vihreät ja eläinsuojelijat pösilöitä

Anonyymi

Utopistisia pösilöitä vihreet ja eläinsuojelijat. Haluavat kieltää Suomesta kaiken ja tuhota yhteiskunnan. Mitään ei saisi tehdä. Metsiä ei hakata, seuraus sellutehdas maahan jossa löysä laki. Turkistuotanto maihin, jossa eettisyys kaukana. Lihantuotanto maihin, joissa ei valvontaa ja antibiootit vapaasti, geenimuuntelu rehulla kasvatettu. Mitä me täällä Suomessa saadaan kohta tehdä, ei mitään. Itse asutte asfalttipihoissa, sekö ei saastuta. Matkustatte yhtenään, se ei saastuta jne...

4

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tietoa ja sen tuomaa ymmärrystä, niin osaa elää ympäristön kanssa, luonnon kanssa harmoniassa, kuten minä. Suurin osa ihmisistä on pölvästejä, aiheuttavat vain ongelmia monenlaisella värkkäyksellä ja elämäntapa on ns. perseestä, luullaan enemmän kuin tiedetään, ei tunneta luontoa, vaikka ikänsä sen keskellä asuttu, ei olla kiinostuneita juuri mistään, naiminen, syöminen, paskantaminen, omanedun yltiöpäinen hamuaminen, koskaan ei ole riittävästi, tavoitellaan vain helppoa ja hienoa elämää, raiskataan luonto, pilataan monella tavalla ympäristö, sitten valitetaan, että ei ole hyvä, vihreät estää, viherpiipertäjät piipertää, jos en minä tee, joku toinen sen kuitenkin tekee, jos ei täällä saa raiskata ympäristöä, niin muualla raiskataan kuitenkin.
      Voi teitä tolvanan paskoja. Suomessa on jo tehty ajat sitten liikaakin, olisi ollut jo aikoja sitten ajankohtaista ymmärtää, että nyt on tarpeeksi ja tyytyä tasaiseen elämään, ei jatkuvaan kasvuun, joka ei ole mahdollista. Varojen mukaan pitää elää, niin itse henkilökohtaisesti, kuin myös valtion osalta. Me olemme valtio ja päinvastoin. Ei investointeja pitkin maailmaa, nyt on jo Suomessa turhaa ja haitallista elintasoa, on vara alkaa laskemaan yltiöpäistä elintasoa. Älyllistä tasoa voidaan nostaa ja se onnistuu kun karsitaan turhaa hömppää pois, turhaa kulutusta, turhia ja haitallisia asioita, varallisuutta voidaan silloin ohjata älyn kasvattamiseen. Mutta jos yksilö ei ymmärrä, niin toivotonta silloin on pajavasarallakaan järkeä päähän takoa.

      • Anonyymi

        Onhan tuossa pointtia, elämisessä säästeliäämmin, mitä turhaan kulutukseen tulee.
        Mutta, esim. metsän hakkaamista kutsutaan raiskaamiseksi? Metsän käyttö sen kasvun sallimissa rajoissa on vain järkevää, monimuotoisuutta lisäävää ja kaikin puolin hyödyllistä. Aukon tilalle tulee pian vihreä keidas ja uusi kasvu alkaa. Ikimetsiä, mukava, että niitäkin on, mutta hyvin ovat, ainakin meidän korkeudella, hiljaisia, jopa synkkiä, ei marjoja, ei lintuja, ei rikasta elämää. Kääpiä, sieniä, jotain sellaista runsaasti.
        Entiseltä hakkuuaukiolta kerättiin sankollinen vattuja ja sinne jäi varmaan kymmeniä sankollisia... ei näkynyt yhtään ilmastohuolestunutta keräämässä, miksi??
        Thaimaasta pitää lennättää (!!) marjanpoimijatkin valmiiksi keräämään "ilmasto huolestuneille" vegeruokaa, nauraisko vai itkisi?

        Lihan tuotanto on Suomessa ympäristöön soveltuvin, siis naudan ja lampaanliha, ravinto, kiitos pötsin, joka hyödyntää kaikenlaista vihreää, senkin mitä vegaanit eivät halua syödä.

        Siis, jokainen ympäristöhuolestunut, nyt edes metsään keräämään se mitä kerättävissä on ja suuta soukemalle muusta.


    • Anonyymi

      Suomen kannattaisi lisätä naudanlihan tuotantoa, koska naudat syövät nurmea. Nurmea ihmiset eivät voi käyttää hyödykseen sellaisenaan. Siihen tarvitaan nautoja. Valkuaista naudat saavat rypsistä, joten suomalaisten nautojen osalta sademetsät säästyvät. Luonnon- ja eläinsuojelijat eivät ilmeisesti tiedä tätä.

    • Anonyymi

      vihervasemmisto elää vielä siellä 20 luvun huippuvuosissa,osahan niistä ei erota edes villi ja tuotantoeläintä toisistaan kuten vaikka kari.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe