Vaatekoista..

Onko vaatekoi petolintu? Tuhoaako se muutakin kuin vaatteita? Millä se niitä reikiä tekee? Ulostaako se silkkiä?

9

95

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaatekoita vastaan on tehokkaat keinot olemassa - toisin kuin tupakoita vastaan.
      Vaatekoita heitellään pienillä koipalloilla! Naulakoita ei kannata tähdätä - täytyy erottaa nämä kaksi aamunkoita toisistaan. Vältä osumasta myös maljakoihin, sillä ne ovat rauhoitettuja.

      Tähän aikaan vuodesta näkee myös paljon mansikoita, puolukoita ja mustikoita, mutta ne ovat täysin vaarattomia. Venäjälle kun matkustaa, niin siellä on paljon kasakoita ja Lapissa talvella valjakoita.

      Metsässä on paljon koivikoita, kuusikoita ja lepikoita. Puutarhassa näkee joskus neilikoita. Jatkakaa kyvykkäämmät tästä...

      • Tupakoi taitaa olla sellanen oikein wanhanajan kotikoi, joita pesii vanhojen talojen ullakoilla.


    • Onko kivitasku petolintu? Onko sillä kiviä myös povitaskussa? Kun potkupallossa vastustaja kaatuu, niin katsomosta huudetaan: "kiviä taskuun!" Onko syy, miksi tämä lintu kerää kivä taskuihinsa juurikin tämä eli kaatuu muuten herkästi?

      • Entinen pervokki sano mulle kun olin hanslankarina pienenä perunapellolla kiviä noukkimassa. Saadakseni Alvar aallon setelin. ...

        Niinnn.. että entisen pervokin mailla pohojanmaalla oli muka kivisiä peltoja ja että siellä oli aina iso parvi kivitaskuja. Kuulemma nokkivat sekä vatsaan että povitaskuun. Ilmeisesti tosiaan pystyssä pysyäkseen etteivät tuulessa kaadu. Aavoilla tuulee.

        Luulenpa että kivitaskujen hotkimat kivet menivät toiseen tarkoitukseen eli kivipiiraan. Tämä on oma arvaukseni.


      • Tulipa elävästi mieleen oma lapsuuteni, farmuorilassa, Wounded Kneessä (SD). Siellä förfaari (kok.) levitti kerran pihatielle kerroksen sepeliä. Ensin tulivat sepelhanhet ja sepelkyyhkyt parvittain ja nokkivat sepelin suuhunsa. Lopuksi vielä tulivat kivitaskut ja korjasivat loput taskuihinsa. Naapurin kerrossiivooja lakaisi kivipölytkin pois. Tunnelma oli tuon jälkeen kireä viikkokausia.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Tulipa elävästi mieleen oma lapsuuteni, farmuorilassa, Wounded Kneessä (SD). Siellä förfaari (kok.) levitti kerran pihatielle kerroksen sepeliä. Ensin tulivat sepelhanhet ja sepelkyyhkyt parvittain ja nokkivat sepelin suuhunsa. Lopuksi vielä tulivat kivitaskut ja korjasivat loput taskuihinsa. Naapurin kerrossiivooja lakaisi kivipölytkin pois. Tunnelma oli tuon jälkeen kireä viikkokausia.

        Voin hyvinkin uskoa. Vietiin ns tuhkatkin pesästä ikään kuin.


      • Palatakseni alkuperäiseen aiheeseen vaatekoista, niin miksi helvetissä lähes jokaisella maalla pitää olla oma kokotaulukkonsa? Kun menen ostamaan housuja tai paitaa, niin katson numeroni vanhasta, mutta siellä kaupassa ei ole sellaisia numeroita. Vaatteet näyttävät sopivilta, mutta numeron 56 sijaan siinä on 8 ja puoli tai vastaavaa. kirjasimet ovat selkeämpiä ja paita voi olla aina vähän iso eli XXL.

        Tuosta Wounded Knee- paikkakunnasta sen verran, että Donald Trump sanoi lähtiessään Vietnamin sotaan perheelleen vain: "Haudatkaa pääni Wounded Kneehen!" Palasi kuitenkin elävänä. Hänen isänsä taisteli Wounded Kneessä hantteja, manseja, udmurtialaisia, komilaisia ja vepsäläisiä vastaan. Satutti siellä polvensa golfkentällä.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Palatakseni alkuperäiseen aiheeseen vaatekoista, niin miksi helvetissä lähes jokaisella maalla pitää olla oma kokotaulukkonsa? Kun menen ostamaan housuja tai paitaa, niin katson numeroni vanhasta, mutta siellä kaupassa ei ole sellaisia numeroita. Vaatteet näyttävät sopivilta, mutta numeron 56 sijaan siinä on 8 ja puoli tai vastaavaa. kirjasimet ovat selkeämpiä ja paita voi olla aina vähän iso eli XXL.

        Tuosta Wounded Knee- paikkakunnasta sen verran, että Donald Trump sanoi lähtiessään Vietnamin sotaan perheelleen vain: "Haudatkaa pääni Wounded Kneehen!" Palasi kuitenkin elävänä. Hänen isänsä taisteli Wounded Kneessä hantteja, manseja, udmurtialaisia, komilaisia ja vepsäläisiä vastaan. Satutti siellä polvensa golfkentällä.

        Mikä olikaan Hessu Hopon kengännumero.?Kerran se löysi sieltä tonnin setelin sieltä, ennenkun sano että menee apostolin kyydillä siis jalkaisin.. Taisi olla markka-aikaa se. Muistan kun mikki hiiri sano sille kerran..älä älä mene sinne.. Hessu Hopo rakastettavana hölmönä meni sitte rankkurin kyytiin. Taisi tonnin setelillä olla käyttöä sillo. Terveiset kisahallinputkaan.


    • Anonyymi

      Puutiaisista voi tulla merkittävä uhka metsäteollisuudelle. Puutiaisryhmä nokkii tärviölle kuitenkin vasta tunturi-lapissa. Ne nokkivat rungon poikki. Huolena on että puuntuhoojat keksivät lentää suomen etelään.
      Suurharmi kun se mystinen metsätyömieskin lähti jo lännenmaahan.
      ´`adolf.jr

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe