Pappani katsoo pornoa

Anonyymi

Moikka olen 10v. Vietän paljon aikaa mummilla ja papallani. Olin seitsemän katsoin papan ipadia (sain aina katsoa) Huomasin oudon sivut jossa oli alastomia ihmisiä jne. En tajunnut mistään mitään katsoin videon ohmissäni. Aloin ymmärtämään mitä he tekivät joka kerta enemmän. Jäin siihen koukkuun! Aloin katsomaan usein p:tä. Minua ällottää se nykyään. En vain ymmärrä, jos pappani ei olisi katsonut sitä en tietäisi mistään mitään. Onneksi tää on nimetön mut.. Mä itsetyydytin jossain vaiheessa. Mä en oo kertonut kellekään. Enkä todellakaan kerro. Olin melkein unohtanut kaiken olin isälläni. Turkin heidän yö laatikkoa huvikseni näin kondomin. Aluksi en ollut varma oliko se kondomi avasin sen tottakai ja oli. Minulle tuli uudestaan kaikki mieleen. Kerran olin unohtanut avaimeni mumille ja papalla hain sen aamulla. No pappa tietenkin katsoi sitä oli juuri orgasmi ja kuului aika kovaa. Haluan unohtaa kaiken se on kuitenkin mahdotonta. En enää katso p:tä. Olen vihdoin ymmärtänyt etten saisi edes tietää mitä seksi ssä tapahtuu.... Mitä mun kannattaisi tehdä. Isälleen voi kertoa...

4

57

Vastaukset

 • Ei ole kymmenvuotiaan kirjoitus tuo.

 • Sinun kirjoituksesi vaikuttaa oikein hyvin sopivan 10-vuotiaan kirjoittamaksi. Et vielä ole täysin perehtynyt seksiin, joten tietosi ja tuntemuksesi heittelehtivät vielä sinne tänne.

  Kun aikaa myöten tutut asiaan, sinun sekä tietosi että tunteesi tottuvat. Seksihalua ei voi unohtaa, vaan ne tulevat sinullekin aikaa myöten enteistä haluttavammiksi. Itsetyydytystä rupeat harrastamaan entistä useammin, ja maustat sitä entista mehukkaammilla ajatuksilla. Lueskelet, miten muut sitä tekevät, ja otat siitä oppia.

  Kun sinulle tulee vielä lisää ikää, juttelet poikastävän kanssa, ja sovitte, miten etenette. Kaikki on ihan normaalia ja kuuluu asiaan. Myös seurustelevat ihmiset harrastavat edelleen itsetyydytystä. Melkein kaikki, tytöt ja pojat.

  Hyvää jatkoa sinulle. 🌹

 • Jos haluat keskustella suosittelen äitiä tai sitten jotain itsesi ikäistä serkkua. Mielellään samaa sukupuolta olevaa.
  -Voit tietysti kirjoittaa minulle nimettömänä.
  Aikuiset on kiinnostuneet seksistä.

 • Sinä älä katso. Katsele kukkasia. Kuulitko?

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.