Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Oon kyllästynyt kiukutteluun

Anonyymi

Mulla on ollut veljen vaimon kanssa draama menenillään jo kohta yli 10 vuotta. Veljen vaimo on tosi kovapäinen, asiat pitäisi mennä aina hänen haluamallaan tavalla, jos ei mene alkaa tiuskimaan. On minulle ja vanhemmilleni tiuskinut alusta asti jos ollaan oltu eri mieltä asioista. Eihän tollasta tarvitse häneltä kuunnella varsinkin kun oli vieraana kodissamme alkuaikoina. Ihan älytöntä käytöstä. Mua on mustamaalannut millon mun kavereille ja millon yrittänyt samaa selittää vanhemmilleni, ne nyt ei tota tietenkään usko. Mulla on kuitenkin toinenkin veli ja tämän vaimon kanssa ei ole ollut ikinä mitään ongelmia. Jännä juttu..

Ei voi käsittää mikä on tällaisilla ihmisillä ongelmana. Jos on huono olla niin ei tarvitsisi sitä muihin purkaa. Tällä hankalalla veljen vaimolla on rankka tausta, koulukiusattu ja vanhemmat rapajuoppoja, mutta silti! Luulisi että voisi yrittää kohdella muita ihmisiä hyvin.

Veljeni käytös on muuttunut samanlaiseksi tämän naisen kanssa. Ovat todella ylimielisiä muita ihmisiä kohtaan ja heidän etunsa menee ennen kaikkia muita. Sitten hirveä valitus jos ei just heidän aikatauluun joku ehdi paikalle. Tiedän jo jos ottavat yhteyttä että ovat aina vaan palveluksia vailla.. Veljeni oli ennen todella mukava, nykyään silläkin kadonneet kaverit tuhka tuuleen johtuen tuosta vaimosta ja käytöksen muuttumisesta. Meidän muutkaan sukulaisest ei tykkää tuosta naisesta yhtään.

Ei tollasta käytöstä tarvitse kenenkään sietää. Parempi pysyä näistä kaukana ja toivoa että eroaisivat pian..

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Katkase välit. Joskus se on vain ainoa keino.

    • Anonyymi

      Olen tätä miettinyt. Harmittaa vaan veljen ja vanhempien takia. Meillä ei ole ennen tuota naista ollut ikinä mitään välienselvittelyjä tai riitoja perheessä. - AP

    • Anonyymi

      Mitä vähemmän tekemisissä, sen puhtaampi ilma.
      Tehty niin itsekin.
      Miehen velikin huomas muutaman kk päästä kun kaikki alkoi karttamaan heiän seuraa. Ei miehen veljen seuraa yksinään hylätty, vaan kun he oli yhdessä niin ei kukaan halunnut ottaa kutsujakaan vastaan.

    • Anonyymi

      Niin oisivatkohan vaan tyytyväisempiä jos en enää kysyisi kuulumisia ja vaan katoaisin paikalta aina jos ovat tulossa paikalle. Ei sekään varmasti kivalle heistä tuntuisi, mutta saattaisi mennä joku vahingossa tajuntaan. Tässähän on sama käynyt jo parin muunkin sukulaisen kanssa näiden kohdalla, ihmiset ei vaan suostu olemaan enää missään tekemisissä pariskunnan kanssa. Itse oon jaksanut koska oon ajatellut että on läheinen ihminen, mutta emä veljeäni enää edes tunnista samaksi.

      Kaiken huippu tässä on se että juurikin kaikissa muissa ihmisissä on aina vika, ei heissä. Tietenkin, koska muuten ehkä olisivat jo tajunneet käytöksensä. Mulla ei ole tarvetta riidellä kenenkään kanssa tai pitää vihaa yllä, se on todella kuluttavaa.. :( -AP

      • Sympatiat aloittajalle. Olin aikoinaan ihastunut tyttöön, jolta kysyin mahdollisuutta romanssin aloittamiseen. Kieltäytyi. Avioiduttuaan sekä häntä, että miestänsä ruvettiin karttamaan.

        Löysin suloisen prinsessan, suloisimman tytön, josta olen edes kuullut. Ja olin pitänyt epätodennäköisenä, että löytäisin edes tytön, jonka kanssa jotenkin tulen toimeen.

        Olen pikkuhiljaa huomannut, että enemmistö ihmisitä lienee joutunut karttamaan jotakuta, jopa katkaisemaan välit. Luultavasti sinunkin täytyy näin tehdä.. Hyvää jatkoa!


    • Anonyymi

      Noi on hankalia.. tossut miehet hommaa yleensä tollasen naisen..

    • Anonyymi

      Veljesi vaimo on onnistunut tuhoamaan veljesi moraalin. Heikommalle osapuolelle käy usein niin. Samaten kovanyrkkistä feministiä idolisoiva heikkoluonteinen tyttö monesti muuttuu aivan käsittämättömällä tavalla ilman omatuntoa olevaksi olennoksi.

      Näille ihmisille pitää antaa tarpeeksi vahva malli, joka voittaa hänen mielessään sen "kovan jätkän/muijan", jota epätietoisena seurata. Jos ei, niin väkivaltaan väkivallalla.

    • Anonyymi

      Riippuu täysin mistä syystä veljesi vaimo kimmastuu.
      Minä katkaisin yhteydenpidon mieheni sukulaisiin ja omasta mielestäni aivan syystä.
      Tapasin tosi komean ja mukavan miehen, rakastuttiin, tapailtiin viikolla ja mentiin aika nopsasti yhteen asumaan.
      Vasta sen jälkeen tutustuin miehen perheeseen.
      Eka kerran menin sinne viikonlopuksi vierailulle.
      Anoppi, appi, miehen velipojat istuivat anoppilassa keittiön pöydän ääressä kossupullo edessä ja sitä viinaa meni pullo toisensa jälkeen ja mies siinä mukana. Katselin vierestä ja otin muutaman hörpyn, mutta muut oli täysin umpikännissä.

      Sama toistui lauantai-iltana, siinä jo vähän miehelle toppuuttelin, että hei meidän pitää ajaa kotiin kuitenkin sunnuntaina eikä minulla tuossa vaiheessa ollut vielä ajokorttia.

      Joka ikinen kerta kun olimme anoppilassa, he vetivät lärvit. Joka ikinen kerta kun appi ja anoppi tai miehen veljet tulivat meille, ne vetivät lärvit.
      Selvisi että myös mun mies oli tottunut juomaan joka viikonloppu, siis perjantaina ja lauantaina täysin vintti pimeäksi tyyliin ennen minua. Ja pahasti näytti siltä että sama peli jatkuu myös minun kanssa.

      Pistin miehen valitsemaan joko minä tai ryyppääminen. Valitsi minut. Sen jälkeen ilmoitin miehen sukulaisille että ovat tervetulleita meille, mutta ilman viinaa ja selvinpäin. Välit on olleet poikki kohta 20 vuotta.

      • Anonyymi

        Aika hauska juttu tuo viina, mitä ei oikeastaan koskaan oteta mukaan kun mietitään miksi joskus ihmisten välillä tapahtuu tällaisia asioita. Ihmisellä kai on tapana oppia siitä ympäristöstä missä on ja toimia samalla tavalla kuin muut, koska se on normaalia.
        Minä olin nuorena oppinut myös sen että kun mennään kylään korkataan ja kun tulee vieraita niin korkataan. Kun on kivaa niin korkataan ja kun on huolia niin korkataan. Aurinkopaistaa, korkataan, sataa, korkataan. Minulla ja exälläni oli paljon tuttuja ja hyviä ihmis-suhteita. Me keskenään ajauduttiin kuitenkin erilleen ja siinä sitten oli mahdollinen nähdä ja kokea uutta, etenkin uuden kumppanin seurassa. Juominen jäi ja sitä olin halunnut itse jo vuosia. En jaksanut niitä aamuun asti venyviä istumisia ja asioiden jauhamisia(toistamista) sen jälkeen kun hauskat vitsit oli kerrottu loppuun. Sitten sitä alkoi karttamaan niiden aikaisempien ihmisten seuraa kun juomattomuudesta tuli sanomista eikä sellaista ole oikein helppo perustella kenellekään joka itse juo, mutta jolle siitä ei tule ongelmaa kun kaikki muutkin juo. Työt hoituu, ei tule riitoja eikä tappelua, eikä jää huikka päälle. Perjantait ja lauantait jos on vieraita tai käy itse kylässä tai on jotkin juhlat. Sitten alkoi puheet että uusi puolisoni on aivopessyt minut ja estää tapaamasta vanhoja kavereita. Haloo. Ihan oma päätös, mitä kukaan ei usko. Välillä se on niin että ihminen itse haluaa poistua tietyistä piireistä syystä tai toisesta tai sitten vaan ajautuu erilleen koska ei ole enää yhteistä tekemistä tai harrastusta. Ei se aina ole niin että joku puoliso tai joku muu aivopesee tai se että ei enää viihdy vanhan porukan seurassa johtuisi jostain ylpeydestä tai muusta. Ihminen voi myös muuttua ja hakea muutosta elämäänsä. Sitten jos sen selittäminen menee vaikeaksi tai mahdottomaksi, koska sillä voisi joku kokea tulleensa loukatuksi, koska itse toimii tavalla mistä kaveri on haluamassa eroon niin oletukset ja päätelmät lähtevät liikkeelle. Sitten haukutaan ja syyllistetään turhaan muita ihmisiä joilla ei asioiden kanssa ole mitään tekemistä. Osa vanhoista kavereista on myös laittaneet korkin kokonaan kiinni ja taas matkustellaan porukalla. Osan kanssa lähetellään hyvät joulut, uudet vuodet ja synttärit fasessa, mutta muutoin ei olla vuosiin nähty.


    • Anonyymi

      Aloittajan tyyli kirjoittaa veljensä vaimon sukulaisista ja hänestä kertoo paljon.
      Sisko veljesi valitsi vaimon itselle ei suvulle.

    • Anonyymi

      Kimurantti. Yleensä kukaan ei ilman syytä toimi noin. Puututteko heidän elämään, teettekö kiusaa tai häiritsettekö heidän elämää. Itse joutunut karsimaan ihmisiä, eikä uskalla olla tekemisissä kun aina alkaa tapahtumaan kummia. Menee yleensä kaikki voimat, alkaa tuntemaan heidän kiukkunsa ja laiskuutensa jne. Jos haluaisi elää omaa elämää niin syyllistetään heti itsekkääksi. Voisin kuvitella että voisi olla jotain samantyyppistä. Monella on.

      • Anonyymi

        Vähän samaa. Elän omaa elämää oman perheen kesken, niinkuin olen aina tehnyt. En ole koskaan ollut mikään kyläilijä tai kestittäjä tyyppi. Kavereiden kanssa nähdään harvakseltaan ja tiedetään että kaikilla on kaikki ok ja välit kunnossa. Siskon kanssa en ole koskaan ollut sen kummemmin läheisissä tekemisissä ja minun mielestä sen pitäisi olla ok. Molemmilla on omat lapset, lapsen lapset ja elämät ihmis-suhteineen. Nyt sitten vanhemmiten on alkanut syyllistämään kun ei nähdä ja kyläillä. joidenkin sukulaisten ja vanhempiemme kanssa olen enemmän yhteydessä mutta siskon kanssa ei ole aina ollut sellaista yhteistä ajatuksen lentoa ja hän kun ei näy kuin että on samaa mieltä ja siten samalla puolella tai eri mieltä ja eri puolella. Parempi kun on erillään ja etäisenä niin ei tule erimielisyyksiä. Ei kaikki ihmiset tule luonnostaan toimeen oli sukua tai ei. Jokainen saa kai valita miten elää ja kenen kanssa aikansa viettää. Etenkin jos viihtyy ihan vaan parhaiten omaan talouteen kuuluvien kesken. Siitäkin saa tosiaan riidan aihetta sellainen joka ei itse ajattele asioista niin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe