Miesten sokerointi

Rupeaa todellakin rasittamaan toi sheivaaminen etu- ja takapuolella. Pari kertaa viikossa saa ajella, että on edes vähän vähemmän sänkeä, mutta kun tuntuu niin turhalta hommalta. Kolme kertaa ettei kutise :) Silonen pinta ei kestä kuin päivän.

Onko joku mies kokeillut sokerointia vehkeen ja mahan välissä, kalussa itsessään (juuressa), kasseisssa, kankuissa ja reiän välittömässä läheisyydessä? Toimisko nuo sokerointimassan ohjeet näille muutamille aroimmillekin alueille? Onko kassit liian arka alue sokerille? Entä miten persvaonkarvat?

1

54

  Vastaukset

  • En tiedä sokeroinnista, mutta olen miettinyt jo jonkin aikaa, että säästyisi valtavasti rahaa ja etenkin aikaa jos vaan menisi laserilla vetämään karvat mäkeen. Ei tarvisi enää sen jälkeen juurikaan koskaan vaivata päätäänsä moisella. Se on tietenkin kallista, mutta niin on aikakin mitä tulee tuhlattua tuohon sokerointiin/sheivaamiseen jne.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   151
   9057
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   8017
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   283
   2905
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1876
  5. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   105
   1813