Pakaroiden muotoilu

Anonyymi

Olen onnellinen kun sain vihdoin pakarani laitettua kondikseen. Kävin muilla mailla otatuttamassa ne. Täällä voin jatkaa liikunnalla ylläpitoa. Otin rahoituksen Sortterin kautta. Olen hyvin onnellinen nyt.

15

<50

Vastaukset

 • Mulla on pakarat kunnossa mutta naama ei. Rahoitusta aion käyttää leikkauksen maksuun ja Kreikka kutsuu! Tsekkaan nämä ja halvimman otan.

 • Kauneusleikkauksia rahoittaa Medicredit, toki voi tulla halvemmaksi käyttää muuta rahoituspalvelua.. Otin Sortterin palvelun, kotimainen, tuntui luotettavalta, ihan edullinen, sopi tilanteeseeni.

 • "Mielenkiintoista" kuinka nämä rahoitusyhtiöt ovat työntäneet tänne piilomainontaa. Taitaa olla asiakaspulaa kun pankeista saa halvemmalla kulutusluottoja.

 • Kyllä nämä firmat bannereilla mainostaa, niistä ne vinkit on tarkoitus napata.
  Tuntuu olevan ajan henki, kaikki mulle heti nyt. Ennen säästettiin ja sitten hankittiin silikonit ja muut liipalaapat.

 • Olen ekan kerran nyt käyttänyt sortterin kautta. Hyvin toimii. Niin ja mulla toimii myös nenäni kun annoin sen korjata. Eipä tarvii enää punkteerata.

 • Pakko näyttää hyvältä. Jos alkaa roikkua ja repsottaa se vaikuttaa duuniin. Käytän rahoitusta itseni ylläpitoon, hyvin toimii. Otan seuraavan heti sopivaan väliin, lomaa täytyy olla ettei kukaan hoksaa. Ihmetelkööt kuinka hyvältä näytän, ikä ei näy. Katonkin tuon Sortterin seuraavaksi, pelkkää positiivista siitä liikkuu.

 • Käytän rahoitusta säännöllisesti. Se on helppoa eikä tarvitse puskurirahastoon koskea. Ja itseeni käytän.

 • Nyt kun korkokatto tuli käyttöön, on ihan turvallista. Käytän kilpailutusta, halpa laina löytyy.

 • Jos haluaa velaksi pyrstösulat kuntoon niin mikä ettei :)

 • Sain hyvän lainan Sortterin kautta, nolo arpi tulee nyt hoidettua, samalla vähän oikastaan ryppyjä. Pakarat kelvatkoon :)

 • Selluliitti on nykyään in.
  Demi Lovatokin muutti kuviaan niin että lisäsi selluliittiä niihin.
  Saa kalasteltua seuraajia itselleen kun näyttää tavikselta.
  Neidollahan ei oikeasti ole selluliittiä ja on paljon timmimpi kuin uusissa kuvissa. Elikkä voi photoshopata myös huonommaksi.

 • Meikäläinen on myös korjauttanut oikean korvanlehden. Synnynnäinen vika oli siinä ja nyt se on melkein täydellinen. Ja ihan se minäkin tavallisena duunarin jouduin kilpailuttamaan rahoituspalveluita. Monta kertaa että sain edukkaimman tarjouksen. Sortterin kautta sain järjestettyä.

  • Mulla sortteri kusetti.
   Ei sit ollutkaan edullisin, vaikka eka siltä näytti.
   Vuoskorko kipus törkeen isoks.
   Rosvoja ovat.


 • Vaikka selluliitti ja roikkuvat tissit tulis muotiin se ei koske mua. Lainaa vaan ja Tallinnaan.

 • Itselläni myös laina Sortterin kautta hankittu ja toimii loistavasti. Korkokatto . Sain myös kohtuullisen koron lainan. En valita. Niin ja onhan mulla nyt silmäpussit sekä leuka korjattu.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  93
  3741
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  514
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  86
  406
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  406