HAAMUMIES (Spökmannen)

Anonyymi

https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#

Vähän tuota kuvaa muistuttava mies näki Suomen televisiosta helmikuussa 1986 tuon elokuvan tässä yllä. Sitä ei ole tekstitetty suomeksi. Polliisi on lopettanut kiinnostuksensa tuohon mieheen. Se ohitetaan olankohautuksella. Oliko tuollaista miestä olemassakaan. (Se löytyy jos käytte läpi kaikki viikonloput taaksepäin)

Keitä kaikkia todistajia on voitu huijata ja ketkä saattavat olla mukana älyttömässä huijauksessa tavalla tai toisella.

http://palmemordet.eu/palmemordet/vem-sag-teknaren-sanne-t/

Sanna Törneman on jännä tapaus. Häntä on tupla huijattu ellei pakeneva mies ollut Palmen murhaaja. Sen verran omituisesti mies käyttäytyi ohittaessaan Sanna T:n Smala Gränd nimisellä kapealla kujalla, joten kukapa ei olisi pannut merkille sellaista käyttäytymistä. Sanna T teki ainakin kahdenlaisia piirroksia. Tuo tuossa linkissä ja sitten tämä tässä alla. (linkissä olevaa kuvaa ei levitetty lehdissä eikä noita muitakaan töherryksiä vasta kuin vuosien päästä. Tuo ylin kuva oli ainoa)

https://www.google.com/search?hl=fi&biw=1540&bih=818&tbm=isch&sa=1&ei=9FsQXfq0N-fjrgSxp57YDA&q=grandmannen &oq=grandmannen &gs_l=img.3..0i30.8592.14041..15311...0.0..0.84.156.2......0....1..gws-wiz-img.......0i8i30.WzQE4gIK1nM#imgdii=YSn0WgwDVkrOOM:&imgrc=7KKbxexvnfAH-M:

Sitten on tuo saksalaisten asiantuntijoiden tekemä kuva joka tehtiin Sannan T:n piirustuksista. Se ei minusta muistuta paljoakaan Sannan T:n luonnoksia tai tuota originalbildiä. Se saksalaisten tekemä kuva on juuri tuo kuva tuolla alussa.

Mistä minä tiedän tämän kaiken on mysteeri ellen kertoisi sitä täällä. Asiasta voi lukea jo nyt useistä saiteista ja linkeistä täällä Suomi 24:ssä, mutta kaikkea ei ole vielä kerrottu. Sitä on toisaalta vaikea kertoa näin pätkittäin ja sen lisäksi on aina vaara että viesti poistetaan mikä rikkoo yhtenäisen kerronnan jos jokin todella olennainen jää tarinasta pois.

Aloitan tämän ketjun täällä sananvapauspalstalla mikä on aika rauhallinen palsta eli lukijoita ei paljoa täällä käy verrattuna noihin suosittuihin palstoihin, missä taas juttusi kelautuu alemmaksi niin nopeaa että se jää ehkä siellä jopa nopeammin unholaan, jos pidät vaikka piebtä taukoa tarinasi kerronnan kanssa. Mutta katotaa saavutanko edes yhden lukijan tällä aloituksellani. (osa tästä tekstistä on lainattu ketjusta Haamumiehen historia. En ota sitä tähän kokonaisuudessaan vielä)

25

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuossa kappaleessa viimeinen lause on hieman harhaanjohtava, sillä siitä vooi saada kuvan että Haamumies löytyy kun kelaa tv-ohjelmat murhasta taaksepäin joko Yle 1 tai 2 viikonloppujen soalta. MTV se ei kuitenkaan tainnut olla. Noh, nythän mä puhun kuin minä olisin nähnyt tuon elokuvan.

      "Vähän tuota kuvaa muistuttava mies näki Suomen televisiosta helmikuussa 1986 tuon elokuvan tässä yllä. Sitä ei ole tekstitetty suomeksi. Polliisi on lopettanut kiinnostuksensa tuohon mieheen. Se ohitetaan olankohautuksella. Oliko tuollaista miestä olemassakaan. (Se löytyy jos käytte läpi kaikki viikonloput taaksepäin)"

      Tuskin te alatte selailemaan mitään tv-ohjelmia vuosien takaa ja eikä se mitään auta. Sanoin sen vaan että jos epäilete sanojani.

    • Anonyymi

      Minulla on tällainen tapa liitellä noita samoja linkkejä näihin uusiin sivuihin, jotta näette mistä jotain olen lainannut niinkuin nyt tuon ruotsinkielisen tekstin sen alla.

      http://palmemordet.eu/palmemordet/vem-sag-teknaren-sanne-t/

      Enligt Sanne T hände det mellan kl. 23:30 och 23:40. Det borde vara för sent för att vara gärningsmannen, men dagen efteråt gjorde hon en teckning efter sin minnesbild. Bilden blev sen till den famösa fantombild. (tämä suomeksi tossa alla)

      Sanne T: n mukaan se (näki miehen) tapahtui klo 23:30 ja 23:40 välillä. Se olisi liian myöhäistä ollakseen murhaaja, mutta seuraavana päivänä hän piirsi muistikuvansa innoittamana luonnoksen mirehestä. Kuvasta tuli sitten se kuuluisa fantomikuva.

      Miestä alettiin kutsumaan Haamumieheksi kun tuo saksalaisten tietokoneella tekemä kuva jätettiin ilmeisesti tahallaan vähän utuiseksi.

    • Anonyymi

      Sen mukaan, missä mikin mies oltiin nähty, alettiin heitä kutsumaan eri koodi-nimillä. Yleensä sen paikan mukaan missä mies oltiin nähty. Elokuvan edessä omituisesti tai usein sanotaan mystisesti käyttäytyvää miestä kutsutaan Grand-mieheksi elokuva teatterin mukaan. Sen nimi on Grand. Voisimmeko jo puhua Gatnd old mannesta kun kuvan teosta on kulunut yli 33 vuotta ja olihan mies ainakin kolmissakymmenissä jo tuolloin.

      Murhahan tapahtui Dekorima nimisen liikkeen edessä (nimi muutettu 3 kertaa) Nykyään se on kai joku marketti. Sitä ennen se oli maalaustarvikeliike tai vastaava. Oli miten oli niin sen edessä seissyttä miestä kututaan Dekorima-mieheksi liikkeen nimen mukaan.

      Sitten on vielä ainakin Chevymannen ja Skandiamannen. Tuo Skandiamies joutui suurennuslasin alle aivan viime aikoina. Hänestä kun yritettiin leipoa " murhaaja". Tuo nimi tulee siitä kun hän oli töissä lähellä olleessa vakuutusyhtiö Skandiassa.

      Chevymies tulee siitä kun hän oli liikkeellä Sveavägenillä Chervolet Suburbanilla. Hä näki murhan ja pysähtyi soittamaan poliisille autoradiopuhelimellaan. Sitten on tietysti gärningsman, joka on suomeksi vain tekijä (rikoksen tekijä). Kuka heistä on oikea gärningsmannen. Joillekin heille on jopa nimetkin.

    • Anonyymi

      Murhan sanottiin tapahtuneen kello 23:21. Sitä ei ole kellotettu sekuntikellolla, mutta yhden silminnäkijän tyttöystävä oli saamassa pankkiautomaatilta kuittia jolloin hän kuuli kaksi kpl nopeaa laukausta.

      http://www.itdemokrati.nu/page36x.html

      Tai hän oli vasta lyömässä koodia koneeseen joten kuittiahan hän ei vielä saanut. Se aika mikä kuitissa sitten oli on täytynyt olla joitain sekunteja myöhemmin. Tässä tuo teksti ruotsiksi tuosta linkistä. "Då hon var i färd med att slå in sin kod så hörde hon två (2) st snabba skott."

      Tämän mysteerin ympärillä häärää aika monta suomalaista ainakin etu- tai suku- nimien perusteella. Skandia miehellä oli ruotsalainen nimi, mutta hän kuulema oli suomalaisista vanhemmista. Tämä todistaja on nimeltään Helena Lähde ja hän oli liikkeellä silloisen poikaystävänsä kanssa, jonka nimen muistette kun suomennatte sen "ei mitään moraalia" Inge Morelius. Annetaan hänen ainakin vielä tarinan tässä vaiheessa olla kunnon lainkuuliainen kansalainen.

      http://www.itdemokrati.nu/page36z.html

      http://www.itdemokrati.nu/page36j.html (hän on se ns. Chevymies) ja on todistaja ja Skandiamieskin oli ensin pelkkä todistaja kunnes häntä alettiin epäillä tekijäksi.

      http://www.itdemokrati.nu/page53.html
      http://www.itdemokrati.nu/page36an.html

      Samoin viimeinen todistaja joka näki mystisen miehen juoksevan kadulla heti murhan jälkeen suuntaan missä Sanna T näki Haamumiehen. Hänellä on ainakin suomalainen skukunimi. Yvonne Nieminen voi olla saanut sen avioliiton kautta, mutta missä oli aviomies kun tuo oli ulkona Ahmedin kanssa joka ei kai ole nimen perusteella syntyperäinen ruotsalainen, mutta mitä sitten. Hän ei nähnyt mitään. http://www.itdemokrati.nu/page36an.html

      Kuvan tehnyttä naista ei ole otettu tähän silminnäkijä listaan. Ei myöskään sitä Grandmiehestä kuvan tehnyttä naista mainita.


      Vielä aika harva kirjailija ja mediaväki on lämmennyt ajatukselle että murhaa ei olisi tapahtunutkaan. Silloin monen todistajan lausunnot joutuvat suurennuslasin alle. Voihan olla että heitä on huijattu. Moni sanookin ettei tunnistanut Palmeita Palmeiksi. Jos se on ollut teatteria niin moni asia tulee selitetyksi ja moni taas ei.

      https://parnassen.wordpress.com/2017/05/26/teatermordet-pa-olof-palme-sossarna-seglar-med-lik-i-lasten/

      Ainahan tästä minun jutustani saa enemmän irti jos osaa ruotsia. Suomennan kyllä oleellisen sitten kun aika on.

    • Anonyymi

      Lainaus samasta artikkelista. Muuten hyvä kirja vaikken ole sitä lukenut, mutta se mitä kirjailija sanoo Olof Palmen julkisuudesta poistumisen syyksi ei varmaan pidä paikkaansa. Enkä oikein vakuuttunut siitä kuinka hän näkee pariskunta Palmen poituvan murhapaikalta tai ennen saapumistaan murhapaikalle. Jos sanoisin että koko teatteri keksittiin pelkästä impulssista vain noin tunti pari ennen murhaa. Tai "murhaa" lainausmerkeissä sillä jos se oli teatteria niin eihän se silloin mikään oikea murha ole voinut olla.

      Monet spaanarit tai kirjailijat leikillään toki ovat hassutelleet kaikenlaisilla motiiveilla kuten, miksi esimerkiksi Lisbet Palme itse olisi ampunut miehensaä. Myös se, että Olof olisi tehnyt itsemurhan, ei oikein mene läpi. Kuinka nyt ampua itseään selkään ja jos rouva olisi ampunut niin kuinka tuo olisi voinut ampua itseään ohi niin että luoti vain hipaisisi olkapäätä. Niin ja miten viedä luodin toiselle puolelle katua.

      Jostain luin että se olisi löytynyt roskakorista tolpassa tai sitten sen alta. Sen kuitenkin köysi intialainen free-lance toimittaja, kun tuo oli vaivuttanut itsensä transsiin ja siten hänen aistinsa terävöityivät siten, että löysi luodin. Hän kuoli jokunen vuosi sitten. Jollei luoteja oltaisi löydetty niin homman juoni olisi mennyt piloille. Aseesta tuli näytelmän yksi pääaiheista. Toinen asia johon on kiinnitetty tai saanut huomiota on päällystakki ja lakki. Kolmas on etsintäkuulutus kuva ja neljäs ehkä murhan selvittämisestä luvattu palkkio. Tuossa Palme jutussa se on ruhtinaalinen 50 000 000 SEK. Vaikka ei silti. Kyllähän veromarkkoja säästyisi jos tutkimukset lopetettaisiin ja myönnettäisi että koko hommeli oli pelkkää showta ja teatteria. Mutta alkaisiko silloin uudet tutkimukset. Kuka tai ketkä ovat tällaisen shown takana. Palmestahan alkoi tuo ennennäkemätön ihmisjahti (man hunt) ja yksittäisen hullun takaa-ajo.

      Palme var hatad i många läger i Sverige. Han skulle på en lång resa till Sovjet i mitten på mars. Han ville begränsa Nato. Ville ha slut på Natoubåtar i svenska vatten. Bara det! Dessutom hade han hiv och sjukdomen som slagit sönder hans liv måste döljas för familjens och partiets bästa. Staten/SAP och familjen ville att han skulle få gå ur tiden som en stor statsman och inte vittra bort i en skamlig sjukdom enligt författaren. Han skulle försvinna med flaggan i topp!

      https://parnassen.wordpress.com/2017/05/26/teatermordet-pa-olof-palme-sossarna-seglar-med-lik-i-lasten/

      Palmea vihattiin monissa leirissä Ruotsissa. Hänen piti lähteä pitkällä matkalla Neuvostoliittoon maaliskuun puolivälissä. Hän halusi rajoittaa Natoa. Halusi eroon Naton sukellusveneistä Ruotsin vesiltä. Siinä yksi syy! Lisäksi hänellä oli HIV ja hänen elämäänsä tuhoava sairaus on piilotettava perheen ja puolueen parhaaksi. Kirjailijan mukaan Valtio/SAP ja perhe halusivat hänen poistuvan aikansa suurena valtiomiehenä eikä häpeällisen sairauden pois pyykimänä. Hän tulisi katoamaan lippu korkealla!

      Liljesonilla oli toisenlainen motiivi. Hän vain ehdotti, että Olof Palme halusi jäädä eläkkeelle. Harva sitä tuollalailla eläkkeelle jäädään ja mitä eläke kassakin siihen sanoisi kun vaimo nostelisi lesken eläkettään laittomasti.

    • Anonyymi

      "Mistä minä tiedän tämän kaiken on mysteeri ellen kertoisi sitä täällä. Asiasta voi lukea jo nyt useistä saiteista ja linkeistä täällä Suomi 24:ssä, mutta kaikkea ei ole vielä kerrottu. Sitä on toisaalta vaikea kertoa näin pätkittäin ja sen lisäksi on aina vaara että viesti poistetaan mikä rikkoo yhtenäisen kerronnan jos jokin todella olennainen jää tarinasta pois"

      5 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Siinä maha misä painitaan. "viesti poistetaan mikä rikkoo yhtenäisen kerronnan." Eikä siinä vielä kaikki. Viesti on poistettu tikultakin jonne tallennan tätä sitä mukaa kun kirjoitan. En ehtinyt tallentaa sitä kestomuistiin sillä tikku on vielä kiinni tässä koneessa ja ei ole eka kerta kun poistaja pääsee jopa sinne poistelemaan viestejä.

      Nyt on vaikea kirjoittaa sitä uudestaan ja jos se poistetaan niin turha sitä on sitten kai tänne laittaa. Sen muistan että siinä oli käännös tuosta linkistä "sossarna seglar med lik i lasten" Suomeksi > "demarit seilaa ruumis lastinaan". Mutta poiston syy ei ollut siinä vaan siinä kun aloin puhumaan noista false flageista.

      Ei puhuta sitten kun se on Suomessa tabu. Tuo väite tässä alla taitaa pitää paikkansa. Murhan selvittäjistä tehdään rikollisia, joita pitää valvoa ja jopa salakuunnella, mikä tapahtuu nykyään uudenaikaisilla vakoilulaitteilla, ettet huomaa mitään, sillä mikrofooneja ei käytetä. Tai ei se ole mikään uusi keksintö. Sitä harrastettiin jo Palmen murhan aikaan ja se onkin yksi niistä syistä miksi Palme lähti lipettiin. Meni mukaan lavastamaan oman murhansa. Ei hänen oma ideansa ja kun sanoin että impulssi siihen oli vain tunneista kiinni. Uskotteko?

      Sven Anér har sysslat 30 år av sitt liv med detta. Och media bryr sig inte. Istället blir grävarna avlyssnade och bevakade.

      Sven Anér on viettänyt 30 vuotta elämästään tekemällä tätä(kirjoitti Palmen murhasta). Ja media ei välitä. Sen sijaan kaivajat (jotka kaivavat murhan tapahtumia) salakuunnellaan ja valvotaan.

      Noh ei se poistettu viesti vielä mitään jatkuvuutta rikkonut. Tuo kappale taisi siinä olla ja sen suomennos. Google muuten suomentaa aika hyvin niin pasteakaa tämä ja koittakaa kuinka google kääntää vai ymmärrättekö toista kotimaistamme niin hyvin ettei käännöksiä tarvita.

      Det hela var ett teatermord enligt duon. Den slutledningen kom dom fram till efter att ha läst Hans Liljeson bok Palmemordet hemliga scenario – Dubbelspel och statskupp. Liljeson var jurist på ambassaden i Paris och träffade ofta Carl Lidbom som då var ambassadör där. Det var där hans misstankar växte om att det hela var en planerad statskupp. Liljeson anade ugglor i mossen. I mina ögon Sveriges första false flag. Tuo duo on Claes Hednerg ja Bo Hall ja heidän mukaan koko homma on yhtä teatteria. Tuon lopun Google vähän kääntää hassusti. "Liljesonilla oli pöllö sammassa. Minun silmissä Ruotsin ensimmäinen väärä lippu." Liljeson anade ugglor i mossen. I mina ögon Sveriges första false flag. Hän haistoi palaneen käryä (ugglor i mossen) Hänen silmissään se oli Ruotsin ensimmäinen false flag operatio. (väärä lippu operaatio) Luulen että tiedätte mitä sillä tarkoitetaan nyky kielessä.

    • Anonyymi

      Kirjoitin tuollaista heinäkuun alussa. Tämä on tosi hidasta touhua tämä "murhan" selvittely.

      Anonyymi
      2.7.2019 11:17
      "Ekaa kertaa kuulin vasta kymmenkunta vuotta sitten tai ehkä vähän enemmän, että se (Kuuhun meno) olisikin ollut huijausta, kun vieruskaveri baaritiskillä kapakassa otti sen puheeksi. Oli varmaan ollut sen päivän iltalehdissä silloin."
      (ellei sitä olisi ollut lehdissä niin tuskin hän siitä olisi puhunut, ottiko jopa kantaa)

      En ollut aiemmin tullut edes ajatelleeksi etteikö Kuuhun oltaisi muka lennetty. Ei silloin puhuttu mistään salaliittoteorioista kun minä olin nuori. Tai nuorihan minä olen vieläkin - ikää vaan on tullut lisää. Olin armeijassa silloin kun sinne mentiin.

      Se, mitä minä olen huomannut, että mistä nuo ns. "salaliittoteoriat" syntyy, on jonkin joko maalaisjärjen vastaisuus tai fysiikan lakien vastaisuus tai muuten jotain älyttömyyttä, mitä ei heti voi niellä totuutena. Ja nykyään ne tulevat jonkinlaisina yllätyksinä, ettei niitä oikein osattu odottaa tai jos osattiin niin ei kuitenkaan juuri silloin. Vaikka ei siinä mitään.
      Terrorismiin alettiin jo kyllästyä länsimaissa ja siksi varmaan nuo autoilla ihmisten päälle ajot ja puukotukset loppuivatkin, kun niiden tempausten takana alkoi olla aina samanlainen tarina. Joku toisenpolven siirtolainen radikalisoitui (lue sekosi päästään) ja tappoi silmittömästi satunnaisia vastaantulijoita kaduilla ja toreilla (vrt. amok-juoksu). https://fi.wikipedia.org/wiki/Amok

      Selvittämättömiä salaliittoteorioita ovat melkein ne samat mitkä alun perin ovat sellaisia olleetkin, kuten Kuuhuijaus, Wtc ja 9/11 ja mitä vielä. Kennedy ja M/S Estonia on kiikunkaakun salaliittoteorioita ja samoin Palme. Minä ja pari muuta toisistaan tietämättöminä olemme esittäneet sellaisen teorian, ettei Palmea tapettu lainkaan. Olkoon se sitten salaliittoa tai mikä lie, mutta niin, näin on näreet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/6056713/boomerang

      Liljessonin kirja tuli tuon jälkeen kun kirjoittelin asiasta tänne. Olen puhunut asiasta melkein murhasta lähtien mutta se että tulin siihen johtopäätökseen eyyä sitä ei oikeasti tapahtunut selvisi jokin aika myöhemmin, En tiedä kumpi on vaikeampi uskoa että hänet tapettiin jollain hepposella motiivilla tai että häntä ei tapettu ja motiivi ei olekaan niin hepponen.

      Palmemordets hemliga scenario : dubbelspel och statskupp
      av Hans Liljeson
      häftad, Svenska, 2009

    • Anonyymi

      Anonyymi
      5.8.2019 12:55
      Onnittelen, sitten eilisen kirjoituksen vähensit kiinnostusta Palmeen murhaan jo useamman kerran sen 50%.
      Kiinnostus on jo kauan lähestynyt nollaa asymptoottisesti.
      Ei, et pysty muuttamaan asiaa. Mikset jo tajua?

      Anonyymi
      5.8.2019 17:32
      Kysymys on siita saako media valehdella noitten huijaujsiensa kanssa. Minua kiinnostaisi tietaa mita mielta porukat on. Saako ihmisia huijata valheilla. Eiko Jumalan olemassa olokin ole huijausta. Sanot etta minun olemallaolollani ei ole mitään merkitystä. Et kuitenkaan kiellä etta olen olemassa. Vaikket näekään minua. Kohta väität etta mina väitän olevani Jumala. Se kaikkitietaävä, jonka kanssa tarttee olla samaa mieltä joka asiassa

      Anonyymi
      6.8.2019 0:41
      Kiinnostus on jo kauan lähestynyt nollaa asymptoottisesti. Jos kiinnostuksesi Olof Palmen murhaa kohtaan oli joskus 100%, niin lähestytkö nollaa (0%) suoraan vai käyräviiväisesti 'asymptoottisesti'

      Mikä on suhtautumisesi siihen ettei häntä koskaan murhattu. Sen puolesta puhuu niin monta asiaa, että noinkin älykkään miehen luulis olevan siitä edes hieman kiinnostunut. Ei se auta että olettaa jotain ja sen jälkeen pitää asiaa totetena. Sinä oletat, että Olof Palme kuoli oikeasti murhattuna, mutta se että kuka hänet ampui, saattaa olla tarkoituksellisesti piilotettu asia, tai sitten ei. Tuosta et ole varma että se, joka ampui, on tarkoituksellisesti piiloitettu asia. Sitten jatkat tässä alla

      Mielestäni kuitenkin se, että Olof murhattiin, oli loogisin vaihtoehto minun tiedoillani, valokuvien perusteella jne, enkä lähde mitään ruotsinkielisiä salaliittofoorumeita kyllä lukemaan kun en ruotsia puhu.

      https://www.youtube.com/watch?v=NmuiApBVklU

      Ei tuo videon pätkä mitään paljasta eikä sinun kannata alkaa sitä aikaasi siihen tuhlaamaan että katsoisit sen vaikka ruotsia osaisitkin. Kyllä sinä sitä sen verran osaat että jotain saat selvää.

      Videolla esiintyvä henkilö loukkaa Palmen muistoa sillä kyllä hän nyt on jo kuollut. Sitten on se toinen kirjailija joka heittää melkein yhtä älyttömän motiivin Palmen poistumiselle parrasvaloista, nimittäin hän sanoo, että Olof Palme jäi näin ennen aikaiselle eläkkeelle. Nuo eivät ole julkisuudesta poistumisen syitä. En tiedä teisikö hänen perheensäkään sitä lopullista syytä ja olisiko jopa salannut poistumisensa jopa lapsiltaan. Vaimoltaan tuskin sitä pystyi salaamaan. M/S Estonian toinen kapteeni on ollut perheeltään paossa melkein saman verran. Mies nähtiin Turussa ambulanssissa tämä Capitain Avo Piht.

      http://members.tripod.com/mv_estonia/Ipol3.html

      Rescued and disappeared Captain Avo Piht was seen helping passengers with life jackets during the sinking on deck 7. He rescued himself in a life raft together with Variety Dancer Hannely Veide and Hanka-Hannika Veide.

      https://www.youtube.com/watch?v=atjKbaohJds

      Minusta tuon ambulanssin kyljessä lukee Farsta. Montako paikkaa helikopterissa mukana olleet median edustajat veivät pelastettavilta. Kuka uskoo että Estonia oikeasti upposi. Miksei sinne saa mennä sukeltamaan ja katsomaan mitä siellä oli tapahtunut, jos se kerran hukkui. Hautarauha on vähän kaukaa haettua.

      Nythän meillä on kolme wanted persons. Olof Palme, Avo Piht ja Haamumies. Kaikki syyttömiä johonkin rikolliseen vai syytätkö heitä jostain (vaikka kansan kusettamisesta?) Sitten kysyn voiko aalto tai laine rikkoa keulavisiirin. Aalto ja laine on kai sama asia ellei sitten puhuta Sara Aallosta ja Edwin Laineesta. Heh eh heh. https://www.youtube.com/watch?v=IyqlkWZL0ZI

      Ei kiinnosta. Ketään ei kiinnosta. Tämä on niin vanhaa asiaa. Se ettei Olof Palmea tapettu ja M/S Estoiniaa ei ole meren pohjassa. Minne on viety ja myyty en tiedä. Ei valtamedia meille sellaista kerro.

      Anonyymi
      6.8.2019 1:49
      Miten suhtaudun siihen ettei Palmea murhattu?

      No sehän tarkoittaa että Ruotsalaisia olisi yksi enemmän, ei niin kovin hyvä asia.

      Jos pitää valita "enemmän ruotsalaisia" tai "vähemmän ruotsalaisia" niin valitsen "vähemmän ruotsalaisia" joka kerta.

      Yksi ei ole kiinnostunut pätkääkään ja sanoo etteivät muutkaan ole ja toinen pistää leikiksi sen merkiksi ettei häntäkään kiinnosta.

      Mutta tuo "ei pätkääkään" kinnostusta omaava kuitenkin kommentoi aika ajoin siihen mitä olen kirjoittanut. Kysyin pitäisikö näistä viestien poistamisista valittaa johonkin, johon sain oivan vastauksen. Hän vastsi tuohon viestiini sanomalla että tämän foorumin omistaa yksityinen taho ja on sen asia mitä poistaa.

      Anonyymi
      12.8.2019 2:38
      Uusi

      Voisko tollasesta poistamisesta valittaa vaikka vapaansanan neuvostoon vai mikä sen nimi on. Eihän toi ole mistään kotoisin että ketju poistetaan alla 10 minuutissa. Sehän tarkoittaa että sensori seuraa sua realiajassa ja sehän on vakoilua. Sananvapaudesta viis mutta se kun se seuraa sua mitä sä tänne kirjoitat niin se on lain vastaista. Tässä poistettu ketju.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15855769/berserkki-on-hyva-merkki

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Berserkki Eikö se ymmärrä huumoria.

      • Anonyymi

        LAINATTU TOISESTA KETJUSTA

        Anonyymi
        12.8.2019 16:39
        Uusi

        https://www.youtube.com/watch?v=G4LeY8IIbHA

        Tähystäjien vahtivuoro sujui rauhallisesti aina kello 23.40 asti, jolloin he havaitsivat jäävuoren noin 450 metrin päässä. Titanicin nopeus oli noin 21,5 solmua

        Laiva oli vajonnut kokonaan pinnan alle noin klo 02.20. Kun viimeiset pelastusveneet oli laskettu vesille, laivassa oli vielä yli 1 500 matkustajaa, joilla ei ollut mitään toivoa pelastumisesta.

        https://www.youtube.com/watch?v=xQtjWB6M830
        https://www.youtube.com/watch?v=IyqlkWZL0ZI
        https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ulkomaat/item/224065

        Oikeus ei kuullut todistajia eikä asiantuntijoita

        Asianajaja Henning Witte jätti asiassa vahingonkorvauskanteen peräti 23 vuotta sitten.

        – Tämä oli odotettu päätös. Tuomioistuin on toiminut asiassa niin kummallisesti. Se ei kutsunut kuultaviksi todistajia tai asiantuntijoita, Witte kommentoi Ruotsin uutistoimistolle TT:lle perjantaina.

        Witte ei osannut vielä arvioida, tullaanko Ranskasta nyt saadusta oikeuden päätöksestä valittamaan.

        Ratkaisun teki tuomioistuin, joka toimii Nanterressa Pariisin lähistöllä. Jutun käsittely alkoi oikeudessa viimein tämän vuoden huhtikuussa.

        Estonian onnettomuudessa kuoli kaikkiaan 17 maan kansalaisia. Suomalaisia kuolonuhreista oli 10. Ruotsin kansalaisia menehtyi yli 501 ja virolaisia 285. Henkensä menettäneistä ruotsalaisista 15 oli ruotsinsuomalaisia.

        Estonian hylky on merenpohjassa Suomenlahden kansainvälisellä merialueella.

        https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/681677/Estonia upposi 20 vuotta sitten

        Nyt siitä tulee kohta 25 vuotta. So what. Titanicista tulee vielä kauemmin. Mutta näettekö tuon lommon keulavisiirissä. Punainen alusmaali loistaa alta. Mikäs se siihen osui. (tämä tietenkin jos laivan uppoaminen on totta eikä mitään hössötystä)

        Jos koko juttu on keksittyä niin jokin tarina tuolle lommolle on täytynyt olla. Ei sitä muuten puhuttaisi. Katsokaa vielä kerran simulaatio rekonstruktio video missä keulavisiiri ei putoa bulbin päälle, joka on sitäpaitsi tylppä ja lommo on tehty terävällä esineellä (tai jollain).

        https://www.youtube.com/watch?v=IyqlkWZL0ZI (kohdassa 3:17 ettepäi) Ei kyllä putoa bulbin päälle, joten se ei ole lommoa voinut aiheuttaa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Bulbi

        Mikään noin iso laiva ei ole uponnut noin nopeaan. Ainakaan noin iso. Moni on kiinnittänyt samaan asiaa huomiota. Kumoaako se silloin väitteen, että M/S Estonia aikuisten oikeesti uppos. Tai asiathan menee niin päin, että se on fakta että laiva upposi ja kaikki muut väitteet on teoriaa joilla ei kumota mitään. Ei ainakaan laivoja. Nykyään ollaan menty siihen, että tuollaisista 'aprilli piloista' on tullut joka päiväisiä asioita. Jollet usko mitä valta media sanoo, sinähän olet kapinallinen ja sinua on alettava tarkkailemaan sillä voit olla vaaraksi nykyiselle vallitsevalle yhteiskuntajärjestelmälle. Voit vaikka radikalisoitua ja alkaa Bers-Erkiksi ja tehdä amok-juoksun maailman ennätyksen.


    • Anonyymi

      LAINATTU KETJUSTA NWO:n arjessa. Hyvä ketju. En tiedä kuka aloitti. Minä en.

      Anonyymi
      12.8.2019 18:56

      Noista pätkistä puuttuu osia ja en tiedä pääsettekö juonesta kiinni ja tekstitystä ei ole. Siinä polaroid kuvan "negatiivista" yitetään tietokoneella saada selvempää tai kirkkaampaa kuvaa siinä olevasta miehestä (varsinainen haamukuva). Hyvä filmi. Hyvät näyttelijät. Mielenkiintoinen juoni.

      https://www.youtube.com/watch?v=5GyAcr1BrNA
      https://www.youtube.com/watch?v=lD7Xo_FhL4s
      https://www.youtube.com/watch?v=N69MOeO5bi0
      https://www.youtube.com/watch?v=OeUbPposwAo
      https://www.youtube.com/watch?v=XYrGVKzAJjQ
      https://www.youtube.com/watch?v=EdN4MiVmI74
      https://www.youtube.com/watch?v=daoD1UtU5XI
      https://www.youtube.com/watch?v=6lYiLycAQSo
      https://www.youtube.com/watch?v=0zLL_XdqxmQ
      https://www.youtube.com/watch?v=Y_lgyJtcb2A
      https://www.youtube.com/watch?v=AXsbWJC8VM4
      https://www.youtube.com/watch?v=cEPa4RFLJ-0

      Aikamoinen juonenkäänne lopussa. Farrell paljastuukin KGB:n myyräksi. Luuleeko false flaggarit että Haamumieskin olisi KGB:n myyrä, Nukkuva agentti. Nythän on niin ettei KGB:rä ole enää muualla kuin Valko-Venäjällä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mitrohinin_lista (Hamis ei ole listalla)

      https://www.youtube.com/watch?v=0zLL_XdqxmQ Tässä Farell kertoo olevansa polaroid-mies.

    • Anonyymi

      Sä et ole tajunnu tän foorumin ideaa. Tänne heitellään vain lyhyitä kommentteja. Usein rasistisia ja naista loukkaavia. Ryssiä haukutaan ja työttömiä tai köyhiä ja eläkeläisiä ylipäätään. Maahanmuuttajat on yksi haukutuimmista ryhmistä. Älä mamoile. Ala haukkumaan! Wuff wuff! Tollaset pitkät rimpsut ei jaksa kiinnostaa hektisessä maailman menossa eläviä ihmisiä.

    • Anonyymi

      http://proletaren.se/artikel/elefanten-i-porslinsbutiken

      Hans Holmérilla oli tapana kutsua häntä "norsuksi porsliinikaupassa" ja piti häntä mytomaanina. Muutoin hän kulee nimikkeen alla "Skandiamies". Guka ongan ja genen nägöinen? (kuka kukin on kenenkin näköinen). Tuskin Stig norsulta näyttää. Eikä hän edes liikkunut kuin norsu mitä myös väitettiin, että mies jouksi kuin ele-fantti. "Mannen sprang som en elefant".

      ”Elefanten i porslinsbutiken” sanonta tulee tiettävästi siitä että liikkuessaan tuo saa kaiken särkymään. Sitä kai Ruotsin poliisi pelkäsi, että tuo pilaa puheillaan kaiken mitä poliisi on saanut tutkimuksissaan aikaan. Vähän niikö meikäläinen. https://urbaanisanakirja.com/word/norsu-posliinikaupassa/

      Hans Holmér brukade kalla honom ”Elefanten i porslinsbutiken”. Normalt går han annars under benämningen ”Skandiamannen”. Han är en av de första som kommer fram till mordplatsen vid korsningen Sveavägen/Tunnelgatan den 28 februari 1986 – högst 10 sekunder efter det att skotten slog in i Olof Palmes rygg, klockan 23.21.20. Hän oli siis ensimmäisimpiä murhapaikalle saapujien joukossa.

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/p6vVg6/skandiamannen-avfardades-av-polisen--nu-pekas-han-ut-som-palmes-mor

      Han kallades ”Skandiamannen” och befann sig... osv ja niin edelleen tässä alla tämä alku kappale suomeksi.

      Häntä kutsuttiin "Skandiamieheksi" ja hän oli paikalla, kun Olof Palme murhattiin. Sitten hän soitti itse poliisille, vieraili sanomalehdissä, esiintyi tv-haastatteluissa ja todisti oikeudessa. Tutkijoiden tiedossa ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta hänet todistajana hylättiin koska häntä pidettiin mytomaanina (patologisena valehtelijana), joka haki vain huomiota itselleen. Henkilö, jolla ei ollut rohkeutta halata laukaisinta. Nyt hänet tunnistetaan Olof Palmen tappajaksi Filter Magazine -lehdessä. Kuka hän oli?
      "Skandamiehen" viimeisessä haastattelussa hän sanoo että: "Murha ei ehkä ollut ollenkaan tarkoituksellinen ja suunniteltu"

      Se oli se 'haluatko miljönääriksi Lehtinen', joka keksi ton Maran. (Sai varmaan idean tosta "mannen sprang som en Ele Alebius" palaan asiaan myöhemmin) siis Alenius.
      Saiko Lehtinen Maran jostain elefantista idean. Media hoiti lopun että hänestä tuli presidentti. kansaa on niin helppo johdatella. Gallupeilla ja muilla, Niin se tehtiin Koivistostakin presidentti. Lenita Airisto löperteli sen kanssa ja naiset tykkäs.

      Guka ongan ja genen nägöinen? (kuka kukin on kenenkin näköinen).
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005209460.html

      Se että jos jostain henkilöstä tulee joku toinen henkilö mieleen niin ei niiden tartte olla identisiä. Minulle tulee siitä Sigvard 'Sigge' Sedergrenistä eräs henkilö mieleen ja kai se on ollut tarkoituskin, sillä hänellä loppujen lopuksi ei ole oikein minkään asian kanssa mitään tekemistä. Keksitty tyyppi koko äijä. Oliko tuo edes sen nimi.

      https://www.saatchiart.com/art/Drawing-Portrait-of-Stan-Laurel/1031387/4293436/view

      Ohukainen ja Paksukainen olivat Pasilan poliisitalon pommi-iskusta piirrettyjen hahmojen kutsuma nimet. Ne Tali-ihantillin tali-miehet.

    • Anonyymi

      Keitä olivat Tali-ihantillin tali-miehet. Oliko heitä useampi kuin nuo 2 (Ohis & Pax)
      Puhutaan yksittäisistä susista (lue hullu) niin tässä tapauksessa onkin puhuttava kaksittaisista susista. Vai epäilläänkö oliko heitä edes olemassa niin kuin ei tiedetä onko tai oliko sellaista murhapaikalta karkuun juossutta miestäkään olemassa. Tai ainakaan sitä josta Sanna T teki tuon tai nuo kuuluisat kuvat joista sitten syntyi tuo maailman kuuluisin etsintäkuulutus kuva.

      Kaksi yksinäistä tai yksittäistä hullua ei tee vielä ryhmää. Eikö nuo melkein kaikki Euroopassakin tapahtuneet ampumiset, pommi-iskut, päälleajot ja puukotukset tapahtuneet jonkun yksittäisen kahelin toimesta, joka sitten radikalisoitui ja vajosi transsiin kuin itse Bers-Erkki.

      Terroristiryhmällä tarkoitetaan vähintään kolmen henkilön muodostamaa tietyn ajan koossa pysyvää rakenteeltaan jäsentynyttä yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen 1 tai 1 a §:ssä tarkoitettuja rikoksia. (9.11.2018/874)

      1 § (24.1.2003/17)
      Terroristisessa tarkoituksessa tehdyt rikokset

      Joka terroristisessa tarkoituksessa siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vakavaa vahinkoa jollekin maalle tai kansainväliselle järjestölle, tekee

      1) laittoman uhkauksen, perättömän vaarailmoituksen, 24 luvun 4 §:n 2 momentissa tarkoitetun törkeän julkisrauhan rikkomisen tai 44 luvun 10 §:ssä tarkoitetun ydinenergian käyttörikoksen, on tuomittava vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kolmeksi vuodeksi,
      2) tahallisen vaaran aiheuttamisen, tahallisen räjähderikoksen, vaarallisia esineitä koskevien säännösten rikkomisen tai 17 luvun 1 §:ssä tarkoitetun julkisen kehottamisen rikokseen, on tuomittava vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi,
      3) törkeän varkauden tai törkeän moottorikulkuneuvon käyttövarkauden, jonka kohteena on joukkoliikenteeseen tai tavarankuljetukseen soveltuva moottorikulkuneuvo, tuhotyön, liikennetuhotyön, terveyden vaarantamisen, törkeän vahingonteon, törkeän ampuma-aserikoksen tai puolustustarvikkeiden maastavientirikoksen, on tuomittava vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi,
      4) 35 luvun 3 b §:n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitetun törkeän datavahingonteon, 38 luvun 6 §:n 1 momentin 3, 5 tai 6 kohdassa tarkoitetun törkeän tietoliikenteen häirinnän tai 38 luvun 7 b §:n 1 momentin 1, 3 tai 5 kohdassa tarkoitetun törkeän tietojärjestelmän häirinnän, on tuomittava vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään seitsemäksi vuodeksi.
      5) kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, biologisen aseen kiellon rikkomisen tai tahallisen törkeän ympäristön turmelemisen, joka on tehty 48 luvun 1 §:n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla, on tuomittava vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kahdeksaksi vuodeksi,
      6) törkeän pahoinpitelyn, törkeän ihmiskaupan, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen tai kaappauksen, on tuomittava vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi,
      7) surman, on tuomittava vankeuteen vähintään neljäksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi, tai
      8) tapon, on tuomittava vankeuteen vähintään kahdeksaksi vuodeksi tai elinkaudeksi.

      (9.11.2018/874)
      Joka terroristisessa tarkoituksessa tekee murhan, on tuomittava vankeuteen elinkaudeksi.

      Yritys on rangaistava.

      1 a § (9.11.2018/874)
      Terroristisessa tarkoituksessa tehty radiologista asetta koskeva rikos
      Joka terroristisessa tarkoituksessa siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vakavaa vahinkoa jollekin maalle tai kansainväliselle järjestölle, valmistaa, hankkii, kuljettaa, toimittaa tai kehittää ydinterrorismin torjumisesta tehdyn kansainvälisen yleissopimuksen (SopS 6/2009) 1 artiklan 4 kappaleen b kohdassa tarkoitetun laitteen, pitää sellaista laitetta hallussaan tai harjoittaa tutkimustoimintaa sellaisen laitteen valmistamista varten, on tuomittava terroristisessa tarkoituksessa tehdystä radiologista asetta koskevasta rikoksesta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kahdeksaksi vuodeksi.

      Yritys on rangaistava.

      Suomessa on kai vain yksi henkilö tuomittu terroristiksi. Se Turun puukottaja vaikka tuohan toimi yksin. Ellei takana sitten ole tuo MK-Ultra.

      Projekti MK-Ultra eli MKultra tai MKULTRA oli Yhdysvaltojen keskustiedustelu-palvelu CIA:n salaisen ohjelman koodinimi. Ohjelman tarkoituksena oli tutkia erilaisia hypnoosi- ja aivopesutekniikoita. Kokeita tehtiin muun muassa LSD:llä ja muilla psykoaktiivisilla huumeilla, usein koehenkilöiden tietämättä tai ilman heidän suostumustaan. (Syötetäänkö heille sienirihmastosta tehtyä pajunköyttä ja saadaan heidät muuttumaan Bers-Erkeiksi) Saadaan manipuloitua joku tekemään teko kertomalla tolle palturia.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Berserkki Eihän tää mikään hepponen asia ole.

    • Anonyymi

      Tätä on toisaalta vaikea kertoa näin pätkittäin ja sen lisäksi on aina vaara että viesti poistetaan mikä rikkoo yhtenäisen kerronnan jos jokin todella olennainen jää tarinasta pois. Noh nyt se tapahtui vaikka poikkesinkin tästä aiheesta 'haamumies', mutta palaan siihen välittömäsyi kun olen saanut suuni puhtaaksi tuosta false flag iskusta, joka tapajtui vasta äsken ja niinhän siinä käy ettei siitä jonkun ajan päästä enää puhuta. Nuo kolme viestiä tämän yläpuolelta häippäsivät taivaan tuuliin bitti-avaruuteen. Mutta onneksi sain ne tallennettua ennen sitä.

      18 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

      Anonyymi
      13.8.2019 13:30
      Sä et ole tajunnu tän foorumin ideaa. Tänne heitellään vain lyhyitä kommentteja. Usein rasistisia ja naista loukkaavia. Ryssiä haukutaan ja työttömiä tai köyhiä ja eläkeläisiä ylipäätään. Maahanmuuttajat on yksi haukutuimmista ryhmistä. Älä mamoile. Ala haukkumaan! Wuff wuff! Tollaset pitkät rimpsut ei jaksa kiinnostaa hektisessä maailman menossa eläviä ihmisiä.

    • Anonyymi

      16 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

      Tällä välin tai sillä välin kun kirjoitin tuota ylempää viestiä niin ne kolme viestiä hävisivät taas. Se vie mielen niin matalaksi kun joutuu ajattelemaan että täällä on sellaista porukkaa valvomassa tätä kirjoittamistani, että ei tästä tule mitään. Noh saipahan tuo alku olla olemassa ja hyvä jos joku sen lukee niin alkaa tajuta missä fasismissa me nykyään eletään.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      14.8.2019 14:58
      Uusi
      Tätä on toisaalta vaikea kertoa näin pätkittäin ja sen lisäksi on aina vaara että viesti poistetaan.
      18 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

      Anonyymi
      14.8.2019 15:03
      Uusi
      16 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

      Tällä välin tai sillä välin kun kirjoitin tuota ylempää viestiä niin ne kolme viestiä hävisivät taas.

      14.8.2019 14:58 eka ja toka ero 14.8.2019 15:03 on vain 5 minuuttia. Se on ihan mahdoton kirjoittaa tänne sellaista mikä favoittaisi kaikki ne tuhannet täällä joko lukijana olijaa tai itse tännr kirjoittavaa häsläriä. Täytyy olla tosi arkaa asiaa mitä minä väliin kirjoitan. Minä olen Damokleen miekan (suurennuslasin) alla koko ajan.

      Olisin vaan paljastanut uuden false falg operaation, joka oli tossa äsken.

    • Anonyymi

      Tässä lainaus aiemmin sanotusta eräästä toisesta ketjusta. En vielä maininnutkaan paljoakaan tuon filmin juonesta. Voi olla että ette katsokaan sitä elokuvaa jostain syystä. Ei ehkä kiinnosta tai siksi kun sitä ei ole tekstitetty suomeksi, Joku näkee siinä jopa jonkinlaista huumoria. Onhan siinä huvittavia kohtauksia, mutta ei se mikään komedia ole.

      https://www.elokuvauutiset.fi/site/dvd-arvostelut/ulkomaiset/5040-saarroksissa-1947

      Elia Kazanin kolmas ohjaustyö on yhä tänä päivänä melko poikkeuksellinen oikeussalidraama, jossa syyttäjäkään (Dana Andrews) ei ole lainkaan varma syytetyn syyllisyydestä. Syyttäjä kun sattuu olemaan poliittisesta toiminnastaan huolimatta harvinaisen rehellinen mies, jota ei painosteta tekemään poliittisesti suotuisia, mutta oikeudellisesti ja moraalisesti vääriä ratkaisuja. Miehen usko joutuu koetukselle, kun tämän koko pikkukaupungin rakastama pastori murhataan teloitustyyliin keskellä katua, eikä syyllisestä ole tietoakaan.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Israel

      Elokuva perustuu siis tositapahtumiin. Sekin murha on vielä selvittämättä (ja jää)

      Koomisuus on pitkälti virkamiesten suhteissa lehdistön edustajiin, mutta ehkä parhaimmat naurut irtoaa lyhyestä kohtauksesta, joka liittyy murhaajasta annettuihin hyvin vähäisiin ja erittäin yleisiin tuntomerkkeihin. Kaksi tuntomerkit täyttävää miestä kun kohtaavat kadulla, pysähtyvät tuijottamaan toisiaan ja lähtevät sen jälkeen juoksemaan kohti puhelinkoppia ilmoittaakseen näkemästään poliisille. Tuskin ne poliisille menivät soittamaan mutta huvittava kohtaus se on.

      Ruotsissa kuvan perusteella on arkistoitu 13 000 tapausta (ehkei kaikki kuvan takia, mutta tuhansia niitä on ja kuvan kera)

    • Anonyymi

      Taas lähti yks viesti taivaan tuuliin bittiavaruuteen

      19 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

      Katsotaan poistaako ylläpito tämänkin. Jos poistaa niin se on mukana Palmen murhassa osallisena totuuden pimittelyssä. Suojelee jotakuta.

    • Anonyymi

      LAINATTU TOISESTA KETJUSTA

      Anonyymi
      18.7.2019 15:09
      Palmemateriaali, jota on hyllymetreittäin arkistossa, on 90 prosenttisesti soopaa eli mielenkiinnotonta, sanoo Ruotsin kuuluisin ktiminoloogi Leif GW Persson.

      Tämä tietokoneen raakkile tekee itsekseen noita kirjoitusvirheitä. Mutta hyvä niin.

      Jäljellä olevat kiinnostavat 10 prosenttia. Hän sanoo: "be intressantaste spåren ..." "mielenkiintoisin vihje on..." https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA

      Toi 'be' on tullut tuohon jotenkin ihmeellisesti, sillä nuo kirjaimet d ja b ovat näppäimistössä niin kaukana toisistaan, etten ole edes vahingossakaan voinut painaa väärää kirjainta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta.

      Se pitää siis olla "dom itressantaste spåren..." Tuota spår sanaa on vähän vaikea kääntää suomeksi, sillä se on samalla jonkinlainen tutkintalinja ja jälki tai jopa vihje.

      "Minut on tunnistettu mitä teen". Nämä olivat radiopuhelimeen puhuneen miehen sanat selkeällä suomen kielellä. Kuka puhui suomea puhelimen toisessa päässä ja miksi he puhuivat suomea. Onhan siitäkin teorioita kuka toisessa päässä oli. Mutta jos juttu on keksitty, niin kuin väitetään, niin eikö se ole ihan sama kuka siellä oli.

      Hän oli nuori suomalainen ja hyvin rasistinen mies, joka asui Tukholman pohjoispuolella sijaitsevassa lähiössä. (siis Dekoriman päässä puhuva mies)
      Hän oli rikollinen ja tehnyt useita rikoksia.
      Hänellä oli lyhyt etunimi, joka alkoi J-kirjaimella. (minunkin etunimi alkaa Jiillä)
      Hänellä oli vaimo ja pienet lapset ja asui huvilassa (i en villa).
      Hänellä oli veli.

      Kun poliisi ei löydä henkilöä tällaisen tarkan kuvauksen jälkeen, ymmärrämme, että poliisin on erittäin vaikeaa tutkia Palmen murhaa.

      Mies ei ehkä edes ollut Dekorima kulmauksessa murhan aikaan. Kaikki voi olla puhdasta lööperiä (ett rent falsarium). Miehellä voi olla alibi. Mutta sen tietääkseen, olisi poliisin löydettävä mies. (kyllä he minut tietävät ja tuntevat)

      Ja jos käännämme asian päälaelleen ja mies todella oli Dekoriman kulmilla yhdessä revolverinsa ja walkie-talkie radiopuhelimensa kanssa muutama minuutti ennen murhaa, niin miehellä pitäisi olla poliisille paljon selitettävää.

      Haluttiinko tuolla keksityllä jutulla vihjata, että Haamumies ja Dekorimamies olisivat olleet yks ja sama heppu. Jos olen myöntänyt olevani tuo Haamumies niin pitäisikö minun myöntää että olisin myös tuo Dekorimamies. En todellakaan ollut edes Ruotsissa silloin. Mutta tässä tämä koko homman juju onkin. (minäkö se sitten olenkin? Noh tulihan toikin sanottua)

      Minun tarinani poukkoilee vähän niikös 'sinne sun tänne' (tudaa i abtratnaa) eli 'sinne ja takaisin'. Nyt tuo "spår" saa sivuraiteen (sidospår) kun kuljette linkistä toiseen, mutta älkäämme unohtako punaista lankaa, joka kulkee tarinan läpi eli koko juttu on keksitty. Jos tai ainakin tämän ketjun pääraide on tuo Klonkkuraide tai klonks-Klonxraide (Gollum-spår) jossa Klonkku on pääosassa. Tai ne kuvat joita Palmen ns. "murhaajasta" on tehty. Nehän muistuttaa Klonkkua aikalailla. Ainakin ne piirretyt.

      https://www.mulletoi.com/klonkku-naamari/

      Kirjassa 'Hobitti eli sinne ja takaisin' esiintyi kolme kivipeikkoa: Tom, Bertti ja Viljami. Kirjassa hobitti Bilbo Reppuli ja Thorin Tammikilven johtama 13 kääpiön joukko joutuu niiden vangiksi, kunnes velho Gandalf Harmaa matki niiden ääniä ja sai ne tappelemaan keskenään, kunnes aurinko nousi kivettäen peikot.

      Hautakivellä on myös aika suuri rooli tässä minun tarinassa, jos kävitte sivuraiteilla missä kerroin siitä niin tajuatte. Siitä kerrotaan noissa aiemmissa kirjoittamissani ketjuissa. Sattuman hauta! Hietaniemen haurausmaa. Kuudestoista hauta oikealla.

      Sormusten Herrassa on myös Olog-hai jossain roolissa. Tuli mieleen Olof-hai ja Keskimaa olisi Ruotsi näin skandinaavisesta näkökulmasta katsoen. Sitten on vielä "Kaksi Tornia" elokuva, joka ei liity ainakaan tähän tarinaan.

      Osassa "Kuninkaan paluu" esiintyy 'Olog-hai' peikko joka on peikoista viisain. En tiedä kuinka viisas 'Olof-peikko' oli kun noin lavasti kulemansa ja muuttui kiveksi kirkkomaalle. Löytyykö hänen DNA:nsa sieltä jos avaatte haudan. Mutta älkää tehkö sitä vielä, sillä ette ole vielä varmoja kusettiko hän meitä. Minne muuten hänen rouvansa haudattiin. Eivätkö päässeetkään yhteiseen viimeiseen lepoon.

      Eihän tuo Palme kiinnosta kun siitä on kulunut jo niin kauan aikaa, mutta sen sijaan ainakin täällä Suomi 24:ssä on kiinnostanut Kuussa käynti, vaikka siitä on kulunut vielä enemmän aikaa ja historia-palstalla käydään vielä sekä Suomen sisällissotaa että Talvi- ja Jatkosotaa.

      Leif GW Persson luulee että Palmen murhaaja on vielä elossa. Tarkoittaakohan hän että se henkilö joka tietää että murha on bluffia on vielä elossa.

    • Anonyymi

      Jos sanon että tähän tuo om johtanut niin sanotte että sekaisin on kirjoittajan pää.

      Anonyymi
      14.8.2019 16:48
      Sidneyn puukottaja on maahanmuuttajan jälkeläinen Turkista. Turkkilaiset ovat suurimmaksi osaksi muslimeita.
      Nyt täällä Suomi 24:ssä olijat; tehkääpäs johtopäätös, että kaikki turkkilaiset ovat terroristeja, vaikka miehenhän sanottiin vain seonneen päästään.

      Eikö ulkomaalaisilla ole oikeutta seota rauhassa ja saada hoitoa rauhoittuakseen.
      Veromarkkojahan siihen kuluu, mutta täytyyhän maahanmuuttajat saada kuntoon jotta voisivat mennä töihin jos sellaista joskus vaikka löytyisi.
      Mert Ney oli/on hiljainen omissa oloissa viihtynyt/viihtyvä "nörtti", josta ei kukaan osannut odottaa että noin sekoisi.

      Meillehän tuli tuon Turun puukottajan ansiosta voimaan laki (siviilitiedustelulaki), että tuon tyyppisiä hiljaisia potentiaalisia sekopäitä saa poliisi ja muut viranomaiset salaseurata ja kuunnella jopa heidän kännyköitään (salaa tietenkin) heidän kotioloissa, etteivät radikalisoidu ja ala riehumaan ja huutamaan ALLAHUA avuksi.
      https://thefreedomarticles.com/false-flag-formula-15-ways-to-detect/

      Onneksi laittoi kuitenkin tuon linkin tähän. Mikä, olisi ollut Palmen murhaajan motiivi jos se olisi ollut uksinäinen susi (lone actor)

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Polliisi on lopettanut kiinnostuksensa tuohon mieheen. Se ohitetaan olankohautuksella. Oliko tuollaista miestä olemassakaan. (Se löytyy jos käytte läpi kaikki viikonloput taaksepäin) Tarkoittaa siis programin taaksepäin. Ketju alko näin

      Anonyymi
      11.8.2019 17:45

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#

      Katsokaa tuo elokuva.

    • Anonyymi

      Tuon Porvoon ampujien yhteydessä haluttiin niin hirveesti kuvia esiin. Mitä kuvia saanko kysyä. Vain kaksi poliisia oli kaiketi vain nähneet naamasta naamaan nuo ampujat ja sitten tulee tuo muistamisen hulvaton ihanuus. Koettakaa itse muistaa jotain kasvoa. Sitten vielä se että, mitä kauemmin aikaa tapahtumasta kuluu, alkaa muistikuvat heiketä. Kunna juttu mutta niin se vaan on. Nyt ampujat on saatu kii.

      Anonyymi
      25.8.2019 18:23
      Uusi
      Vihreä sisäministeri Ohisalo mahdollisesti kieltänyt kuvien jakelun

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe