Kamala esimies päiväkodissa

Anonyymi

Aloitin nyt syksyllä työt päiväkodissa. Olen ollut vasta töissä muutamia päiviä. Viikon päätteeksi esimies otti minut puhutteluun ja kyseli miten minusta on mennyt. Vastasin että ihan hyvin. Noh, tuo esimies haukkui mut aivan lyttyyn ja vertaili vanhoihin työntekijöihin (olleet talossa pari vuotta), kuinka he ovat osaavia työntekijöitä. Hän haukkui mua ja mun toista työkaveria (myös uusi), kuinka oltiin laitettu liikaa vaatetta lapsille ulos ja muita ihan käsittämättömiä kommentteja. Siis juu, ensinnäkin huomattiin se itse ja otettiin niiltä takkeja pois ja lisäksi lapset pääsivät juomaankin. Uhkaili jopa potkuilla ja sanoi että pelkää mun ja toisen työkaverin olemista samassa vuorossa, ettei olla käräjillä kohta. Siis aivan uskomatonta, MEILLÄ OLI ENSIMMÄINEN VIIKKO VASTA TAKANA. Heti uhkaa työsuhteen loppumisella ja menee persoonallisuuksiin, lisäksi haukkui mun työkaveria mulle hänen selkänsä takana. Kuulemma ei siivota, vaikka olin nimenomaan opettanut lapsia laittamaan leluja laatikkoihin ja piirsin laatikkoihin kuvia. Sitten haukkui vanhempien kohtaamisesta, vaikka heille olen päivittäin jutellut jne. Ihan hullu psykopaatti. Viikonlopun itkeskelin sitten ja ahdistaa kohta lähteä töihin. Alan vaihto mielessä, en luota esimieheeni yhtään ja tuntuu että koko ryhmä on myrkyttynyt. En luota tuolla kehenkään.

10

735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos olet vasta aloittanut, niin olet vielä koeajalla. Voit lähteä koska tahansa menemään. Usko mua, jos esimies on vittumainen heti ekalla viikolla, niin ei se siitä ainakaan paremmaksi muutu.
      Sun pitää miettiä että kestätkö vittumaista pomoa vai et. Kyllä sen kanssa oppii elämään, jos päätät jatkaa siellä. Itku kurkussa ei tosin kannata töitä tehdä. Etsi joku muu paikka, ja sano adios kusipääpomolle on mun ehdotus.

    • Anonyymi

      Esimies (nainen) vaikuttaa hyvin epätasapainoiselta ja kompleksiselta ihmiseltä. Jos asiat siis ovat kuten annat ymmärtää, Esimiehen tärkein tehtävä on orkestroida tiimi toimimaan yhdessä. Siihen ei kuulu hajottaminen eikä sättiminen joka vain rikkoo koko homman. Voi olla että pomosi saa nautintoa toisten kiusaamisesta. Hän ei ole ollenkaan kiinnostunut työn tuloksista. Eikä päiväkodistaakaan. Esimiehesi on täysin sopimaton vastuulliseen työhönsä.

    • Anonyymi

      Paska työpaikka ei ole senarvoinen että siellä kannattaa kärvistellä.
      Paha olosi ei jää sinne työpaikalle vaan tuot sen fiiliksen myös kotiisi jolloin koko elämäsi on yhtä pahaa fiilistä.

      Lopputili ja toinen työpaikka hakuun on ainut vaihtoehto , nilkithän eivät koskaan muutu paremmiksi.

    • Anonyymi

      En tiedä miksi mutta jostain syystä päiväkodeissa työskentelee paljon kusipäisiä ihmisiä. Tämä nyt on ihan yleinen tieto eikä mikään minun keksimä kuviteltu juttu.

      Kuten tuossa edellä on jo mainittukin niin esimiehen käytös ei todellakaan tule tuosta paranemaan. Irtisanoutuminen on ainut järkevä vaihtoehto. Tosin tulet saamaan karenssin koska TE-toimistolle ei irtisanoutumisen syyksi kelpaa se, että esimies on paskapää tai vaikka että työpaikka ei yleisesti ottaen sovi.

      Ei muuta kuin uuden työpaikan hakuun välittömästi. Ei tuollaisten kusipäiden kanssa kannata edes alkaa väittelemään koska heidän älynlahjansa eivät riitä edes yksinkertaiseen kommunikointiin. Saattoihan se esimies olla "puhuttelun" aikana vaikka krapulassakin, eihän noista pikkuhomoista koskaan tiedä.

    • Anonyymi

      Vaihda hei työpaikkaa. Mieti, miten pitkään jaksat olla töissä, sosiaali alalla missä sun pitää ja varmasti haluatkin olla läsnä noiden päikkärin skidien päivässä ja tukea heitä, jos sun esimies vie sulta mehut. Kannattaa olla yhteydessä johonki ylempään tahoon ja kannella tosta pomosta, vaikka varmasti arveluttaa ja jännittää. Ei oo hyväksi kuvailemasi persoona pomona, sitoo alaistensa kädet täysin ja pilaa työympäristön. Laita kantelu vaan! Tsemppiä sulle ja toivottavasti löydät paikan missä on mukavampi työympäristö :)

    • Anonyymi

      On todella vaikea tilanne minulla. Olin eilen nyt töissä, silloin yritin olla miettimättä tapahtumaa ja koetin olla oma itseni. Se pomo tuli kyttäämään meidän ryhmää siihen, olin silloin vetämässä piirtohetkeä lapsille. Koetin katsella uusia työpaikkoja, niitä on tarjolla hyvin huonosti. :( Lähinnä vähän kauempana naapurikunnissa ja lyhyitä juttuja. Voisin kyllä hakea kuitenkin, mutta irtisanoutua en uskalla. En voi elää karenssilla tai ilman kunnon tuloja kovin pitkään ja pakko olla varmuus tulevaisuudesta ennen työpaikan vaihtoa. Jos se akka antaa mulle potkut, niin sitten tietenkin pakko sopeutua. :( Ahdistaa kyllä älyttömästi ja en tosiaan luota kehenkään tuolla, esimieheen kaikkein vähiten. Pelottaa koska taas seuraavaksi tulee jotain uusia sanomisia ja haukkuu pikku asioista tai tulee potkut. Se mun työkaveri oli myös kokenut saman ja aikoo hakea muita paikkoja, että näin. Harmittaa kun kouluihinkaan ei taida olla mitään hakuja tällä hetkellä. On kyllä vmäinen tilanne ja en oikein tiedä ratkaisua, se ehkä kurjinta onkin. Toki realismia varmasti, että tilanne ei tuosta muutu..

    • Anonyymi

      Tilanne kärjistyi ja sain potkut. Syyt potkuille oli mitä hulluimpia: oli ollut liikaa vaatetta päällä, olin kieltänyt lapsia puhumasta venäjää keskenään (senkin tein ystävällisesti ja perustelin ettei muut ymmärrä), en saanut nenäverenvuotoa heti tyrehtymään, en tiennyt miten käytetään babyshoweria ja roskakori oli kerran jäänyt viemättä. Mitään oikeasti vakavaa rikettä ei ole tapahtunut tai että joku lapsi olisi joutunut esim. ensiapuun, en myöskään ole ollut ilkeä kenellekään jne. Ehdin olla tuolla töissä sen 2 viikkoa reilut. Perehdytys oli vielä käynnissä ja en edes tuntenut taloa täysin. Ryhmässä oli lähihoitaja joka teki lastentarhanopea ja etsittiin ryhmään lastentarhanopea. Olisiko se lto sitten löytynyt ja minut savustettiin ulos? Myös mun toista työkaveria oli haukuttu ja uhkailtu. Että sellainen esimies. EI enää ikinä Pilke päiväkotiin!

      • Anonyymi

        Kärsi ja unhoita, nokka kohti uusia työpaikkoja ja tsemppiä.


    • Anonyymi

      Jos olet sattunut liittymään liittoon, niin soittele sinne .

    • Anonyymi

      No työelämässä on nykyään melkein joka paikassa näitä mielenterveysongelmaisia tapauksia esimiehenä. Ne vain kannattaa jättää huomiotta kokonaan. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

      Itse työskentelen onneksi tekniikan alalla niin voi laittaa kuulosuojaimet päähän jos joku mulkvisti tulee viereen mölyämään. Kehityskeskusteluissa sanoo vain yleensä että joo ja ok niin riittää. Jos saa kenkää niin sou what...aina on silti ollut seuraava työpaikka heti tarjolla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe