Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Juha Metsola RIP

Live Forever

www.theflamingsideburns.com

"5.3.2005 Juha Metsola RIP - Love You Forever:
We just found out that one of our very special friends was found dead at his apartment, by his father. He was already missing for a few days it seems. Mostly known for his work with The Fishfaces (check out Love Songs For Hienas) Juha is unfortunately already the 3rd member leaving the planet after Claude & Saikki. His excellent guitar playing can also be heard on some very strange F.S. recordings like an alternative version of Testify and a cover of High Time, both released only in Spain (and on vinyl ofcourse). Juha also contributed on the US release of the Save Rock´n´Roll album and actually introduced us to Peevo, back then a member of The Balls. He also jammed on Eduardo´s portable studio while making Jack Meatbeat & The UGS last album "Back From World War III". And his voice can still be heard on The Fishfaces second album, track 3: "She Looks Like A Doll". All & all we lost another very talented, honest & humble musician. Those who knew him well will miss him a lot. The F.S. thanks his work & eternal support. We wont forget you, brother."
-FLAMING SIDEBURNS
---------------------------------------------
The Fishfaces -kitaristi Juha Metsola löytyi kotoaan kuolleena.

Nyt sitten bändin viidestä alkuperäisjäsenestä ei enää ole kuin kaksi tällä planeetalla.

Metsola oli näitä Stadin katurock-skenen vakiohahmoja. Soitti 90-luvun alkupuolella The Fishfaces -bändissä, jossa lauloi Smackin Claude. Fishfacesin ainoaksi varsinaiseksi albumiksi jäi Lovesong For Hyenas, joka kannattaa poistaa, jos kohdalle sattuu.

Fishfaces teki vielä postuumisti Clauden kuoleman jälkeen Leaving The Planet -levyn, jolla on parin Clauden laulaman raidan lisäksi Metsolan, D:A:D:n Jesper Binzerin, Fleimarien Eetun ja Jimsonweedin Suhon laulamia biisejä.

Lisäksi Metsola on tosiaan jammaillut Fleimarien ja Jack Meatbeat & The Underground Societyn kanssa. Niin, ja hoitihan Östermanin Nalle Metsolan soittamaan jopa Gandalfin levylle...
- Janne Flinkkilä (RUMBA)
----------------------------------------------
Kuulin eilen.

Kevyet mullat. Oltiin kavereita tuolta jostain 14-15 -vuotiaasta lähtien, ja aika ajoin jatkuvasti yhteydessä, kohteli maailma kuinka tahansa. Ei sitten tehty sitä sun "omaa" levyä mistä puhuttiin...

Opetukseksi kaikille täällä, mulla oli penskana kaksi kaveria, jotka molemmat vannoivat että koulunkäynti loppuu sinä päivänä kun täyttää 16 vuotta, ja heistä tulee rocktähtiä, ja kaikki muu on sivuseikkaa. Nyt he ovat sitten molemmat kuolleet, Pete Walli ja Juha Mezola.

Kevyet mullat.

kohta soi Iris Flower Group, Mezolan eka "isompi" bändi...
-Kivi Larmela (SUE)
----------------------------------------------
Minulle jää Juhasta muisto äärimmäisen reiluna ja miellyttävänä ystävänä. Juha ei koskaan puhunut pahaa sanaa kenestäkään ja häneltä löytyi törmätessä aina aikaa vaikka useamman tunnin keskustelulle - vauhdikkaista elämäntavoistaan huolimatta.

Harmillisesti nämä elämäntavat veivät lahjakkaan, sielukkaan ja taitavan kitaristin lopulta mukanaan, vieden miehen keskittymiskyvyn ja sitä kautta pitkäjänteisen soittotaidon mennessään. Juhan taitoja voi onneksi edelleen ihailla Lovesongs For Hyenas-albumin kautta, sillä tämä ajaton dokumentti ei tunnu menettävän tehoaan vuosienkaan jälkeen, kiitos erityisesti Clauden ja Juhan koskettavien sävellysten, sanoitusten ja tulkintojen ansiosta.

Juhan seurassa ei ollut koskaan tylsää ja ikävää, siitä lupsakka hujoppimme piti aina huolen. Minä muistelen lämmöllä mutta ikävöiden yhteisiä soittohetkiämme ja juttutuokioitamme, jolloin hymy oli herkässä kun läpät ja lennokkaat ideat seurasivat toisiaan.

Erityisen ikäväksi suruviestin tekee omalta osaltaan se, että olin itse yrittänyt tavoitella tuloksetta Juhaa jo parin kuukauden ajan värittämään sielukkaalla soitollaan yhtä suunnittelemaani projektia. Viikatemies ehti kuitenkin niittää ensin.

RIP Juha, until we meet again. Long live rock'n roll, long live Juha Metsola.
- Nalle Österman (CHAOSBREED, ex-GANDALF)

1

4106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Levyttikö Juha Mezola mitään Fishfacesin jälkeen vai veikö viina miehen mennessään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe