Puoliso ei yritä

Anonyymi

Elämämme on ollut riitojen värittämää koska mieheni eI ole koskaan hankkinut normaalia työtä vaan on ollut naapurissa olevassa pienessä putiikissa niin pienellä palkalla, että juuri on oman elämänsä rahoittanut. Hän on kyllä muuten välillä ollut ahkera kotona ja osaa tehdä romotteja. Kuitenkin perheessäon kolme lasta ja heidän elämää hän ei ole muutakuin joskus vähän sponssannut. Tämä on ollut todella kamalaa kun itse olen halunnut antaa lapsilleni samat mahdollisuudet kuin heidän kavereillaankin on ollut ja heidän kaverit onkin melko hyvätuloisista perheistä. Itse olen saanut hyvät perintörahat millä talomme on rakennettu. Mieheni ei ikinä ole välittänyt kun itse olen tehnyt kahtaa ja joskus kolmea työtä, että saamme lapsemme koulutetuksi. Hänellä on nuoret vanhemmat eikä hekään ole poikaansa koskaan opastaneet mieheksi vaan pitäneet hyvänä poikana kun nii remonttejakin rahoillani tekee. Jos ja kun eromme tulee nii saako hän puolet talosta? Onko oikein?

12

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mies riitelee mies sitä ja tätä. Kuulostaa tutulta ite et oo varmaan tehny mitään pahaa. Voi jumalauta toista syyttävä paskakasa.

    • Anonyymi

      On oikein. Väärä on vain asenteesi.

      Minä olen perheen ainoa tulonhankkija, eikä siinä ole mitään väärää.

      • Anonyymi

        Silloin siinä ei olekkaa mitään väärää jos toinen on esim. sairas tai mies, jolle rooli paremmin sopii jos nainen on hoitanut kotia ja lapsia. Se vaan kun tätä on jatkunut ihan koko elämä.Hänen opiskelunsa aikoinaa rahoitin ja ajat jolloin oli monet vuodet työttömänä


    • Anonyymi

      Ei ole mielestäni oikein. Yhteiskunta on epäoikeudenmukainen, kannustaa oikein olemaan luuseri.

    • Anonyymi

      Eikös se avioliitto ole juuri huolehtimista toisestakin niin rahallisesti kuin muutenkin, siksi pysyttelen kyseisestä instituutiosta pois. Vain höynäytetyt haluaa naimisiin.

    • Anonyymi

      Eikä se ole huolehtimista toisesta jos antaa toisen raataa eikä itse huolehdi toimeentulosta muutakuin oman itsensä...onhan siinä lapsetkin

    • Anonyymi

      Missä yksityiskoulussa muksusi ovat , Steiner koulussako ,joka maksaa, muuten Suomessa on ilmainen koulu yliopistotasolle asti.
      Kun eroot, niin sitte olet totaalinen yksinhuoltaja ,ei ole sitte ne miehesikään rahat mukana, ja tietty miehesi saa talosta puolet, ellei teillä ole avioehtoa.
      Ihme kitinää sulla ,monissa avioliitoissa toinen tienaa vähempi ,kun toinen, ja sun miehellä on kuitenkin työpaikka, monilla ei ole ja silti tullaan toimeen.

    • Anonyymi

      Ihme kitinäksi muuttuisi jokaisella naisella joka olisi poikakaverin ensin kouluttanut(halusi muuttaa yhteen nuorena kun itse olin jo töissä) , elättänyt muutaman vuoden kun ei ollut töitä ja lopulta patistettuna saa alipalkatun päivätyön, eikä muuta uskalla hakea. Itse kun olen kova tekemään ja tienaamaan niin maailmamme ei oikein ole kohdannut. Itse haluan matkustellakin joskus ja elää. Jos mielin matkalle niin paljon saa lisätöitä tehdä jos koko perheellä mennään. Rahat on minun hankittava, mieheni ei sitä tekisi.

      • Anonyymi

        No, ei se sinunkaan palkkasi sitte häävi ole, jos lisätyötä joudut tekemään, mene yksin sinne matkalle, älä raahaa, inhoavasi jengiä mukanasi, jätä äijä ja kakrut kotiin.
        Olet katkera ja vihainen ihminen ,katkeruus halveksunta ja viha syö sinua sisältä, sinusta on tullut tyytymätön vanha ämmä.
        Sun kantsii erota ,ennen kun susta tulee kitkerä zombi.
        Sinun puolisosikaan ei ole ansainnut tuolasta katkeraa ämmää, päästä puolisosi myös vapaaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, ei se sinunkaan palkkasi sitte häävi ole, jos lisätyötä joudut tekemään, mene yksin sinne matkalle, älä raahaa, inhoavasi jengiä mukanasi, jätä äijä ja kakrut kotiin.
        Olet katkera ja vihainen ihminen ,katkeruus halveksunta ja viha syö sinua sisältä, sinusta on tullut tyytymätön vanha ämmä.
        Sun kantsii erota ,ennen kun susta tulee kitkerä zombi.
        Sinun puolisosikaan ei ole ansainnut tuolasta katkeraa ämmää, päästä puolisosi myös vapaaksi.

        Rakastan lapsiani, he ovat jo kaikki lähes aikuisia ja hyvin menestyneitä opinnoissa ja töitä ovat ohjeitteni avulla kaikki saaneet. Olen pelännyt juuri, että tulevat siinä suhteessa isäänsä niin olen heitä opastanut tavallista enemmän. Voikin sanoa jos jotain hyvää tässä on ollut niin se että lapset on ainakin koitettu saada vastuunkantaviksi ja onnistuttu siinä.
        Haluan vaan kertoa maailmalle kuinka vastuutonta on jättää vaimo selviämään lähes yksin perheen rahapuolesta. Juuri noin olen ajatellut itsekin erosta, että parempi molemmille puolisoille. Suorastaan ihanaa...meillä voi asiat kylläkin vielä kääntyä kun mies ei halua eroa ja on tehnyt asialle jotain ja saanut uuden työn.


    • Anonyymi

      Pitää se puolisolla olla puolensa Luojan alla. Lähtee muuten asiattomille urille. Keneltäkään ei neuvoa sitten tule.

    • Anonyymi

      Ihminen on kasvatuksen tulos, harmi kun kaikille ei opeteta kunnon arvoja. Siipeilijät on syvältä, miehesi ei oo saanut kunnon kotikasvatusta asian suhteen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      273
      2288
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1103
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      76
      1041
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1033
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      274
      862
    6. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      815
    7. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      72
      789
    8. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      64
      690
    9. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      17
      670
    10. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      669
    Aihe