarve.

    • Anonyymi

      Joku tekee noita aloituksia tarkoituksella että syntyisi jankutusta. Ne on laadittu tavalla että vastasipa miten tahansa voi vääntää väittelyn tai vikoilun aiheen. Salopuu

      • Anonyymi

        Kuulehan nyt,uskovilla on tänä päivänä valtavasti ongelmia ja he eivät saa apua seurakunnissa.Monet todella hakevat täältä apua.Seurakunnassa ei saa olla ongelmia,kun olet tullut uskoon,se on siinä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuulehan nyt,uskovilla on tänä päivänä valtavasti ongelmia ja he eivät saa apua seurakunnissa.Monet todella hakevat täältä apua.Seurakunnassa ei saa olla ongelmia,kun olet tullut uskoon,se on siinä.

        No onpa sulla merkillinen seurakunta...


    • Anonyymi

      Paljon on opetusta että Herra parantaa. Ei tarvita maallista apua. Synti aiheuttaa mielenterveydenongelmat ja kun synnistä vapautuu on tauti pois.

    • Anonyymi

      Lääkkeitä pitää ottaa mutta niitä voi myöhemmin myös vähentää. Ihminen voi olla sairas joko fyysisesti tai psyykkisesti.Ei voi olla niin ylpeä että kieltää sairautensa. Olen ollut 41 vuotta hoitajana erilaisissa sairaaloissa eikä sairautta tarvitse hävetä. Ääni harhojenkin kanssa oppii elämään. Keskusteluterapia on myös tarkeä. Ja sosiaaliset vertaisryhmät.Nuorena olin niin typerä että kuvittelin ettei uskovainen sairastu psyykkisesti.Samalla tavalla kuin muutkin.Ne vaan pitää selvittää.

      • Anonyymi

        Ihme että pääsit hoitajaksi,jos tollaisia uskomuksia on ollut.Tossa työrupeamassa alkaa jo kuvittelee kaikenlaista varmaan.Täältähän voi apua sitten hakea,lukea jeesusteluja.


      • Anonyymi

        Jeesustelua on se jos kuvittelee ettei lääkkeitä tarvi. Ihminen voi luulla ja uskoa vaikka minkälaisia asioita kunnes huomaa erehtyneensä.Siinäkään hoitajat ei ole muita kummempia.


    • Niin..sairaus mitä luultavimmin johtuu huumeista..siis se skitsofrenia.vähänvoisi leimaaminen sijasta yrittääymmärtää edes tässä. Tautiin on hoitoa muttasiitäei ole mitään apuajos hän ei ole sairaudentuntoinen.
      Sen sijaan että päivittelee selän takana tuon voisi sanoa hänellesuoraan eli että syö lääkkeesi.että tässä ja tässä kohdassa sanot hullusti..pääasiaettäkeskustelette.

      Minun aiemminihanterve ja normaali21v.tyttöni käyttääsuonensisäisiä. Mitäolenasiasta jutellut hoitajienkeskuudessaniin mm vainoharhainen ja äänienkuuleminen alkaa juuri huumeista. Huumeidenkäyttö johtaa usein skitsofreniaanon minulle ammattilainensanonut.

    • Anonyymi

      Aloittaja kai kuvaa suvun pettymystä. Sanotaan uskoontulon muuttavan kaiken ja tässä jäi huumeiden käytön jälkeen suuria vaikeuksia. Sisar muuttui entistä vaikeammaksi. Hän on kaikkien yläpuolella eikä apua huolita.

      • Ihmissuhteetkin tuntuu jääneen tasolle suvun mustalammas vastaanmuut.ja kukaon niin naiivi että vielä vanhanakin luulee uskon korjaavan kaiken...


    • Anonyymi

      Sama tyyppi kirjoittelee,19.04 kun seuraa kellonaikaa.

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea huolella: Jackie Pullingerin Lohikäärmeen ajo-teosta.

    • Anonyymi

      Miksi ihmeessä kukaan keksisi jotain tuollaista? Sairas itse joka niin väittää. Minä ainakin koen syvän huolen viestistä. Jos ei ole kokenut vastaavaa, ei voi ymmärtää. Mikään ei ole ahdistavampaa kuin nähdä läheisen tuhoavan itseään voimatta auttaa! Tuli mieleen, että jos katoilee eikä muista edes juoda nestettä eikö silloin tarvitsisi jo laitoshoitoa?

    • Anonyymi

      Sananl.23:29 Biblia Kussa on kipu? kussa murhe? kussa tora? kussa valitus? kenellä haavat ilman syytä? kenellä punaiset silmät?

      • Anonyymi

        Siellä missä valhehebrealainen pakana ja hänen rakkinsa ovat, ovat myös punaiset silmät ja tora ja kaikkinainen pahuus.


    • Anonyymi

      Kovien huumeiden käyttäminen ja usein myös ihan Marijuanan poltteleminenkin voivat laukaista psykoosin tai muun aivojen kemian epätasapainoisen tilan, joka kuulostaa pitkälti siltä mitä siskosi kokee nyt.

      Ystävälläni oli aikoinaan hyvin raju psykoottiseksi listattu episodi, jossa mukana aiheuttajina olivat olleet niin kevyemmät huumeet, kuin rajummatkin (hyvin vähäisessä määrin rajummat) ja valtava stressi. Todellisesti hänellä kuitenkin oli ollut bipolaari episodi (maniavaihe) päällä ja asia selvisti vasta melkein 20 vuotta myöhemmin manian nostaessa itsensä uudestaan esille. Oikea diagnoosi tuli sitten pakkosairaalareissun kautta. Kun itse näin hänet tuossa maanisessa vaiheessa "vapaalla jalalla", niin siinä ei ollut todellakaan vaikeaa ymmärtää mikä hänellä oli vialla, sen verran selvät merkit bipolaarista menosta oli kyse.

      Hänen tapauksessaan tuo bipolaarimeno oli siis vuosikymmeniä poissa (tai havaitsematta, kun maanista vaihetta ei tapahtunut), eikä hän syönyt enää mitään psyykelääkkeitä noin vuosi ensimmäisen episodinsa jälkeen (joka oli myös johtanut pakkosairaalareissuun). Mutta tämä tapahtui siten, että hän itse lopetti lääkityksen vähitellen. Lääkityksessä ollessaan hän oli zombi ja lääkkeistä irtipääseminen oli hänelle hyvä asia, koska hänen diagnoosinsa oli tuolloin ollut väärä, jolloin lääkityskin oli ollut väärä suhteessa siihen mitä hänellä todellisuudessa oli vialla. Lääkärit eivät siis tätä tuolloin tienneet ja heidän ajatuksensa oli ollut laittaa hänet välittömästi eläkkeelle ja tuohon kovaan lääkitykseen, mutta hän kieltäytyi jollain tavalla ensin eläkkeestä ja pystyi lopulta palaamaan normaaliin elämään ja eli sitten ilman mitään psyykelääkitystä, lopetettuaan sen pikkuhiljaa.

      Mikä hänelle kuitenkin oli tarpeen oli pakkosairaalajakso, jossa hänen maaninen vaiheensa saatiin kukistettua ja siinä kohden lääkitys oli ehdottomasti ollut tarpeen. Kyse oli ns. pakkorauhoittamisesta, joka auttoi varmasti hänen aivojensa kemiaa palautumaan taas normaalimmalle tasolle. Mikäli hänellä olisi ollut jokin muu aivojen kemian epätasapainoon vaikuttava tila, niin noista lääkkeistä luopuminen vähitellen olisi kyllä nopeasti osoittanut, ettei hän voi tehdä niin, mikä näyttää olevan sinun siskosi tapauksessa selvää. Hänen ei pitäisi olla ottamatta lääkkeitään sen mukaan mitä kirjoitit.

      Ystävälläni on nyt laitettu (toisen episodin jälkeen) jatkuva bipolaarilääkitys päälle, jota jouduttiin säätämään ennen kuin se meni kohdilleen. (luultavasti, koska hänen episodinsa ovat olleet niin rajuja lääkitys aloitettiin kovimmasta päästä ja annoksista jolloin se oli hänelle ihan liikaa) Nyt hän on ihan tyytyväinen lääkitykseensä ja minusta lääkkeet eivät mitenkään osoita olemassaoloaan hänessä. Eli hänen tapauksessaan hän pystyi elämään diagnosoimattoman bipolaariuden kanssa 20 vuotta ilman lääkkeitä ja selvisi ja nyt hän elää lääkkeiden kanssa ja selviää kuten valtavan moni muukin.

      Minulla on myös Kristitty ystävä (nainen), jolla on todettu skitsofrenia ja hänellä on lääkitys siihen. Hän sanoi, että kuuli mitä hurjimpia ääniä, kuten siskosi (samanlaisia ääniä) joutuessaan sairaalaan psykoottisessa tilassa. Hän on edelleen lääkityksellä ja ollut jo vuosikymmeniä ja minusta hän on paras Kristitty ihminen jonka tunnen. Nuo lääkkeet eivät näytä häntä siten pahasti haittaavan hengellisessä menossa jossa hänen sydämensä täytyy olla vähintäänkin kultaa.

      Lopuksi voisi sanoa, että varmasti sinun siskollesi olisi hyvä saada tuo äänien ja sekavuuden tila kuriin, jos ei muuten niin vaikka ensin sairaalajaksolla ja sitten myös oikealla lääkityksellä. Tuollaiset asiat eivät vähennä kenenkään pelastumista tai uskoa millään tavalla, eikä ole mitenkään "epähengellistä" tai väärin puuttua asiaan vaikka viranomaisten kautta, jos ei muuten.

    • Anonyymi

      Olipa hieno kirjoitus. Eipä tarvi paljon jatkaa.Hyvä.

      • Anonyymi

        On se mutta ihmisen täytyy olla kuuro, jos ei kuule ääniä.Eihän sellaisia lääkkeitä ole olemassakaan ,joka vie kuulon.Tietysti jos on jokin demoni pipipää,hurjalta kuulostaa.Eipä ole kokemusta moisesta,vaan joillakin on tarve möykätä,suoraansanoen vittuilla joillekin.


    • Anonyymi

      Kyllä pitää lääkkeet ottaa kun lääkäri on ne määrännyt.
      On helpompi olo potilaalla ja läheisilläkin helpompaa.

    • Anonyymi

      On henkilöitä, jotka kuulevat ääniä vaikka pystyvät muuten hallitsemaan arkensa, käymään töissä ja ovat kuin normaalit ihmiset. Jos ne äänet eivät kyykytä tai ohjaile asianomaisen elämää vaan ovat vain jonkinlainen taustahäiriö niin on kai turha turruttaa itseään lääkkeillä, joka voi vaikuttaa persoonaan muutavasti. Ja ei äänet aina edes lääkkeillä häviä. Tunnen tällaisen henkilön joka on muuten terve, mutta kertoo kuulevansa jatkuvasti ääniä . Kertoo että on tottunut siihen ja ei syö lääkkeitä. Kyllä lääkäri osaaa tehdä poitilaan kanssa sopivan ratkaisun. Salopuu

      • Anonyymi

        Joitakin ottaa hermoon näköjään ,sätkää pitää vetää auttaako se hermovikaan?


      • Anonyymi

        Kyllä on kaikenlaista nähty,mitä teidän lääkkeet voi ihmiselle tehdä.Menee kävelykyky,kaatuilee puhe puuromaista,ruokhaluttomuus,toimintakyky heikkenee.Onko ihminen sellainen,ei pitäisi olla.Pillerinpyörittäjät vouhkaa,montakohan rottaa on kuollut ,näitten myrkkyjen testissä?Olen vaan lukenut tätä,kyllä on juttua .


      • Anonyymi

        Kerrostaloasujana kuulee paljon naapureiden ääniä.


      • Anonyymi

        Mitenkö tähän loppui koment?


    • Anonyymi

      helluntailaisethan niitä ääniä, -ääniä kuulee/kuuntelee . . .

      • Anonyymi

        Helvetti on paras pakikka,iankaikkusesuuteen.HEIPPA


    • Anonyymi

      Minulla on kaveri Jolla sama tausta. Uskossa nyt ennen huumeet ja vankila. Nyt skitsofrenia ja hoitaa kertomansa mukaan itse Herran kanssa. On vaikea persoona ja vaimo erosi. Mies tulkitsee omalla tavallaan raamattua ja arvioi muiden vaellusta ja tekoja ja ajatuksia. Jos ajattelemme eri lailla kuin mies, on mun anteeksianottava asiaa kaveriltani vaikka miehen ajatuskuvio Jeesuksesta on aivan mahdoton ja raamatun vastainen. Mies edustaa nyt jotain uutta hell haaraa. Mies riitelee.vanhan srk n kanssa.

    • Anonyymi

      Luin miehen joka oli paljon huumeista uskoon tullsiden kanssa. Takana kymmenien vuoden viinahuumehelvetti rikoksesta rikokseen. Kun tuollainen pelastu tuli usein yli ihmistilanne. Mies tai nainen piti olevansa kaiken hallitsija ja olevansa ainoan a aina oikeassa uskon.asioissakin. Vaatii ulkopuoliselta taitoa kohdata juuripelastunut kauhean taustan omaava vastauudestisyntynyt entinen huumeinen.

    • Anonyymi

      Me jehovantodistajat voisimme auttaa sisartasi ongelmissaan. Nykyään valtakunnankanslioissamme on taivaalliset manaajat ja parhaat esirukoilijat, jotka pystyvät uudestisynnyttämään pahimmankin huumeveikon tai hurjimmankin rikollisen. Tervetuloa lähimpään toimipisteeseemme ja toivomme myös teiltä pientä lahjoitusta lahjalaatikkoomme.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oot varmaan tyytyväinen

      Kun sua ei kukaan enää yritä Naiselle
      Ikävä
      99
      4925
    2. Oletin törmäileväni sinuun yhtenään

      Emme ole osuneet kuitenkaan samalle kiertoradalle. Enää en oleta, enkä usko törmäykseen.
      Ikävä
      45
      3796
    3. Pitkä aika on kulunut

      Kaikki on muuttunut. Huomenta tänne. 😌😧☕🐺❤️
      Ikävä
      232
      3524
    4. Mitä tuntemuksia herätin sinussa

      Viimeksi kun nähtiin? Ajatuksesi, niitä kuuntelen herkällä korvalla.
      Ikävä
      157
      3384
    5. Olenko ainut

      Vai huomaatko myös sen, että olemme hyvin samanlaisia. Kuin olisit toinen puolikkaani ❤️
      Ikävä
      71
      3351
    6. Sä siis todella vain leikit mun tunteilla?

      Miehelle naiselta Et olisi muuten luovuttanut
      Ikävä
      99
      3058
    7. Tuntuu niin mukavalta.

      Miten joku voikin olla niin hyväsydäminen.
      Ikävä
      31
      2799
    8. Minut on ilmeisesti varjobännätty,

      sillä viestit eivät näytä ilmestyvän ketjuihin.
      Sinkut
      35
      2453
    9. Odotan näkemistäsi

      tällä viikolla. Pelkään sitä myös. Saat minut tuntemaan niin paljon. Odottavan aika on pitkä.
      Ikävä
      97
      2395
    10. Kiitos siitä eilisestä

      Viestistäsi se kertoi ja avasi paljon tunnelukkoja.
      Ikävä
      19
      2212
    Aihe