Isolle miehelle nahkahousut

Anonyymi

Ole. 182 pitkä ja painan 120 kiloa. Haluaisin pitää nahkahousuja , mutta ei löydy kokoja. Mistä voisin tilata/ostaa?

15

50

  Vastaukset

  • Se kai vähän riippuu siitäkin,miten toi paino jakautuu... Itse 182cm ja n.95kg,vatsaa on, mutta 36” housut menee... sen kokoiset nahkahousut oli/on torissa myynnissä,itsellä ei juuri nyt rahaa hankkia niitä,mutta olisi tietysti kiva nähdä ne jonkun muunkin jalassa ; )

   • Joko olet saanut nahkahousut hankittua itsellesi...?


  • Kirpputoreilta löytyy isojakin kokoja nahkahousuista. Olen niitä siellä muutaman kerran havainnut.

  • Kannattaa teettää osaavalla nahkaompelijalla. Nimim. kokemusta on valmishousuista ja teetetyistä. Tietysti maksaa teettää mutta onhan nuo kohta 20 vuotta palvelleet. Valmishousut on - no, menettelee mutta tuskin tulee pidettyä läheskään noin kauan.

   • Miten nahkahousut pidetään puhtaina?
    Kaikki se persehiki ja pierut, kurat ja pölyt nyt voi pyyhkiä pois mutta miten se ällö nivushiki ym?
    Ajatus nahkahousuista on hygieniasyistä vastenmielinen, ei varmaan tule pesulaan vietyä viikoittain jotta pestäis yhtä usein kuin farkut pestään?
    Näyttää ne yleensä myös vähän koomisilta, korostetaan omaa rankkuutta.
    Moottoripyöräilyssä ymmärrän.


  • Hei. Olen vihdoin saannut itselleni nahkahousut, vaikka olen 120kiloinen. Teetätin kokojeni mukaan tilaus työnnä netin kautta. Olen muutaman kerran pitänyt niitä ravintola reissussa. Olen huomannut ja kokennut että kyllä housut vangitsee katseet :) Niin miehet sekä naiset :) Ei tarvi yksin olla iltaa istumassa :) Niin se vanhakin nuortuu kun laittaa tyyllikästä päälle. Hiki ja pesu ongelmaa ei ole kun jotain kevyttä alle esim: sukkahousut. On se tietenkin vähän homoa, mutta auttaa. Jos olen joutunut riisumaan ne seuralaisen olessa paikalla, niin ei ole ollut ongelmaa, vaan ovat ymmärtäneet. Koska he tekevät samoin, niin miesten sekä naisten seurassa.

   • Lähes välttämätöntä on käyttää sukkahousuja nahkahousujen alla, sillä käyttämäni nahkahousut on niin tiukat.


   • Missäpäin nahkahousuissasi liikut?,olisi komeaa nähdä iso mies nahkahousuissa! Itsekkin käytän tietyin rajoittein... Um54hesa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missäpäin nahkahousuissasi liikut?,olisi komeaa nähdä iso mies nahkahousuissa! Itsekkin käytän tietyin rajoittein... Um54hesa

    Olen Oulusta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen Oulusta.

    Voe rähmä kun kaukana🙁


  • Olen samaa mieltä nahkahousuista. Seuraa saa baareista valtavan hyvin. Ovat uskomattoman katseen kääntävät. Heteronakin olen huomannut bi-seksuaalisen kiinnostuksen nahkahousuja pidettäessä. Sain rohkeutta seksi elämään housujen käytöstä muiden aloiteesta. Ei tarvi kuitenkaa nahka miestä leimata homoksi ,ei ne kaikki ole niitä. Kannattaa kokeila ja olla rohkea ja ei tarvi peläta että leimautuu homoksi. Nyt eletään kuitenkin 2000- lukua eikä 70 luvun Village People meininkiä.

   • Vaan tulee hybvän näköisistä nahkahousuista (m/n) vaikka mitä mielitekoja...😉


  • Se on totta. Mies sekä nainen kiihottaa mieltä nahkahousuissa. Vaikka olen aina ollut hetero mies niin viime päivinä on mielihaluni herännyt miehiä kohtaan. Kiitos kuuluu nahkaan, latexiin ja kumiin pukeutuneet.

   • Sama vaikutus niilä +50 ukkomieheen!


   • Missäpäin mahtanet olla? T.nahkahousuUkmHki


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Omakotiasujien ahdinko syvenee.

   190.000 kotia lämmittää vielä talonsa öljyllä mutta hallitus kaavailee korottavnsa lämmitysöljyn hintaa veroilla. Kokonaispäästöistä vain 2 % tulee ko
   Maailman menoa
   305
   9498
  2. Ministeri Ohisalo haihattelee kreikka pakolaisilla, kun Suomessa...

   ..on ihmisilllä hätä. Kun illalla menee ns. "piritorille" Helsingin sörnäisissä ,oli siellä pultsaria ja narkomaania, nuorta juoppoa jne. samassa on m
   Maailman menoa
   295
   8776
  3. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   280
   5856
  4. Tappo porissa

   Torstaina siis tapettu kohukaunotar
   Pori
   48
   1975
  5. Kuvaile kaipaamasi

   henkilön seksuaalista energiaa:
   Ikävä
   79
   541