Työhakemus samaan työpaikkaan

Anonyymi

Hei,
Kävin tammikuussa työhaastattelussa, haastattelun jälkeen ilmoittivat että pitivät minusta ja osaamistani mutta palkka pyyntö oli liian korkea.
Nyt on samaan paikkaan taas avoin tehtävä ja haluaisin hakea uudestaan.
Miten aloittaisin työhakemuksen?

2

<50

Vastaukset

  • Suosittelisin muotoilemaan hakemuksen jotenkin näin:

    Hain aiemmin nyt ilmoittamaanne paikkaan, enkä tullut valituksi, mikä johtui palkkapyyntöni korkeudesta. Kaikesta päätellen ette ole saaneet oikeaksi pitämällänne palkkatasolla tarvitsemaanne osaamistasoa, joten uudistan nyt työhakemukseni sillä erolla, että edellisessä hakemuksessani pyytämäni palkka oli 1, kun se tässä hakemuksessa on 1,2.

    Olen siis valmis tuomaan osaamiseni käyttöönne, mutta pidän nykyisessä työmarkkinatilanteessa kohtuullisena 20%:n korotusta edelliseen palkkatoiveeseeni verrattuna kohtuullisena.

  • Ette ensimmäisellä kerralla voineet neuvotella - työnantaja ei edes kysynyt suostutko joustamaan pyynnöstäsi?

    Minun mielestäni ei tarvitse mitenkään muistuttaa siitä edellisestä haastattelutilanteesta tai hakemuksestasi. Kirjoitat vain asiallisen uuden hakemuksen, kun kerran tehtävä ja yritys kiinnostavat. Palkkatoive - niin sehän on juuri toive joka hakemuksessa pyydetään esittämään - oman harkintasi mukaan muotoilet uudelleen. Onko TESin palkkahinnoittelua tullut katsottua toivetta esittäessä, jos tapauksessasi yleensäkään TES tulee kyseeseen!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.