Korvaan reiät ampumalla

Anonyymi

Moi!
Oon tässä lähiaikoina ottamassa ekat reiät ampumalla. Mietin vähän että miten kannattaisi siihen valmistautua. Onko jotain vinkkejä? Muutenkin vähän tietoa siitä että miltä se tuntuu ja vähän hoidosta. Nopeita vastauksia kiitos!

1

<50

Vastaukset

  • Suosittelisin neulaa. Se on hygienisempi vaihtoehto ja aiheuttaa vähemmän vauriota korvaan. Pyssy työntää suhteellisen tylppäpäisen korun voimalla läpi, kun taas neula leikkaa ihosta pienen palan pois jättäen enemmän tilaa korulle ja parantumielle. Lisäksi neulalla saa helpommin juuri siihen kohtaan kun haluaa sen korun.

    Itselläni joskus varhaisteininä lävistettiin pyssyllä ja se ei ole katasrofi (sellaisiakin tarinoita olen kuulllut) mutta korvissani oli pitkään ns. "arpitasku" eli tavallaan toinen käytävä joka päättyi umpikujaan. No sinne kun yritti työntää korua niin sattui ihan sairaasti ja joskus tuli vertakin. Nyt olen venyttänyt niitä ja ongelma on poissa.

    Sitä kipua ei kannata pelätä, sattuu hetken mutta ei paljoa ja on nopeesti ohi. Omat korvalehdet ei juurikaan sattunut, kuumotti vaan vähän jonkun aikaa. Olen myös yhden rustokorun neulalla ottanut, sekään ei ollut kauhean kivuliasta.

    Hoidossa tärkeintä on että pitää sen puhtaana mutta ei kannata liian vahvoja puhdistusaineita, vesi riittää.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.