2 kohdetta Suomesta, ennenkuin osut ämpäriin!

12

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole mikään mainisemistasi tapauksista. Olen pelkkä kummajainen vaan. Kaksi kättä ja kolme jalkaa. Kannattaisiko minun kuitenkin vierailla kyseisissä luontokohteissa. Matkaliu kuuleman mukaan avartaa ja maailmankuvani voisi laajentua uusiiin ulottuvuuksiin. Nousisin ihmisenä toiselle tasolle. Kummajaisena oleminen kun ei niin herkkua ole. Sitä on joskus vallan hukassa tässä avaruudessa
      https://www.youtube.com/watch?v=znHvML495nA

      • Jos käy tuolla Lievestuoreen Huvipuistossa, niin sen vieressä on kätevästi Lievestuoreen kuuluisa lipeälampi. Sinne kun hyppää, niin olo kevenee, eikä jää mitään jäljelle maailmallisesta tomumajasta. Sialu nousee suoraan Jeesuksen luo ja vaikka matka on pitkä, niin ajan toisella puolella se ei vaivaa.


      • Anonyymi
        roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Jos käy tuolla Lievestuoreen Huvipuistossa, niin sen vieressä on kätevästi Lievestuoreen kuuluisa lipeälampi. Sinne kun hyppää, niin olo kevenee, eikä jää mitään jäljelle maailmallisesta tomumajasta. Sialu nousee suoraan Jeesuksen luo ja vaikka matka on pitkä, niin ajan toisella puolella se ei vaivaa.

        Ei nouse sielu taivaaseen lipeälammesta. Siinä vaiheessa kun hyppäät sinne, sielusi katoaa kuin pieru saharaan. Se menee pöis.
        Viimme kesänä tuli testattua.


      • Anonyymi
        roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Jos käy tuolla Lievestuoreen Huvipuistossa, niin sen vieressä on kätevästi Lievestuoreen kuuluisa lipeälampi. Sinne kun hyppää, niin olo kevenee, eikä jää mitään jäljelle maailmallisesta tomumajasta. Sialu nousee suoraan Jeesuksen luo ja vaikka matka on pitkä, niin ajan toisella puolella se ei vaivaa.

        Siellä enää mitään lipeälampea ole vuosikausiin ollut, tietäisit jos olisit käynyt tai edes ohi mennyt.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siellä enää mitään lipeälampea ole vuosikausiin ollut, tietäisit jos olisit käynyt tai edes ohi mennyt.

        NYT stuntti seis!!1 En toki tarkoittanutkaan tätä entisen sellutehtaan lipeälampea, josta Veksi Salmi laulaa, albumilla Boing, Boing, Boing! Tarkoitin yksityisen julkkisyhteisön ylläpitämää lipeälampea Lievestuoreella, josta voi kalastaa lipeäkalaa, hintaan 18 euroa kilo. Sieltä saa ongen ja syötin ja portilla pois lähdettäessä punnitaan saalis ja maksetaan maksu eli samaan tapaan kuin nykyaikaisella jäteasemalla.


    • Lemminkäisen luola näyttää aika pettymykseltä. Mutta Johan vennisen räjäyttämä luola lähteineen ja olikos siellä saunakin? tai ainakin piti olla on jo aika moinen kalevalalainen urotyö sokealta wanhalta mieheltä. Sokeus ei ole sairaus, luolan louhiminen hulluutta, wanhuus eläkeläisyyttä, tekeminen työttömyyttä, raittius alkoholismia jne. Vaan tekemisen meininkiä. Siinä olis hyvä lomakohde kemiönsaarella jos ois yleisölle avoinna.

      • Venninen oli hiano mies. Nähtiin kerran toisemme Kokkilan lossilla. Räjäytteli dynamiitillä pihassaan kalliota vuosikymmenet. Kalastikin kotirannassa dynamiitin avulla- keräsi vain pinnalle nousseet kalat ja sukeltajat, jytkyn jälkeen. Söi pelkästään ruohoa, mutta ei koskaan polttanut sitä, karsinogeenien pelossa. Repi pihastaan summamutikassa ruohoa ja sieniä ja laitto tehosekoittimeen ja joi smoothien.

        Kuvitteleppa tuo Lemminkäisen luola sen kukoistuksen kulta- aikoina. Sisäänkäynnin yläpuolella on suuri neonkytti, jossa lukee "Lemminkäinen oy". Sisällä luolassa on tynnyreittäin tuoretta, juoksevaa pikeä, satoja vuosia vanhaa asfaltinjuurta, erilaisia tasoitustyökaluja, pari katujyrää ja jukeboxi pauhaa "Moottoritie on Kesken"- kappaletta.

        Naapurikunta on nimeltään Pyhtää. Onko se sitten Sipoota vetovoimaisempi? Autoilijat antoivat sen nimen, kun pikatie kulki kirkonkylän läpi ja aina ne kommentoivat askeettista kylää sanoilla "Pyh Tää"! Ruotsissa innostuttiin tuosta tarinasta 50- luvulla ja he vuokrasivat Suomesta maapläntin sadaksi vuodeksi ja antoivat sille nimeksi "Ruotsinpyhtää".


    • Anonyymi

      Sinne Uudenkaupungin alueella ilevaan susiluolaan olisin halunnut kontata. Joku vartija tuli estämään moisen reissun kun en lupaa taskusta löytänyt. Pitäköön sudet kirppunsa ja tunkkinsa jupisin siinä.
      - passe

      • Nyt sekoitat Uudenkaupungin Autotehtaan ja Kariniemen Susiluolan keskenään ja ihan ymmärrettävästi, sillä kummassakin on tehty aikojen saatossa valtava määrä susia. Hukkareissu olisi etsiä Ugista susiluolaa.

        Tuo Kariniemen Susiluola on siitä kuuluisa, että 1800- luvun puolivälissä eversti Sandersin johtaman KFC- divisioonan rippeet pakenivat sinne, yrittäessään valloittaa Kariniemen Bloireli- tuotantolaitokset. Sanders pääsi pakenemaan takaisiin Kentuckyyn, mutta suurin osa hänenmiehistään jauhettiin kananrehuksi.


    • Anonyymi

      Kärsivällinen se Kärsämäen Eemeli. Osti Ranuanmarkkinoilta kuorman kukkopillejä. Yksikään niistä ei soinut. Noo, tekevälle sattuu puolusteli Eemeli ostostaan eukolleen.

    • Nyt Lovely Urbanex on väittää löytäneensä kolmannen "must see"- kohteen Suomesta. Hän on saanut vihiä, että Keuruun metsässä, kilometrien päässä lähimmästä asutuksesta olisi hylätty lättähattu. Hän aikoo raivata tiensä viidakkoveitseä ja inhalaattoria taiten käyttäen ohi tapahtumahorisontin, aina singulariteettiin asti. Suora lähetys Keuruun korpimetsästä alkaa huomenna kello 20:00. Tässä linkki:
      https://www.youtube.com/watch?v=XXCM8IAsdQU

      Vantaalta on tällä viikolla löytynyt UFO:jen tekemä valtava betonirakennelma. Tähän asti viidakko on peittänyt tämän kohteen, mutta maanantaina eräs koiranulkoiluttaja löysi sen. Tätä valtavaa rakennelmaa on luultavasti käytetty uhraamiseen, koska se näkyy avaruuteen asti tai näkyi, ennenkuin viidakko peitti sen. https://www.hs.fi/kaupunki/vantaa/art-2000006236201.html

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe