Vaimo jätti, kaikki menee

Anonyymi

On aika tyhjä olo.. Taustaa: olin työni kanssa vaikeuksissa ja masennustakin oli. Kotona se näkyi vetäytymisenä omiin oloihin. Osallistuin kuitenkin lasten hoitoon, kävin töissä, hoidin lapsia, vaimo teki omalla työllään pitkää päivää. Tuin vaimoa, olen aina tukenut hänen työssään jne. Oma syntini oli tuo oma paha olo, jota en osannut täysin käsitellä. Rakastimme toisiamme, arki sujui..
Keväällä Vaimo, 40-v meni ihastumaan työpaikkakunnan tyyppiin, joka oli omalla sarallaan vasta eronnut. Tälle äijälle siis varmaan kyse oli laastarisuhteesta. Aloittivat
3 kk salasuhteen, jonka Vaimo kertoi pahan olon tuskissaan äitien päivän seutuvilla. Sokkini oli valtava. Vaimo ei halunnut erota, jätti salasuhteensa ja sitoutui suhteemme korjaamiseen. Kesä oli vaikea, pystyin kuitenkin antamaan anteeksi. Ymmärsin oman syyllisyyteni asiaan. Luottamuksen rakentaminen sen sijaan on vielä ollut vaikeaa ja teettänyt töitä ja ollut tuskaakin. Vaimo sanoo ettei ymmärrä miten niin kävi, ja että jos voisi kevään perua niin peruisi. Katuu ja kantaa syyllisyyttä. Nyt, alle 4 kk tuosta kriisin alusta, vaimo sanoi, että haluaakin erota. Että ei jaksa enää ahdistusta, että en voi häneen enää luottaa koskaan niinkuin ennen, ja hänellä on niin paha olla, ettei rakasta minua enää.. Kaikki asioiden läpikäyminen on ahdistanut kuulemma liikaa. Niin loppui se parisuhteen korjaus.. Olen lukenut, että 4 kk on tällaisissa asioissa aika lyhyt aika. Vaimolle se oli vissiin liian pitkä. Vaikka olen kaikkeni yrittänyt, niin pakkohan se on ollut tuskaa vaimolle kin purkaa.
Vaimoni siis tuhoaa nyt liittomme. On 3 lasta, talo, autot, elämä, kaikki. En olisi koskaan voinut näin meille käyvän. Joudun muuttamaan kauas pois, asumme sillä lailla pienemmällä paikkakunnalla, etten voisi jokapäiväisessä elämässä nähdä tulevaa ex puolisoani.. Enkä toisaalta voi tulevaa omaa elämääni nähdä enkä löytää täältä. Samalla se tarkoittaa sitä, että lapsiin tulee sattumaan todella paljon, koska säännöllisiä tapaamisia ei tule. Tähän asti turvallinen koti murtuu lapsilta. Jos tulee tapaamisia ollenkaan, nyt ylipäätään selviän tästä hengissä.
Joka tapauksessa, kaikki on mennyt, elämälläni ei ole enää mitään pohjaa. Ne pienet säästötkin hupenevat kaikkiin kuluihin äkkiä ja tästä elämä muuttuu paljon surkeammaksi puitteiltaankin. Ei sitä voi uskoa, että näin käy ja joku voi perheensä näin tuhota. Olin hyvä isä ja hyvä puoliso. Kaikki oli hyvin.

23

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuule. Edessä on paljon hyvää. Elä jää yksin vaan puhu ja tukeudu läheisiisi.
      Mieti vielä muuttoa, lapset tarvitsevat sinua nyt enemmän kuin koskaan.
      Elä tee mitään tunteen vallassa vaan harkiten.
      Voimaa!

    • Anonyymi

      Elän miltei samanlaista painajaista. Masennuin ja sain burn outin pari vuotta sitten. Masennusta oli ollut jo varmasti pidempään ja suhteessamme vaimo tunsi raahaavansa minua perässään. Hän muutti toiseen makuuhuoneeseen ja kaikki läheisyys loppui. Nyt hän pettää minua. Ihan avoimesti, lapset tietää, vaimon suku tietää. Eroaminen vie aikaa ja talon myynti, osittaminen ja muu myös. Olen riekaleina.

    • Anonyymi

      Sinäkin voit löytää uuden. Kaikki järjestyy päivä kerrallaan.

    • Anonyymi

      Perusarkea pyöritettävä lapsille nyt. Älä hajoile lasten nähden. Itke yksin saunassa. Anna naisen kulkea missä haluaa. Lapset ovat voimavarasi ja ilosi tulevaisuudessa. Vuoroviikot onnistuu ajan kanssa. Sinnittele. Materialla ei ole mitään väliä, menköön. T. Vielä pahemman helvetin kokenut

      • Anonyymi

        Komppaan. ole vain lasten kanssa, vaadi vaimoasi poistumaan kodistanne jättäen lapset ja kodin sinulle.
        Nainen on liiton rikkoja ja huoraaja. Hänen on poistuttava. EI sinun!
        Huoraajan on maksettava lasten elannosta.
        PIDÄ PUOLESI! Et saa antaa mitään perheen rikkojalle!


    • Anonyymi

      Itse olin lähes samassa tilanteessa vuosi sitten.
      Huhtikuun lopussa, exä iski avioeropaperin eteen: *Allekirjoitatko?*

      Jos allekirjottaisin niin harkinta-aika yritettäisiin korjata liittoamme.
      Jos lähtisikin, veisi vain omat tavaransa.

      Exän *korjaus yrityksiin* kuulu mm. huoraaminen. Kaikenlainen syyllistäminen oli myös arkipäivää, kuten ennenkin.
      Eniten satutti se jatkuva valehtelu. Ilmeisesti ajatteli etten alyä tai huomaa.


      En nähnyt oikein minkäänlaisia selviytymismahdollisuuksia. Mietin vain mikä olis helpoin tapa lopettaa sattuminen.

      Läksin poiskin kotoa. Mut sain hyvin pian kuulla hälyyttäviä viestejä, niin jouduin palaamaan kotiin, ettei rakentamani koti muuttuisi siveettömyyden pesäksi. Bor...

      Poissa ollessani ajattelin etsiä yksinäisiin iltoihin nettideittejä. Tarkotus oli vaan laastarisuteita ja mahdollisimman monta.

      Löysinkin kuitenkin Rakkauden. Tuo ihana Thainainen muutti elämäni täysin.

      Tosin hän ei suostunut tapaamiseen kunnes, ero oli viimeistä piirtoa myöten selvä. Hitto että tykkäsin naisesta jolla on selkärankaa.
      Muutenkin varjelee kunniaansa ja mainettaan, etten ole moista ennen kokenut.

      Hänen kanssaan voi keskustella ja neuvotella mistä tahansa. Ratkaisu löytyy aina.
      Ratkaisuksi kelpaa vain, jos molemmat on tyytyväisiä. Hän on hyvin kekseliäs ja mielikuvitusrikas. Hän on myös kiltein ihminen jonka olen tavannut.

      Mut helppoahan se on kun, nainen on luvannut olla aina minun puolellani.
      Melkoinen kokemus, vastakkainasettelun sijaan.

      Exä vei kotoa kaiken vähänkään arvokkaaman, mut rakkaani pysyi rinnallani ja tuki uupumatta. Sanoi vain anna viedä. Hän voi ostaa tilalle jos se on välttämätöntä. Hän valvoi kanssani puhelimessa öitä. Lupasi kuun taivaalta, kun piina on ohi ja tavataan. Lupasi kuun mut sain auringon :).

      Olin ihan varma ettei hän voi olla todellinen. Ei kukaan ole niin hyvä. Ei se voi olla mahdollista.

      Kun sain hänet ensimmäisen kerran syliini, tiesin että olin kokenut jotain elämää suurempaa.
      Ensitapaamisen jälkeen minua odotti uusi parempi työkin. Kun on kumppanin tuki täysillä mukana, tuntuu että kaikki onnistuu.

      Vietän nyt elämäni parasta vaihetta.

      Paskasta maailman parhaaksi mieheksi puolessa vuodessa, vaatii totuttelua.

    • Anonyymi

      Sellainen kuva hahmottuu että AP on olut naimisissa (muun muassa, tai etenkin) talon, autojen ja säästöjen kanssa. Ei millään pahalla mutta kuitenkin.

      Ja nyt vaimo tuhoaa liitton ...eikä AP:ssä ole alkuunkaan mitään syytä tuhoon.

      "Olin hyvä isä ja hyvä puoliso". Niin, ainakin sinun mielestäsi. Olitko hyvä mies? Siis, riittävän ...vaaativa.

      • Anonyymi

        Mulla tuli vähän samanlainen kuva alotuksesta mieleen. Oikeasti tällä on vaikea mitään alotukseen sanoa, kun ap ei avaa syitä enempää. Ovatko käyneet terapiassa ym. Voi olla ap, että vaimosi tuon lyhyen pettämissuhteen jälkeen on jäänyt luoksesi vain syyllisyydestä ja velvollisuudentunteesta. Hänkin on talonne, autojenne, lastenne, sinun vuoksesi voinut yrittää, mutta ette saa tunne-elämää toimimaan.


    • Anonyymi

      Klassinen esimerkki miten käy kun ei puhuta eikä tehdä työtä liiton eteen.
      Annetaan vaan valua siihen pisteeseen että kaiken korjaaminen alkaa olla mahdoton tehtävä. Sitten syytellään toista ikäänkuin se olisi vain toisen vika! Kyllä siinä pelissä on kaksi pelaajaa, ja lapset sitten kärsii sivussa.
      Miksi ihmeessä sitä suuta ei saada auki ajoissa! Miksi ihmeessä oletetaan vaan kaikenlaista, laiminlyödään toista ja ollaan mykkiä ja haudotaan asiota yksin?! Oppikaa herran tähden avaamaan suunne ja puhumaan. Oppikaa pitämään huolta omasta ja toisen hyvinvoinnista ajoissa!
      Eipä silti, kyllä näinkin pitkälle menneen ongelman voi vielä saada korjattua jos tahtoa ja motivaatiota löytyy, mutta siihen tarvitaan kolmas taho (apua ulkopuolelta) ja paljon työtä. Kannattaa miettiä onko valmis käymään urakkaan kiinni vai onko parempi vaihtoehto kaiken hajottaminen? Mutta kummankin täytyy tahtoa, tosissaan.

      • Anonyymi

        Tuolla tavalla nimenomaan päädytään eroon.

        Parisuhteessa oleva naissukupuolinen kaipaa, syvästi/palavasti, sitä tunnetta, että hän on miessukupuolisen kumppaninsa ...ohjauksessa.

        Mikäli tuo miljoonien vuosien aikana kehittynyt parisuhdedynamiikka ei toteudu, vaan aletaan harrastelemaan tasa-arvo-utopiaa tai "hyvä mies" -hölmöilyä, niin naissukupuolinen kokee sen niin, ettei hänestä välitetä riittävästi, hänestä tuntuu että hänellä ei ole mitään turvaa, mitään turvallista paikaa.


    • Anonyymi

      On mahdoton yhtälö jos toisen parhaat ystävät/kaverit, ovat tietoisia kaikista parisuhteen ongelmista ensimmäisenä ja usein käykin niin ettei puoliso edes tiedä mistä on kysymys. On hölmöä kuvitella että puolisolla olisi ajatuksenlukutaito, ainut keino on kertoa asioista puolisolle. Kaverit myötäilevät ja toisaalta heillä ei koskaan ole objektiivistä näkemystä perheen sisäisistä asioista.

      Jos ei uskalla tai kykene kertomaan puolisolleen omia tuntemuksia, on hankkiuduttava asiantuntian pakeille, sillä jokaisen ihmisen on kyettävä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan.

      Miksi tämä on niin vaikea hyväksyä??

      • Anonyymi

        Miten tämä kirjotus liittyi alotukseen? Mieshän on tehnyt alotuksen kertonut ongelmistaan liiton aikana ym. Kyllähän naiset asioista liitossaan kunppanillensa puhuu. Naiset puhuu asioistaan myös ystävillensä (harva nyt mistään intiimeistä), kun taas miehet yleensä ei tunneasioista muutenkaan keskenään puhu. Naiset ja miehethän on erilaisia, en ymmärrä miten liittyy alotukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tämä kirjotus liittyi alotukseen? Mieshän on tehnyt alotuksen kertonut ongelmistaan liiton aikana ym. Kyllähän naiset asioista liitossaan kunppanillensa puhuu. Naiset puhuu asioistaan myös ystävillensä (harva nyt mistään intiimeistä), kun taas miehet yleensä ei tunneasioista muutenkaan keskenään puhu. Naiset ja miehethän on erilaisia, en ymmärrä miten liittyy alotukseen.

        Eihän täällä mikään liity mihinkään, geriatriasinkut tehtailevat erilaisia kuvaelmia joista ovat nähneet unta, tai josta ovat joskus unelmoineet, ja siten on kaksi telaketjugeriatriafemakkoa loputtomasti jauhamassa omaa agendaansa.

        "Naiset puhuu asioistaan myös ystävillensä (harva nyt mistään intiimeistä)"

        Sinä olet 100varmasti miessukupuolinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tämä kirjotus liittyi alotukseen? Mieshän on tehnyt alotuksen kertonut ongelmistaan liiton aikana ym. Kyllähän naiset asioista liitossaan kunppanillensa puhuu. Naiset puhuu asioistaan myös ystävillensä (harva nyt mistään intiimeistä), kun taas miehet yleensä ei tunneasioista muutenkaan keskenään puhu. Naiset ja miehethän on erilaisia, en ymmärrä miten liittyy alotukseen.

        Näitä samoja alotuksia tulee aika-ajoin joissa kaava on täysin sama, sama trolli yrittää epätoivoisesti saada myötätuntoa omille typeryyksille.

        Jos ei uskalla tai kykene kertomaan puolisolleen omia tuntemuksia, on hankkiuduttava asiantuntian pakeille, sillä jokaisen ihmisen on kyettävä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan.

        On mahdoton yhtälö jos toisen parhaat ystävät/kaverit, ovat tietoisia kaikista parisuhteen ongelmista ensimmäisenä ja usein käykin niin ettei puoliso edes tiedä mistä on kysymys. On hölmöä kuvitella että puolisolla olisi ajatuksenlukutaito, ainut keino on kertoa asioista puolisolle.


      • Anonyymi

        Tuo on totta, että miehet ei välttämättä kerro tunteistaan tai siitä miten kokevat liiton vaimolleen, mutta toisaalta harvemmin kavereilleenkaan. Ei miehet tuollasista asioista keskenään pahemmin puhu. Sensijaan naiset kyllä yleensä kertoo ja juttelee asioiata miehilleen, mutta monestihan se on niin, että miehet ei kuuntele tai halua kuunnella. Naisilla on muutoinkin yleistä jutella asioista ystävien kanssa ja sehän on hyvä sillä se voi keventää raskasta taakkaa. Mulle on monet naiset kuin myös miehetkin avanneet ongelmiaan niin työ-perhe-kuin parisuhdeongelmiaan kuin tietty kivoja juttujaankin. Ja miks ei, musta on kiva, jos voin auttaa, koskaan en oo kenenkään luottamusta pettänyt ja toisaalta esim.miesten kanssa jutustelu avaa miesnäkemystä asioihin myöskin, pystyy ehkä itekin paremmin näkemään asioota myös miesten näkökulmasta, vaikka toki aina on loppujen viimeks kyse yksilöistä. Mua itteeni harmittaa, kun oon niin huono avautuun asioista. Elän tällä hetkellä hyvin raskasta aikaa perheessä ja pienikin taakan jakaminen on tärkeää, onneks joillekin oon pystynyt puhumaan, kiitos heille suuresti. Vaikka asiantuntijallekin puhuu niin se ei ole sama asia kuin joltain läheltä olevalta ihmiseltä saatu tuki. Mä en ihan oikeesti ymmärrä näitä sen suhteen täällä tyrmättäviä juttuja.


    • Anonyymi

      Näin siinä käy kun asioista ei puhuta. Ongelmat kasautuvat siihen pisteeseen ettei mikään enää auta. Ehkä olen väärässä, mutta aloituksesta tuli sellainen tunne että tämä miesparka on aivan reppana. Nainen käy töissä, tekee pitkää päivää, samalla kun yksi velloo omissa oloissaan ja ajatuksissaan. Miettii vaan omaa pahaa oloaan samalla kun toinen pyörittää arkea.

      Olen kokenut tämän ja kyllästyin vetämään saamatonta miestä perässäni. Yritin keskustella, ehdotin terapiaa ja ammattiapua jne. Mikään ei sopinut, ulkopuolisia ei kuulemma tarvittu. No, ei sitten tarvittu lopulta mitään muutakaan. Kunnioitus toista ihmistä kohtaan loppuu aikanaan eikä sille voi mitään. Jäljellä on enää sääli, en voi pihallekaan heittää kun sillä ei ole töitä. Minä vaan pidän kulisseja kasassa. Pettämisen tielle en ole vielä lähtenyt, mutta se ei ole kaukana. Onko se edes pettämistä jos suhteessa ei ole vuosikausiin seksiä?

      Lasten takia on sinnitelty, mutta rajansa kaikella. Jokaisen tilanne on erilainen enkä osaa aloittajalle neuvoja antaa, mutta jotain samankaltaisuutta omaan tilanteeseeni siitä löysin.

      Miehet, puhukaa ja ryhdistäytykää.

      • Anonyymi

        "Näin siinä käy kun asioista ei puhuta"

        Aina kun joku valittaa "asioista" "puhumattomuudesta" niin valittaja tarkoittaa jotakin "asiaa" joka vaivaa häntä, jotakin "asiaa" josta valittaja syyttää "puhumatonta", jotakin "asiaa" josta ei ole _sovittu_ ... sillä tavalla että se kelpaisi valittajalle.

        "Puhumattomuus" on siis kiertoilmaisu sille ettei syytteessä oleva muuta mielipidettään/kantaansa "asiasta". "Asia" puolestaan on kiertoilmaisu joka lähes aina liittyy johonkin seikkaan parin seksuaalielämässä.

        "Puhumattomuus" muuttuu joidenkin valittaijen mielessä todelliseksi kun kiusaavaan "asiaan" on yritetty löytää ratkaisu useamman kerran eikä siinä ole onnistuttu, silloin tietenkin syytteessä oleva osapuoli alkaa vastailemaan harvasanaisemmin. Valittaja silti valittaa "puhumattomuutta" kunnes syytetty osapuoli "puhuu", joka siiis tarkoittaa sitä että syytteessä oleva puhuu sellaista jonka valittaja hyväksyy.

        Syytteessä oleva osapuoli on poikkeuksetta mies, en ole ikinä kuullut että joku mies valittaisi että neitonsa ei puhu. Päinvastasta kyllä, usein.

        Ja siten kun mies puhuu niin puhe tuomitaankin "pornograafiseksi rietasteluksi".


    • Anonyymi

      Eroja on monenlaisia. Tuosta kulissin pitämisestä lasten, rahan tai omaisuuden takia on minusta kyllä huono ajatus. Eihän sitä muuta kuin katkeroituu. Jokainen toki itse päättää millä perustein on aviossa. Eikä se kuulu muille. Kunnioitamme siis näitäkin päätöksiä. Se millä perustein oma puoliso on aviossa kanssani on vain se mitä itse minulle kertoo. Tiedän että olen "rikkaampi ja omistan ison omaisuuden. Puolisoni taas velkainen ja omillaan rahojen suhteen. Tiedän avioehtoa tehdessäni ja vaatiessa että pakko on minun saada turva koska en tosiaan sitä syytä tiedä miksi avioon halusi. Tietää tasan mitä saa mukaansa jos eroamme. Onko se taas syy sillä kulissin pitämiseen en voi tietää. Itse toki rakastan ja syyni liittoon on rakkaus. Puolison syistä en tiedä kuin sen mitä kettoo ja näyttää. Monesti on mielessä käynyt onko kulissi mitä pitää yllä rahan takia en tiedä. Toki toivon että kunnioittaa minua ettei elä kulissia. Toki jos erota haluaa en voi sitä estää.

    • Anonyymi

      Ei ollut kaikki hyvin. Sinua vaivaa yleinen asia, eli kieltäminen. Yksinkertaisimmillaan kieltäminen tarkoittaa, että epämiellyttävän ulkoisen asian olemassaolo kiistetään. Tässä tapauksessa et suostu näkemään asioiden todellista laitaa. Sitä miksi suhteenne kuoli. Se ei olisi kuollut, eroa ei olisi tullut, JOS kaikki olisi ollut hyvin.

      Olen itsekin eronnut ja menettänyt puolet omaisuudestani exälle. Niillä makselin lainan loppuun. Lainaa ei voitu aikoinaan laittaa miehen nimiin, sillä hän oli velkasaneerauksessa. Tiukkaa oli lasten kanssa, mutta se ei haitannut. Vielä tiukempaa oli exän kanssa. Todella huojennus lapsillekin eron jälkeen. Nyt erosta jokunen vuosi, ja ex on päässyt tasingosta "eroon" ja valittaa köyhyyttään. Vaikka sai erossa enemmän kuin minä.

      "Ne pienet säästötkin hupenevat kaikkiin kuluihin äkkiä ja tästä elämä muuttuu paljon surkeammaksi puitteiltaankin. "

      Älä käytä säästöjä kuluihin! Laske tarkkaan mihin rahat kannattaa laittaa. Lue Mark Mansonin kirja "kaikki menee päin helvettiä". Siinä kerrotaan mm. tunteiden ja järjen tasapainon vaikutuksesta koko elämään. Mielenkiintoista oli, että vaikka järki pelaisi ihan kybällä, niin jos on tunne-elämän vaikeuksissa eikä järjen ja tunteiden yhteispeli toimi, ihminen joutuu suuriin hankaluuksiin niin raha-asioissa kuin ihmissuhteissaan.

    • Anonyymi

      Pettää ei kannata, mieluummin erota. Se jännitys mikä sotkee koko perheen elämän on kauheeta. Alkoholisminkin huomaa paremmin ja voi toimia. Pettäjät ei ajattele kuin itseään.

    • Anonyymi

      "tästä elämä muuttuu paljon surkeammaksi puitteiltaankin."

      Höpöhöpö, eikä muutu. Jotain ryhtiä nyt ajatuksiisi. Vanhan loppu on uuden alku. Lopeta ajelehtiminen ja tee hyviä tekoja elämäsi suhteen. Elämä haltuun - kyllä se siitä onnistuu.

    • Anonyymi

      Haluan toivottaa aloittajalle voimia muutosten ja surun keskellä.

    • Anonyymi

      Kun haureutta harrastava suomi exä läksi, loppu halveksiminen ja syyttely.

      Tilalle tullut aito ihana Thairakkaus.

      Elämä on nyt helppoa ja onnellista, joka päivä.
      Ei tarvi miettiä saanko tänään läheisyyttä vai meneekö parinkuukauden päähän?

      Kun jokaikinen päivä kuulee olevansa maailman paras mies, sitä yrittääkin olla sellainen. Sitä ei edes ajattele. Tekee aina parhaansa.

      Kaikki asiat sujuvat paremmin kun rakkaus on kunnossa.
      Mahdolliset näkemyserotkin on aina keskusteltavissa, koska tietää ja voi luottaa siihen että, toinen tarkoittaa pelkästään parasta.

      Exä oli olevinaan kovin huolissaan, pärjäämisestäni, hän kun lähtee :)

      Suhtautuminen on ollut hupaisaa häneltä ja suvultaan, kun onnellisuuteni ei jää keneltäkään huomaamatta.
      Tottakai olen kuullut vähättelyä ja varoituksia, mut jätän ne sinne minne kuuluukin.

      Nyt ei tarvitse taistella elintilasta. Pitää vaan totutella siihen että, on lupa olla rakastettu ja onnellinen joka päivä.

      Tuntuu kummalliselta kuinka paljon paskaa suostuin nielemään, entisessä elämässäni. Se kaikki oli vielä aivan turhaa.

      Ei ole enää salaisuuksia, eikä tuntemattomia kavereita. Ei puhelinpiiloja yms.

      Suosittelen aloittajallekin, (A)asian harkitsemista.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      83
      1611
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1290
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1287
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1196
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1074
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      87
      876
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      802
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      385
      789
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      785
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      132
      762
    Aihe