Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vituttaa puhetyyli

epäilyjä

Ollaan seurusteltu 2 vuotta, asutaan erillään. Poikaystävä tokaisee mulle tosi helposti jostain ihan mitättömistä jutuista jotain "sä valehtelet kuitenkin" jne. jos sanon vaikka että leipä on ihanan rapeaa, tuu ottamaan. Viimeksi kun hän tuli luokseni niin hymähdin iloisesti että ai tulitkin jo näin aikaisin. Hänen vastauksensa oli "taisi tulla edelliselle miehelle kiire lähteä mun alta pois". Olin jo siinä vaiheessa kävellyt keittiöön kun hellalla kiehui poikaystävälle valmistama ruoka yli, ja eteisestä kuului mutinaa "se ei ees kuullu mitä mä sanoin...".
Kuuluuko teistä vakituiseen suhteeseen tällaiset puheet? Onko ne jotenkin "hauskoja" ja vitsikkäitä? Minusta lähinnä ankeita, typeriä ja loukkaavia. Vielä kun hän jos tokaisee jotain tuollaista enkä vastaa mitään, niin hän saattaa jatkaa "joo, sä et edes kiellä asiaa" eli se ei ole pelkkä mitätön heitto vaan tosiaan tarkoittaa mitä sanoo.
Olen useamman kerran suuttunut näistä, sanonut että mua et valehtelijaksi hauku jne. Jonkin verran mennyt perille, mutta huomaan että hän lipsauttelee noita luonnostaan, ja taas välillä ei kertakaikkiaan malta olla sanomatta jotain vittuilevaa. Ikää miehellä 29v.
Nuo puheet kieltämättä pistävät epäilemään, onko itse todella kieron sorttinen, kun valheet ja "kolmannet osapuolet" ovat noin paljon mielessä. Tästäkin olen sanonut, ei ole tullut oikein mitään vastausta.

10

1437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikka

      kuulostaa tutulta, luulen melkovarmasti että poikaystäväsi on pettänyt sinua, niin meilläkin mies puhui minulle ja auko päätään toisista miehistä vaikka ei ollut edes aihetta, niin ei mennyt kauaakaan kun sain tietää että oli peliä toisen naisen kanssa.

      • Alkup.

        Oon pelännyt tällaista, mutta mistäs saisin tietää?! Ikinä ei itse tunnustaisi.


      • noin se menee
        Alkup. kirjoitti:

        Oon pelännyt tällaista, mutta mistäs saisin tietää?! Ikinä ei itse tunnustaisi.

        Näppärästi kääntyy aina miehen viaksi tuollainen. Ei kukaan koskaan noin puhuisi, jos sinä itse et siihen aihetta antaisi. On ihan paska puhetta, että mies alkaisi turhasta vittuilla moisesta. Katsadahan peiliin ja ehkä kysäise mieheltäsi, miksi hän sinulle noin sanoo. Siellä pohjalla on aina syy tuollaiseen sanomiseen, vaikka ei mikään iso asia olisikaan.

        -demonseye-


    • cherr-y

      ja oudolta. Ei tuollainen epäluuloisuus ole normaalia ja yleensä viestii siitä, ettei sanojalla itsellään ole puhtaat jauhot pussissaan.

      Siinäpä se, miten saisi selville sen, että pettääkö herra itse. Ihmissuhteissa ei oikeastaan auta muu kuin puhuminen -miten muuten mitään saa selville kun ajatusten lukeminen ei keneltäkään onnistu?! Sanot niin kuin asia on: epäilykset ovat heränneet ja olisi parempi tunnustaa nyt heti. Ja kaikesta päätellen teillä vallitsee luottamuspula, nyt jo molemminpuolin. Siinäkin jo itse asiassa syytä selvitellä suhteen tilaa...

      Toivottavasti tilanne selviää!

      • Alkup.

        Joo totta että luottamuspulaa munkin puolesta, eipä tuollaiseen voi oikein luottaakaan kun itse epäluottamusjuttuja tuo vähän väliä eteen(vaikka mä en ole aihetta antanutkaan).
        Olen puhunut, monesti. Sanonut joitain juttuja mistä epäilen häntä ja selittänyt tarkasti miksi epäilen. Yleensä ekalla kerralla hermostuu, sitten kun rauhoittuu niin katsoo silmiin ja vakuuttaaa että on rehellinen ja luotettava. Mutta tuokin taas lisää epäilyjä! Alussa siis hermostuu ja tarvitsee aikaa koota itseään ja miettiä(jonka aikana päättää vaan tiukasti valehdella) ja sitten ei puhu kummempia, vakuuttaa vaan.
        Inhottaa kun tuntuu ettei syvälliselle ja luottamukselle tasolle pääse keskusteluissa ikinä eikä millään. Mutta mitään vedenpitäviä todisteitakaan ei oikein ole, joitan kyllä jotka mies kaikesta huolimatta kieltää.


    • nippe

      Kuulostaa kyllä siltä että se yrittää syyllistää sua ja saattaa itse salailla jotain. Mutta voi olla jotain epävarmuutta, itseluottamuksen puutetta, ehkä. Vaikee asia selvittää jos toinen ei puhu!

    • aNTANIINA

      kyllä kuulostaa tosi lapselliselta tyypiltä, ei tosiaan oo hauskaa. Käy vaan ärsyttämään. Kuulostaa siltä että se kaipais noilla jutuillaa pönkitystä omalle itsetunnolleen että sun pitäs nois tilanteis ylistää sitä maasta taivaisiin..

    • Heebo

      Minä epäilen moiseen muita syitä. Lähinnä huonoa itsetuntoa tai epävarmuutta itsestä. Tai pelkoa siitä että joku "parempi" nappaa sinut. Jotain sellaista. Nuo esimerkit ainakin kuulostavat siltä.

      Ja jotkut miehet vaan on paksukalloisia, eikä niillä mene oppi perille muulla tavalla kuin pitkän kaavan mukaan. Tuollaisen tavan karsimiseen voi mennä vaikka vuosi siitä kun sen aloittaa. Ja tietysti miehellä täytyy olla halu oikeasti muuttaa sitä puhetapaa.

      Ja PS: jos kerran olet kysellyt tuosta "kolmannesta osapuolesta" saamatta vastausta, niin voit hyvin kääntää hänen aseensa häntä itseään vastaan, ja sanoa että "sä et edes kiellä asiaa"...

      • Anonyymi

        Ja kannattaa nuuhkia ja tutkia mies läpikotaisin. Jos vaikuttaa peseytyneeltä, tai kulli tuoksahtaa pimpille, niin selvä peli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kannattaa nuuhkia ja tutkia mies läpikotaisin. Jos vaikuttaa peseytyneeltä, tai kulli tuoksahtaa pimpille, niin selvä peli.

        Mistä sä nappasit tämän vanhan keskustelun?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe