Hyviä vinkkejä kiitos

Anonyymi

Mistä on kyse kun ei tavallinen työssä käyvä nainen kiinnosta? Miehillä liuta vaatimuksia ja suurin osa liittyy ulkonäköön. No minkäs sille mahtaa kun on toinen rinta leikelty ja vatsan halkoo iso arpi. Taistelujälkiä sanotaan mutta minulta ne on vieneet itsetunnon ja kaikki haaveet normaalista parisuhteesta. Alkaa toivo parisuhteesta olla mennyttä vaikka minulla olisi paljon annettavaa, olen hyvä kuuntelija ja muut huomioon ottava. Yksinkö tässä pitää loppuelämä vaeltaa?

8

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitää ihan kysyä, että onko siis niin että taat miehen, juttu edistyy ja tulee sitten aika vähentää vaatteita ja mies näkee nämä ns. taisteluarpesi? Ja kääntyy kannoillaan?
      Vai kerrotko heti kättelyssä että tällaisia arpia löytyy ja miehet pelästyy?
      Onhan se varmaan totta että miehet ainakin tietyissä ikäluokissa luulevat liikoja itsestään ja ovat varsin pinnallisia. Sellaisista miehistä onkin hyvä pysyä kaukana.
      Tiedän kuitenkin että muitakin löytyy. Sitä en osaa sanoa mistä juuri sinä sellaista voisit lähteä etsimään, vaikka etsiminen onkin juuri se huonoin tapa löytää kunnollista kumppania.
      Olen itse kokenut, että kun olet rehellisesti oma itsesi, hyväksyt itsesi arpinesi kaikkinesi etkä häpeile. Olet mukava avoin ihminen joka kuitenkaan ei anna kävellä ylitseen, saman kaltaiseen kumppaniin on paljon helpompi törmätä. Muistettava myös pitää ne omat kriteerit ulkoisen olemuksen kohdalla kohtuullisissa rajoissa, ja katsoa sinne pinnan alle.
      Itse olen kumppanini löytänyt sattumalta. Mieheni kanssa tavattiin yhteisen tutun kotona, eikä se minun puoleltani ollut suinkaan mitään ihastusta ensi silmäyksellä, hänen oli. Ja hän on minua useamman vuoden nuorempi! Alkoi piirittää sinnikkäästi tällaista varsin tavallista kahden lapsen äitiä raskausarpineen kaikkineen, ja aviossa ollaan nyt oltu yli 12 vuotta. Hän katsoi juuri sinne pinnan alle ja rakastui siihen mitä sieltä löytyi. Elämme varsin hyvää ja onnellista arkea. Anna sattumalle mahdollisuus!

    • Anonyymi

      Kiitos tsemppauksesta. Minulle on käynyt ihan kaikki mitä kerroit ja tosiaan aikaa vierähtänyt jo 8 vuotta. Alkaa toivo hiipua ja kodin seinät ovat tulleet hyvin tutuiksi. Mutta päivä kerrallaan ja ei kai se parisuhde määritä minua ihmisenä kuitenkaan. Yksinäisyys tuntuu vain niin ikävältä täällä terveiden maailmassa.

    • Anonyymi

      Tämä on vähä pahasti sanottu mutta mikäli ne kohtaamas miehet jotain arpea säikkyy, niin silloin on siinä omassa miesmaussa parantamisen varaa.. Yleensä yritän ajatella jot miehet vouhottaa höpöjä vaan moni nainwn kun kurkottelee niitä todella pitkiä ja muiden "perusnaisten" kuolaamia äijiä.
      Ihme jos ei niillä ole k*sta päässä kiitos eräiden naisten.. heh.

      Tai.. mihin sitä miestä haluat ja tarvitset?
      Jos..
      - Syömään sohvalle iltaisin telkun eteen, ei lenkille tai yhteisiä harrastuksia missään nimessä?
      Jos ns hyötykaveriksi tekemään hommat puolestasi ja makaat alla joskus hiljaa, että täytyy melkein peilin kans katsoa "vieläkö se hengittää edes"? Kaverimiesten syitä, miksi ottaneet jalat allensa eikä siinä ole ollut ulkonäön kanssa mtn tekemistä.
      Mieskin tarvitsee kumppanuutta, tuntea itsensä halutuksi ja rakastetuksi. Joskus on kuulemma kiva jos oma nainen ihan kultansa mieliksi laittautuu eikä ainoastaan niihin "tyttöjen iltoihin"..

      Mut jos et ole mitään yllämainitun kaltaista niin pahoitteluni, silloin hakeudut vääränlaisten miesten seuraan. :)

      Eip ole nuo mm. ei niin klassisen kauniit kasvoni, ruipelo olemukseni, roikkurintani, arvet joita löytyy varmasti enemmän kuin aloittajalta ikinä olleet este parisuhteelle.

      Itsensä täytyy ensin hyväksyä ja opetella myös arvostamaan mahdollista kumppaniaan, ei "huonekasviksi nurkkaan" mieskään halua. Jos yhtään tervettä järkeä omaa.
      Yhteiset arvot, sopivat luonteet ja se fyysinenkin kemia on hyvä löytyä kummaltakin.

    • Anonyymi

      Olipa törkeää tekstiä!!!
      Ei aikuisiällä tarvitse kummoisia harrastuksia, työelämä tai kodinhoito yksistään vie mehut!

      Mikä vika yhdessä syömisessä? Ei parisuhde oli mikään maatalousnäyttely tai missikisat. Miehen miellyttämistä voi ne prostituoidut harjoittaa. Yhdessä kun voi esimerkiksi katsella uutisia, hömppäsarjoja jos mies on kunnollinen ja osaa huomioida tehdä osuutensa kotona tai jopa kokonaan..... Voidaan välillä katsoa urheiluakin jos tykkää. Joskus. :-) mikäs mukavampaa kuin jumit hartioista saa samalla siinä köllötellen pois, yksin on vaikea hieroa ja hyvät miehet tajuaakin mitä aikuinen nainen tarvitsee.
      Jalkahieronta pitkän päivän jälkeen ja hyvää herkuttelua, ei paineita miltä näytät ja läheisyyttä saa siinä samalla mieskin.... MONI ANTAISI MITÄ VAIN PÄÄSTÄÄKSEEN edes naisen viereen.

      Jos mies tarvitsee seksiä on sen eteen jotain osattava tehdäkin. Hyvät suoritukset ja kunnollisuus palkitaan tietysti. Mutta ei ketään voi pakottaa pornotähdeksi miehen halujen vuoksi! Jos tuo "makaaminen alla" ei kelpaa voi olla ilman, käy minulle mainiosti.....
      En minä seksijuttujen vuoksi parisuhdetta halua. Luulisi aikuisten ihmisten jo ymmärtävän :-( Osaan antaa tarpeeksi ja jos ei riitä niin tällöin on parempi jo unohtaa koko asia.

      Nuorena oli eri menot ja pelit.
      Yhdenkään ukonretaleen vuoksi ei aikuinen nainen ala meikkitaitelijaksi tai voimistele sänkysätkynukkena! Parisuhde aikuisilla on sellaista mitä ei näköjään edes jotkut lapselliset naiset ymmärrä.....
      Yhteinen jaettu arki. Läheisyys ja ruuasta nauttiminen, tvillat rentoutuen.... Toki auttaa kulujen hoitaminenkin ja perheen päänä saa mies siinä olla, annan kyllä osuuteni läsnäolollani, kuuntelen huolet ja sitoutumisellani saman katon alle.

    • Anonyymi

      Kiitos hyvistä kommenteista. Etsimällä en löydä ja sattumaan en usko. Tavallista parisuhdetta toivoisin ja toivomuksesi taitaa jäädä. Kiva oli kuitenkin lukea eri mielipiteitä.

    • Anonyymi

      No näissä on monta monessa.

      Olisi hyvä tietää, mitä muuta olet kuin nuo "taisteluarvet", että voisi arvioida tilannetta tarkemmin.

      Oletko nuori, vanha, laiha, lihaksikas, lihava? Onko sinulla lapsia, mitä harrastat jne. Millaista miestä etsit vai käykö kaikki?

      Itse näen, että esim reilu lihavuus tai lihaksettomuus naisella on suurempi este parisuhteelle, kuin vaikkapa toisen rinnan puute.

    • Mistä on kyse kun naiset kiiinnostuu alkoholisteista ja pahiksista. Ei normaali mies kelpaa joka ei harrasta juopottelua viikonloppuisin vaan kalastusta ja muuta kuntoilua. Alkaa toivo parisuhteesta olla mennyttä vaikka minulla olisi paljon annettavaa, olen hyvä kuuntelija ja naisen huomioon ottava. Yksinkö tässä pitää loppuelämä vaeltaa?

    • Anonyymi

      No en mäkään nuori terve nainen ilman taisteluarpia löydä miestä. Nykyään miehet hakee vaan panoa ilman parisuhdetta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe