2 kohdetta Suomesta, ennenkuin osut ämpäriin!

Mietitkö kesälomakohdetta kotimaasta? Oletko työtön, sairas, hullu, alkoholisti tai eläkeläinen? Tässä kaksi taatusti mielenkiintoista kohdetta esiteltynä:

1. Lievestuoreen hylätty Nokkakiven Huvipuisto, joka oli eilen auki viimeistä päivää:
https://www.youtube.com/watch?v=vwhzEq3dPTY

2. Jori Pukin tunnetuksi tekemä Lemminkäisen Temppeli, Sipoossa (i Sibbo Vargarna)
https://www.youtube.com/watch?v=u6FxZPCud2s&t=3s

12

<50

  Vastaukset

  • En ole mikään mainisemistasi tapauksista. Olen pelkkä kummajainen vaan. Kaksi kättä ja kolme jalkaa. Kannattaisiko minun kuitenkin vierailla kyseisissä luontokohteissa. Matkaliu kuuleman mukaan avartaa ja maailmankuvani voisi laajentua uusiiin ulottuvuuksiin. Nousisin ihmisenä toiselle tasolle. Kummajaisena oleminen kun ei niin herkkua ole. Sitä on joskus vallan hukassa tässä avaruudessa
   https://www.youtube.com/watch?v=znHvML495nA

   • Jos käy tuolla Lievestuoreen Huvipuistossa, niin sen vieressä on kätevästi Lievestuoreen kuuluisa lipeälampi. Sinne kun hyppää, niin olo kevenee, eikä jää mitään jäljelle maailmallisesta tomumajasta. Sialu nousee suoraan Jeesuksen luo ja vaikka matka on pitkä, niin ajan toisella puolella se ei vaivaa.


   • roskapostirobotti1 kirjoitti:

    Jos käy tuolla Lievestuoreen Huvipuistossa, niin sen vieressä on kätevästi Lievestuoreen kuuluisa lipeälampi. Sinne kun hyppää, niin olo kevenee, eikä jää mitään jäljelle maailmallisesta tomumajasta. Sialu nousee suoraan Jeesuksen luo ja vaikka matka on pitkä, niin ajan toisella puolella se ei vaivaa.

    Ei nouse sielu taivaaseen lipeälammesta. Siinä vaiheessa kun hyppäät sinne, sielusi katoaa kuin pieru saharaan. Se menee pöis.
    Viimme kesänä tuli testattua.


   • roskapostirobotti1 kirjoitti:

    Jos käy tuolla Lievestuoreen Huvipuistossa, niin sen vieressä on kätevästi Lievestuoreen kuuluisa lipeälampi. Sinne kun hyppää, niin olo kevenee, eikä jää mitään jäljelle maailmallisesta tomumajasta. Sialu nousee suoraan Jeesuksen luo ja vaikka matka on pitkä, niin ajan toisella puolella se ei vaivaa.

    Siellä enää mitään lipeälampea ole vuosikausiin ollut, tietäisit jos olisit käynyt tai edes ohi mennyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siellä enää mitään lipeälampea ole vuosikausiin ollut, tietäisit jos olisit käynyt tai edes ohi mennyt.

    NYT stuntti seis!!1 En toki tarkoittanutkaan tätä entisen sellutehtaan lipeälampea, josta Veksi Salmi laulaa, albumilla Boing, Boing, Boing! Tarkoitin yksityisen julkkisyhteisön ylläpitämää lipeälampea Lievestuoreella, josta voi kalastaa lipeäkalaa, hintaan 18 euroa kilo. Sieltä saa ongen ja syötin ja portilla pois lähdettäessä punnitaan saalis ja maksetaan maksu eli samaan tapaan kuin nykyaikaisella jäteasemalla.


  • Lemminkäisen luola näyttää aika pettymykseltä. Mutta Johan vennisen räjäyttämä luola lähteineen ja olikos siellä saunakin? tai ainakin piti olla on jo aika moinen kalevalalainen urotyö sokealta wanhalta mieheltä. Sokeus ei ole sairaus, luolan louhiminen hulluutta, wanhuus eläkeläisyyttä, tekeminen työttömyyttä, raittius alkoholismia jne. Vaan tekemisen meininkiä. Siinä olis hyvä lomakohde kemiönsaarella jos ois yleisölle avoinna.

   • Venninen oli hiano mies. Nähtiin kerran toisemme Kokkilan lossilla. Räjäytteli dynamiitillä pihassaan kalliota vuosikymmenet. Kalastikin kotirannassa dynamiitin avulla- keräsi vain pinnalle nousseet kalat ja sukeltajat, jytkyn jälkeen. Söi pelkästään ruohoa, mutta ei koskaan polttanut sitä, karsinogeenien pelossa. Repi pihastaan summamutikassa ruohoa ja sieniä ja laitto tehosekoittimeen ja joi smoothien.

    Kuvitteleppa tuo Lemminkäisen luola sen kukoistuksen kulta- aikoina. Sisäänkäynnin yläpuolella on suuri neonkytti, jossa lukee "Lemminkäinen oy". Sisällä luolassa on tynnyreittäin tuoretta, juoksevaa pikeä, satoja vuosia vanhaa asfaltinjuurta, erilaisia tasoitustyökaluja, pari katujyrää ja jukeboxi pauhaa "Moottoritie on Kesken"- kappaletta.

    Naapurikunta on nimeltään Pyhtää. Onko se sitten Sipoota vetovoimaisempi? Autoilijat antoivat sen nimen, kun pikatie kulki kirkonkylän läpi ja aina ne kommentoivat askeettista kylää sanoilla "Pyh Tää"! Ruotsissa innostuttiin tuosta tarinasta 50- luvulla ja he vuokrasivat Suomesta maapläntin sadaksi vuodeksi ja antoivat sille nimeksi "Ruotsinpyhtää".


  • Sinne Uudenkaupungin alueella ilevaan susiluolaan olisin halunnut kontata. Joku vartija tuli estämään moisen reissun kun en lupaa taskusta löytänyt. Pitäköön sudet kirppunsa ja tunkkinsa jupisin siinä.
   - passe

   • Nyt sekoitat Uudenkaupungin Autotehtaan ja Kariniemen Susiluolan keskenään ja ihan ymmärrettävästi, sillä kummassakin on tehty aikojen saatossa valtava määrä susia. Hukkareissu olisi etsiä Ugista susiluolaa.

    Tuo Kariniemen Susiluola on siitä kuuluisa, että 1800- luvun puolivälissä eversti Sandersin johtaman KFC- divisioonan rippeet pakenivat sinne, yrittäessään valloittaa Kariniemen Bloireli- tuotantolaitokset. Sanders pääsi pakenemaan takaisiin Kentuckyyn, mutta suurin osa hänenmiehistään jauhettiin kananrehuksi.


  • Kärsivällinen se Kärsämäen Eemeli. Osti Ranuanmarkkinoilta kuorman kukkopillejä. Yksikään niistä ei soinut. Noo, tekevälle sattuu puolusteli Eemeli ostostaan eukolleen.

  • Nyt Lovely Urbanex on väittää löytäneensä kolmannen "must see"- kohteen Suomesta. Hän on saanut vihiä, että Keuruun metsässä, kilometrien päässä lähimmästä asutuksesta olisi hylätty lättähattu. Hän aikoo raivata tiensä viidakkoveitseä ja inhalaattoria taiten käyttäen ohi tapahtumahorisontin, aina singulariteettiin asti. Suora lähetys Keuruun korpimetsästä alkaa huomenna kello 20:00. Tässä linkki:
   https://www.youtube.com/watch?v=XXCM8IAsdQU

   Vantaalta on tällä viikolla löytynyt UFO:jen tekemä valtava betonirakennelma. Tähän asti viidakko on peittänyt tämän kohteen, mutta maanantaina eräs koiranulkoiluttaja löysi sen. Tätä valtavaa rakennelmaa on luultavasti käytetty uhraamiseen, koska se näkyy avaruuteen asti tai näkyi, ennenkuin viidakko peitti sen. https://www.hs.fi/kaupunki/vantaa/art-2000006236201.html

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   254
   6776
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   174
   6459