Aihealueet

Listaukset

  En jaksa tehdä töitä

  Anonyymi

  Ei vittu tuntuu nii paskalta. Oon koko lyhyen elämäni elänyt vanhempieni rahoilla, ja pienetkin työt tuntuu niin raskaalta. Porukat on koko mun eliniän yrittäny opettaa mulle työntekoa, kun ovat rahansa itsekin sitä kautta saaneet, mutta ei niin ei. En vaan halua enkä jaksa. Saatana.

  11

  65

   Vastaukset

   • Kyse voi olla ihan vaan siitä että et nuku tarpeeksi, etkä liiku yhtään joten ei ihme jos energiatasot on vähissä. Siihen jos vielä päälle vedät jotain karkkia tms. sokerista paskaa etkä kunnon ruokaa niin ei ole mikään ihme jos et jaksa yhtään mitään.

   • On paljo sairauksia mitkä väsyttää.Kannattas käydä lekurilla niin ottavat laajat verikokeet joissa käy kyllä ilmi jos tuo väsymys on jonku taudin oireilua, tai joku puutostila.Otappas asiaksi ja käy tutkituttamassa terveytesi,sen jälkeen voi tehdä muita johtopäätöksiä.

   • Kerro hieman taustastasi, eli mikä on koulutuksesi sekä minkälaista liikuntaa harrastat ja millaista ruokavaliota noudatat.

    Ja tietty millaiset ovat tavoitteesi taloudellisessa mielessä ja miten aiot ne saavuttaa.

    Se että kaikki tuntuu väliltä paskalta, on ihan normaalia, mutta mieti että kaikella mitä nyt teet, on vaikutusta siihen, että pääset lopulta tavoittelemaasi taloudelliseen asemaan! Sen lisäksi liikunta ja sitä tukeva ruokavalio ovat asioita, joista voit itseäsi kiittää.

   • Kannattaa kerätä paljo tavaraa ja rahaa, niin ne saa sitten arkkuun mukaan. Jos on rehellisiä sukulaisia...

    Mutta noin yleisesti nykyään ei kannata paljoo tehdä työtä, kun suomessakin se työn hedelmä menee mulateille, tms.. turisteille.

    • Aivan. Hulluutta se on veroja tähän persereikälään maksella.


   • Nykyisellä naivi idealismi politiikalla suomi tuhotaan nopeasti, ja parissa sukupolvessa tämä muuttuu turvattomaksi lasten raiskaus valtioksi. Jossa säkkiin pukeutuneita naisia ajetaan kuin lampaita. ja imaamit pitää terroria yllä.
    Niinpä on turha maksaa veroa tälläiselle nyky politiikalle ja tällaiselle tulevaisuudelle. Parempi on olla maksamatta veroa ja tekemättä työtä. Hoitakoon naivi idealistit asiat tuhoon asti vaan.. Antaa nyt mennä kun on alamäki ja tuho valittu visioksi !!!!!

    • Tämä "naivi idealismi politiikka" maksaa sunkin loisimisen, joten kannattaisi pitää turpa kiinni. Yhteistyöllä tätä maata on rakennettu ja siinä ei mitään vastarintapelleä kuunnella kun kunnon kansalaiset käärivät hihat ja tekevät töitä. Kannattaisi varmaan hankkia joku kiva harrastus, niin ei tarvitsisi päivät pitkät mietteiä noin synkkiä ja vainoharhaisia ajatuksia? Ei muuta kun tsemppiä matkaan!


   • Moni juo alkoholia työn aikana tai käyttää masennuslääkkeitä.. saatko niitä hommattua?? ei sodissakaan oltu ilman huumeita tai alkoholia.
    mieli on tosi herkkä, et se tarvii jotain huumaus ainetta, joka vähentää tätä herkkyyttä.

   • Opiskele hyväpalkkaiseen työhön. Esim. dippa inssiksi tai vaikka rahoitusalalle ja menet johonkin pankkiin töihin tai rahastonhoitajaksi. Tienaat 5-10 kertaa enemmän jo 25 vuotiaana kuin normi kuolevaiset ja siihen bonukset päälle kymppitonneja vähintään sekä nelikymppisenä eläkkeelle oman henkilökohtaisen rahaston ylläpidosta tienaten samalla. Oisko se mitään? Moni ajattelee että pitää tehdä paljon töitä ja työnteko on aina rankkaa... Kuitenkin rankimmista töistä tienaa vähiten? Kannattais opetella näkemään mikä arvo opiskelussa on. Tsemppiä sulle! Ei kuulosta helpolta kun olet noin laiskaksi oppinut!

    • "Kannattais opetella näkemään mikä arvo opiskelussa on."

     Omasta kokemuksestani todistan, että opiskelulla ei ole mitään arvoa. Takana on seitsemän tutkintotodistusta plus lyhytkoulutuksia ja avoin yliopisto ilman ensimmäistäkään työpaikkaa.


    • Eipä noista tutkinnoista nykyään ole paljon hyötyä varsinkaan Suomessa. Tottakai esim. pankkiin hyvään työtön päästäkseen vaaditaan yleensä alan koulutus, mutta niihinkin vapaisiin paikkoihin pääsee sellaiset joilla on suhteita. Esim. vaikkapa äiti töissä samassa pankissa. Jos ei ole niitä suhteita, niin hyvin vaikeaa päästä hyvään duuniin nykyään.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    209
    9943
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    210
    4255
   3. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    122
    4029
   4. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    156
    3232
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    78
    1960