Onko teistä kukaan syrjäytynyt osittain

Anonyymi

Ylipainon ja uniapnean takia itsellä vaikuttaa vitusti hyvä että herään ja oon paikalla klo 12 iltavuoroihin työtoiminnassa. Uniapnean hoito on osoittautunut myös vaikeaksi on semmonen maski minkä laitan yönajaksi usein tulee kumminkin laiminlyötyy sitä. Unensaanti voi viedä kauan ja pitäis olla kauan etukäteen maskin kanssa sängyssä. Vaikea ennakoida milloin hyvä aika laittaa maski naamaan. En esim hae ammattikorkeakouluun lisäpätevyyksiä opiskelemaan it tutkinnolle.

Ammattikoulun selvisin ihmeenkaupalla tämän ongelman takia. Sielläkin tuli monesti nuokuttua tunnilla kovaäänisesti kuorsattua niin , että heräteltiin ja ohjattu monesti pois tunnilta. Olen sitten jonnekin luokkahuoneen ulkopuolelle olevalle tuolille mennyt nukkumaan. Puoli vuotta sitten diagnosoitu vaikea uniapnea.

4

<50

Vastaukset

 • Uniapnea on vaikea ja yleinen sairaus. Hyvä että olet saanut maskin sen hoitoon, josta varmasti apua. Tsemppiä!

 • Uniapnean hoidossa on tärkeällä sijalla painon hallinta! Siis jos ylipainoa, painon pudotus. Monella se jo pelkästään auttaa todella paljon, ja niillekin joilla vaikeampi muoto, on laihtumisesta apua.

 • Heti lääkärille aikaa varaamaan ja siellä omalta terveyskeskuslääkärillä pyydät lähetteen keskussairaalaan uniapnea tutkimukseen < koska olet siellä jo käynyt, että sait laitteen, jonka käytön koet hankalaksi.
  On olemassa toinen mahdollisuus, uniapneakiskot < jotka tehdään erikoishammaslääkärin vastaanotolla omiin hampaisiin sopiviksi muoteilla.
  Kiskojen kanssa on paljon helpompi nukkua, opetella nukkumaan kuin sen kamalan laitteen, joka on monella tapaa hyvin hankala. Kiskot hampaisiin ja kylkiasentoon nukkumaan. Toivon että, tahdot kokeilla.
  Terveisin. Keskivaikeaa uniapneaa sairastava.

 • Mun kikkeli on syrjäytynyt ja masentunut :-( :-O :-( :-/

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6140
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2528
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  843
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  486