Auton osto Tukholmasta helposti - Vaude!!!

Ohhoh... ja oikeasti VAUDE tämän myyjän kanssa!!

Kelasin tuhansin tyyliin autoja Ruotsista ja löysin mieleisen... 2016 VW Passat Alltrackin 190hv TDI:llä ja muutenkin sopivilla varusteilla. Ei mitään liikaa, mutta kaikki jota tarvitsen arkiautoksi.

Otin yhteyttä paikalliseen "Laakkoseen" eli VW Stockholm Värmdön liikkeeseen. Kaikkihan sujui niin, että ihmettelen että miksi kukaan lähtee "merta edemmäs kalaan"

Liike on 15 min ajomatkan päässä Tukholman keskustasta & satamasta ja liikkeen ympärillä on todella hyvät "maastot" käydä koeajamassa autoa; motari on 200m päässä ja paikallisteille pääsee kun kääntyy toiseen suuntaan. Rengasliike 30m päässä, huoltis 30m päässä ja Värmdössä on ihan sairaan hienot maastot käydä fiilistelemässä autoa.

Lensin Tukholmaan ja Ulf Persson tuli hakemaan asemalta... kurkittiin auto, käytiin ajamassa ja se täristi hieman. Ei se mitään, nostettiin auto ylös ja pyöritettiin kaikki pyörät rengaskoneessa - vanteet oli täydelliset, mutta pari rengasta oli saanut flat spotin seisomisesta ja siitä puolen rengassarjan verran alennusta. Liki uudenveroisen auton maksoin nettipankin kautta ja soppari oli valmis puolessa tunnissa.

Ulf.Persson(at)vwstockholm.se

Suomesta olin hankkinut Ulfin toimittamien tietojen pohjalta valmistenumeroon perustuvan siirtoluvan Värmdö - Tukholma - Turku - Tampere. Kotona sitten katsastuskonttorille tekemään rekisteröintikatsastus ja sen jälkeen käyttöönotto ilmoitus autoveroilmoitus verottajalle.

Ei Ruotsissakaan kannata lähteä mihinkään hevonkuuseen hakemaan autoa 2-3 päivän reissulle. Tuo mesta on kyllä aika helmi. Tarvittaessa liikkeet vielä välittävät autoja keskenään elikkä valikoimaa voidaan tuunata kysynnän mukaan.

Mitä itse ihmettelen on se, että jos ostan 2016 auton LED valoilla, 190hv automaatti-dieselillä, huoltohistorialla ja autossa on 59tkm mittarissa... 19.000 euroon - niin mitä ihmettä porukka istuu myymässä samanlaisia uusia 57.000 euroon VW - hallissa täällä Suomessa??

Maltillinen ja sen varustus pitää autoveron ennakoitavalla tasolla.

8

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hienoa, onneksi olkoon!

    • Anonyymi

      Hienoa,
      Sinne pitää mennä,
      puhua muita kieliä,
      maksaa auto,
      ja tehdä nämä kaikki.

    • Anonyymi

      Kamux tuo kotiisi ilman että liikahdat sohvaltasi.

      • Anonyymi

        Niin ja kamux tekee sen ihan ilimaiseksi sulle!!! Varmaan....

        Tossa aloituksessa on pointtina se, että on itse asiassa helpompaa ja mukavampaa mennä Tukholmaan ostamaan kolmivuotinen Passatti 19.000 euroon kuin mennä ostamaan uusi samanlainen Suomesta 57.000 euroon.

        Suomi-kaupassa, tavallaan menetetyn pelin masentamat automyyjät on todella masentavia, energiaa vieviä olentoja. VW Stockholmin ukot oli hyvin tehokkaita, keskityttiin asioiden hoitoon ja kaupan loppuun vientiin sillä äijillä oli seuraavaa settiä tulossa koko ajan.


    • Anonyymi

      Nettiautossa hakusanalla VW Passat ei löydy ainuttakaan myytävää autoa hintaluokassa 50 - 60 k€, vaikka olisi vuosimalli 2019. Kaiken lisäksi kohtuullisella varustuksella oleva auto.

      Ehdottomasti kannattaa nämä autot hakea Ruotsista. Itseään silmään kustessakin, kannattaa miettiä sen tarkoitusta mielen kannalta.

    • Anonyymi

      Kyllä se helppoa on,
      mutta tuskin puoletkaan on tyytyväisiä ruotsista ostettuihin.

      ite olen ostanut saksasta jo 8 , kaikki kakkosautoksi, matka-ajoon isoja autoja.

    • Anonyymi

      Neljä autoa tuotu Ruotsista, 100 % tyytyväinen ostoksiini. Kieltämättä ex-automyyjän tausta ja sujuva ruotsin kielen taito edesauttaa... Jos on kieliongelmia, Ruotsissa pärjää ihan hyvin kouluenglannilla ja isommilta paikkakunnilta löytyy aina joku suomea osaava. Ylipäätänsä ruotsalaiset ovat paljon suomalaisia rehellisempiä autokauppiaita, niin yksityiset kuin liikkeetkin. Ainoa hankaluus liikkeestä ostettaessa on se, että nykyisin liikkeet eivät yleensä anna rekisterikilpiä mukaan vaan pitää jännäkakka tuloillaan ajella Tukholman satamaan suomalaiset siirtokilvet tuulilasissa kun sikäläinen poliisi ei välttämättä hyväksy niitä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe