Huonosti kohteleva mies

Anonyymi

Miksi mies kohtelee minua huonosti? Mies on alempi tasoinen duunari. On kova olettamaan minun mielipiteitäni ja asioitani, vaikka emme ole ko asioista keskustelleet. Miehellä ei ole ikinä varaa käydä kanssani missään, ja koinkin sitten kovan kolauksen, kun mies yllättäen lähti ulkomaanmatkalle kaverinsa kanssa. Väitti kaverin tarjonneen lipun. Minulle ei tuonut matkalta mitään. Sen lisäksi, että mies on äärimmäisen pihi minun kanssani niin minua häiritsee miehen keksimät jutut, joita väittää minun itse hänelle kertoneen, vaikka emme ole niistä asioista puhuneet. Mies on yleensä lähes puhumaton minun luona käydessään. Ei puhu oma-aloitteisesti eikä kysy minulta mitään.

7

50

  Vastaukset

  • Miksi olet tuollaisen kanssa? Mies ei välitä sinusta. Siksi ei puhu eikä panosta mitenkään. Tarjoatko seksiä ja siksi sietää sinua?

  • alempi tasoinen on yhdyssana. Oletko varmasti ns. ylemmällä tasolla vai kuvitteletko vain.

  • Tuollainen ei ole hyvää seuraa pidemmän päälle.

  • Kysymyksen asettelusta ei selviä mikä hänessä on sitten tehnyt vaikutuksen. Ei ilmeisesti ainakaan raha eikä käytöstavat? Komea ulkonäkö? Iso kulli?

   Jotenkin ei vaan voi välttyä ajatukselta että taas on ulkonäkö kaikki kaikessa. Se millainen ihminen on ihmisenä, ei ole ollut niin tärkeää.

   En minäkään kovin korkeasti koulutettu ole, opinnot jääneet kesken. Vaan silti tykkään pohdiskella asioita. Tässäkin kuten niin usein nettikeskusteluissa, kuullaan vain toisen osapuolen näkemys. Usein paljastuu kun tapaa toisen osapuolen aivan toisenlainen näkemys. Esim. oma asperger exäni selitti asioita niin monimutkaisesti, että tipahdin kärryiltä eikä keskittymiskykyni enää riittänyt. Näin ollen jäi usein se oleellinen informaatio saamatta, koska se hukkui tiedon valtamereen.

   • Ainostaan kaipuu/tarve parisuhteeseen oli motiivina tässä suhteeseen ryhtymisestä. Mies ei varsinaisesti tehnyt vaikutusta ulkonäöllään (eikä millään). Ao ei itse ole olevansa kovin kiinnostava monenkaan miehen silmissä, ja tavallaan oli kilttiä jatkaa tapaamisia ko miehen kanssa, joka oli nk. alempitasoinen duunari, vaatimattomassa pienipalkkaisessa työssä ja koulujakäymätön. Suhde kuitenkin osoittautui virheeksi, koska ko mies osoittautui sivistymättömäksi ja selkärangattomaksi hunsvotiksi.


  • sulla on mun ex mieskaveri. Olin sille vain pano, ikinä en saanut lahjaa vuoden ajan mitä seurusteltiin, ei edes jouluna. kova juomaan, joka viikonloppu ihan päissään

  • Mielestäni, toinen lauseesi kertoo kaiken oleellisen.

   Oma rakas on korkeasti koulutettu, johtavassa asemassa. Lisäksi suvulla on yritystoimintaa, joita hän hallitsee osaltaan.

   Hänen varakkuutensa ei näy kuin vaatehuoneessa ja lahjoissa joita hän antaa muille.

   Hän tietää ja ennenkaikkea ymmärtää ettei, hänen asemansa ole itsestään selvyys. Hän muistaa kiittää vanhempiaan siitä että, he tekivät paljon ja riskeerasivat paljon, mahdollistaakseen lapsilleen hyvän koulutuksen.

   Itse olen duunari. Hänelle en ole alempiarvoinen vaan, maailman ihanin mies. Hän kannustaa minua joka ikinen päivä tekemään työni hyvin. Itsetuntoni on noussut kohisten. Oman työni arvostuksen myötä.

   Ymmärrän olevani onnekas

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   183
   3456
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   105
   874
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   762
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   503